Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu bir düello teklifi mii yoksa Metanın maşallahı var

Oyyy ki ne oyyy Aus
Geçen cumadan sayayım iftarları,
Geçen hafta
cuma annemdeydim
Cumartesi arkadaşta
Pazar görümcede
Ptesi eski komşumda
Salı annemlerle bizde
Çarşamba eşimin kuzeninde
Perşembe evde kendi kendimize
Cuma arkadaşlar bizde
Ctesi görümcelerle dışarda
Pazar yani bugün başka arkadaşlarla bizde
Artık tükenmişlik sendromu geldi ya çok yoruldum.

Ahu060812 Kozalaklar nerde ?

Bugün 30 dk yürüyüş .... 10 dk cık pilates var plankla kapanış ...
Artık gönlünden ne koparsa
Aus kozalaklar ı tuttum bi güzel yıkadım o güzelim açık kozalklar sen tut hepsi bi güzel kapan...sonra kızım bissürü kızdı yapmıycam neye elimi atsam kuruyo falan diye isyanlara başladı bende tam cebelleşirken eşim aradı geçen hafta bizim gittiğimiz bi arkadaşını çağırayım mı dedi bende iade i davet olsun diye iyi hadi çağır dedim hiç canım istemese de.etkinliklerle etkileşmeyi tercih ederdim
Neyse kalktım sütlaç yoğurt çorbası bulgur pilavı yaptım.'eşim de güveç yaptı.ama güveci yukarda odun ateşinde yaptı.ee hadi burda yiyelim dendi.sonra yemekleri 3 kat yukarı taşı yemek bitince geri aşağı taşı yukarda makine YOk bulaşıkları elde yıka.isten kapkara olan güveci yıka derken iyice yoruldum heralde bide çorbayı koyarken tencereyi buzdolabına dökmeyimmi .sonra bide onu temizle derken gece yapmayı planladığım sporu da yapamadım.çaydı oydu buydu offf.
bide benim ergen adayı netten saç bakımı cilt bakımı vs izler oda kaç dakika uğraşarak kendine yok yok luk bi saç bakımı hazırlamıştı papatya demledi argan yağı limon tarçın bal falan koydu bide limonu falan komşudan alarak yaptı.sen misafirin beş yaşındaki oğlu al sen şişeyi bi güzel dök lavaboya.kızım yaparken görmüş.dökerken de abla bidaha böyle şeylerle oynarsan seni döverim demiş bizimki boş şişeyi görünce bi şok yaşamış sormayın.girdi kitledi kendini odasına ağladı da ağladı...onu teselli etmeyle geçti diğer vakitlerde.hiç oturmadım denebilir.
Kozalaklarımı sormuştun
Bitince koyarım foto...

Günaydın pek iyi habelerle gelmedim günahı tartıyada yansıdı
Dün öğleden sonra kanamam çok artı kızlar biliyosunuz misafir için hazırlıkta vardı ben bu arda biraz kötü oldum halsızleştim demir eksiliğimde var galiba beni biraz etkiledi misafirler gelme yakın ayagı kalktım Allahtan cumartesinden hazırlıklarım tamamdı bir corba kalmış birde salata mezem yapılacaltı eşimle halletik...
Bu arada eşim diyetimide sabote etti yanı zorlar meyve filan yedirdi şekerli ne varsa kansız kaldıgımı düşünerek ben ne kadar yok desemde dinletemedimgerci ondan sonrada akşam ayagı kaltım ne hikmet anlamadım galiba biraz eneji aldım sanırım
Akşamda et menüsüydü yemek gücsüzleştin sen yiyeceksin diye zorladı oldumu sana cifte kavrulmuş çok sinirim bozuk sabah sabah söyledim kendisine yemeseydin diye bilirsiniz misafirin yanında cok israr edince bende nede nazlısın denilen gözleri görünce meçbur kaldım yedim...

