Ellerine sağlık, Allah işlerini kolay getirsin inşallah.Kaptanim baklava yapiyorum ortalık curcuna 11 cocuk gerisini sen düşün
Tarti bana 66.6 dedi
Gecen hafta 67
Fark 400gr
Hoş buldum canım :)Ay ne demek en büyük beden hele de senin kilolarında.. saçını başını yolabilirdim ben öyle görevlinin. Biz gitsek herhalde üç beş pantolonu birleştirip anca çıkaracak. Terbiyesiz.
Nego canım yeniden hoş geldin
TamamdırNego tamam cnm ben 4 gün yapıcam
bakalım sonu. ne olcak ama 21 hurma çok geldi bana günde
15 tane filan yerim
Tebrikler güzelim bu hafta ataktasın maşallahKoşturmacadan geç kaldım kızlar kusura bakmayın.
Geçen hafta kilo: 72,4
Bu hafta: 71,4
Fark: 1 kg
Yüzde: 1,38
bende varim kizlarPolemikten ban yedimseninle bayram sonrası hurma diyeti yapalım. Sizi takip ettim yazamadım ama :)
bende varim kizlar
bencede cok 21 hurma :)) cok tatli olurNego tamam cnm ben 4 gün yapıcam
bakalım sonu. ne olcak ama 21 hurma çok geldi bana günde
15 tane filan yerim
Olur canım hadi bakalım :)bende varim kizlar
masum ya ben 1 hafta diye duymustum yapmayi cok istedim ama denk olmadi bi turlu size 4 gun katilabilrim
Tebrikle canım kolay gelsin....Kaptanim baklava yapiyorum ortalık curcuna 11 cocuk gerisini sen düşün
Tarti bana 66.6 dedi
Gecen hafta 67
Fark 400gr
Tebrikler canım bu arda geçmiş olsun....Geçen hafta ki kilo : 73
Bu hafta ki : 72.7
Fark: -300
Yüzde: 0.41
Ausencia dün 72.5 dum iftar öncesi, regl şişliği var. Dünü mü yazayım şimdiyi mi ?
Kızlar bende halı bakıyorum, girişe yolluk ve oğlumun odasına yolluk
İzin alıp işten erken cikmistimya, mağazaya girdim kot bakıyorum, görevli kız ben yardımcı olayım dedi,buyrun en büyük beden dediben şok nasıl yanii dedim moralim bozuldu o kadar irimi duruyorum almadan çıktım ki
Koşturmacadan geç kaldım kızlar kusura bakmayın.
Geçen hafta kilo: 72,4
Bu hafta: 71,4
Fark: 1 kg
Yüzde: 1,38
Ausencia saat 7 de tartılırım ama hayalim 72 yok çünkü halam geliyor hem de ne gelme, bir haftadır sancı , üç gündür şişlik. Sancım olmayalı uzun yıllar olmuştu fenalardayım. Çok iş yaptım ondan heralde.
Bu arada sporumu yaptım iki gündür
Kaptanim baklava yapiyorum ortalık curcuna 11 cocuk gerisini sen düşün
Tarti bana 66.6 dedi
Gecen hafta 67
Fark 400gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?