İnşallah agzından bal damlıyorseni tutmayayım yorgunsun iyigeceler
malzemeleri hazırladım kaptanim. Yarından itibaren iki gün yapacağım. Daha oncelerde iyi sonuç aldım bu detokstan. Menüleri de yarından itibaren düzenli bir şekilde bildireceğim.
Kaptanim gunluk yazdigimiz su miktarina o gun ictigimiz yesil cay, form cay sade kahve dahil mi ?
Tamam canım ...sana güveniyorum ben
Normal hayata dönmek çok güzel
Bugün pişmiş domates ikahvalti yapacagım icindeki lipopen pişince acıga cıkıyor buda zayıflamaya yardımcı oluyormuş
Hala normal hayatamıyız diye inanamıyorumGünaydın Cnm bencede çok güzel
Normal hayat
Iyi gecelr
Menum gelsin
Kaptanim mesajini kahvaltidan sonra gordum.
Sabah 10
Kizarmis 2dilim kepekli ekmek
Domates
salatalik
8yesilbzeytin
4dilim kasar peynir
3kupa yesil cay
Ara
Bi kupa sade turk kahvesi
Ogle 15.00
Domates, salatalik,marul,dereotu ve tavukla salata isotlu tuzsuz
Bi biber dolma
Bayagi ki yemisim aksam acikmadim.
Aksam cok erken yattim.
Su 2.5 litre
Spor 25dk yuruyus
Bende bayramda 3 gün boyunca yedigim diyet dışı şeyleri bir alt alta toplayayım
1 içli köfte
5 taneyi geçmemiştir sarma
Ev baklavasının ucundan tadı baktım (bir lokmadan azdı)
Birde dün yedigim et biraz fazla geldi
Çikolata tatlı hata sütlü tatlı yemedim
Yazınca çok gıcık oluyosun
Günaydın balkonda kahvemi içiyorum
Sonra hazirlik, çocuklar ise gitme anne diyip duruyor dünden beri
Bayram seyran bitti
Normal düzene gecebilitiz artık , halamda tam gelmedi sinirim bozuldu
Günaydın herkese, çok şükür bitti bayram :) diyet olunca bayram işkence oluyormuş. Bugün de ablam gelecek gerginim bu yüzden ama napıyım onlar yesin benim karnım gazdan davul gibi birde regl var. Yeter da!
Cuma hemen gelsin
Uzun süre açlıkla gece leptinin iyi çalışmıştır .. bu sabah muhtemeldir ki tartın seni sevindirecek .
Içeceklerle su miktarı ayrı canım ... 2.5 lt den az su içmemeye bak ...diğer sıvılar hariç.
Işte her şey yolunda gittiği için tartıda yolunda efsercimm .
Eveet eveeet normal hayat ... kesinlikle aradığım buymuş :)
Bence de artık yeter daaa !
Pozitif olma vakti eflal ... şişim şişim diye inmeyecek o şiş ... rahat ol ve diyetine uy .... kaçamak yapma yeter
Bu hafta yarışlarında ....
Ausencia / ada81 ya karşı .... @_SARAYCA_ ve Efser ikilisi kazanıp durumu 1-1 yapmıştır ...
Ramazan boyu devam eden ,
ada81 / Nego yarışında kazanan eflalim
begum75 / nehirnil111 mortiliğinde kazanan nehir
Ahu060812 / ErSeSi yarışında kazanan ersesi
30 Haziran Cuma Hedef Kiloları ( hadi madem haftaya güzel kilolar gitsin de haziranda kim kaç kilo verdi işini haftaya toparlayayım )
Önümüz bayram ... özellikle Ramazanda oruçtan çıkmışların , midelerinin ..metalarının ne oluyoruzzzz ya diyeceği dönem ?
Bir de üzerine hamur işi , karbonhidratlar ve tatlılar eklenirse ... doğrudan yağ olarak depolanacak tehlikeli bir dönem
Bir çekincemiz var mı ? Hayır .