Harbi sen minnaksin çok iyi kilon ayyy bende görmek istiyorum o rakamları...
Sen ne kadar olmak istiyorsun ki daha
Ben buralarda gidip gelmek istiyorum canım maksimum 52 daha aşağısı istemiyorum açıkcası bir hedefim yok 53 rakamını geçmeyeyim yeter
Kaptanım ben dikkat etmedim dedim açıkcası çok rahat yedim

Teşekkürler Kaptanım

Canım geçmiş olsun hastasın bence metabolizmanda hızlı eminim fazla yansımayacak bugün toparlarsın bile sen onu moralini bozma hemen biz psikolojik olarak daha çok alıyoruz fazla kafaya takmaya aman kilo aldım alacağım demeye gelmiyor
kızlar günaydın herkese hayırlı haftalar dilerim
hayırlısıyla ramazanında son haftasına geldik,bu hafta son ramazan bildirisi,hayırlısıyla bu haftayıda tamamlayıp bayrama ereriz inşallah

Hayırlı haftalar Begüş inşallah layığıyla ağırlamışızdır son haftaya girdik burada yağmur yine Rabbim ferahlığını verdi

inşallah ağırlayabilmişizdir nill
burdada hava kapalı serin,çok şükür rabbim kolaylığını veriyor gerçekten

Hahaayyy ne tatli ... benim bsbamda bu hafta geliyor benim motoru takip ev isi yemek islerim basliyor.......

Günaydın , hayırlı haftalar olsun
Gelemedim kaç gündür kuzucugun sınavları vardı hafta sonu ...
Birde yegenim geldi memleketten teyzesinin gülü , bayrama kadar bizde inş ..
Bayram öncesi temizlikte var biraz , fazla gelemiyorum ...

Son sayfalara baktım ...

Ramazan durgunlugu var sanırım herkeste aus enerjisiyle fitilleyip gidiyor arada
Ausun paşanın orucunu rabbım kabul eylesin yaşı kaçtı tam ? Benim bebeler o yaşlarda başlamışlardı...
Bu arada baban gelmiş gözün aydın olsun

Ahunur sende ekşından çok ne var kız ay yavrunun şaç maskesine yazık olmuş bende üzüldüm şimdi ...

Efesercim üzülme tekafi edersin cumaya versiğin kilolar içinde tebrik ederim

Günaydınlaaaaar

Kim var kim yok bakmadan çıkıyorum şimdilik ... bi aeben imi gördüm ... onu öpeyim

Kuran kursuna başlıyor bugün yusuf , onu camiye bırakacağım ... çarşıya inmişken bi iki iş var halledip geleyim .

Yağmurlu burada hava ... üstelik yaz yağmuru gibi de değil soğuk

Neyse şimdilik çıktım ben ...

Gelince görüşürüz ... gelince say baştan içtimaya ... bu aralar kaçaklar var takımda

Anne Çöreği yenir yahuu....
Afiyet olsun...
Sahur yok zaten dengelemis.
Dimi ama
Selam hanımlar:

18Haziran 2017

Sahur:

İki dilim ekmek
1 tk Kekikli taze peynir
1 Yumurta

İftar:
Hindi fümeli salata

Su 1 litre. İkiye tamamlamaya çalışıyorum.
Menülerin bu ara pek güzel
Ay maşallah yusufa
Sahir yapmıycam canım artık, su içip niyetlenicem. Sahursuz daha iyi geçtiğini fark ettim. Tartı gayet iyi merak etme. Akşama 72 leri görürüm akşam yazarım
Canım sende vereceksin hiç strese girme, çok istikrarlı ve azimlisin canını hiiiç sıkma sakın
Ayy imdaat diyesim geldi :)
Geçmiş olsun canım. Liste dışı olunca çok yemissin gibi gelmiş ama yediklerin de bir şey yok ki
Canım camiye mi gidecek. Oğlum da 6 yaşında Kuranı Kerim öğrenmişti tabi daha küçük hece hece okuyor. Eşim camiye gitsin diyor da ben kararsızım, büyük çocuklar ezer mi diye. Bana kalsa yaz kursuna vericem değerler eğitimi olan ama babası yok diyor.

ayy evet bayramda güzel olsun hava
hay allah neden öyle oldu acabadün iftarda yada sahurda ağır bişey mi yedin ki dokundu acaba
Ağır bir şey yemiyorum aslında dün güzel de su içtim iftardan sonra sahurda falan bilemiyorum herhalde son hafta zorluyor açlığın etkileri bende mideye vuruyor Dün evi süpürdüm çamaşırları yıkadım mutfağı yarım yamalak toparladımBugün evi sileceğim tozları alacağım banyoyu temizleyeceğim ve çorbayla tatlımı yapacağım yarına kv leri iftara alıyorum büyük ihtimal gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…