Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir zamanlar 80 kusur kilodayken 60 kg bana da hayal geliyordu. Eger gercekten istersen basaramayacagin hic bir sey olamaz. Sanslisin bu takimdasin. Kaptanimizin eline düştün bir kere. Kacarin yok yani vereceksin bu kiloları
ben de hayatımda ilk olarak 80 leri 7 yıl önce gördüm. 6 ay içinde 74 lerden 84 lere çıkmıştım stres ve yoğunluktan dolayı. zaten kiloluydum üzerine bir de ekstra kilo ekledim. yazı öyle geçirdikten sonra kışın ortasında doktora gittim ve 65 lere kadar indim. çok güzel bir duyguydu 1-1,5 yıl boyunca en fazla 67 gördüm. sonra yavaş yavaş 68-69 ve 70 ler başladı. bir süre de yine 70 li kiloların başlarında dolaştıktan sonra 80 ler geldi. 80 lerin başlarından sonra ortası ve nihayet 1 yıl önce de sonlarını gördüm. ama müthiş bir yoğunluk ve stres içindeydim. sağlıklı beslenmek gözümde büyüyordu. kendimi çikolatalara, böreklere, simitlere, makarnalara gömdüm. öyle hem mutlu oluyordum hem de kilomdan dolayı mutsuz oluyordum. ruh halim hiç iyi değildi ama bir türlü bir şey de yapamıyordum. diyete başlama serüvenlerim bir kaç günden öteye gitmiyordu. nihayet ekim ayında 89,5 kiloya vurmuşken 85 lere indim. mart falan gibi de 83 lere. ama kısa sürdü 84-85 lerde dolaştım. çok istiyor ama diğer yandan umutsuzken 70 li rakamlara çok yaklaştım. şimdi içimde yeniden bir umut ışığı yandı. daha önce yaptım şimdi yeniden yapabilirim diye. o ışığın izinden gideceğim. dolaptaki içine sığmadığım o güzel kıyafetlerimi giyeceğim. tabiki sizlerin de desteğiyle

evet şanslı olduğumun farkındayım canım. eminim bayram sonunda herkes burada olunca herşey daha güzel olacak Ausencia nın çok başarılı bir kaptan olduğunun da farkındayım ayrıca

Julian yapan var mi arkadaslarrrrrrrr
Ya bn bi kendime bide o kadina bakiyorum.
Ben bingil bingil yag
O da masallah zeyna gibi kasli
Zor gibi geliyor yapmak istemiyorum.
Gozumde biyiyor.

aynen valla yaa ben de gıcık oluyorum fit hatunlar spor yapıyor kolay kolay. ben de göbeğimi bacağımı nasıl oynatacağımı düşünüyorum ve hemen yoruluyorum insanın spor yapma iştahı kaçıyor de mi
60kiloyum Ausencia tartıldım ve sabit çıktım bayramdan dolayı spor yapamıyorum ama buna şükür :)
şanslısın canım. ben bu sabah 81.6 çıktım hiç iyi olmadı batırdım resmen ama cumaya kadar kaçamak yok

Bugun piknikte olacağım kızlar görüşürüz :)
iyi eğlenceler canım

Her tavsiyeye acigim.
Sabirsizlikla bekliyorum.

Gecmis olsun.
Su gunlerde kusma ishal o kadar cok artti ki
Teşekkur ederim eşimin her bayramdan sonraki halleri canım mideyi karıştırır her bayram hiç yasamamamış gibi ne oldu bana şimdi der :))))
Ramazanda idrarar yolları iltahabi oluştu bogaz agrısı takip etti galiba o hastalıgın etkileri sürüyor yoksa mideyi karıştıracak birsey ne yedim nede içtim üstüne yorgunluk birde o dönemde regliydim galiba vucüd direnci düştü bayramdan sonra ilk işim bir doktora görünmem gerekir sanırım

selamnmmm ya bi düzenimize dönseydik , git gel , misafir ağırla düzen müzenin kalmadı ,çok yemedim ama halam geldi , acayip sisim ,leptin çalışmadığı içinde çok migdem sis gibi hep

ErSeSi Nego yarın başlıyorsunuz dimi hurma diyetine bende başlıyorum haydi bakalım

Merhaba herkeseeee

Bayramda yogun gecti günüm gelemedim sözde sakin bi bayram gecirecektim...esimin abiside geldi bayrama kaldi bugun gitti babam esimin abisi misafirler derken cok yoruldum...

Bayramin 1. Gunu aksam 10 da yine acildeydim kalbim yine 123 atıyordu serum aldim gece 2 de geldik... cook tesaduf ki iki aydir regliye 2 gun kala oluyor yine ayni oldu.....acildeki dr sordum ama bi cevap veremedi.... yarin yine kardiyolojiye gidecem demir ilacimi almaya basladim.....
irmae ve kelebekolacam doktirlarim demir eksikligi kalp carpintisi bu kadar yapar mi hgb 11.3 cikti... peki.d vitamini eksikligi carpinti yapar mi ??? Deli gibi sacim dökülüyor anlatamam... daha oncede kardiyologa gittim biseyin yok dedi niye ani boyle kalp carpintim ve uzun sureli oluyor bi fikriniz var miii ????

Kuzum gecmiş olsun bence ihmal etme kuzum dikkat önce sağlık... panik atak olabilirmi bu çarpıntılarının nedeni?

Hurma alırsa eşim yarın başlıycam canım

Canım çok geçmiş olsun. Panik atak gibi senin çarpıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…