Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gecmis olsun canim cocuklarin hastaligi anneleri hep korkutur zaten yamuklar yuzunden kendimizi bile unuturuzbenim de oglum hastalaninca hemen telaslaniyoruzallaha sukur simdiye kadar oyle buyuk bir hastalik gecirmedi . hemen atlatiyor bocugum

ayy canım çook sağol kendim önemli değilimde oğlan hasta olunca benim hayatım tamamen altüst oluyor o hasta olmasın ben olayım yaaa..

ohh ne guzel herkes istekli bu fikre karsi olsun olsun bir birimizi motive ederiz

olsun olsun ben varım spora

ganfed canım ben çok inceledim bu diyetide şok diyetlerde şok oluyorum oyüzden vazgeçtim canım. sabah menüsünde neyle başlıyorsan günü aynı şekilde devam ediyorsun canım.

bu arada başka takımdaki arkadaşlar herhalde arkamızdan atıp tutuyormuşlar geçmişe fzl bakamadım ama kırmızının yazdığnı gördüm çooook teesüf ediyorum bu arkadaşları demekki fesatlık insana neler yazdırıyor

yazsinlar kiz demekki bizi cok onemsiyorlar bize bisey olmaz onlarib agzi yoruluyor biz gene birinci oluruz hiiiic sorun degil

kizlaqr ben simdilik cikiyorum evin islerini halledeyim kapilarimi sileyim coktandir silmedim isim bitince gelirim . beni özleyin emi

canim vala benimde ilk ve son denemem oldu bu diyet bana gore degilmis

aynen canım şok diyetler benide şok ediyor

yazsinlar kiz demekki bizi cok onemsiyorlar bize bisey olmaz onlarib agzi yoruluyor biz gene birinci oluruz hiiiic sorun degil

doğru söylüyorsun canım önemseyin bizi kızlar bu haftada konuşun bakalım bu hafta kesin birinciyiz yine

günaydıııın...meyvişim konu ne anlamadım kim sana laf söyledi ki.....bi de bakiiim....

Son düzenleme:
kızlaaar...bu gün cumadan ekside çıktııım...oleeey...cumaya daha iyi olcak innş......akşamları sadece salata yicem bu hafta..artık 125 i görmem lazııım...

ayy cok gecmıs olsun ceyce canım dıkkat et hava degısıklıgınden oluyordur tatlımm buaralar

selam kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum,bizim takim yarisi kabul etti,kirmizida gelince sizin cevabinizi alir bu hafta baslariz ins..

hadi kizlar 2 kardes takim oalrak bu hafta listelere yazdirlarim adimizi :))

ben bu hafgta special-k ile 2 hafta programina basladim bakalim fayda görebilöecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…