Oooo maşallahh bayram temizliğmi kuzumm geçmişe dönemedim.Günaydın Tünaydınnnnn herkeslere
Tadilat bitti, bizim yapacağımız ufak detaylar kaldı. Temizlik ve yerleşme faslı başlamalı fakat kararsızlıktan nereden başlayacağımı bilemiyorumdışarı çıkıp almamız gerekenler var, şimdi çıkıyoruz. Sonra görüşürüz
İnsallah kuzum metabolizmam ne kadar hızlıysa kilo almamda aynı hızda malesef tartı çok fenaCanım geçmiş olsun hastasın bence metabolizmanda hızlı eminim fazla yansımayacak bugün toparlarsın bile sen onu moralini bozma hemen biz psikolojik olarak daha çok alıyoruz fazla kafaya takmaya aman kilo aldım alacağım demeye gelmiyor
Hayırlı haftalar Begüş inşallah layığıyla ağırlamışızdır son haftaya girdik burada yağmur yine Rabbim ferahlığını verdi
Sağol canım teşekkür ederimGünaydın , hayırlı haftalar olsun
Gelemedim kaç gündür kuzucugun sınavları vardı hafta sonu ...
Birde yegenim geldi memleketten teyzesinin gülü , bayrama kadar bizde inş ..
Bayram öncesi temizlikte var biraz , fazla gelemiyorum ...
Son sayfalara baktım ...
Ramazan durgunlugu var sanırım herkeste aus enerjisiyle fitilleyip gidiyor arada
Ausun paşanın orucunu rabbım kabul eylesin yaşı kaçtı tam ? Benim bebeler o yaşlarda başlamışlardı...
Bu arada baban gelmiş gözün aydın olsun
Ahunur sende ekşından çok ne var kızay yavrunun şaç maskesine yazık olmuş bende üzüldüm şimdi ...
Efesercim üzülme tekafi edersin cumaya versiğin kilolar içinde tebrik ederim
Kuzum dün bir ara kedimi söylenirken buldum nerden çıktı şimdi bu misafir diye yerimden kalmamayacak kadar kötüydüm sonra toparladım onların ne günahı var akşam üzeri kanamam normale bindi sanırım o şekerli meyveler filan derken bir ara güç geldi şimdi iyim çok şükür yalnız tartı iyi değil sanırım onunda moralini bir ara düzeltirimGünaydın hanımlar
Ramazan'ın son haftasına girdik, hayırlısı ile bitirmeyi ve seneye erişmeyi nasip etsin Allah herkese hayırlısıyla
Efser kuzum üzülme daha dört günümüz var dolu dolu, telafi edersin sen onu. Çok da geçmiş olsun çok yorma kendini
Sagol kuucugumGeçmiş olsun abla
Bir yerinde filan birşey yok değil mi?Sağoalsınn güzelim cansın çokteşekkür ederim umarım herkes iyidir özleidm valla sizlerii
Çok şükür kuzum Rabbim sağlık versin ♡♡♡Cansınn sarı papatyamm görünmez kazaa kuzumm yada benim tezcanlılıgım şükür iyiytm
Yok kuzum tadilat vardı fayanslar değişti bizde antre mutfak balkon. Her yer darmadağınOooo maşallahh bayram temizliğmi kuzumm geçmişe dönemedim.
İnsallah kuzum metabolizmam ne kadar hızlıysa kilo almamda aynı hızda malesef tartı çok fena
Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Kuzumm morluklarım ve ağrıları hariç şükür iyiyimm çalışıyorum aynen devamm patronum ve annem mezarda bile olsam çalıştırırılar beniiBir yerinde filan birşey yok değil mi?
Ne olsun diyet cıslar coslarla boğuşuyoruz...
Ohhh ohhh olsunn kuzummm iyi günlerinde kullan misler gibi olmuştur yenilenince heryer biraz yorulaaksın ama deger güzelimYok kuzum tadilat vardı fayanslar değişti bizde antre mutfak balkon. Her yer darmadağın
Teşekkür ederim canm kesinliklee evett vallahii verilmiş sadakam varmıştatlım büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
Ayy canım Allah korumuş çok geçmiş olsunKuzumm morluklarım ve ağrıları hariç şükür iyiyimm çalışıyorum aynen devamm patronum ve annem mezarda bile olsam çalıştırırılar benii
Sağoalsın güzelimm kore gazisi gibiyimmmdelyycim çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın?
Sağoalsınn güzelimmm kesinliklee yaptığım bir hayır karşı geldiiiAyy canım Allah korumuş çok geçmiş olsun
Saol Delyim inşallah :) aynen olsun varsın yorulayım. Dinlenince geçer kuzumOhhh ohhh olsunn kuzummm iyi günlerinde kullan misler gibi olmuştur yenilenince heryer biraz yorulaaksın ama deger güzelim
Kesinlikle öyleAynen canım bizdede var ve bayılarak gidiyolar yüzme basket gezi hevesine kuran derslerini de almış oluyorlar.hem bilinç altına kuran öğrendikleri zaman be güzel işlenmiş oluyo ben hersene göndermek istiyorum artık
Tamam canımOzaman camiyo dene istersen olmazsa göndermezsin
Ben anca cumaya gecerim nasipse bulisuyoruz ama kısa maalesef biz arefe bayramın birinci günü kv oluruz
Çok geçmiş olsun canımTatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Hadi hem hayırlı olsun hem kolay gelsinGünaydın Tünaydınnnnn herkeslere
Tadilat bitti, bizim yapacağımız ufak detaylar kaldı. Temizlik ve yerleşme faslı başlamalı fakat kararsızlıktan nereden başlayacağımı bilemiyorumdışarı çıkıp almamız gerekenler var, şimdi çıkıyoruz. Sonra görüşürüz
Aynen öyle olmuş canım mübarek günün hürmetine çok şükür ucuz atlatmışsınSağoalsınn güzelimmm kesinliklee yaptığım bir hayır karşı geldiii
teşekküer ederim canım sanada kolay gelsin sarmaya bayılırımm hele zeytinyaglıBen sarma sarayım. Deneme bir ikiyeni yaprak aldım da bayrama sarmadan deniyim bir
Insallah kuzum bu konuda çok tecrubem yok vucüt ne yanıt verecek bilmiyorum bu gün sil baştan başlamış gibi başladım çok kısıtlamak istemiyorum yoksa halsizleşiyorumBende bıraktığımda hemen almaya başlarım ama verişimde aynı senin gibi aslında dengeliyoruz o yüzden korkma
Çok şükkür...Kuzumm morluklarım ve ağrıları hariç şükür iyiyimm çalışıyorum aynen devamm patronum ve annem mezarda bile olsam çalıştırırılar benii
Kolay gelsin tatlım ...Ben sarma sarayım. Deneme bir ikiyeni yaprak aldım da bayrama sarmadan deniyim bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?