Geçmiş olsun canımAmin canım inşallahBayrama hava güzel olsun ama Sen nasılsın benim yine midem ağırıyor ama geçer herhalde
Sağol canım sen nasılsınGeçmiş olsun canım
Ağır bir şey yemiyorum aslında dün güzel de su içtim iftardan sonra sahurda falan bilemiyorum herhalde son hafta zorluyor açlığın etkileri bende mideye vuruyorDün evi süpürdüm çamaşırları yıkadım mutfağı yarım yamalak toparladım Bugün evi sileceğim tozları alacağım banyoyu temizleyeceğim ve çorbayla tatlımı yapacağım yarına kv leri iftara alıyorum büyük ihtimal gelecekler
Günaydınlar. Sabah eşim geç gidince dedim yürü aile hekimine gidelim kan veriyim. 4 tüp kan verdim sağolsun eşimin arkadaşı hekimimiz, her şeyi istedi :) 4 de çıkacak sonuç bakalım ne durumdayım.
İyiyim çok şükür canım :)Sağol canım sen nasılsın
Allah iyilik versin canım benimİyiyim çok şükür canım :)
hay allah sonlara doğru zorluyo demek,onla geçmiş olsun kuzucumilerleyen saatlerde bişeyin kalmaz inşallah
aa yarın mı geliyolar,babannenin ameliyat işi vardı ama?
dün eltinler aldımı acaba iftara?
Sağol kuzum olsun az kaldı
Babanne bugün gözünden olacak basit bir operasyon çok zorlanmayacağını söylediler zaten konuştuğumuzda da sıkıntı olmazsa gelirsiniz demiştik bugün haberleşiriz ona göre akşam hazırlığımı yaparım en kötü biz yeriz
Eltim aldı gördüm kızını çekmiş bu akşam kim geliyor iftara diye sormuş snap atmış
Günaydın.
ecemavi ben gelince de yemekleri sen yapıcan dimi abla dimi
Heee yaparım kaptan cevabini vermiş
Şaka Sen gel yaparim
@Ausencia Sen oruca başladın mı
Ben bu Ramazan acayip meyve yedim sanırım ondan veremiyorum.meyveye doydum
Bayramdan sonra atak yapıcam.insallah kurban da eşimin memleketine gideceğiz en ince ben olmaliyim
Dün erkek arkadaşımın ailesi zayıflamışsın ne gerek var falan dediler. Uçtum uçtum daha da yere basmadı ayaklarımEn son mayısta görüşmüştük. Ben o zamandan beri 7 kg falan vermişim. Hemen farkediliyor demek ki. Çok güzel bir his
Maaşallah hep sağlıklı olsun hep tutsun ileriki hayatındaHu huuu ... ben geldim .
Iftarımızı açtık .. bugün oğlumun ilk orucu oldu , iftarda anneee ben var ya hiç yemeden yarın da tutabilirdim dedi
Gel oğlum takıma seni listeye alayım diyesim geldi
Şimdi kalan sayfalara bakayım hele ... bugün ilk kez sessizlik çökmüş buralara ... uyumayanları göreyim de hadiiii
Aminkızlar günaydın herkese hayırlı haftalar dilerim
hayırlısıyla ramazanında son haftasına geldik,bu hafta son ramazan bildirisi,hayırlısıyla bu haftayıda tamamlayıp bayrama ereriz inşallah
İkinci secenek daha iyi ikisinide bolca deneyen biri olarak diyorumDimi ama
Menülerin bu ara pek güzel
Ay maşallah yusufa
Sahir yapmıycam canım artık, su içip niyetlenicem. Sahursuz daha iyi geçtiğini fark ettim. Tartı gayet iyi merak etme. Akşama 72 leri görürümakşam yazarım
Canım sende vereceksin hiç strese girme, çok istikrarlı ve azimlisin canını hiiiç sıkma sakın
Ayy imdaat diyesim geldi :)
Geçmiş olsun canım. Liste dışı olunca çok yemissin gibi gelmiş ama yediklerin de bir şey yok ki
Canım camiye mi gidecek. Oğlum da 6 yaşında Kuranı Kerim öğrenmişti tabi daha küçük hece hece okuyor. Eşim camiye gitsin diyor da ben kararsızım, büyük çocuklar ezer mi diye. Bana kalsa yaz kursuna vericem değerler eğitimi olan ama babası yok diyor.
Güzel sonuçlar alGünaydınlar. Sabah eşim geç gidince dedim yürü aile hekimine gidelim kan veriyim. 4 tüp kan verdim sağolsun eşimin arkadaşı hekimimiz, her şeyi istedi :) 4 de çıkacak sonuç bakalım ne durumdayım.