Tatlı mı yemedik bugüne dek , böreklere mi gömülmedik ? Eeeee yeter daaa ... şimdi diyetteyiz ...
Hayır demeyi öğrenmeden bu iş misafirliklerde zor arkadaşlar ... çook teşekkür ederim ellerinize sağlık ama ben almayayım diyebilmeliyiz ... Onun hatrı bunun hatrı derken olan bizim tartının gül yüzüne ..bunca zamanlık emeğe olacak .
Eeee nefis var ... hiç mi yemeyeceğiz .. Belki 1 ya da 2 kez ... çok makul ölçülerde ve makul saatlerde ... diğer öğünlerde mutlaka dengeleyerek ve mümkünse sporla telafi ederek ...
Hani diyoruz ya , eee biz bunları hiç mi yemiyeceğiz ? Aldığınız kaloriden çokta fazlasını yakacak spor ile , fiziksel aktivite ile ..neden olmasın ????
Neyse ... ne diyorduk ? Bayram sonrası ... Cuma kilo bildiriminde hedefler ...
Önce listedeki arkadaşlar ... malum ... ne zamandır derecedeyiz de hani , 1.liği unuttuk ya .. takımlar %1 in üzerinde yüzdelerle geliyor ya artık ... heh işte o birincilik için hedefler ... Kaptana bayram sonu hediyesi ..
Ahu060812 canım bu haftaki sabitle beraber , hooop silkelenip toparlanıyoruz ... bayramda bir kaçamak mı oldu ? ekstra sporla telafi ediyoruz ... 70.2 ... şaka değil ...uzaydan da bildirmiyorum ... bayram salı dedin mi bitti ? ister bayram sonu .. ister yarından itibaren .. istersen başarırsın sadece bunu yapmak iste bu hafta .... regl bitimi şov zamanıdır biliyorsun .
mimu88 hedef net ... mezuniyet ... haftalardır süren sessizliğe mezuniyetinle son verebiliriz bu hafta ... sende istersen olmayacak şey yok ... belki özlenen spor , belki bir liste ya da detoks ... bu hafta mezuniyet için sıva bakalım kolları güzel mimum
ecemavi hedef sana da net aslında ... tek kaygım direnç göstermesi vücudunun .. cevap verdiği bir listeyi uygularsan , bu hafta 1 kilo gönderip mezun olman hayal değil canım
Efser canım ... halaya da veda ettik ... önümüzdeki hafta kendi irademiz ve nefsimiz dışında bir engelimiz yok ... Metada hızlı ... eeee bizim yarışta 1-1 ... bence ben yine kaleye geçeyim ve sen yine 90 a golü at ... 81.9 olmaması için tek engel iraden bunu unutma canım ....
irmae senin hedefi bugün ağzımdan kaçırdım bir ara sanki .. 70.5 min . Bu kiloya ulaşırsak bir sonraki hafta 69 lu rakamlar cepte demektir ... sen şimdi tartınla hurs ol:)) yüz , yürü ... bol bol kalori harca ... bu hedefi tuttur canım
exmadon bu hafta gelirsen diye yazıyorum ... yoksa telde bildiririm zaten ... 104.5 hedef
Nego işte önümüzdeki hafta reglinin tüm ödemini şişini atacak , hurmalara yelken açmaya niyetli hatun kişi eflal
Senin içinde regl sonrası haftanın bulunmaz nimet olduğunu hatırlatıyorum ... ve gerçekten bol eksili stressiz bir haftayı takımca özledim ... bunu yaşamak için hep beraber haftaya hedefin 71 ... şaka değil bu da ... olabildiğince yaklaş ...lütfen ama lütfen bayramda sana göz kırpan cızlara pas verme ...
