ben bugün peynire gidicemmm
evde kalmadııı , yumurtada alayım
zararlı ama azcıkta şarküteri eklerimm
4 gün banada moral olur listeyede iyi gelir haftaya inşş
iyi olmustur ins aksam bi tartilcam bakalim ne olmus:)
Makul ölçünü sevsinler
Güzel menü canım ... kirazı ye sapınıda kaynat .... dilimizde tüy bitti yahu burda
Hem yufka hem pide
Çorba,yoğurt,salata,et.... hepsi güzel ama pide ordan sırıttı bana ececim . Yufka var diye.
Bana mı geliyorsunnnn
84.4 ü geri getir yarına Mortiiiiiican
Günaydın canımmmm
Hadi hadi git yat ... benden izinlisiniz
Vaaak hemennn bi coşma moduhemen bi 72 isteği anacım sahuru azıcık değiştirdin eksi geldi ... bi de kahvaltı yapsan sahurda 69 olacan demek
Güzel atlatmışsın sedacımiki çeşit prolu ana yemeğe gerek var mıydı , bence yoktu :)
Yarım bardak nedir kaptanım gözünü seveyimAnaaaaaaaaaaaaaaam iyi ki bir fıstık fotosu koydum hee
iyi ki aynura alman pastası nasıl bir şey foto koysana demedi
Güzeller yer fıstığı cidden yararlı yağ içerir , diyette de önemlidir ... Ceviz , çiğ badem , yer fıstığı kalori olarakta aynıdır ... miktarı abartmadan ... yenilebilir ... gramaj olarak bakılırsa ... 3 ceviz , 6-7 çiğ badem , yarım çay bardağı kadar yer fıstığı denk gelir sanırım
15 Haziran Menü Bildirimi
08:00
Sade kahve
Dereotu
2 gün kurusu
09:00
1 fincan beyaz çay
1 haşlanmış yumurta
domates/salatalık
13:00
1 kase çorba
Peynirli cevizli yeşil salata
İsotlu yoğurt
17:00
Haşlanmış göğüs eti bir parça
Ayran
Şu an kahve
Su 1.7
Spor 45 dk tempolu yürüyüşAhu060812
iyi olmustur ins aksam bi tartilcam bakalim ne olmus:)
tatlilari artik cok rahat es geciyorum.ama borek tarzina dayanamiyorum zar zor yemedim iste
Yarım bardak nedir kaptanım gözünü seveyim
Maşallah harika bende akşama tavuk yiyeceğim
sebep mısır olamaz ya ufacık parçaydı. Tamam etkilemistir de, bu kadar değil. Çok hızlı verdim ilk 10 gün içinde. Ondan mi acaba
Her ne kadar mortim @_SARAYCA_ bu ara rahatsız olduğu için köşeye çekilse de , ondan korkuma az yiyorum ...
Eeeee mortimEfser in de halası geldi şişlik foooos ...Eeee bi de ortim ada81 umutsuz umutsuz konuşuyor içim ezildi yeminle
Söyle nehirrrr söyleeeee ben az yemeyeyim de kim yesin
1/2 bardak bildiğin yarın bardak işte
Ne kadar oldunBenimde artık az yemem gerek bayrama kadar hedefim vardı
Hiç yemem daha iyi çay bardağı mı yoksa bir de
73 ü görmüşsem eğer
Bekle beni 6 'lar. Ramazan sonrası karbonhidrat diyetine de başlıyorum inşaallah
Düz 73Fısılda hele kulağıma iftara yakınbence 73.3
Ramazanda zor olur diye erteledim. Bu diyet güzel kilo verdiriyormus, bende heyecanlıyımHadi inşallah canım ... Ramazan sonrasına ne çok plan var
Ramazanda zor olur diye erteledim. Bu diyet güzel kilo verdiriyormus, bende heyecanlıyım
Bekle beni 6 'lar. Ramazan sonrası karbonhidrat diyetine de başlıyorum inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?