Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hu huuu ... ben geldim .

Iftarımızı açtık .. bugün oğlumun ilk orucu oldu , iftarda anneee ben var ya hiç yemeden yarın da tutabilirdim dedi
Gel oğlum takıma seni listeye alayım diyesim geldi

Şimdi kalan sayfalara bakayım hele ... bugün ilk kez sessizlik çökmüş buralara ... uyumayanları göreyim de hadiiii

Yaa nasıl dayandı kuzum maşallah.
Rabbim kabul etsin.

Teşekkürler ablası benden iyi dayandı valla , 1.5 saat akşam üzeri bi uyudu o kadar.

Sabah coşmuşsun canım .
Simit eşliğinde pattis ...
Tamam minnaksın dedim ama diyettesin de ...unutmaa

Sahur : 2 bardak su

İftar : 1 kase yayla çorbası, 4 izmir köfte, az patates, çeyrek çörek (annemin çöreği dayanamadım) salata

Yatmadan yoğurt kürü

Sahur nerde eflal ?
Tek öğün olduğu için iftarda cızlara ses etmeyeyim diyorum ama ...sen yarın tartını bi fısılda bakem bana

Ben o kadar emindim ki yemediğinden hiiiiç sormadım ortim
Şu wc gelsin yarına -500 garanti iftara yakın .
Kahve telvesi ye canım ...

Yusufçuk oyy oyyy Allah kabul etsin orucunu masallah masallah

Sağol canım benim

Acil spora baslamam lazim ramazan sonrasi vucudum birakmis kendini onu fark ettim... normalde çimdik atamazdim kendime tas gibi olurdum... simdi zorlasam çimdik atabilirim )( 2 aydir duzenli spor yapmayinca vucud birakti kendini ))

Sen gel bir de beni gör .
Spor ne önemli imiş .
Iç bacaklar facia şu an .

Ausencia menuye ek 10 adet yer fistik yedim wc icin ))

Yarasın

Selam hanımlar:

18Haziran 2017

Sahur:

İki dilim ekmek
1 tk Kekikli taze peynir
1 Yumurta

İftar:
Hindi fümeli salata

Su 1 litre. İkiye tamamlamaya çalışıyorum.

Afiyet olsun irmae cım ... iftar kuş misali olmuş ... sahurda çok acıkıp acısı çıkmaz umarım .

Şimdiiii

Bu hafta biraz hareket zamanı .

Hedef listesini gözünüzün önüne getirin ve hedefi tutturmak hatta geçmek için neler yapabiliriz,bakalım ...

Ramazan ve oruç bir çoğumuza ummuduğunu vermedi ... zaten diyette olan vücuda , iki öğün beslenme vız gelip tırıs gitti ... eee bir kısmımızda da sporlar eafa kalktı .

Şu ramazandan kalan bir haftayı iyi değerlendirmeliyiz .
Üzerine bir de bayram ... onu da atlattık mı ?
Yine her birimiz istikrarla yolumuza devam

Dün gece sagurda biraz midemden rahatsızlandım o yüzden yemek yönünden keyifsizim yiyemedim. Biraz da 71 lere yaklaşma arzusuyla kaptırıp yemek istemiyorum. İftara kadar çok acıkıyorum ama yemeğe başladığımda da tıkanıyorum ondan böyle oldu ama sahurda özellikle dikkat edeceğim aşmamak için.

Sahur saat olarak çok yemeye uygun değil zaten canım bizler için ...
Mümkün mertebe sıvı alımı , tok tutacak yumurta vs ile geçiştirmekte çokta sakınca yok .

Bu sahur yemiyorym bende ... kahve ve dut yedim şimdi . Kapattım gırtlağı .

Hellooo

Geçmiş için bugünlük sana kıyak yaptım ablacım ... herkes pazar malum bir yerlerdeydik

Ayy ablam inşallah hep birlikte kurtulucaz fazlalıklardan Fit olucaz

Bende biraz gerginlik de başladı sanırım ondan yemelerden kesildim. Benim sevgili kayınvalidem benden fit, baya bayaa fit yani hergün iki saat yüzer, en bayıldığı şeyi bile günlük istihkakını doldurduysa yemez. 175 boyunda 50li kilolarda. 10 gün birlikteyiz, 7 günü yazlıkta. Denize havuza birlikte gireceğiz, kayınvalidenin vücut gelinden güzel. Ekstra bir motivasyon ile birlikte biraz da gerginlik başladı. Spor da yapamıyorum bu ara hazırlıklar hala tam geçmeyen hastalık derken. O yüzden az yemeye meyillendim ben de. Ama çok minimalleştirmemeye de çalışıyorum meta kriz noduna geçmesin diye. Çok dertliyim ausum.

Umarım giderler

Buu rakamıı sevdim ablaaa bakalııım

Şimdi olaya motivasyon olarak bakınca güzel . Ama bunun stres kısmı tehlikeli .
Biliyorsun iş beyinde bitiyor hep ve stres bi noktada ağzımızla kuş tutsak diyeti kitleyebiliyor .
Kayınvalideni tebrik ederim o ayrı ...ama şöyle düşün o da bi 10 kilo fazla olayım da irmae yaşında olayım diyordur :)

Ben yine de ikinci kısma çok kapılmayıp kiloda eşitlenmeye odaklanayım hayırlısı ile ramazanı çıkarınca bayram ve sonrasında yüzmeye de başlayacağım. Beni en çok üzen artan yağlardan dolayı artık çok ağır hissediyorum kendimi. Güçlenip, aktif hayata dönmek istiyorum. Biraz yoğun yürümeden kaynaklı soluksuz kalmak vs. bunlar olmadan hayatı aktif yaşamak. O yüzden burada olmak çok iyi geliyor, moralimi kaybettiğim anda burada herkes birbirine destek ve güç veriyor. Şimdi cumaya 71 li rakamları kovalamak heyecan veriyor

Balkona çıktım ... bi sakin sakin yağmuru dinleyeyim diye ..
Yatıyorum demişti babam ...
Birden çıktı :) sesini duydum geleyim dedim diye ...uyusana uykusuz kalıyorsun diyorummm , oooo bana 2 saat yeter diyor .
Yine anlatıyooor ... konuda yok ...
Sis bastı..
Bulutlar aşağı indi...
Ne çok araba geliyor siteye ..
Bu köpeği olan kadın kaçıncı katta oturuyor ...

Canım benim burası cidden önemli .
Benim mesela kilo verebilme problemim yok aslında ... isteyince metam 40 ıma gelmişken bile koza16 Ile yarışır
Ama burda olmasam yine alırım ...

O yüzden bi yere gitmiyoruz sen bu hafta 71 ler ... sonra 60 lar 50 ler derken ... koruma güzellerine adını yazdırıyorsun ne güzel di mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…