Yok yok olmaz.. benim detoks sonrasi yedigim icin gelmisti o arti.Ay olmasın öyle bir artı, zaten verdiğim -300-500 arası bir şey bir çorbayla da giderse o ambargo uygularım evde mercimeğe. Ay yarın arpa şehriye falan yapayım bari bi gerildim şimdi.
MAASALLAH aferim onaValla erkeklerin hemen hepsi aynı da ben özellikle erkek annelerine sesleniyorum ... yetiştiren biziz .
Ben oğluma iş yaptırırım ... amaaaan erkek çocuğu demem .
Makine biter dıt dıt sesini duymamışım , gider benden önce çıkarır balkona getirir
Bu ara cocuklar yokken yapayim dedim. Hata işte. Bundan sonra pek vakit bulamam zaten. Yapsamda haftada 2 en fazla 3 yaparim.
Tesekkur ederim bencede agir sporlar hergun yapılmamalıTebrikler canım
Yok yok olmaz.. benim detoks sonrasi yedigim icin gelmisti o arti.
Bence böyleyardim ediyorsa Maaşallah
Saraycam geçmiş olsun ...Tebrikler canım
Su oranı kendim için yükseltiyorum listede 2 kase o dan içtim
Canım mortim tebrikler ... son 2 günü kötü geçirdin ve yine de misss gibi 700 gr
Afiyet olsun canım .
2 kase cacık prş.günü şişirir mi diyerek sesli düşünüyorum şu an
Dönersin inşallah canım ... hala içeri ödem dışarı olur :)
Mutlaka bir şey etkiliyordur ama neyin etkilediğini bulmak için tüm gününü analiz etmek gerekyediklerin değil onu biliyoruz ... onlar ortada ..
Çok uyku...
Az uyku...
Fazla ayakta kalma ...
Stres...
Sana özel seni şişiren bi yiyecek ...
Hepsi olabilir
bende bu geceden çoğu işimi hallediyorum nasipse canım .
Buralarda olacağım nasipse . Tekrar kocaman teşekkür.
Senin fazladan yaptığın karnıyarığını yerimahu çok güzel anlatmış canım ... 5 ve yukarı hooop bi üstte.
Geçmiş olsun canım
76 diyorsun yaniiii
Akşamı sevmedim canım , çorba,ekmek ... az yemek için tercih ettin muhtemelen ama gözüm yeşillik yoğurt illa ki arar benim
Afiyet olsun canım .
Iki gündür biraz farklı akşamların, daha doyurucu ... inşallah ihtiyacın olan budur da yarın oynatırız tartıyı .
O yorgunlukla bi de mücver mi kızatan kıyamammmmm diyerek tuzak sorumu sorayım ?
Tamam canım coşmuş halini kaybetmeyelim de :)
Daha güzel anlatılamazdı tatlım
gelir pzt yarın yine gelir.
Yok kuxum süpriz derken size de bana da
En fazla kaça kadar yolu varTabikisi de çay bardağı
En 58.8 di ... sonrası süpriz
Maşallah iştah benim gibi ne açık
Tebrikler canım gayet iyi daha ne olsunIyi günler hanımlar. Gecen hafta perşembe tartılmıştım bu nedenle bu guntartildim yine
Gecen hafta 60.7 kg
Bu hafta 60.0 kg
Fark 0.7 kg
Uzgunum ortimEfser
Kist yapıyor ağrı, dolgunluk hissi bende de var hissediyorum da gidemedim bir türlüKarnım oldu davul
Agrimda var kasıklarda
Benim kistlerin var sanırım onlar sisiriyor beni , agriyida kist yapıyor ovuasyon döneminde
Ay çok geçmiş olsun canımAh kızlar bu gun basima gelmedik kalmadi. Su an hic ama hic bir sey yemedim guya bu gun serbest gun yapacaktım. Midem bulaniyor. Esimde bir sey yiyemedi. En cok ona uzuldum. Yemegin icine yanlislikla baska bir yag kattim patatesleri dokmustum ama koftenin icine kattigimi unutmusum tam iftarda esim farketti. Bende salak gibi yok o koku kekik kokusu diyorum. Birden hatirladim. Hemen lavaboya kostum. Hala midem bulanıyor. Esimde cikti evde degil. Zehirlenmesek bari
Bende öyle yetiştiriyorumValla erkeklerin hemen hepsi aynı da ben özellikle erkek annelerine sesleniyorum ... yetiştiren biziz .
Ben oğluma iş yaptırırım ... amaaaan erkek çocuğu demem .
Makine biter dıt dıt sesini duymamışım , gider benden önce çıkarır balkona getirir
Canlar belimmm koptu .... ayyyy perşembe perşembe ödemlere gelmesiyeciye auuuus
HepSarayca nın işi bunlar ... bi de beni kandırdı 700 gr diye
Yemekleri saymayayım ama tatlı dahil 6 çeşit bitti , hatta 7 nin yarısı
Yarına çorba,salata,pilav ... ana yemeğin birleşme kısmı sosu cartı curtu kaldı
Yani bi şey kalmadı
Bende kalmadım ama
Bostan patlıcanı bulamamıştım gündüz , eşime dedim sen al .... dedi ne kadar alayayım ...dedim 15 tane al
Şu an bi dünya bostan patlıcanım kaldı ... istwyene yollayayım .. kolum kadar almış her birini
Neyse yarın misafirler giderken her birine dağıtayım
Şimdi mutfağı toplayayım ... mis gibi uyuyayım ...
Sabah görüşürüz nasipse
Pon ponlu tartılaaaar her bir güzele
Dün sizmis kalmışım yuhh bana....
Günaydınlarrr...
Günaydın
Günaydın 7.takımmm...inşallah yine derecede oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?