sabah 11.00
2 küçük köy yumurtasından omlet
avakadolu zeytinli peynirli ketentohumlu cevizli domatesli bol yeşillikli salata (sirke-zeytinyağ)
ara 12.30
10 kiraz
2 yudum kefir
akşam 19.20
2 adet fırında içi patlıcan ezmeli uzun köfte
domates marul salatası
1 bardak kefir
yatana kadar 2,5 lt su
öğleden sonra 1 bardak maden suyu içtim
az sonra 1 fincan ananas çayı içeceğim
2 saatten fazla çarşı gezmesiAhu060812 Ausencia
Bugünkü menüm
Sabah
1 k.k peynir
Domates salatalık
1 civam percemi
2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen
2 kepce yayla çorbası(yağsız)
Ara
1 avuç karışık cerez (diyet listemde vardı)
1kahve
Akşam yemegı uzayınca
1 kaysı
Akşam
5 köfte
3 parca kuşbaşı
4 parca tavuk
2 bardak ayran
Bol salata 4 kaşık patlıcan salatası
10 kiraz
Bi görünüp kaçmaya geldim :)
Piknikten sonra eve gelip duş aldım ve ders çalıştım şimdi bitti artık yatacağım. Piknik olunca bugün yine düzen şaştı tabi :)
İyi geceler herkese :)
Kaçamak yapmadım abla tavuk köfte patlıcan salatası yedim hee ama kola içtim unutmuşummm
Iyi geceler tatlımmm ..piknikte ne yedin deşsem mi :)
Evet banada yazarken öyle geldi ama dün hiç bir sey yemedim biraz toparlamak amaclı yedim inşalah tartıda büyüyk bir oynana yapmaz...
Güzel bir toparlanma menüsü olmuş fulya ...ama tam bir telafi menüsü değil.
Ve kefirin sende ki etkisini gözlemledin mi.?
Akşam biraz fazla olmuş efser ... porsiyon olarak et miktarın yani ... eyvallah pro ama bu kadar büyük bir porsiyon ııı ıhh .
Kaçamak yapmadım abla tavuk köfte patlıcan salatası yedim hee ama kola içtim unutmuşummm
Evet banada yazarken öyle geldi ama dün hiç bir sey yemedim biraz toparlamak amaclı yedim inşalah tartıda büyüyk bir oynana yapmaz...
Gördüğum eksi gayet güzeldi inşallah ödem filan olmaz...
Tamam giyerim
O zamsm kola hariç çok iyi diyelim canım ...hadi dinlen bakalım şimdi.
Efserim fotonu gördüm bu arada ... bi 2-3ay sonra bana söz ver yine giy aynı kıyafetleri .. tabii bu sefer bluzu değil pantalonu tut düşmesin
Korkudan yataktan kalkıp hemen tartıldımAusencia sabahki kilomla şimdiki kilom arasındaki fark 500 gr cık...
Normal degilmi ?
İnşallah agzından bal damlıyor
Normal canım normal
Sabah bu sabaha göre -200 300 bile olur o
malzemeleri hazırladım kaptanim. Yarından itibaren iki gün yapacağım. Daha oncelerde iyi sonuç aldım bu detokstan. Menüleri de yarından itibaren düzenli bir şekilde bildireceğim.Bugünkü yorgunluğun üzerine şimdilik müsade bana ...
Özel mesajların burası ile ilgili olanlarını okudum ama yarın detaylı yazacağım .
White Lily Evet ayran aşı da iyi sonıç verir ... dene mutlaka . Onu ya da başkasını ama mutlaka sıkı bir şeyler yap cumaya ... e
Her hafta cuma sevecek değil tartı ... elinden geleni perşembeden yap sen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?