Ay eşim kabul etmiyor kursu. İlla itiraz eder kabul ettirene kadar göbegim çatlarYeye incel varmı öyle varsa bende alayım
İste bu tepkiler motivasyonu tavan yapıyor
Maaşallah hep sağlıklı olsun hep tutsun ileriki hayatında
Amin
İkinci secenek daha iyi ikisinide bolca deneyen biri olarak diyorum
Camiler su ara baya kalabalık
Güzel sonuçlar al
Geçmiş olsun ablaGünaydın pek iyi habelerle gelmedim günahı tartıyada yansıdı
Dün öğleden sonra kanamam çok artı kızlar biliyosunuz misafir için hazırlıkta vardı ben bu arda biraz kötü oldum halsızleştim demir eksiliğimde var galiba beni biraz etkiledi misafirler gelme yakın ayagı kalktım Allahtan cumartesinden hazırlıklarım tamamdı bir corba kalmış birde salata mezem yapılacaltı eşimle halletik...
Bu arada eşim diyetimide sabote etti yanı zorlar meyve filan yedirdi şekerli ne varsakansız kaldıgımı düşünerek ben ne kadar yok desemde dinletemedim gerci ondan sonrada akşam ayagı kaltım ne hikmet anlamadım galiba biraz eneji aldım sanırım
Akşamda et menüsüydü yemek gücsüzleştin sen yiyeceksin diye zorladı oldumu sana cifte kavrulmuş çok sinirim bozuk sabah sabah söyledim kendisine yemeseydin diye bilirsiniz misafirin yanında cok israr edince bende nede nazlısın denilen gözleri görünce meçbur kaldım yedim...
ameliyatı salı olcak sanıyodum,bugün olması daha iyi yarına daha iyi hisseder kendini,sende iftarını vermiş olursun
aynen gelemezlerse siz yersiniz ama hepsini biteremezsiniz belki bizde gelirizyardıma çekinme söyle yani
bizde bu akşam kuzende iftardayız
demek iftarını vermiş sizide çağırmadı
taklit olmayan snapinide atmış, gerçekten yaratıcı tebrik ettim
Sorma abla ya bende nasıl üzüldüm kızımın üzüldüğüne.keşke misafir çağırmasaydım dedim.oişman oldum.bıktı çocuklarda misafirden valla.Günaydın , hayırlı haftalar olsun
Gelemedim kaç gündür kuzucugun sınavları vardı hafta sonu ...
Birde yegenim geldi memleketten teyzesinin gülü , bayrama kadar bizde inş ..
Bayram öncesi temizlikte var biraz , fazla gelemiyorum ...
Son sayfalara baktım ...
Ramazan durgunlugu var sanırım herkeste aus enerjisiyle fitilleyip gidiyor arada
Ausun paşanın orucunu rabbım kabul eylesin yaşı kaçtı tam ? Benim bebeler o yaşlarda başlamışlardı...
Bu arada baban gelmiş gözün aydın olsun
Ahunur sende ekşından çok ne var kızay yavrunun şaç maskesine yazık olmuş bende üzüldüm şimdi ...
Eflal geçen sene bende kuran kursuna gönderdim bizimkiler hep isteksiz gittiler ozaman kuran da iyilerdi baştan başlatmayı hazmedememişlerdi.2 gün sonra gönderemedim kursa.bu sene yazokuluna gönderdim pek bi hevesliler sabahları değerler kuran öğlen etkinlik spor.sabah 9 akşam 5.seviyolar çocuklarDimi ama
Menülerin bu ara pek güzel
Ay maşallah yusufa
Sahir yapmıycam canım artık, su içip niyetlenicem. Sahursuz daha iyi geçtiğini fark ettim. Tartı gayet iyi merak etme. Akşama 72 leri görürümakşam yazarım
Canım sende vereceksin hiç strese girme, çok istikrarlı ve azimlisin canını hiiiç sıkma sakın
Ayy imdaat diyesim geldi :)
Geçmiş olsun canım. Liste dışı olunca çok yemissin gibi gelmiş ama yediklerin de bir şey yok ki
Canım camiye mi gidecek. Oğlum da 6 yaşında Kuranı Kerim öğrenmişti tabi daha küçük hece hece okuyor. Eşim camiye gitsin diyor da ben kararsızım, büyük çocuklar ezer mi diye. Bana kalsa yaz kursuna vericem değerler eğitimi olan ama babası yok diyor.
