Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooo maşallahh bayram temizliğmi kuzumm geçmişe dönemedim.

İnsallah kuzum metabolizmam ne kadar hızlıysa kilo almamda aynı hızda malesef tartı çok fena
Sağol canım teşekkür ederim

Kuzum dün bir ara kedimi söylenirken buldum nerden çıktı şimdi bu misafir diye yerimden kalmamayacak kadar kötüydüm sonra toparladım onların ne günahı var akşam üzeri kanamam normale bindi sanırım o şekerli meyveler filan derken bir ara güç geldi şimdi iyim çok şükür yalnız tartı iyi değil sanırım onunda moralini bir ara düzeltirim
Geçmiş olsun abla
Sagol kuucugum

Kesinlikle öyle
Ozaman camiyo dene istersen olmazsa göndermezsin

Ben anca cumaya gecerim nasipse bulisuyoruz ama kısa maalesef biz arefe bayramın birinci günü kv oluruz
Tamam canım
Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Çok geçmiş olsun canım
Hadi hem hayırlı olsun hem kolay gelsin

Bende bıraktığımda hemen almaya başlarım ama verişimde aynı senin gibi aslında dengeliyoruz o yüzden korkma
Insallah kuzum bu konuda çok tecrubem yok vucüt ne yanıt verecek bilmiyorum bu gün sil baştan başlamış gibi başladım çok kısıtlamak istemiyorum yoksa halsizleşiyorum

Kuzumm morluklarım ve ağrıları hariç şükür iyiyimm çalışıyorum aynen devamm patronum ve annem mezarda bile olsam çalıştırırılar benii
Çok şükkür...
Senin patronla benim dengesiz halayı toplanıp dövelim evire cevire bir güzel:))))
Ben sarma sarayım. Deneme bir iki yeni yaprak aldım da bayrama sarmadan deniyim bir
Kolay gelsin tatlım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…