Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
1 sahanda yumurta
4 siyah zeytin
1 domates
Biraz yeşil biber
1 dilim kızarmış ekmek

Ara
Yogurt (nane ve kırmızı biberli)

Ara
1 küçük kayısı

Akşam
1 kase tarhana çorbası
Salata
Yarim dilim civarı ekmek

Suyu sayamadım, içmeye devam ederim.

Bugün ilk kez 84 ü ucundan gördüm. Umarım bu menüyle az daha iner.

Selam kızlar bugün kızı yıllık kontrol için hastaneye götürdüm. Dönüştede gezerken eve kadar gelmişiz saat 18 olmuş, hemen yemeğin başına oturdum. Mücver yapayım dedim kolay olur diye daha beter yoruldum. İftara 10 dk kala bitti. Ancak oturdum. Nasıl ayaklarım ağrımış. yorulmuşum çok. Menümü paylaşayım biraz yatıp dinlenicem.

Sahur

2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
domates salata yeşillik

İftar
1 kase çorba
1 dilim ekmek
4-5 tane kabak mücveri
3 kaşık yoğurt

Su: 2 lt henüz 3-4 bulur sahura kadar. Ausencia

herkese iyi aksamlar
bugunku menum

sahur
yok gec yattigim icin kalkamadim

iftar
2 3 yemek kasigi kadar yumurtali kiyma
1 tane kabak dolmasi
bol salata
avuc ici kadar pide

su sahur dahil iki ancak olur
simdi yatip dinlenecegim
tarti cosmustu iftara 10 dk kala tartildim.sabahta bakayim hangisi iyiyse onu yazarim

Bende gelmişken ada81 in sorusunu cevaplayım
Ada yüzde hesaplarken virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve üzeriyse ikinci rakamı bir artırıyoruz.mesela sonuç 0.767 çıktı diyelim üçüncü rakam 5 ten büyük olduğu için onu 0.77 yazabiliyoruz eğer 5 ten küçükse direk virgülden sonraki iki rakamı yazıyoruz.0.764 ü 0.76 yazmak gibi .umarım anlatabilmişimdir.

şanslısın Ersesi benim regl iki gün falan kaldı gitti eksiler bende yarın bidaha tartılcam ama ptesi yi göremedim bidaha

Yarım bardak nedir kaptanım gözünü seveyim

Maşallah harika bende akşama tavuk yiyeceğim
Maşallah iştah benim gibi ne açık

Tabikisi de çay bardağı

En 58.8 di ... sonrası süpriz

Bende merak ettim şimdi

cin takviminden bak canim

Ne çok takvim var

Karnım oldu davul

Agrimda var kasıklarda
Benim kistlerin var sanırım onlar sisiriyor beni , agriyida kist yapıyor ovuasyon döneminde

Geçmiş olsun masum,benimde yumurtalık larimda kist var hastayken Ağrı yapıyor

Ah kızlar bu gun basima gelmedik kalmadi. Su an hic ama hic bir sey yemedim guya bu gun serbest gun yapacaktım. Midem bulaniyor. Esimde bir sey yiyemedi. En cok ona uzuldum. Yemegin icine yanlislikla baska bir yag kattim patatesleri dokmustum ama koftenin icine kattigimi unutmusum tam iftarda esim farketti. Bende salak gibi yok o koku kekik kokusu diyorum. Birden hatirladim. Hemen lavaboya kostum. Hala midem bulanıyor. Esimde cikti evde degil. Zehirlenmesek bari

Menümü yazıp uyuyayım. Bugünki oynamaların acısı şimdi çıkıyor. Gözlerim kapanıyor

Uyanınca(06:00)
3 ceviz
1 kupa yeşil çay

Kahvaltı(08:00)
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor
3 zeytin

Ara(10:30)
1 bardak süt

Öğlen(12:30)
tavuk köfte
1 bardak ayran

Akşam(18:00)
et haşlama
3 yk yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor:
1 saat yürüyüş.

