Ausencia yulaflı ıspanak çorbası bugün içsem bir şey olur mu şişirir mı yulaf
Üç gündür içiyorum. Ben riske atmıyım yoğurt çorbası yapıyımNormalde içme derim de ... ne bileyim baksana dün şişirmemiş
tamam canimBiraz daha irade savaşı ile kazanan biz olacağız canım
Sadece bir dlm börek yiyeceğin bir masa olsa idi olurdu ama zaten ondan bundan şundan derken yanında bir de börek olmazdı .
Hadi kolay gelsin şimdidenBende gidip çorba pişireyim , yemeğim var ...
Hadi bakalım ...
Tahmini planlamam iftar sonrası gelirim ... sonra mutfağa girerim sahura kadaryarın için geceden yapılacak ne varsa hepsini bitireyim diyorum ...
Yarına az işim kalsın ... Malum Cuma ... Kızlarada81 , irmae sizde buralarda oluruz demiştiniz ...
Ben sabah mutlaka geleceğim zaten ... Listemizi paylaşırım .. gelen ekler kilosunu nasipse
hadi ya beim cevremde cogu arkadasimda bende tutmustu ne biliyim:)O bende iki çocuğum da da tutmadı ya
Yarını bekleseydin kuzumIyi günler hanımlar. Gecen hafta perşembe tartılmıştım bu nedenle bu guntartildim yine
Gecen hafta 60.7 kg
Bu hafta 60.0 kg
Fark 0.7 kg
Uzgunum ortimEfser
Akşam tüm ödem sökenleri içeyim yarın 84.4 geri döneyimHer ne kadar mortimSarayca bu ara rahatsız olduğu için köşeye çekilse de , ondan korkuma az yiyorum ...
Eeeee mortimEfser in de halası geldi şişlik foooos ...Eeee bi de ortim ada81 umutsuz umutsuz konuşuyor içim ezildi yeminle
Söyle nehirrrr söyleeeee ben az yemeyeyim de kim yesin
1/2 bardak bildiğin yarın bardak işte
Hangi uygulamayı kullanıyorsun takip için...bugün bi şiştim karnım oldu tepe
rezene içtim , maydanoz içtim
tartı gününü geçççtim inanımaz rahatsız ettiii
ama bulamadım ne sebebi, cacık mı yaptı dedimmm
anammm sonra birde baktım oda nesi
bildirim geldi telim, ovulasyon günü diyeeee
@Sherrysherrylady nin kulaklarını bi çınlatayımmm
ben iki kilodan bahsetmiyorum kiCanım tabii ki ondan değil , ara ara olabilir .. vermemişte değilsin zaten ... sürekli 2 kilo gitmesi de imkansız1 olur yarım kilo olur ... ara ara normal bunlar
Buradayım ben,Bende gidip çorba pişireyim , yemeğim var ...
Hadi bakalım ...
Tahmini planlamam iftar sonrası gelirim ... sonra mutfağa girerim sahura kadaryarın için geceden yapılacak ne varsa hepsini bitireyim diyorum ...
Yarına az işim kalsın ... Malum Cuma ... Kızlarada81 , irmae sizde buralarda oluruz demiştiniz ...
Ben sabah mutlaka geleceğim zaten ... Listemizi paylaşırım .. gelen ekler kilosunu nasipse
Buradayim canim insallah sözüm sözBende gidip çorba pişireyim , yemeğim var ...
Hadi bakalım ...
Bence bi değişiklik olursa eksi gibi yarin yine tartil canimIyi günler hanımlar. Gecen hafta perşembe tartılmıştım bu nedenle bu guntartildim yine
Gecen hafta 60.7 kg
Bu hafta 60.0 kg
Fark 0.7 kg
Uzgunum ortimEfser
Hangi uygulamayı kullanıyorsun takip için...
Olmaz çünkü yiyecem bu gunBence bi değişiklik olursa eksi gibi yarin yine tartil canim))
Oyle tabi hayırlısı ortimYarını bekleseydin kuzum
Hem üzülme bu vücud yani her hafta 1-2 kilo verecek degiliz bence hiç vememektense 700gr gayet iyi sakin modunu düşürme önemizdeki haftaya rövanşını söke söke alırız
Bendede durumlar pek iç açıçı degil şuan 700gr bile razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?