Ayyy benimde cekti de demedimBenimde çekti vallahi
O zaman yaptığın diyeti baştan aşagı yenile kuzum vücuduna kıtlığa girmediğini göstermen lazım....Canim cook protein yiyemiyorum kabiz oluyorum kabiz olmamam lazim makat catlakligim var en ufak kabizlikta tekrarliyir cook sukur ramazanda kayisi falan genelde sebze yiyorum sebzelerin icine et koyuyorum ...bu yuzden cok saf pro yapamiyorum.. bi yerim duzgun degilki elimdrkilerle biseyler yapmaya çalışıyorum..
Evet canim bunu anca ramazan sonrasi yapacam izinede ayrilacam liste olmayinca gerilmemde kafa gore dener bulurum biseyler....O zaman yaptığın diyeti baştan aşagı yenile kuzum vücuduna kıtlığa girmediğini göstermen lazım....
Benimde cektiAyyy benimde cekti de demedim))) yerfistigin vatanindayim osmaniyeee burasi yerfistigiyla meshurrr hafta sonu cikip alayim )) ayyy cok sicak burasi
iyi olmana sevindimEvet kuzum midemde sıkıntı yok sanırım ilaçta iyi geldi1 lt su içtim Müdür dışarı çıktıkça içiyorum akşamda devam edeceğim
günde kaç tane yemek yeterli olurmuşki hani yerken abartmayalımBenimde cektidiyetisyenime söyleyecegim bu ay eklesin listeme
Bulursun ben inanıyorumEvet canim bunu anca ramazan sonrasi yapacam izinede ayrilacam liste olmayinca gerilmemde kafa gore dener bulurum biseyler....
Insallah canimBulursun ben inanıyorumo zaman hareketede gecersen metanı şaşırtırsın
Canim karatay da bir ince belli cay bardagi kadar kahvaltida yiyebiliyirsun kactane sığar bilmiyorum ramazan sonrasi sayarimgünde kaç tane yemek yeterli olurmuşki hani yerken abartmayalım
Eski diyetde badem 1 avuç içi kadar diye hatırlıyorum buda öyledirgünde kaç tane yemek yeterli olurmuşki hani yerken abartmayalım
Ne canımız var be hemen de çekiyorAyyy benimde cekti de demedim))) yerfistigin vatanindayim osmaniyeee burasi yerfistigiyla meshurrr hafta sonu cikip alayim )) ayyy cok sicak burasi
iyi olmana sevindim
Fıstık tıkatıyor canım sanırım avuç içi kadar yeterli olur yani 2 avucu birleştirirsekgünde kaç tane yemek yeterli olurmuşki hani yerken abartmayalım
Bence de canımbizim yarın menüde kahvaltı var kıymalı yumurta
pazarteside tavuk sote var
2 günde evde yapsam 4 günlük protein hiçte fena degil
Anaaaaaaaaaaaaaaam iyi ki bir fıstık fotosu koydum hee
iyi ki aynura alman pastası nasıl bir şey foto koysana demedi
Güzeller yer fıstığı cidden yararlı yağ içerir , diyette de önemlidir ... Ceviz , çiğ badem , yer fıstığı kalori olarakta aynıdır ... miktarı abartmadan ... yenilebilir ... gramaj olarak bakılırsa ... 3 ceviz , 6-7 çiğ badem , yarım çay bardağı kadar yer fıstığı denk gelir sanırım
bir dipnot ekleyim
ama yer fıstıgının kh , diger lerine göre fazla bakliyat grubuna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?