Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kan tahlili yaptırdın mı ada? Hipertiroidiyken sürekli 130-140 atıyordu benim kalbimde gece gündüz durmadan. İlaçla düzene koydular hastanede yatarken

çok geçmiş olsun canım.

Eki Görüntüle 2013743
Bu tunik 97 kiloyken baharda aldım şimdi mini bir elbise kıvamında pandolonda şalaş kıvamında :))))
zayıflamak incelmek çok güzel bir duygudur ne diyelim

sabah 11.00
2 küçük köy yumurtasından omlet
avakadolu zeytinli peynirli ketentohumlu cevizli domatesli bol yeşillikli salata (sirke-zeytinyağ)

ara 12.30
10 kiraz
2 yudum kefir

akşam 19.20
2 adet fırında içi patlıcan ezmeli uzun köfte
domates marul salatası
1 bardak kefir

yatana kadar 2,5 lt su
öğleden sonra 1 bardak maden suyu içtim
az sonra 1 fincan ananas çayı içeceğim

2 saatten fazla çarşı gezmesi Ahu060812 Ausencia

Bugünkü menüm
Sabah
1 k.k peynir
Domates salatalık
1 civam percemi
2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen
2 kepce yayla çorbası(yağsız)
Ara
1 avuç karışık cerez (diyet listemde vardı)
1kahve
Akşam yemegı uzayınca
1 kaysı
Akşam
5 köfte
3 parca kuşbaşı
4 parca tavuk
2 bardak ayran
Bol salata 4 kaşık patlıcan salatası
10 kiraz

Herkese merhabalar
Umarım herkes güzel kaçamaksız ve tatlı mı tatlı bir bayram geçiriyordur.
Giremedim hiç. Kilomu bildirmeye gelecektim güya ona bile fırsat bulamadım. Kardeşimin sünneti üstüne bayram telaşı. O arada bi de arkadaşım nişanlandı derkeeeeen Hayriye pert
Daha yeni geldim memleketten. Çoook yoruldum. Urfa gerçekten aşırı sıcaktı. Akşamları yürüyüşe çıkarım diye ümit ettim ama yapamadım. Ama çok dikkat ettim. 0 kaçamakla atlattım şükür. Tüm hafta ödemliydim. Sıcak hava mı yaptı bilemedim. Eve girince duş bile almadan yeşilçayımı demledim. Başlasın yeşil çay aşkıııı tırınırın tırıııııın Yarın kilomu bildiririm ödem giderse. Bu hafta tartıdan çok şey bekliyorum. Eksik vitaminlerimi alıyorum bir süredir. Özellikle d vitaminim normale dönünce kilo vermem epey hızlanıyor. Haftaya halam gelecek hesaplarıma göre. Ondan önce tartıda güzel bişeyler görmem lazım.

Ayy nası özlemişim buraya yazmayı. Umarım herkesçikler çok iyidir

kızlar çok özledim bende buraları
yarın iş var valla şimdiden sancısı aldı, ama insan düzenlide oluyor çalışırken

şimdi baktim da günlük 21 hurma çok yahu ben günde 7 tane zor yerim sanırım ama 3 gün kesinlikle yapmam lazım

evet bence de iş günleri daha düzenli oluyoruz. aklımız yemeğe kaymıyor.

hurma diyetini ben de duydum ama hiç yapmadım. acaba kaç kilo veriliyor üç gün de bayar insanı. ben yapamam gibi geliyor

hurma diyetini ben de duydum ama hiç yapmadım. acaba kaç kilo veriliyor üç gün de bayar insanı. ben yapamam gibi geliyor

1 haftada 8nsanlar en kötü 2 kg vermiş
bende bi denemek istiyorum
ctesi de dahil 4 gün; )

Ben tatile giderken geldin sanırım hoş geldinnnnn

ya benim tartım tefal
okadar çok oynuyor ki kilo
eskisi sinbo idi daha güzeldi her seferinde aynı çıkardım
bunda sürekli oynuyor kilo
Benim ilk tardımdı tefal ışıklı yağ uyarısı yapıyordu çok memnündum ama eltimin kızı üzerinde zıpladı bozuldu sonra tekrar tefal aldım tefolu geldı aynısı degildi onu üretimden kaldırtık dediler onu yolladım sonra fakır o da çok fark çıkartı diyetisyen tartısıyla
Beni baya zarara ugratı bu tartı işi sonunda bir gün a101 den sibonunkini aldım baktım diyetisyenle aynı en azından çok oynamıyor menün kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…