Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar. Sabah eşim geç gidince dedim yürü aile hekimine gidelim kan veriyim. 4 tüp kan verdim sağolsun eşimin arkadaşı hekimimiz, her şeyi istedi :) 4 de çıkacak sonuç bakalım ne durumdayım.

hay allah sonlara doğru zorluyo demek,onla geçmiş olsun kuzucum ilerleyen saatlerde bişeyin kalmaz inşallah

aa yarın mı geliyolar,babannenin ameliyat işi vardı ama?
dün eltinler aldımı acaba iftara?

Günaydınlar. Sabah eşim geç gidince dedim yürü aile hekimine gidelim kan veriyim. 4 tüp kan verdim sağolsun eşimin arkadaşı hekimimiz, her şeyi istedi :) 4 de çıkacak sonuç bakalım ne durumdayım.

oo çok iyi yapmışsın,bişeciğinde yoktur da yinede arada tahlil verip sonuçları görmek iyi bişey

hay allah sonlara doğru zorluyo demek,onla geçmiş olsun kuzucum ilerleyen saatlerde bişeyin kalmaz inşallah

aa yarın mı geliyolar,babannenin ameliyat işi vardı ama?
dün eltinler aldımı acaba iftara?

Sağol kuzum olsun az kaldı

Babanne bugün gözünden olacak basit bir operasyon çok zorlanmayacağını söylediler zaten konuştuğumuzda da sıkıntı olmazsa gelirsiniz demiştik bugün haberleşiriz ona göre akşam hazırlığımı yaparım en kötü biz yeriz

Eltim aldı gördüm kızını çekmiş bu akşam kim geliyor iftara diye sormuş snap atmış

ameliyatı salı olcak sanıyodum,bugün olması daha iyi yarına daha iyi hisseder kendini,sende iftarını vermiş olursun
aynen gelemezlerse siz yersiniz ama hepsini biteremezsiniz belki bizde geliriz yardıma çekinme söyle yani
bizde bu akşam kuzende iftardayız

demek iftarını vermiş sizide çağırmadı
taklit olmayan snapinide atmış, gerçekten yaratıcı tebrik ettim

Yeye incel varmı öyle varsa bende alayım

İste bu tepkiler motivasyonu tavan yapıyor

Maaşallah hep sağlıklı olsun hep tutsun ileriki hayatında
kızlar günaydın herkese hayırlı haftalar dilerim
hayırlısıyla ramazanında son haftasına geldik,bu hafta son ramazan bildirisi,hayırlısıyla bu haftayıda tamamlayıp bayrama ereriz inşallah
Amin

İkinci secenek daha iyi ikisinide bolca deneyen biri olarak diyorum
Camiler su ara baya kalabalık
Güzel sonuçlar al

Ay eşim kabul etmiyor kursu. İlla itiraz eder kabul ettirene kadar göbegim çatlar en iyisi hiç gitmesin

Geçmiş olsun abla

Aynen iyi olacağını sıkıntı olmayacağını söylediler gelmezlerse siz gelirsiniz ne de güzel olur Annemleri de çağırdım anneme bulgur pilavını yaptıracağım başka türlü yetişemem hafta içi

Ohh afiyet olsun sizinde iyiymiş bu hafta içi bizde Perşembe nasipse annemler de iftardayız iyi oluyor evde hazırlamayınca

Evet çağırmadı iyi oldu görmüş olduk içim rahatladı ben ilk alsaydım çağırayım mı ayıp mıdır diye düşünüyordum belki kafalarında bayramda kv lerde karşılaşmak var ama üzgünüm

Günaydın yoldaşlarım
Bugün anneme gidip bayram için köfte mantı yapacağım bayrama ablacım gelecek İstanbul'dan

Regl 2 günde anca kendine geldi karnım küp gibi nasıl şişiyo bu kadar hayret.inincede açken karnımı içeri doğru çekince baya bi içeri giriyo ya ozamanda içerde o kadar yer varken ne diye dışarda durur ona anlam veremiyorum.neyse hala karınlı basenliyim onları eridiğinde kaç kilo olacağımı bilmiyorum o yüzden hedefimde belirsiz
Ay sabah sabah hedef medef ne alaka oldu yaneyse

Sorma abla ya bende nasıl üzüldüm kızımın üzüldüğüne.keşke misafir çağırmasaydım dedim.oişman oldum.bıktı çocuklarda misafirden valla.
Eflal geçen sene bende kuran kursuna gönderdim bizimkiler hep isteksiz gittiler ozaman kuran da iyilerdi baştan başlatmayı hazmedememişlerdi.2 gün sonra gönderemedim kursa.bu sene yazokuluna gönderdim pek bi hevesliler sabahları değerler kuran öğlen etkinlik spor.sabah 9 akşam 5.seviyolar çocuklar
Kız nehir begodan bak da bana istek gönder.bulamazsanda buradaki ismimin nurlusu ahunur060812 instagram ekleşelim

hafta içi yardım almadan iftar hazırlamak gerçekten çok zor,hafta sonuda alınca bütün hafta sonun gidiyo,yinede h.içi misafir daha iyi,annen yardım ediyor ne güzel,elleri dert görmesin

aynen evde yemek hazırlamayınca rahat oluyor

ayy evet yaa içini kurt gibi kemirirdi alsam mı almasam mı,almasam acaba benden ötürü mü bişey oldu diye için içini yerdi böylesi çok daha iyi oldu

Gönderdim bile

Napıyon abla
Bacılara kavuşuyoz Perşembe ye

Gecen yıl sübyan okuluna gitti. Oranın yaz kursu var eve de yakın. Bugün arayıp ücretini sorayım. Ben çok istiyorum. Yüzme ata binme falan var.

Evet hafta içi seviyorum aslında bir şekilde yetiştiriyorum da zaten saatte geç yemek pişmeme ihtimali de olmuyor

Evet böylesi çok iyi oldu almadı demek ki almayacakmış boşuna dert etmiş oldum Bayramda görüp bayramlaşma ihtimalini düşünüyorlarsa da Rabbim nasip ederse avuçlarını yalarlar artık

Gecen yıl sübyan okuluna gitti. Oranın yaz kursu var eve de yakın. Bugün arayıp ücretini sorayım. Ben çok istiyorum. Yüzme ata binme falan var.
Aynen canım bizdede var ve bayılarak gidiyolar yüzme basket gezi hevesine kuran derslerini de almış oluyorlar.hem bilinç altına kuran öğrendikleri zaman be güzel işlenmiş oluyo ben hersene göndermek istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…