Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tesekkür ederim canim. Aynen oyle hastaliktan gebersem bardak kaldirmaz. Olacagi varmis. Bende dikkatsiz davrandim. Hatta yagi kullanirken bu kavanoza mi koymusum dedim ama aklimin ucuna bile gelmedi. Goruntu aynen yag bildigin. Ayrica baska yag kabim var ama ben tere yagi ve zeytin yagi kullaniyorum ilk defa kızartma yaptim. Neyse geldi gecti artik

Dun ışe gitmedim dr. Gidecek halim bile yoktu. Ama ful yattim uyudum. Bu gun daha iyiyim. Sanirim yorgunluktan oldu. Tekrar ederse dr. Gidecegim. Sordugun icin cok sagol canım

Biraz mercimek çorbası bana göz kırptı ordan i ben irmae yı şişir miyimmmm şişirmez miyimmm diye onun dışında menü gayet güzel canım

Midem alsa yiyecegimde. .. neyse aslinda 2 gun diyete ara vermeyi planliyordum. Simdi tekrar devam etmeye karar verdim. Ilginç bir durum. Iyi mi oldu boyle olmasi bilemedim

Benim esim yerde bi bardak gorse yuzkere ustunden atlar gecer ... ben izlerim bakayim ne zaman alacak diye ... en son dayanamam askim gormuyormusun niye almiyorsun diyorum... verdigi cevap su soylemedin ki soylesen alırım

Hepsi aynı valla. Hastayım yatıyorum ay ev ayaklandı gidiyor diyorum, nesi var evin der. Adam kendi iş yapması gerekirse hiçbir dağınıklık gözüne batmıyor ama ben toplarken de aa niye topluyorsun demiyor.

Sporda kendini çok yorma canım, ben de yapıyorum aynı hatayı ama arada izin verip kasları dinlendirmek gerekiyor. İnşallah tekrarlamaz bundan sonra daha dinlenerek yaparsın.

Midem alsa yiyecegimde. .. neyse aslinda 2 gun diyete ara vermeyi planliyordum. Simdi tekrar devam etmeye karar verdim. Ilginç bir durum. Iyi mi oldu boyle olmasi bilemedim

iyi olmuş iyi ...tövbe yarabbim bize silkelenmek için ara ara bir yanlış yağ içip mı lazım ne

Valla erkeklerin hemen hepsi aynı da ben özellikle erkek annelerine sesleniyorum ... yetiştiren biziz .
Ben oğluma iş yaptırırım ... amaaaan erkek çocuğu demem .
Makine biter dıt dıt sesini duymamışım , gider benden önce çıkarır balkona getirir

Biraz mercimek çorbası bana göz kırptı ordan i ben irmae yı şişir miyimmmm şişirmez miyimmm diye onun dışında menü gayet güzel canım
Ay şişirmesin nolur zaten spor yapamadığım için gramla gidiyor. Ama en azından mercimeği unsuz, patatessiz sadece havuçla yapıyorum oradan biraz masumlaşabilir belki.

Bu ara cocuklar yokken yapayim dedim. Hata işte. Bundan sonra pek vakit bulamam zaten. Yapsamda haftada 2 en fazla 3 yaparim.

Ay şişirmesin nolur zaten spor yapamadığım için gramla gidiyor. Ama en azından mercimeği unsuz, patatessiz sadece havuçla yapıyorum oradan biraz masumlaşabilir belki.
Iyi düşün iyi olsun. Ama gecen benim mercimek corbamin artisini kaptan bildi söyleyeyim. Ausencia kaptanim o gun 300 gr arti dedin. Aynisi olmuştu

Herzaman olabilecek seyler.Allah ciddi yanlışlıklardan korusun sağlıktan ayirmasin

76 gorunce ben

Sorma zaten tartıştık yine ben suçlu oldum ya

Benim esim yerde bi bardak gorse yuzkere ustunden atlar gecer ... ben izlerim bakayim ne zaman alacak diye ... en son dayanamam askim gormuyormusun niye almiyorsun diyorum... verdigi cevap su soylemedin ki soylesen alırım
Hepsi 3 aşağı beş yukarı aynı benimki bir tik daha fazla

ecemavi yi ekledim kızlar , kilo bildirimi yaptı .

Listenin liste dışı olan kısmı ile kafanızı yormayın , onun saati yok nasılsa ben gece de yazarım onları ..

Gördüm kaptanim 67 görünce ben

Maşallah ogluna. Annesi kim

Bu ara cocuklar yokken yapayim dedim. Hata işte. Bundan sonra pek vakit bulamam zaten. Yapsamda haftada 2 en fazla 3 yaparim.
Haftada 3-4 zaten ideali ara günlerde de kasların dinlenmeye ihtiyacı var. O yüzden senin çocuklu düzen de gayet güzel olur.

Ausencia bizimki öğretilmemekten de değil çok uzun süre bekar ve yalnız yaşamanın sonucu adam etraftaki dağınıklığı kanıksamış, dağınık olarak görmüyor yoksa ben yaparken yardıma gelir çamaşırı sen uğraşma omzun ağrıyor ben sereyim der, çok güzel ütü yapar, bulaşıkları makineye atar, nevresim değiştirirken hemen iki kişi kolay olur der gelir falan ama etrafın dağınıklığına karşı bağışıklığı var adamın kalkıp yerden kaldırmak aklına bile gelmiyor. 15 yıl yalnız yaşayan adam sendromu gibi birşey var benimkinde.

Iyi düşün iyi olsun. Ama gecen benim mercimek corbamin artisini kaptan bildi söyleyeyim. Ausencia kaptanim o gun 300 gr arti dedin. Aynisi olmuştu

Ay olmasın öyle bir artı, zaten verdiğim -300-500 arası bir şey bir çorbayla da giderse o ambargo uygularım evde mercimeğe. Ay yarın arpa şehriye falan yapayım bari bi gerildim şimdi.

Bence böyle yardim ediyorsa Maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…