ErSeSi sedacım senin için de net bir hedefim var .. sende kaçamaklara sırt çevirir , yemek yeme hissi dürttüğünde takımın aklına gelirse metan sağlam bu hedefe varacağına eminim ...69.4 lütfen ama lütfen hafta boyunca takımını düşün , sorumluluğunu düşün ... kaçamak yaptığında ekstra spora yoğunlaş ya da hiç bulaşma kaçamağa :)
Hadi bakalım görelim sizi
White Lily madem haftaya listede oluşunun kutlaması var ,,, evet var öyle listeye girip hemen gr.lara dönmeden güzel bir başlangıç yapalım .. kilonda müsait im bilir belki tüm takımlar arasında bireysel birinci sen olursun haftaya hedefin mi ? 82.5 temiz :) bireyselde derece istiyorsan en az 81.5
Gelelim liste dışı izinlilere ....
Bu haftanın taze izinlileriNare83 ve ada81 ya kilo hedefi koymuyorum ... Onlardan tek istediğim değişik şeyler deniyecekler biliyorum bu süreçte ... mümkünse not alsınlar ... tartılsınlar ..
Yani belki fazla yediğinizde kilo vermiş olacaksınız ya da cıız diye yemediğiniz şey sizin wc sorununu halledecek ... gözlemleyin lütfen ... bu bilgiler önemli ve bunun için en ideal zaman izin zamanı
@_SARAYCA_ bu haftaki hedef listeye girmekher durumda yüzden bölünüp mini minnacık kalacağı için , dereceyi etkilemeyen ilk fırsatta alacağım ... umarım bu hafta olur
Ben 1-1 de fair play çerçevesinde mortiliği bıraktım ... müsadenizle .. 57 altına inmek istemiyorum çünkü ... ama sen bence bu hafta 58 leri görebilirsin
60kiloyum fulyacım ..sabahta dediğim gibi kritik ve önemli bir noktadasın ...80 lere veda bu gerçekten öenmli motive .... sende buna odaklan ... listeden olan bir kaç kaçamağı kaldırıp spor eklediğinde olmayacak iş değil .. kendine inan .. gerisi hedef ben tam bir konsantre sağlarsan , önümüzdeki Cuma min. 79.5 göreceğine inanıyorum ... sende inan
DelyDoly seni sıkı sıkı ele almam lazımmmmm ... bayram sonrası mı istersin hemen yarın mı ? paylaşımlara başlıyorsun güzelim ... lütfen ... ve o bir tülü gelmeyen 79 ları acilen kendine hedef koyuyorsun ... zaten biraz mola verdin ... listeni biraz sıksan ...hemen cevap verir bünyen ... o yüzden seni önümüzdeki Cuma 79.8 en az görmek istiyorum
@MorVampirella canım .... mola bittisporda geliyooor ... o zaman vakit kilo verme vakti ...düzenli menü yazman gerek ... önümüzdeki hafta seni 62.0 bile görebiliriz ... metan buna cevap verebilecek bir meta ... sen kıymetini bil yeter
koza16 güzelliğim ... sen de artık diyete odaklan bakalım ... gr.larla boğuştuk yeter değil mi güzelim ? bak yaz ..deniz ..havuz .... 64.8 ? ne dersin ? bence harika olur ... gel ve menü paylaş lütfen sende
Nefs canım sana normalde hedef koymyordum , minnak sınıfından :) ama artılar 100 100 sinsi sinsi gelince ... bayram sonu o küsuratları atıp 56 görmek gibi bir his geldi içime bir hedefin olursa kaçamaklara daha iradeli hayır diyebilirsin ....
nehirnil111 ve begum75 ve kendim :))) koruma güzelleri .... bayramdan alnımızın akı ile çıkalım ..heybemize fazla artı yüklemeyelim yeter ... nehir ve ben verdik biraz , işimiz kolay ... begümcüm sen o artılara artı ekleme ... baktın geldi ... bayram sonrası 3 günü iyi değerlendir
suspushanimcim canım sana da tekrar hoş geldin diyorum ... henüz metanla tanışmadık ama ben ortalama bir hedef sana da koyacağım ... fazlası olursa ne ala ... ama şu bayram haftasını min . 76.9 e inerek geçirebileceğini düşünüyorum ... aklına takılan her şeyi sor .. nerede ne zaman ne yemeliyim gibi
BUGÜN KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYANLARA HEDEF BELİRLEMEDİM DOĞAL OLARAK :))
ama özelliklekelebekolacam , @Sherrysherrylady , igdedali Betulina mirjam D Dilekiyi @daydream @Sherrysherrylady
Akıbetinizden haberdar edin ....
