Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2-0
Hiçte bile Sarayca kaçamak yapmaya yeltenme sakin

Kizlarr Ntv de Osman Müftüoğlu konuşuyordu.
En sonuna denk geldim ama enteresan şeyler söyledi...
1- Herzaman aynı saatte yapılan sporu vücudumuz bildiği için kaloriyi en aza indiriyormus..
2- Hep kaos yaratın vücut için dedi.
Yani birden hizlanip birden yavaslayin..
Hatta yürüme yolunu bile değiştirin dedi....
Nare83 canım bi bak istersen

Son düzenleme:

Normalde hamburger bizim hayatımızda yoktur..
Kızım bile yemez yedirmedim amma velakin dün zorunlu yedim başka hiç alternatif yoktu..
Patatesleri yemedim işte.
Basenler demeyeydin eyeydi daha da oturdu icime

Ben buna inanıyorum ve hiç bir zaman tek düzeyde diyet yapmıyorum vucudumuzun ezberleme yetkisi yüksek otomatiğe bağlarsa senin yeni arayışlara sürükler eminim spordada böyledir ezberledimi oda arternatif bir yol bulur mutlaka vucüdumuzun hep bir B planı var

Aynen öyle dedi..
Hatta şöyle örnek verdi.
Sunucunun adını vererek xxx hanim hergun saat 5 de yürüme bandına yuruyorsa.
Vücut diyormus kii hazırlan xx hanım yürüme bandına çıkacak az kalori harca...
Yurudugumuz yol bile hep düz olmamaliymis falan. .
Aklıma sen geldin
Nare83 saatlerini değiştir sporunun mümkünse.

Ezberi bozmak için Kaçamaklar aslında faydalı tabi kaćamakla kalırsa vucüdu kandırıp onu aslında normal düzeyde inadırmaktır maksat
Ama biz bu kaçamağı büyütürsek o sizi kandırmış olur..
Onun icin kendime her 10 kiloda bir ödül koydum mesala ama asla daha fazlası olmasını istemiyorum

Mesala hergün aynı acıyı üst üste icmem hep yanıltırim
Bir tek civam percemi oda zafılama icin icmiyorum

Evet devam ediyor iyiki varsin sayende biz kazandik )) bidaha benimle orti olmak istemeyeceksin firsat bu firsat bi hafta daha orti olayim seninle

İftardan sonra geliyorummmmmmmmmmmmm .... göz ucu ile meydan okumalar gördüm zorla beni 57 yapacaksınız

hele hele ortim adayı 65 yapacaksınız bir haftada

düğüne az kaldı ben hala kilolu hissediyorum kendimi
geeeel yamacımaaaaa geeeeeeel

Normalde hamburger bizim hayatımızda yoktur..
Kızım bile yemez yedirmedim amma velakin dün zorunlu yedim başka hiç alternatif yoktu..
Patatesleri yemedim işte.
Basenler demeyeydin eyeydi daha da oturdu icime

bunu bilerek demiş olma ihtimalim şöyle böğrüne otursun diye

Evet devam ediyor iyiki varsin sayende biz kazandik )) bidaha benimle orti olmak istemeyeceksin firsat bu firsat bi hafta daha orti olayim seninle

yıkacağııııııııııııııııız ortalığıııı , woooohuuuuuu buna inan

Efsane geri döndü1- 2 yapalım

Bu gun sporda yapicam

Efsane ?

Spor ?

Oooooooo oooooooooo oooooooo ....pis geleceğim bak zorla

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim... benim bi arkadadim 36+4 gunlukken bebegi doğdu cokta saglikydi masallah... once dogurdu sonra ben 38+4 doğurdum ve benim sutum olmamisti sut annelik teklif etmisti...onun oglu benim kizim oldu...dedim yok hayatta ne olur ne olmaz sut annesi olma demistim )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…