Sağol canım ama yinede kendime birşey almak istemiyorum çok acil olmadıkca daha var verip gardorobumu yenilemek istiyorumWawwww cok fark etmisss harika gidiyorsun canim
Eki Görüntüle 2013743
Bu tunik 97 kiloyken baharda aldım şimdi mini bir elbise kıvamında pandolonda şalaş kıvamında :))))
Kan tahlili yaptırdın mı ada? Hipertiroidiyken sürekli 130-140 atıyordu benim kalbimde gece gündüz durmadan. İlaçla düzene koydular hastanede yatarkenMerhaba herkeseeee
Bayramda yogun gecti günüm gelemedim sözde sakin bi bayram gecirecektim...esimin abiside geldi bayrama kaldi bugun gitti babam esimin abisi misafirler derken cok yoruldum...
Bayramin 1. Gunu aksam 10 da yine acildeydim kalbim yine 123 atıyordu serum aldim gece 2 de geldik... cook tesaduf ki iki aydir regliye 2 gun kala oluyor yine ayni oldu.....acildeki dr sordum ama bi cevap veremedi.... yarin yine kardiyolojiye gidecem demir ilacimi almaya basladim.....
@irmae ve @kelebekolacam doktirlarim demir eksikligi kalp carpintisi bu kadar yapar mi hgb 11.3 cikti... peki.d vitamini eksikligi carpinti yapar mi ??? Deli gibi sacim dökülüyor anlatamam... daha oncede kardiyologa gittim biseyin yok dedi niye ani boyle kalp carpintim ve uzun sureli oluyor bi fikriniz var miii ????
çok geçmiş olsun canım.Merhaba herkeseeee
Bayramda yogun gecti günüm gelemedim sözde sakin bi bayram gecirecektim...esimin abiside geldi bayrama kaldi bugun gitti babam esimin abisi misafirler derken cok yoruldum...
Bayramin 1. Gunu aksam 10 da yine acildeydim kalbim yine 123 atıyordu serum aldim gece 2 de geldik... cook tesaduf ki iki aydir regliye 2 gun kala oluyor yine ayni oldu.....acildeki dr sordum ama bi cevap veremedi.... yarin yine kardiyolojiye gidecem demir ilacimi almaya basladim.....
@irmae ve @kelebekolacam doktirlarim demir eksikligi kalp carpintisi bu kadar yapar mi hgb 11.3 cikti... peki.d vitamini eksikligi carpinti yapar mi ??? Deli gibi sacim dökülüyor anlatamam... daha oncede kardiyologa gittim biseyin yok dedi niye ani boyle kalp carpintim ve uzun sureli oluyor bi fikriniz var miii ????
zayıflamak incelmek çok güzel bir duygudur ne diyelimEki Görüntüle 2013743
Bu tunik 97 kiloyken baharda aldım şimdi mini bir elbise kıvamında pandolonda şalaş kıvamında :))))
Çok hayra alamet degil....halâ buralar çok sakin. kimsecikler yok
bence de herkes bol kaçamaklı menülerle ve artılarla karşılayacak bu cumayı gibi geliyorÇok hayra alamet degil....
evet bence de iş günleri daha düzenli oluyoruz. aklımız yemeğe kaymıyor.kızlar çok özledim bende buraları
yarın iş var valla şimdiden sancısı aldı, ama insan düzenlide oluyor çalışırken
şimdi baktim da günlük 21 hurma çok yahuben günde 7 tane zor yerim sanırım ama 3 gün kesinlikle yapmam lazım
evet bence de iş günleri daha düzenli oluyoruz. aklımız yemeğe kaymıyor.
hurma diyetini ben de duydum ama hiç yapmadım. acaba kaç kilo veriliyorüç gün de bayar insanı. ben yapamam gibi geliyor
Ben tatile giderken geldin sanırım hoş geldinnnnnevet bence de iş günleri daha düzenli oluyoruz. aklımız yemeğe kaymıyor.
hurma diyetini ben de duydum ama hiç yapmadım. acaba kaç kilo veriliyorüç gün de bayar insanı. ben yapamam gibi geliyor
Kaptanın merdaneleribence de herkes bol kaçamaklı menülerle ve artılarla karşılayacak bu cumayı gibi geliyor
Benim ilk tardımdı tefal ışıklı yağ uyarısı yapıyordu çok memnündum ama eltimin kızı üzerinde zıpladı bozuldu sonra tekrar tefal aldım tefolu geldı aynısı degildi onu üretimden kaldırtık dediler onu yolladım sonra fakır o da çok fark çıkartı diyetisyen tartısıylaya benim tartım tefal
okadar çok oynuyor ki kilo
eskisi sinbo idi daha güzeldi her seferinde aynı çıkardım
bunda sürekli oynuyor kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?