Tesekkür ederim canim. Aynen oyle hastaliktan gebersem bardak kaldirmaz. Olacagi varmis. Bende dikkatsiz davrandim. Hatta yagi kullanirken bu kavanoza mi koymusum dedim ama aklimin ucuna bile gelmedi. Goruntu aynen yag bildigin. Ayrica baska yag kabim var ama ben tere yagi ve zeytin yagi kullaniyorum ilk defa kızartma yaptim. Neyse geldi gecti artikCanım çok geçmiş olsun canını sıkma oluyor bazen öyle aksilikler. Bizimkini de bıraksan yerde duran poşeti bir ay kaldırmaz, ama kalkmayacak ne varsa da kaldırıp tıkıştırır bir yerlere. Kocalığın birinci vazifesi bu aksilikleri. Çok geçmiş olsun. Bu arada kol ve bacağındaki uyuşma nasıl geçti mi?
Ben de bugünün menüsünü bırakayım.
15 Haziran 2017
Sahur:
1 yumurta
1 dilim hindi füme
3 cheery domates
1 kk keçi peyniri
1 tb ekmeği
İftar:
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk çoban kavurma
2 cherry domates
1 salatalık
Birazdan da yeşil çayımı içeceğim. Şimdiye kadar 1250 su içtim, sahur bitene kadar 2,5 yaparım inşallah.
Boğazım hala acıyor ama çok şükür oruçta hiç sıkıntı çıkartmadı bir kaç öksürükle atlattık. Rahatlıkla devam edeceğim inşallah bitime kadar.
Midem alsa yiyecegimde. .. neyse aslinda 2 gun diyete ara vermeyi planliyordum. Simdi tekrar devam etmeye karar verdim. Ilginç bir durum. Iyi mi oldu boyle olmasi bilemedimEyvaaaah kendi bacağıma sıktım olur diyerek desene :) aç aç yatma kuzum hastasın zaten ... ye bi şeyler hadi öyle yat annem
İyi akşamlar canım
menü güzeeeeeelsadece akşam yemeği esnasında nesfitli yoğurda anlam veremedim
Hepsi ayni erkek milleti.Benim esim yerde bi bardak gorse yuzkere ustunden atlar gecer ... ben izlerim bakayim ne zaman alacak diye ... en son dayanamam askim gormuyormusun niye almiyorsun diyorum... verdigi cevap su soylemedin ki soylesen alırım
Benim esim yerde bi bardak gorse yuzkere ustunden atlar gecer ... ben izlerim bakayim ne zaman alacak diye ... en son dayanamam askim gormuyormusun niye almiyorsun diyorum... verdigi cevap su soylemedin ki soylesen alırım
Tesekkür ederim canim. Aynen oyle hastaliktan gebersem bardak kaldirmaz. Olacagi varmis. Bende dikkatsiz davrandim. Hatta yagi kullanirken bu kavanoza mi koymusum dedim ama aklimin ucuna bile gelmedi. Goruntu aynen yag bildigin. Ayrica baska yag kabim var ama ben tere yagi ve zeytin yagi kullaniyorum ilk defa kızartma yaptim. Neyse geldi gecti artik
Dun ışe gitmedim dr. Gidecek halim bile yoktu. Ama ful yattim uyudum. Bu gun daha iyiyim. Sanirim yorgunluktan oldu. Tekrar ederse dr. Gidecegim. Sordugun icin cok sagol canım
Midem alsa yiyecegimde. .. neyse aslinda 2 gun diyete ara vermeyi planliyordum. Simdi tekrar devam etmeye karar verdim. Ilginç bir durum. Iyi mi oldu boyle olmasi bilemedim
Ay şişirmesin nolur zaten spor yapamadığım için gramla gidiyor.Biraz mercimek çorbası bana göz kırptı ordan i ben irmae yı şişir miyimmmm şişirmez miyimmm diye onun dışında menü gayet güzel canım
Bu ara cocuklar yokken yapayim dedim. Hata işte. Bundan sonra pek vakit bulamam zaten. Yapsamda haftada 2 en fazla 3 yaparim.Hepsi aynı valla. Hastayım yatıyorum ay ev ayaklandı gidiyor diyorum, nesi var evin der. Adam kendi iş yapması gerekirse hiçbir dağınıklık gözüne batmıyor ama ben toplarken de aa niye topluyorsun demiyor.
Sporda kendini çok yorma canım, ben de yapıyorum aynı hatayı ama arada izin verip kasları dinlendirmek gerekiyor. İnşallah tekrarlamaz bundan sonra daha dinlenerek yaparsın.
iyi olmuş iyi ...tövbe yarabbimbize silkelenmek için ara ara bir yanlış yağ içip mı lazım ne
iyi olmuş iyi ...tövbe yarabbimbize silkelenmek için ara ara bir yanlış yağ içip mı lazım ne
Benim bi küp icmem lazim sanirsamiyi olmuş iyi ...tövbe yarabbimbize silkelenmek için ara ara bir yanlış yağ içip mı lazım ne
Iyi düşün iyi olsun. Ama gecen benim mercimek corbamin artisini kaptan bildi söyleyeyim.Ay şişirmesin nolur zaten spor yapamadığım için gramla gidiyor.Ama en azından mercimeği unsuz, patatessiz sadece havuçla yapıyorum oradan biraz masumlaşabilir belki.