Kız nehir begodan bak da bana istek gönder.bulamazsanda buradaki ismimin nurlusu ahunur060812 instagram ekleşelimSağol kuzum olsun az kaldı
Babanne bugün gözünden olacak basit bir operasyon çok zorlanmayacağını söylediler zaten konuştuğumuzda da sıkıntı olmazsa gelirsiniz demiştik bugün haberleşiriz ona göre akşam hazırlığımı yaparım en kötü biz yeriz
Eltim aldı gördüm kızını çekmiş bu akşam kim geliyor iftara diye sormuş snap atmış
Aynen iyi olacağını sıkıntı olmayacağını söylediler gelmezlerse siz gelirsiniz ne de güzel olurAnnemleri de çağırdım anneme bulgur pilavını yaptıracağım başka türlü yetişemem hafta içi
Ohh afiyet olsun sizinde iyiymiş bu hafta içi bizde Perşembe nasipse annemler de iftardayız iyi oluyor evde hazırlamayınca
Evet çağırmadı iyi oldu görmüş olduk içim rahatladı ben ilk alsaydım çağırayım mı ayıp mıdır diye düşünüyordumbelki kafalarında bayramda kv lerde karşılaşmak var ama üzgünüm
Gönderdim bileGünaydın yoldaşlarım
Bugün anneme gidip bayram için köfte mantı yapacağım bayrama ablacım gelecek İstanbul'dan
Regl 2 günde anca kendine geldi karnım küp gibi nasıl şişiyo bu kadar hayret.inincede açken karnımı içeri doğru çekince baya bi içeri giriyo ya ozamanda içerde o kadar yer varken ne diye dışarda durur ona anlam veremiyorum.neyse hala karınlı basenliyim onları eridiğinde kaç kilo olacağımı bilmiyorum o yüzden hedefimde belirsiz
Ay sabah sabah hedef medef ne alaka oldu yaneyse
Sorma abla ya bende nasıl üzüldüm kızımın üzüldüğüne.keşke misafir çağırmasaydım dedim.oişman oldum.bıktı çocuklarda misafirden valla.
Eflal geçen sene bende kuran kursuna gönderdim bizimkiler hep isteksiz gittiler ozaman kuran da iyilerdi baştan başlatmayı hazmedememişlerdi.2 gün sonra gönderemedim kursa.bu sene yazokuluna gönderdim pek bi hevesliler sabahları değerler kuran öğlen etkinlik spor.sabah 9 akşam 5.seviyolar çocuklar
Kız nehir begodan bak da bana istek gönder.bulamazsanda buradaki ismimin nurlusu ahunur060812 instagram ekleşelim
Napıyon ablaYeye incel varmı öyle varsa bende alayım
İste bu tepkiler motivasyonu tavan yapıyor
Maaşallah hep sağlıklı olsun hep tutsun ileriki hayatında
Amin
İkinci secenek daha iyi ikisinide bolca deneyen biri olarak diyorum
Camiler su ara baya kalabalık
Güzel sonuçlar al
Gecen yıl sübyan okuluna gitti. Oranın yaz kursu var eve de yakın. Bugün arayıp ücretini sorayım. Ben çok istiyorum. Yüzme ata binme falan var.Günaydın yoldaşlarım
Bugün anneme gidip bayram için köfte mantı yapacağım bayrama ablacım gelecek İstanbul'dan
Regl 2 günde anca kendine geldi karnım küp gibi nasıl şişiyo bu kadar hayret.inincede açken karnımı içeri doğru çekince baya bi içeri giriyo ya ozamanda içerde o kadar yer varken ne diye dışarda durur ona anlam veremiyorum.neyse hala karınlı basenliyim onları eridiğinde kaç kilo olacağımı bilmiyorum o yüzden hedefimde belirsiz
Ay sabah sabah hedef medef ne alaka oldu yaneyse
Sorma abla ya bende nasıl üzüldüm kızımın üzüldüğüne.keşke misafir çağırmasaydım dedim.oişman oldum.bıktı çocuklarda misafirden valla.
Eflal geçen sene bende kuran kursuna gönderdim bizimkiler hep isteksiz gittiler ozaman kuran da iyilerdi baştan başlatmayı hazmedememişlerdi.2 gün sonra gönderemedim kursa.bu sene yazokuluna gönderdim pek bi hevesliler sabahları değerler kuran öğlen etkinlik spor.sabah 9 akşam 5.seviyolar çocuklar
Kız nehir begodan bak da bana istek gönder.bulamazsanda buradaki ismimin nurlusu ahunur060812 instagram ekleşelim
hafta içi yardım almadan iftar hazırlamak gerçekten çok zor,hafta sonuda alınca bütün hafta sonun gidiyo,yinede h.içi misafir daha iyi,annen yardım ediyor ne güzel,elleri dert görmesin
aynen evde yemek hazırlamayınca rahat oluyor
ayy evet yaa içini kurt gibi kemirirdi alsam mı almasam mı,almasam acaba benden ötürü mü bişey oldu diye için içini yerdi böylesi çok daha iyi oldu
Bende kabul ettim bileee.hadi bakışakGönderdim bile
Aynen canım bizdede var ve bayılarak gidiyolar yüzme basket gezi hevesine kuran derslerini de almış oluyorlar.hem bilinç altına kuran öğrendikleri zaman be güzel işlenmiş oluyo ben hersene göndermek istiyorum artıkGecen yıl sübyan okuluna gitti. Oranın yaz kursu var eve de yakın. Bugün arayıp ücretini sorayım. Ben çok istiyorum. Yüzme ata binme falan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?