Ve @_AYNURA_ canım ... sende arada ses ver hele
Eveeeeet ... umarım herkes hedefini alıp bir kenara koymaz ... cidden diyette oldğunun bilincinde olan herkesin varabileceği hedefler ... koruma gibi beslenmeyin .. keyfe keder spor yapmayın ... diyetteyiz ... nasıl ki ben , nehir , begüm ... korumada bu işi burdan ayrılmayarak ve zaman zaman fazla yiyerekkotardık , sizlerde kotaracaksınız ... ama önce mezuniyet ya da hedef kiilolar
Ne çok konuştum yine yaaaa .... pause tuşuma basın da sahur hazırlayayım
Günaydınnnnnnn ....
Eveeeeet ... gezdik , tozduk ... gittik , geldik ...
Yemedikiçtik derkennnn geldik bir bayram tatili sonuna ...
Çalışanlara mesailer başladııı
Diyet listeleri tekrar ortaya döküldü
Spooor rafa kaldıranlar için tozu alınıp hayata geçirildiiii
Hadi bakalım , başlıyoruuuuuuuuuz
Are youuu reaaaddddyyyy ?
7.takım 28 Haziran 2017 Çarşamba Sabah Içtiması
Listenin Güzelleri ... Cumaya Takımı 1.liğe taşımaya ... rahaaat ... hazır ooollll . Hedefe kilitlen . Her türlü detoks mübah
Ahu060812
mimu88
ecemavi
Efser
Nego
irmae
exmadon
ErSeSi
White Lily
Liste Dışı Taze Izne Ayrılanlar... Listede olmamanın rehavetine kapılmadan , hedefe kilitlenmek için , rahaaat .... hazıııır ooool
ada81
Nare83
kelebekolacam
@Sherrysherrylady
Liste Dışı Uzun süredir izinde olup , takımda yer almayı bekleyen güzellerle , her daim hazır ve tetikte olan güzeller . Rahaaat.. Hazır oooollll...
@_SARAYCA_
mirjam
@MorVampirella
igdedali
Nefs
koza16
Daydream-
Takıma yeni Katılan Güzeller .... 7.takımla hedefe tam gaz varmak için .. rahaaat .. hazırrr ooool
60kiloyum
suspushanimcim
Mezun olup kalan kiloları vermek için apartta bekleyenler .. son sürat devammm ....rahaaat ...hazııır ooollllll
DelyDoly
Betulina
saydin78
Takımınn koruma Güzelleri .... her daim fit kalmak içinnnn .... hazııır , rahat oolllll
begum75
nehirnil111
Ausencia
@Lunya
B Bebetomm
pamukskr
roxen2303
Veeee uzun süredir sesi çıkmayanlar ... rahatlar ama hazırlar mı bir soralum hele
D Dilekiyi
N Neshve
MuMu85
A arselka
@Dersaadet_
Antepia27
Sekercikiz
T tuba52
cydnz_1
Davina
Veeee anne adaylarına da bir selammm
asfarovski
kelebek19
ervahafsa
vorones
_AYNURA_
Veeee big abla .... sende are youuu ready
aeben
Unuttuğum varsa affolaçekinmeden kendini hatırlata
Hadiiiii bakalım başlıyoooooruuuuuuz
Günaydın kaptanımBen vallahi gitmişken İzmir'in bütün meşhur yiyeceklerini yedim gün içinde ama saatlerce yürüdüm yani artım var ama abartı bir şey değil 3 günü iyi değerlendireceğiz
kızlar bugün yogurt, kefir yeşil elma takılacam
hurma diyeitni gözüm kesmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?