Canim sorma oyle garip bir sey ki. Benim spor yaptigim odada vucuduma surdugum biberiye portakal yagi vardi kucuk bir kavanoz. Cocuklar yok ya orada duruyordu spor malzemelerimle beraber. Esimde normalde bardak kaldirmayan biri olmasina ragmen bu gun evi toplamis yag sisesini alip yaglarin oldugu yete koymus. Bende dalginligima geldi kullandim. Patatesleri kizartirken farkettim doktum vs. Ama kofteyi yogururken azıcık da ona koydugumu unutnusum.zaten cikardim canim. Midem alt üst su an. Yeni yemeye baslamistik zaten
Sorma zaten tartıştık yine ben suçlu oldum yaHay Allah, zaten eşler 40 yılda bir iş yapar ondada eline yüzüne bulaştırır
Onla geçmiş olsun
Bu yağların bazısı içiliyor ama miktar ve icilebiliteside önemli, sıkıntı çıkmaz inşallah ta sen yinede kendini kötü hissedersen hemen doktora git
Sorma zaten tartıştık yine ben suçlu oldum ya
Ay bide yarina da yemegim var diye seviniyordum. Hatta birazini kuru kofte yapip dolaba koydum bir gun kızartırım diye. Hepsi cop oldu
Tabiki cana gelmesinde. Birde iyi tarafindan bakayim. Bu gun kendime ziyafet cekecektim. Yememis oldum.Olabilir böyle şeyler,cana gelmesinde, tartışmaya gerek yok ama erkekler bazen dengesiz olabiliyor
Kötü oldu gerçekten ama olsun cana gelmesinde gerisi boş
Cook gecmis olsun canim yediklerimiz 20 dakika sonra kana gecmeye basliyormus ama sen kusmuşsun bisey olmaz...Cikardim zaten canim
Yarin tartilmaya karar verdim bari oyle maralim duzelsin kaptanicem. Olur mu
Sagol canim anlasildiBende gelmişkenada81 in sorusunu cevaplayım
Ada yüzde hesaplarken virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve üzeriyse ikinci rakamı bir artırıyoruz.mesela sonuç 0.767 çıktı diyelim üçüncü rakam 5 ten büyük olduğu için onu 0.77 yazabiliyoruz eğer 5 ten küçükse direk virgülden sonraki iki rakamı yazıyoruz.0.764 ü 0.76 yazmak gibi .umarım anlatabilmişimdir.
Teşekürler canim ay disarida yediklerimizde kim bilir neler var. Sanada cok gecmis olsunCook gecmis olsun canim yediklerimiz 20 dakika sonra kana gecmeye basliyormus ama sen kusmuşsun bisey olmaz...
Bende gecen sene gida zehirlenmesi yaşamıştım ama benimki 4 saat sonra ani bi ishal ve kusma baslamisti ishal 2 gun surmustu tavuk doner yemiştim o yaptıydı....
Canım çok geçmiş olsun canını sıkma oluyor bazen öyle aksilikler. Bizimkini de bıraksan yerde duran poşeti bir ay kaldırmaz, ama kalkmayacak ne varsa da kaldırıp tıkıştırır bir yerlere. Kocalığın birinci vazifesi bu aksilikleri. Çok geçmiş olsun. Bu arada kol ve bacağındaki uyuşma nasıl geçti mi?Teşekürler canim ay disarida yediklerimizde kim bilir neler var. Sanada cok gecmis olsun
Sagol canim evet kimbilir neler oluyor kesin bozuk tavuktu bunyem kuvvetliymiski cook sorun yaşamadım kusmak iyi gelmisti...Teşekürler canim ay disarida yediklerimizde kim bilir neler var. Sanada cok gecmis olsun
Allah korumus kuzum.Sagol canim evet kimbilir neler oluyor kesin bozuk tavuktu bunyem kuvvetliymiski cook sorun yaşamadım kusmak iyi gelmisti...
Kaptanim o -700 yarina -1700 olurbu açlıkla
Benim esim yerde bi bardak gorse yuzkere ustunden atlar gecer ... ben izlerim bakayim ne zaman alacak diye ... en son dayanamam askim gormuyormusun niye almiyorsun diyorum... verdigi cevap su soylemedin ki soylesen alırımCanım çok geçmiş olsun canını sıkma oluyor bazen öyle aksilikler. Bizimkini de bıraksan yerde duran poşeti bir ay kaldırmaz, ama kalkmayacak ne varsa da kaldırıp tıkıştırır bir yerlere. Kocalığın birinci vazifesi bu aksilikleri. Çok geçmiş olsun. Bu arada kol ve bacağındaki uyuşma nasıl geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?