Ah kızlar bu gun basima gelmedik kalmadi. Su an hic ama hic bir sey yemedim guya bu gun serbest gun yapacaktım. Midem bulaniyor. Esimde bir sey yiyemedi. En cok ona uzuldum. Yemegin icine yanlislikla baska bir yag kattim patatesleri dokmustum ama koftenin icine kattigimi unutmusum tam iftarda esim farketti. Bende salak gibi yok o koku kekik kokusu diyorum. Birden hatirladim. Hemen lavaboya kostum. Hala midem bulanıyor. Esimde cikti evde degil. Zehirlenmesek bari
76 gorunce ben
Canım mortim tebrikler ... son 2 günü kötü geçirdin ve yine de misss gibi 700 gr
Afiyet olsun canım .
2 kase cacık prş.günü şişirir mi diyerek sesli düşünüyorum şu an
Dönersin inşallah canım ... hala içeri ödem dışarı olur :)
Mutlaka bir şey etkiliyordur ama neyin etkilediğini bulmak için tüm gününü analiz etmek gerekyediklerin değil onu biliyoruz ... onlar ortada ..
Çok uyku...
Az uyku...
Fazla ayakta kalma ...
Stres...
Sana özel seni şişiren bi yiyecek ...
Hepsi olabilir
bende bu geceden çoğu işimi hallediyorum nasipse canım .
Buralarda olacağım nasipse . Tekrar kocaman teşekkür.
Senin fazladan yaptığın karnıyarığını yerimahu çok güzel anlatmış canım ... 5 ve yukarı hooop bi üstte.
Geçmiş olsun canım
76 diyorsun yaniiii
Akşamı sevmedim canım , çorba,ekmek ... az yemek için tercih ettin muhtemelen ama gözüm yeşillik yoğurt illa ki arar benim
Afiyet olsun canım .
Iki gündür biraz farklı akşamların, daha doyurucu ... inşallah ihtiyacın olan budur da yarın oynatırız tartıyı .
O yorgunlukla bi de mücver mi kızatan kıyamammmmm diyerek tuzak sorumu sorayım ?
Tamam canım coşmuş halini kaybetmeyelim de :)
Daha güzel anlatılamazdı tatlım
gelir pzt yarın yine gelir.
Yok kuxum süpriz derken size de bana da
Sorma zaten tartıştık yine ben suçlu oldum ya
Hepsi 3 aşağı beş yukarı aynı benimki bir tik daha fazlaBenim esim yerde bi bardak gorse yuzkere ustunden atlar gecer ... ben izlerim bakayim ne zaman alacak diye ... en son dayanamam askim gormuyormusun niye almiyorsun diyorum... verdigi cevap su soylemedin ki soylesen alırım
ecemavi yi ekledim kızlar , kilo bildirimi yaptı .
Listenin liste dışı olan kısmı ile kafanızı yormayın , onun saati yok nasılsa ben gece de yazarım onları ..
Maşallah ogluna. Annesi kimValla erkeklerin hemen hepsi aynı da ben özellikle erkek annelerine sesleniyorum ... yetiştiren biziz .
Ben oğluma iş yaptırırım ... amaaaan erkek çocuğu demem .
Makine biter dıt dıt sesini duymamışım , gider benden önce çıkarır balkona getirir
Haftada 3-4 zaten ideali ara günlerde de kasların dinlenmeye ihtiyacı var. O yüzden senin çocuklu düzen de gayet güzel olur.Bu ara cocuklar yokken yapayim dedim. Hata işte. Bundan sonra pek vakit bulamam zaten. Yapsamda haftada 2 en fazla 3 yaparim.
Tebrikler canımHedef bu hafta tamam darısı haftaya
Iyi düşün iyi olsun. Ama gecen benim mercimek corbamin artisini kaptan bildi söyleyeyim.Ausencia kaptanim o gun 300 gr arti dedin. Aynisi olmuştu
Haftada 3-4 zaten ideali ara günlerde de kasların dinlenmeye ihtiyacı var. O yüzden senin çocuklu düzen de gayet güzel olur.
Ausencia bizimki öğretilmemekten de değil çok uzun süre bekar ve yalnız yaşamanın sonucu adam etraftaki dağınıklığı kanıksamış, dağınık olarak görmüyor yoksa ben yaparken yardıma gelir çamaşırı sen uğraşma omzun ağrıyor ben sereyim der, çok güzel ütü yapar, bulaşıkları makineye atar, nevresim değiştirirken hemen iki kişi kolay olur der gelir falan ama etrafın dağınıklığına karşı bağışıklığı var adamın kalkıp yerden kaldırmak aklına bile gelmiyor. 15 yıl yalnız yaşayan adam sendromu gibi birşey var benimkinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?