ben istanbulun bekçisi diyetimin nöbetçisiyim :)Canlar paylaşım alanında bir oylama vardı ... bayram öncesi etap birleştirilsin mi birleştirilmesin mi ? oy çokluğu yeterli olan oylamada takımların çoğunluğu birleştirmemesini seçti ...
Bayram öncesi bildirim yapmış oluyoruz zaten ...
Yani bu Cuma ve sonrasında bildirimlerin bildiğimiz düzende devam ...
Ola ki bir yere gidecek , ulaşamayacak arkadaşımız varsa listede ( hemen hepinizin teli var) iletişime geçecek bir ses etsinler bana :) Liste dışı olanlar için sorun yok
4 otobüsü ile gitti father:) İstanbul dönüşü belki abimle uğrayacağı için tekrar .. kısa süreli ayrılık ...
Sonra da biz Antalyaya ... her sene Eylül gibi giderdik ama bu sene öne alacağız muhtemelen ... Temmuz sonu ya da Ağustos ... bakalım nasip ..
Yusufla etkinlik yapacağız şimdi biraz ..
İftarda dışarda yemekteyiz ... o yüzden yemek derdim yok .. çıkmadan gelirim yine nasipse .
Kaptanım benim durumlarım belli olmaz, o yüzden özelden numaramı atayım internetin durumu belli olmaz. Aksilik yaşamayalım. :)Canlar paylaşım alanında bir oylama vardı ... bayram öncesi etap birleştirilsin mi birleştirilmesin mi ? oy çokluğu yeterli olan oylamada takımların çoğunluğu birleştirmemesini seçti ...
Ola ki bir yere gidecek , ulaşamayacak arkadaşımız varsa listede ( hemen hepinizin teli var) iletişime geçecek bir ses etsinler bana :) Liste dışı olanlar için sorun yok
4 otobüsü ile gitti father:) İstanbul dönüşü belki abimle uğrayacağı için tekrar .. kısa süreli ayrılık ...
Sonra da biz Antalyaya ... her sene Eylül gibi giderdik ama bu sene öne alacağız muhtemelen ... Temmuz sonu ya da Ağustos ... bakalım nasip ..
İftarda dışarda yemekteyiz ... o yüzden yemek derdim yok .. çıkmadan gelirim yine nasipse .
Kızlar kurban bayramı öncesi ve bayram da bende Antalya ve Alanya'da olabilirim, planı tam yapmadık ama büyük ihtimalle oradayızallah kavuştursun şimdiiden
bendeee antalya olacagım kurban bayramı
kısmet olursaa
otel parasını ödeyebilirsemm
Yolu acık olsun kuzum :))))4 otobüsü ile gitti father:) İstanbul dönüşü belki abimle uğrayacağı için tekrar .. kısa süreli ayrılık ...
Sagol birtanemKolayy gelsinn canımmm
Ben evdeyimCanlar paylaşım alanında bir oylama vardı ... bayram öncesi etap birleştirilsin mi birleştirilmesin mi ? oy çokluğu yeterli olan oylamada takımların çoğunluğu birleştirmemesini seçti ...
Oooooo emirkomuta büyük yerdennn tam tekmil kolay gelsinn kuzum o zamannSagol birtanembizde eski evde iftar acacakmışısız emir kv den geldi hazırlanıp oraya intikal ediyoruz
kahvaltı yok sabah bir kahve
öglen
lazanyanın kıyma sosundan 2 servis kaşıgı kadar
1 tabak çoban salata
3 ymk bamya
350 ml kadar kefir
akşam yok
2 lt kadar su
ben istanbulun bekçisi diyetimin nöbetçisiyim :)
allah kavuştursun şimdiiden
bendeee antalya olacagım kurban bayramı
kısmet olursaa
otel parasını ödeyebilirsemm
Kaptanım benim durumlarım belli olmaz, o yüzden özelden numaramı atayım internetin durumu belli olmaz. Aksilik yaşamayalım. :)
Kızlar kurban bayramı öncesi ve bayram da bende Antalya ve Alanya'da olabilirim, planı tam yapmadık ama büyük ihtimalle oradayız
Ben evdeyim
AynenOooooo emirkomuta büyük yerdennn tam tekmil kolay gelsinn kuzum o zamann
Yaa bugün bir şey tv dinledim bir diyetisyen demirin eksikligi kiloyu sabitler metayı durdurur dedi birde d vitaminnin eksikligide aklıma@_SARAYCA_ yeter dinlendiğin bugün menü yazmaya başla mortiiiiiiiiiiiiiiii....
Benm ortim ne alemde bakalım ? tartısı ekmeğe olumlu cevap verdi bence
Yaa bugün bir şey tv dinledim bir diyetisyen demirin eksikligi kiloyu sabitler metayı durdurur dedi birde d vitaminnin eksikligide aklımaada81 geldi .
Dikkat etmek lazımeşimde de bugün gördük ... demir eksik .. ldl yüksek .. yağ yüksek ... ne o sporcu adam ? bi ramazan ıraktı hemen değerleri coşmuş ...
Havalar bozuk bir öyle bir böyle
Benim bogazımda var bir tatlı tatlı kaşıntı
Burnumda akıyor
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Dikkat etmek lazım
Bu gün cogu gitti kuzum galiba öyle hissetim şişlik yok tabi sabah ne olur nilmiyorum ...evet aldığımız artıları derhal temizleyip , yeni eksilere yelken açmaya da dikkat etmemiz lazım .. aklımıza cız coz getirmemeye de ..
Bu kaptan mezun olmuş , dal olmuş haa bizimle cebellşeiyor ... ona da yazık demek lazım d i miiii efseer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?