ben de hayatımda ilk olarak 80 leri 7 yıl önce gördüm. 6 ay içinde 74 lerden 84 lere çıkmıştımBir zamanlar 80 kusur kilodayken 60 kg bana da hayal geliyordu. Eger gercekten istersen basaramayacagin hic bir sey olamaz. Sanslisin bu takimdasin. Kaptanimizin eline düştün bir kere. Kacarin yok yani vereceksin bu kiloları
Julian yapan var mi arkadaslarrrrrrrr
Ya bn bi kendime bide o kadina bakiyorum.
Ben bingil bingil yag
O da masallah zeyna gibi kasli
Zor gibi geliyor yapmak istemiyorum.
Gozumde biyiyor.
şanslısın canım. ben bu sabah 81.6 çıktım
iyi eğlenceler canımBugun piknikte olacağım kızlar görüşürüz :)
Her tavsiyeye acigim.
Aynen canımmm ..
Yarın mesailer başlasın ... bıcır bıcır dökülelim yine :)
Dur daha en az bi bu kadar daha varız da bayram tatilinde herkes.
@_SARAYCA_
O ablanın miri canım.
Incelerek hatta dal gibi olarak kilo vermede de bu takımında gördüğüm en büyük örnek @mimu88 Dur ...
Gelince yazar ama o spor salonuna gidiyor
aynen canımAynen ya.
Leslie ile yuruyen teyzeler var agzim acik izliyorum.
Ama yilmak yok gidecek o kilolar.
Kilolar "kaderimiz" degilll.....
Teşekkur ederim eşimin her bayramdan sonraki halleri canım mideyi karıştırır her bayram hiç yasamamamış gibi ne oldu bana şimdi der :))))Gecmis olsun.
Su gunlerde kusma ishal o kadar cok artti ki
Kuzum gecmiş olsun bence ihmal etme kuzum dikkat önce sağlık... panik atak olabilirmi bu çarpıntılarının nedeni?Merhaba herkeseeee
Bayramda yogun gecti günüm gelemedim sözde sakin bi bayram gecirecektim...esimin abiside geldi bayrama kaldi bugun gitti babam esimin abisi misafirler derken cok yoruldum...
Bayramin 1. Gunu aksam 10 da yine acildeydim kalbim yine 123 atıyordu serum aldim gece 2 de geldik... cook tesaduf ki iki aydir regliye 2 gun kala oluyor yine ayni oldu.....acildeki dr sordum ama bi cevap veremedi.... yarin yine kardiyolojiye gidecem demir ilacimi almaya basladim.....
irmae ve kelebekolacam doktirlarim demir eksikligi kalp carpintisi bu kadar yapar mi hgb 11.3 cikti... peki.d vitamini eksikligi carpinti yapar mi ??? Deli gibi sacim dökülüyor anlatamam... daha oncede kardiyologa gittim biseyin yok dedi niye ani boyle kalp carpintim ve uzun sureli oluyor bi fikriniz var miii ????
Cook sagol canim..Panik atak carpintilari nasil olur ki ? Boyle birden sebepsiz yere mi baslar ??Kuzum gecmiş olsun bence ihmal etme kuzum dikkat önce sağlık... panik atak olabilirmi bu çarpıntılarının nedeni?
Hurma alırsa eşim yarın başlıycam canım
Canım çok geçmiş olsun. Panik atak gibi senin çarpıntı.Merhaba herkeseeee
Bayramda yogun gecti günüm gelemedim sözde sakin bi bayram gecirecektim...esimin abiside geldi bayrama kaldi bugun gitti babam esimin abisi misafirler derken cok yoruldum...
Bayramin 1. Gunu aksam 10 da yine acildeydim kalbim yine 123 atıyordu serum aldim gece 2 de geldik... cook tesaduf ki iki aydir regliye 2 gun kala oluyor yine ayni oldu.....acildeki dr sordum ama bi cevap veremedi.... yarin yine kardiyolojiye gidecem demir ilacimi almaya basladim.....
irmae ve kelebekolacam doktirlarim demir eksikligi kalp carpintisi bu kadar yapar mi hgb 11.3 cikti... peki.d vitamini eksikligi carpinti yapar mi ??? Deli gibi sacim dökülüyor anlatamam... daha oncede kardiyologa gittim biseyin yok dedi niye ani boyle kalp carpintim ve uzun sureli oluyor bi fikriniz var miii ????
Canım bunu bilimiyorum ama kardioloji bir sorun bulamuyorsa seni pisikiyatriye yönlendirir benim yengem panik atakCook sagol canim..Panik atak carpintilari nasil olur ki ? Boyle birden sebepsiz yere mi baslar ??
seni seviyorumEki Görüntüle 2005043
Ara ara kaçıp gelenlere , külliyen yok olanlara gelsin ....
@Neshve
@Antepia27
@tuba52
Davina
@Sekercikiz
Wawwww cok fark etmisss harika gidiyorsun canimEki Görüntüle 2013743
Bu tunik 97 kiloyken baharda aldım şimdi mini bir elbise kıvamında pandolonda şalaş kıvamında :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?