okuduğum kadarıyla sabah neyle başlıyorsan günü öyle bitiriyorsun
.........................
gecmis olsun canim cocuklarin hastaligi anneleri hep korkutur zaten yamuklar yuzunden kendimizi bile unuturuzbenim de oglum hastalaninca hemen telaslaniyoruz allaha sukur simdiye kadar oyle buyuk bir hastalik gecirmedi . hemen atlatiyor bocugum
ohh ne guzel herkes istekli bu fikre karsi olsun olsun bir birimizi motive ederiz
ayy canım çook sağol kendim önemli değilimde oğlan hasta olunca benim hayatım tamamen altüst oluyor o hasta olmasın ben olayım yaaa..
olsun olsun ben varım spora
ganfed canım ben çok inceledim bu diyetide şok diyetlerde şok oluyorum oyüzden vazgeçtim canım. sabah menüsünde neyle başlıyorsan günü aynı şekilde devam ediyorsun canım.
bu arada başka takımdaki arkadaşlar herhalde arkamızdan atıp tutuyormuşlar geçmişe fzl bakamadım ama kırmızının yazdığnı gördüm çooook teesüf ediyorum bu arkadaşları demekki fesatlık insana neler yazdırıyor
canim vala benimde ilk ve son denemem oldu bu diyet bana gore degilmis
yazsinlar kiz demekki bizi cok onemsiyorlar bize bisey olmaz onlarib agzi yoruluyor biz gene birinci oluruz hiiiic sorun degil
evvveeeettttt gelelim şimdi fasulyenin faydalarınaa
fasulye benim biliyorsunuz faydadan cok zararım var bunuda biliyorsunuzz
öncelikle cuma günü kilomun 2 ye bölünerek hesaplanması gerektiğini belirtmiştim ama gözden kacmıs olmalı gerci takım yine dökülüyordu değişen bişi olmazdı ama olması gereken buydu benim aldığım kilo 2 haftalık bir kiloydu çünkü..
sonrasında biliyorsunuz regl şişliğim vardı ben progesteron alarak regl oluyorum sekerler bunu sürekli söylemek beni rahatsız ediyor bu hormonu almayan bilmez deli gibi şişiyorum ve kendimi engelleyemeyecek sekilde krizlerim oluyor.tamam annemlere gittiğimde yiyorum ama her zaman vermişimdi o artılarımı asla annemlere gittim ben artıdayım bu hafta olmamısımdır o hafta gerekirse sürekli ac gezerim sadece su içerim ama kendi hatamı takıma maletmem..
benim artı cıkma sebebim budur.
sonra spor yarısına girmişsiniz cok güzel ama benim dizimde menisküs yırtığı var ben 15-20 dkdan fazla yürüyemiyorum bile buda günlük aktiviteme yetiyor zaten hıı kacmak gibi anlasılması beni bilen bilir önceden haftanın 6 günü 70 dk düzenli spor yapan insandım minnosum bu durumu cok ii biliyor..
şimdi diceksiniz gercektende faydandan cok zararın var.. belkide tutkunun dönmesi daha ii olucaktı die düşünüceksiniz ..nys öyle işte ben spor yarısına istesemde katılamam..
ayrıca hastalıklarımın arkasınada saklanmıyorum böylebi izlenimde vermek istemem çünkü incecik olmayı gercekten cok istiyorum ki istemesem o kadar inanın laf söylemesine rağmen aranızda olmazdım . millet hala konusuyor ama 3 maymunu oynuyorum ben bişi demiyorum.bu durumu yasamayan bilmez sonucda uzaktan konusmak kolaydır..
sizlerde elestirebilirsiniz önemli olan takımın menfati ben bunu herzaman söylüyorum takıma yararlı olmadığım düşünüldüğü zaman listeden cıkarım liste önemli değil benim için...
ayy ne cok yazmısım ama kac gündür yoktum katlanın bu seferlik
hala gribi atlatamadım atlatmaktan vazgeçtim oğluşumda grip oldu kocişte grip oldu hepsine bulaştırdımh.sonu acile de gittik oğluşum öksürüğü korkuttu bizi kuzum mümüklü öksürüklü oldu offf off düzelsin artık bu havalar.
kızlaaar...bu gün cumadan ekside çıktııım...oleeey...cumaya daha iyi olcak innş......akşamları sadece salata yicem bu hafta..artık 125 i görmem lazııım...
kizlaqr ben simdilik cikiyorum evin islerini halledeyim kapilarimi sileyim coktandir silmedim isim bitince gelirim . beni özleyin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?