minnosummm sen 5 li rakamları gördüğün gün bende belki 55 i görürümm
ne dersin ...
canım plates yapmayı denedim ben ama bacağımın üzerine oturuyorum yaa bacak tam katlandığından acıyor o acımalardada yırtık büyüyormus.. :26:
oo ozaman yapma tatlım senın hıc bacagını katlamaman lazım cunku bılıyorum ben mınuskusu annem ıkı kere amelyat oldu mınuskusten cok dıkkat et tatlım ne olur en onemlı sey saglık sonuctaa . ayy meyvemm ben artık bıran evvvel 59 ı gormem lazım bak tam tamına 1 ayım kaldı suan 64.5 kıloyum ama wc regl bılıyorum 1 kılo fazladan gosterıyor yarın sabah tam bellı olur kılom bıran evvel 59 a ınsem ondan sonra kendımı kollar almam dıye dusunuyorum dun bı komsumla oturuyorum cooookk asıırı zayıf dıyokı zayıflıyamıyorum dıye bıse yok yemeyınce zayıflıyorsun aslında kılo almaya calısıyor . dusun yanı aksamları ye kılo alırsın dıyorum ozamanda cok alırım okadar rıske gıremem dıyor dusun 52 kılo bunu soyluyor ve ben hala aksamları yemeye devam edıyorum afedersınızde resmenn kendıme öküz demek ıstıyorum suan
ayy bıde bu sabah kocam kalkmıs tartılmıs hergun benım gıbı tartılıyor kendısı delı edıyor ayy ben 1 kılo almıs gorunuyorum herhalde dungece sıstım bıraz bugun az yıyım dıyor kafayı yıycem yaa ben dıyet yapıyorum guya onun kadar dıkkat etmıyorum belkı kendımee
minnosum aksamları sadece müsli yee ve sporunu yap bak nasıl vericeksin sabah öğle normal beslen aksamları müsli cok etkisi olur ben öyle yapcam ama müsli almayı unuttun izmitte şimdide ancak hafta sonu alabilicem..hem pratikde bu olay yemek yapma sorunu olmıcak sundanda yiyeyim demiceksn..
belkide seni hırslandırmak için söylüyordur canım bunuda düşüne bilirsin...
evde muslım yok sekerım zaten evde sutumde yok bu sabah sut ıcıcektım yoktu cok sınırlendım kendıme dun markete gıttım nıye almadım dıye . sadece aksamları hafıfletsem verırım dogru soyluyorsun tatlım ama artık evde ben yemek yemeyınce kocamda yemıyor yemekler zıyan oluyor yaa off napıcagımı sasırdım ben masaya oturmayınca oda yumurta peynır zeytın yıyor yemek olsa bıle . aksamları cok hafıf seyler yıycem artık bakalımm yıne yemeklerım zıyan olucak bılıyorum ama napıyım yaa benım sucummu yanı az az yaparımm
takıma günes doğmadı anlasılann bu sabah ..
derkennn ceyceyle ganfed geldi nerdesiniz kız
hala gribi atlatamadım atlatmaktan vazgeçtim oğluşumda grip oldu kocişte grip oldu hepsine bulaştırdımh.sonu acile de gittik oğluşum öksürüğü korkuttu bizi kuzum mümüklü öksürüklü oldu offf off düzelsin artık bu havalar.
kızlar spor yarışınamı girdik girelim girelim ben akşamları yemekten sonra en az yarım saat yürüyorum.
kız git çocuga bak :)yetti kiz yettim ya tam actim oglum mizildandi uykusu gelmis onu yatagina goturdum biraktim insallah uyuyacak
kız git çocuga bak :)
ceyce geçmiş olsun canım dün buraya nasıl yağmur yagdı arkasından dolu acaipdi ya arabanın tavanını deler dedim tak tak düşüyordu cama tavana baharı geçtik yaz gelmedi yaa
meyvecim sen bilirsin diye sorayim dedim 5g 5k diyetinde hep ayni yiyecegimi yemelisin . mesela ispanakla basladin aksama kadar ispanakmi yemelisin yada tavuk eti aksama kadarmi yemelisin yoksa sabah ispanak aksama karnibahar yiyebilirmisin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?