Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hay Allah, zaten eşler 40 yılda bir iş yapar ondada eline yüzüne bulaştırır

Onla geçmiş olsun

Bu yağların bazısı içiliyor ama miktar ve icilebiliteside önemli, sıkıntı çıkmaz inşallah ta sen yinede kendini kötü hissedersen hemen doktora git

Sorma zaten tartıştık yine ben suçlu oldum ya

Sorma zaten tartıştık yine ben suçlu oldum ya

Olabilir böyle şeyler,cana gelmesinde, tartışmaya gerek yok ama erkekler bazen dengesiz olabiliyor

Ay bide yarina da yemegim var diye seviniyordum. Hatta birazini kuru kofte yapip dolaba koydum bir gun kızartırım diye. Hepsi cop oldu

Kötü oldu gerçekten ama olsun cana gelmesinde gerisi boş

Cikardim zaten canim
Cook gecmis olsun canim yediklerimiz 20 dakika sonra kana gecmeye basliyormus ama sen kusmuşsun bisey olmaz...

Bende gecen sene gida zehirlenmesi yaşamıştım ama benimki 4 saat sonra ani bi ishal ve kusma baslamisti ishal 2 gun surmustu tavuk doner yemiştim o yaptıydı....

Sagol canim anlasildi )))

Teşekürler canim ay disarida yediklerimizde kim bilir neler var. Sanada cok gecmis olsun

Teşekürler canim ay disarida yediklerimizde kim bilir neler var. Sanada cok gecmis olsun
Canım çok geçmiş olsun canını sıkma oluyor bazen öyle aksilikler. Bizimkini de bıraksan yerde duran poşeti bir ay kaldırmaz, ama kalkmayacak ne varsa da kaldırıp tıkıştırır bir yerlere. Kocalığın birinci vazifesi bu aksilikleri. Çok geçmiş olsun. Bu arada kol ve bacağındaki uyuşma nasıl geçti mi?

Kaptanim o -700 yarina -1700 olur bu açlıkla

Eyvaaaah kendi bacağıma sıktım olur diyerek desene :) aç aç yatma kuzum hastasın zaten ... ye bi şeyler hadi öyle yat annem

İyi akşamlar canım

menü güzeeeeeel sadece akşam yemeği esnasında nesfitli yoğurda anlam veremedim

Benim esim yerde bi bardak gorse yuzkere ustunden atlar gecer ... ben izlerim bakayim ne zaman alacak diye ... en son dayanamam askim gormuyormusun niye almiyorsun diyorum... verdigi cevap su soylemedin ki soylesen alırım

***7.TAKIM 522. ETAP***

Ahu060812(72.7///%)
mimu88 (66.8///%)
masumm (63.6///%)
saydın78 (59.3///%)
ecemavi (67.7/67/0.7/%1.03)
ada81 (67.9///%)
Efser (85.8///%)
irmae (72.8///%)
exmadon (110///%)
eflalim (74///%)
ErSeSi (72.6///%)

7. Takım Ortalaması %

522.Etap Liste dışı ve İzinde Olan Güzeller

@_SARAYCA_ 60.7/
@kelebekolacam 69.2/
@WhiTe Lily 85.1/
@daydream- 74/
@DelyDoly 80.3/
@Nefs 56.2/
@Dilekiyi 70.4/
@Betulina 77.5/
@igdedali 77.6/
@Sherrysherrylady 71.3/

@koza16 65.6///%
@MorVampirella 63.5///%
@mirjam 69.5/

522.Etap Korumadaki Güzeller

@nehirnil111 53/
@begum75 56.6/
@Ausencia 60.1/

@Bebetomm 59.3/
@Lunya 58.3/

Ben de bugünün menüsünü bırakayım.

15 Haziran 2017
Sahur:
1 yumurta
1 dilim hindi füme
3 cheery domates
1 kk keçi peyniri
1 tb ekmeği

İftar:
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk çoban kavurma
2 cherry domates
1 salatalık

Birazdan da yeşil çayımı içeceğim. Şimdiye kadar 1250 su içtim, sahur bitene kadar 2,5 yaparım inşallah.
Boğazım hala acıyor ama çok şükür oruçta hiç sıkıntı çıkartmadı bir kaç öksürükle atlattık. Rahatlıkla devam edeceğim inşallah bitime kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…