Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende gidip çorba pişireyim , yemeğim var ...

Hadi bakalım ...

Tahmini planlamam iftar sonrası gelirim ... sonra mutfağa girerim sahura kadar yarın için geceden yapılacak ne varsa hepsini bitireyim diyorum ...

Yarına az işim kalsın ... Malum Cuma ... Kızlar ada81 , irmae sizde buralarda oluruz demiştiniz ...

Ben sabah mutlaka geleceğim zaten ... Listemizi paylaşırım .. gelen ekler kilosunu nasipse

Hadi kolay gelsin şimdiden

Iyi günler hanımlar. Gecen hafta perşembe tartılmıştım bu nedenle bu guntartildim yine

Gecen hafta 60.7 kg
Bu hafta 60.0 kg
Fark 0.7 kg

Uzgunum ortim Efser
Yarını bekleseydin kuzum
Hem üzülme bu vücud yani her hafta 1-2 kilo verecek degiliz bence hiç vememektense 700gr gayet iyi sakin modunu düşürme önemizdeki haftaya rövanşını söke söke alırız
Bendede durumlar pek iç açıçı degil şuan 700gr bile razıyım

Bu günkü menüm
Sahur sadece bir parca tandır ekmegi ile ilacımı aldım
Öglen karnım çok ağrıyınca
Sıçak domates çorbası içtim
2 kaşık kabak yemegi
2 köz biber
Salatalık domates
Sıcak hibiskus çayı
1 soda
Ara yemeye başlayınca kanşekerim düştü sanırım iştahım acıldı önlem icin 1 bardak tarcınlı ciha tohumlu süt
Akşam
2 kaşık tavuk sote
Çocuklarla beraber
2 kase cacık
Bol salata yerim
Yatmadan civam percemi

Akşam tüm ödem sökenleri içeyim yarın 84.4 geri döneyim

Hangi uygulamayı kullanıyorsun takip için...

Canım tabii ki ondan değil , ara ara olabilir .. vermemişte değilsin zaten ... sürekli 2 kilo gitmesi de imkansız 1 olur yarım kilo olur ... ara ara normal bunlar
ben iki kilodan bahsetmiyorum ki net sayılar vererek durumu özetleyeyim en iyisi ben sana.

Cuma 85.1 çıktım ben. Sonraki günlerde baktığımda bir gün 86 çıktım, ertesi gün yine 85.1. Obur gün yine 86. Sonra yine 85ler.

Zaten her hafta 2 kilo versem korkarim noluyoz diye ben sadece menülerimde sorun yokken bu artı eksi, artı eksi durumlarını anlamadim. Az buz da değil, 1 kg artı eksi oynamasindan bahsediyorum sürekli olarak. İlginç gelen bu aslında bana.

Amaan neyse ya bu haftaliktir belki de. Haftaya bi gözlemleyeyim bakalım kendimi.

Buradayım ben, ada81 de burada olur muhtemelen biz de listeyi tamamlar paylaşırız. İnşallah güzel eksisi bol bir liste olur

Buradayim canim insallah sözüm söz ) bugunden fazla karni yarik yaptim ki yarin yemek derdimde olmasin diye haha

Sadece bisey soracam su yuzdeleri hesaplarken yuvarlamayi nasil yapiyorduk ??? Ben hic kendimin yuzdesini yuvarlamadim ama senin duzelltigini gormustum ))

Oyle tabi hayırlısı ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…