gecmis olsun ne yağı kullandin ki,olmadi acile gidip anlatin önlem almak iyidir

gecmis olsun ne yağı kullandin ki,olmadi acile gidip anlatin önlem almak iyidir
Canim sorma oyle garip bir sey ki. Benim spor yaptigim odada vucuduma surdugum biberiye portakal yagi vardi kucuk bir kavanoz. Cocuklar yok ya orada duruyordu spor malzemelerimle beraber. Esimde normalde bardak kaldirmayan biri olmasina ragmen bu gun evi toplamis yag sisesini alip yaglarin oldugu yete koymus. Bende dalginligima geldi kullandim. Patatesleri kizartirken farkettim doktum vs. Ama kofteyi yogururken azıcık da ona koydugumu unutnusum. zaten cikardim canim. Midem alt üst su an. Yeni yemeye baslamistik zaten

Iyi günler hanımlar. Gecen hafta perşembe tartılmıştım bu nedenle bu guntartildim yine

Gecen hafta 60.7 kg
Bu hafta 60.0 kg
Fark 0.7 kg

Uzgunum ortim @Efser

Canım mortim tebrikler ... son 2 günü kötü geçirdin ve yine de misss gibi 700 gr

Afiyet olsun canım .
2 kase cacık prş.günü şişirir mi diyerek sesli düşünüyorum şu an

Akşam tüm ödem sökenleri içeyim yarın 84.4 geri döneyim

Dönersin inşallah canım ... hala içeri ödem dışarı olur :)

Mutlaka bir şey etkiliyordur ama neyin etkilediğini bulmak için tüm gününü analiz etmek gerek yediklerin değil onu biliyoruz ... onlar ortada ..
Çok uyku...
Az uyku...
Fazla ayakta kalma ...
Stres...
Sana özel seni şişiren bi yiyecek ...
Hepsi olabilir

Buradayım ben, ada81 de burada olur muhtemelen biz de listeyi tamamlar paylaşırız. İnşallah güzel eksisi bol bir liste olur

bende bu geceden çoğu işimi hallediyorum nasipse canım .
Buralarda olacağım nasipse . Tekrar kocaman teşekkür.

Senin fazladan yaptığın karnıyarığını yerim ahu çok güzel anlatmış canım ... 5 ve yukarı hooop bi üstte.

Karnım oldu davul

Agrimda var kasıklarda
Benim kistlerin var sanırım onlar sisiriyor beni , agriyida kist yapıyor ovuasyon döneminde

Geçmiş olsun canım

Sana diyeyim hedef12 den vurulmuştur

76 diyorsun yaniiii

Sabah
1 sahanda yumurta
4 siyah zeytin
1 domates
Biraz yeşil biber
1 dilim kızarmış ekmek

Akşamı sevmedim canım , çorba,ekmek ... az yemek için tercih ettin muhtemelen ama gözüm yeşillik yoğurt illa ki arar benim

Bugun menu
Iftar
2 suda beklemis kayisi
1 adet karni yarik (firinda )
3 yk makarna
Boool salata
1 kase yogurt

Ara
Bir avuc kayisi ( yemedim yerim ama )

2 lt su icerim. Ausencia Ahu060812 spor yok

Afiyet olsun canım .
Iki gündür biraz farklı akşamların, daha doyurucu ... inşallah ihtiyacın olan budur da yarın oynatırız tartıyı .

O yorgunlukla bi de mücver mi kızatan kıyamammmmm diyerek tuzak sorumu sorayım ?

Tamam canım coşmuş halini kaybetmeyelim de :)

Daha güzel anlatılamazdı tatlım

şanslısın Ersesi benim regl iki gün falan kaldı gitti eksiler bende yarın bidaha tartılcam ama ptesi yi göremedim bidaha

gelir pzt yarın yine gelir.

Maşallah iştah benim gibi ne açık

Bende merak ettim şimdi

Ne çok takvim var

Geçmiş olsun masum,benimde yumurtalık larimda kist var hastayken Ağrı yapıyor

Yok kuxum süpriz derken size de bana da

Yarin tartilmaya karar verdim bari oyle maralim duzelsin kaptanicem. Olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…