Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zaman yaptığın diyeti baştan aşagı yenile kuzum vücuduna kıtlığa girmediğini göstermen lazım....

Ayyy benimde cekti de demedim ))) yerfistigin vatanindayim osmaniyeee burasi yerfistigiyla meshurrr hafta sonu cikip alayim )) ayyy cok sicak burasi
Ne canımız var be hemen de çekiyor Yanında da her şey gidiyor bu güzelliğin Ohh tam yerindesin bizim yerimize de ye Çok sıcaktır Allah kolaylık versin canım bizim burada bir yağmur yağıyor bir güneş açıyor
iyi olmana sevindim

Sağol kuzucum

Anaaaaaaaaaaaaaaam iyi ki bir fıstık fotosu koydum hee

iyi ki aynura alman pastası nasıl bir şey foto koysana demedi

Güzeller yer fıstığı cidden yararlı yağ içerir , diyette de önemlidir ... Ceviz , çiğ badem , yer fıstığı kalori olarakta aynıdır ... miktarı abartmadan ... yenilebilir ... gramaj olarak bakılırsa ... 3 ceviz , 6-7 çiğ badem , yarım çay bardağı kadar yer fıstığı denk gelir sanırım

bir dipnot ekleyim
ama yer fıstıgının kh , diger lerine göre fazla bakliyat grubuna girer

ada81
Nare83

her ikinizin metası da zaman zaman bu oyunu yapıyor ... düzen aynı gidince hele ... hemen ters köşe yapıyor ... İkinizde yeni yollar bulmuşsunuz hadi bakalım hayırlı uğurlu ola ...
Ama o hiç oynamayan tartılarınız yarın birazcık oynayacak öyle hissediyorum , Cuma hediyesi verecek bize

Efser canım regl oldu isen neden akşama kadar oruç bozmamaya niyetlendin ki ben geldiği an bozarım sn sekmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…