Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Inanılmaz yoğun bir gündü arkadaşlar ... 8 gibi eve geldik .. oraya kadar olan dahilindeydi ...
Ordan sonra tam yayılırız diyordum ki... 3 ayrı misafir dalgasına yakalandık ..
Malum arefeden beri evde olmayınca , ışığı gören bayramlalmaya geldi

En son 20 dk önce yolcu ettim , bu saatten sonra gelen olmaz herhalde

Bildirimler dolmuş , özel mesajlar birikmiş ... geçmiş var ... hadi ben gömüleyim her birine ...

Herkes afiyette mi bakayım

Buralar bayramda hemen her takım gibi sessiz kalmış olabilir ama merak etmeyin ... özellikle listeye dahil izinde olmayan tüm arkadaşlar , özelden tüzelden ... telden ... kontrol altında .
igdedali Hoş geldin canımmm .

kuzularinannesi Sana da iyi bayramlar canım ... nasıl durumlar

ada81 Tatlım bana da panik atak gibi geldi ... yaşadım ben her detayını bilirim ..
Önce bir kardiyoloji kontrolü... teşhis yoksa ..anla ki panik atak .

Bayram dolayısıyla gelemeyip yarın dönecek olanlar tamam da ... gelipte menü yazmayanlar

Yarından itibaren düzenli menü bildirimlerini bekliyorum ...
Listeye dahil olup , ekstrem bir bildiri yapamama durumu yoksa ...
Ahu060812 ErSeSi mimu88 @eflalim White Lily ecemavi .... sizin menülere hasret kaldık özellikle ...
Artısı olabileceklerle özelden telden de görüştüm ..mutlaka ama mutlaka özrl geçirin bu 3 günü diye ... bak kaldı 2 gün ..
Herkes toparlanıp elinden gelenin fazlasını yapsın .
irmae Efser Sizin menüler geliyor zaten ...

Izindekilere ses etmiyorum tabii ki menü konusunda...

60kiloyum Canım seni de ayrıca tebrik ederim bayram seyran demeden düzenli bildirimin için ... artılarını gördüm maalesef .

Cumaya gidebildiği kadar göndermek için lütfen artık kaçamak hakkının kalmadığını beynine yaz ...
Seksenlerin sonuna yine gelmek mi.... 1 ay sonra 75 görmek mi ? Seçim senin ..

Her ne kadar sık gelemesem de bayramda ... öncesinde ve devam eden günlerde elimden gelen her uyarıyı yaptım size ...
Bu hafta altın hafta dedim .
Bayramda irademizin zaferi olabilir dedim ...
Ha olmadı mı ?
60 saatte yakın vakit var tartıya ...
Dişini sıkan ...inat eden ...azmeden cuma çok iyi sonuç görebilir hala ...
Yok bu hafta battı balık olalım lüksünü ben size tanımıyorum siz de kendinize layık görmeyin .

Bi görünüp kaçmaya geldim :)
Piknikten sonra eve gelip duş aldım ve ders çalıştım şimdi bitti artık yatacağım. Piknik olunca bugün yine düzen şaştı tabi :)
İyi geceler herkese :)

Güzel bir toparlanma menüsü olmuş fulya ...ama tam bir telafi menüsü değil.

Ve kefirin sende ki etkisini gözlemledin mi.?

Akşam biraz fazla olmuş efser ... porsiyon olarak et miktarın yani ... eyvallah pro ama bu kadar büyük bir porsiyon ııı ıhh .

Evet banada yazarken öyle geldi ama dün hiç bir sey yemedim biraz toparlamak amaclı yedim inşalah tartıda büyüyk bir oynana yapmaz...
Gördüğum eksi gayet güzeldi inşallah ödem filan olmaz...

Bugünkü yorgunluğun üzerine şimdilik müsade bana ...

Özel mesajların burası ile ilgili olanlarını okudum ama yarın detaylı yazacağım .

White Lily Evet ayran aşı da iyi sonıç verir ... dene mutlaka . Onu ya da başkasını ama mutlaka sıkı bir şeyler yap cumaya ... e
Her hafta cuma sevecek değil tartı ... elinden geleni perşembeden yap sen .

Kaçamak yapmadım abla tavuk köfte patlıcan salatası yedim hee ama kola içtim unutmuşummm

O zamsm kola hariç çok iyi diyelim canım ...hadi dinlen bakalım şimdi.

Evet banada yazarken öyle geldi ama dün hiç bir sey yemedim biraz toparlamak amaclı yedim inşalah tartıda büyüyk bir oynana yapmaz...
Gördüğum eksi gayet güzeldi inşallah ödem filan olmaz...

Efserim fotonu gördüm bu arada ... bi 2-3ay sonra bana söz ver yine giy aynı kıyafetleri .. tabii bu sefer bluzu değil pantalonu tut düşmesin

malzemeleri hazırladım kaptanim. Yarından itibaren iki gün yapacağım. Daha oncelerde iyi sonuç aldım bu detokstan. Menüleri de yarından itibaren düzenli bir şekilde bildireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…