başlatayım o zaman
Azmin harika Doğa'cım,meyvelerini toplayacaksın bence.çok iyi sayılmazvakit bulamıyorum bazanda totom kalkmıyor +90 da yarışma yapıyoruz cumadan cumaya bir şeyler yapmaya çalışıyorum bu sebeple
Azmin harika Doğa'cım,meyvelerini toplayacaksın bence.
Canlarım bu arada bir tüyo aldım bugün bu yöntemle 2 ayda 9 kg vermiş birinden.Sabah öğle akşam sürekli istediği fazlalığı ya da takıldığı kiloyu kırıncaya kadar 3 öğün domates,salatalık,biber,lor peyniri ve kepek ekmeği menüsüyle beslenmiş,bırakana kadar her öğünde.Sonuç harika.Kilosu takılanlar bu yöntemi deneyebilirler.
2 ay boyuncamı yemiş yanlışmı anladım acaba
Evet canım,2 ay boyunca yemiş.Takıldığı kiloyu kıramayanlar için öneriyorum ben de.1-2 hafta gibi kısa süreli.Takımımız bu hafta canlanmalı ve kilo verilmese bile kilo korunmalı diye umuyor ve diliyorum ben.Bu tüyo da bu fikirle aklıma geldi.2 ay boyuncamı yemiş yanlışmı anladım acaba
Evet canım,şu an yapamıyorum ama yarın deniycem.İyi gözüküyornev açabildinmi linki
iyi pazarlar kizlar,spor yarisiniz süper olmus ,takimimla henüz konusmadim ama aklima söyle bisey geldi sanirim takimimda kabul eder 2 takim arasinda spor yarisina varmisiniz?
Aaaaa,kırmızım onay verirse harika bir fikir hasretim ya,acayip kamçılariyi pazarlar kizlar,spor yarisiniz süper olmus ,takimimla henüz konusmadim ama aklima söyle bisey geldi sanirim takimimda kabul eder 2 takim arasinda spor yarisina varmisiniz?
Aaaaa,kırmızım onay verirse harika bir fikir hasretim ya,acayip kamçılar
Valla harika olur.KIRMIZIM onay verirse bizim takımın çizelgesini ben tutarım seve seve.Perşembe akşamı hem hangi takımın 1. olduğunu,hem de bireysel ilk 3 ü açıklarız.Kaptanımmmmmm nerdesino zaman özelden yazalım spor listemizi cuma günü süpriz olsun nasıl
Valla harika olur.KIRMIZIM onay verirse bizim takımın çizelgesini ben tutarım seve seve.Perşembe akşamı hem hangi takımın 1. olduğunu,hem de bireysel ilk 3 ü açıklarız.Kaptanımmmmmm nerdesin
persembe aksamimi belli oluyo sonuclar canim
kizlar bide bugün bizim takimda kimse yok,ben kabul ederler diye düsünüyorum kabul etmezlerse bile ben kendi baisma yarisim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?