Ayy boğazım nasıl kuru, spor çok susatıyor
Biz senle hurma diyeti yapacaktık. Karbonhidrata başlamadan önce yapalım mı, ramazan sonrası?eflall
ay cnm ben sana yazacaktım unuttum , cnm ben sönem dönem yaptım kh diyetini ve hep iyi sonuçlar aldım
haftada 2 kg verdiigm bile olmuştu , ama puanını 5 -7 de filan kapayıyordum sebze bile yemiyordum
sebzeninde çok çünkkü kh degeri yani , kh hesaplamasına göre çok
bende 4 gün yapcam bakalım , belki sebze bile yemem emin degilim
ama güzel sonuç alırsın emin ol
eflall
ay cnm ben sana yazacaktım unuttum , cnm ben sönem dönem yaptım kh diyetini ve hep iyi sonuçlar aldım
haftada 2 kg verdiigm bile olmuştu , ama puanını 5 -7 de filan kapayıyordum sebze bile yemiyordum
sebzeninde çok çünkkü kh degeri yani , kh hesaplamasına göre çok
bende 4 gün yapcam bakalım , belki sebze bile yemem emin degilim
ama güzel sonuç alırsın emin ol
Tartı tabi ki. Saat başı çıkıyorumTahmin mi tartıldın mı
Biz senle hurma diyeti yapacaktık. Karbonhidrata başlamadan önce yapalım mı, ramazan sonrası?
Bende ekmeği çıkarıcam, o zor değilde ben patatese hiç dayanamıyorBenim menüde pek karbon olmaz ..
Etimek sunta yerim sabahları ... genel beslenme düzenin de ... kilo vermek istiyorsam sıkı .. onu da kesebilirim kafama göre
Şimdi sonrası diyete devam edeceğimiz için çok gelmez diye düşünüyorum. Bunu kilo vermeden ziyade sağlık için yapmak istiyorum, bir ara epey okumuştum. Birde eşimin doktor arkadaşı bile yapmış bunu.O diyet bana hiç sağlıklı gelmiyor ya , çok kilo verdiriyor evet ama ne kadarı geri geliyor
kas mı gidiyor su mu yağ mı ?
Başım çok ağrıyor ama spor yapınca. Ramazan sonrası gör sen beni. Slim 6 da yapıcamBi de gelmiş sporunun havasını atıyor bak hele baaak , şükür bugünlere
cin takviminden bak canimvalla 5yıldır buralardayım hiç muhattap olmam öyle şeylerle...hep hiş görüden yana olmuşumtur...
geçmiş olsun ay balam...baktırdım ablam anlamadı daha erken diyo...bekliycekmişiz
Şimdi sonrası diyete devam edeceğimiz için çok gelmez diye düşünüyorum. Bunu kilo vermeden ziyade sağlık için yapmak istiyorum, bir ara epey okumuştum. Birde eşimin doktor arkadaşı bile yapmış bunu.
O bende iki çocuğum da da tutmadı yacin takviminden bak canim
Bende ekmeği çıkarıcam, o zor değilde ben patatese hiç dayanamıyorum, haşlanmış bile severim öyle boş boş
Tabi modifiye yok bu seferVücudu nadasa çekecek kür gibi düşünüyorsun ..bağırsak temizliği vs ..için .. sen bilirsin canım .. yapıldı mı hiç şaşmadan tam yapılması gerektiğini biliyorum .
Patatesi bende severimkızartma sevmem ama ... severdim de hiç cazip gelmiyor artık , nasıl yeişim diyorum hatta
Tabi modifiye yok bu seferdetoks gibi bir nevi
En çok patatesli yumurta favorim, çocuklar da alıştı nerdeyse her gün istiyorlar
Yemek mi o da ne demekArkadaşım yapmıştı , verdi de güzel .... sonrasında yedi yedi aldı tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?