Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi gecelr
Menum gelsin
Kaptanim mesajini kahvaltidan sonra gordum.
Sabah 10
Kizarmis 2dilim kepekli ekmek
Domates
salatalik
8yesilbzeytin
4dilim kasar peynir
3kupa yesil cay

Ara
Bi kupa sade turk kahvesi

Ogle 15.00
Domates, salatalik,marul,dereotu ve tavukla salata isotlu tuzsuz
Bi biber dolma
Bayagi ki yemisim aksam acikmadim.
Aksam cok erken yattim.

Su 2.5 litre
Spor 25dk yuruyus

Bende bayramda 3 gün boyunca yedigim diyet dışı şeyleri bir alt alta toplayayım
1 içli köfte
5 taneyi geçmemiştir sarma
Ev baklavasının ucundan tadı baktım (bir lokmadan azdı)
Birde dün yedigim et biraz fazla geldi
Çikolata tatlı hata sütlü tatlı yemedim
Yazınca çok gıcık oluyosun

Günaydın herkese, çok şükür bitti bayram :) diyet olunca bayram işkence oluyormuş. Bugün de ablam gelecek gerginim bu yüzden ama napıyım onlar yesin benim karnım gazdan davul gibi birde regl var. Yeter da!

Günaydınnnnnnn ....

Eveeeeet ... gezdik , tozduk ... gittik , geldik ...
Yemedik içtik derkennnn geldik bir bayram tatili sonuna ...

Çalışanlara mesailer başladııı

Diyet listeleri tekrar ortaya döküldü

Spooor rafa kaldıranlar için tozu alınıp hayata geçirildiiii

Hadi bakalım , başlıyoruuuuuuuuuz

Are youuu reaaaddddyyyy ?

7.takım 28 Haziran 2017 Çarşamba Sabah Içtiması

Listenin Güzelleri ... Cumaya Takımı 1.liğe taşımaya ... rahaaat ... hazır ooollll . Hedefe kilitlen . Her türlü detoks mübah

Ahu060812
mimu88
ecemavi
Efser
Nego
irmae
exmadon
ErSeSi
White Lily

Liste Dışı Taze Izne Ayrılanlar... Listede olmamanın rehavetine kapılmadan , hedefe kilitlenmek için , rahaaat .... hazıııır ooool

ada81
Nare83
kelebekolacam
@Sherrysherrylady

Liste Dışı Uzun süredir izinde olup , takımda yer almayı bekleyen güzellerle , her daim hazır ve tetikte olan güzeller . Rahaaat.. Hazır oooollll...

@_SARAYCA_
mirjam
@MorVampirella
igdedali
Nefs
koza16
Daydream-

Takıma yeni Katılan Güzeller .... 7.takımla hedefe tam gaz varmak için .. rahaaat .. hazırrr ooool

60kiloyum
suspushanimcim

Mezun olup kalan kiloları vermek için apartta bekleyenler .. son sürat devammm ....rahaaat ...hazııır ooollllll

DelyDoly
Betulina
saydin78

Takımınn koruma Güzelleri .... her daim fit kalmak içinnnn .... hazııır , rahat oolllll

begum75
nehirnil111
Ausencia
@Lunya
B Bebetomm
pamukskr
roxen2303

Veeee uzun süredir sesi çıkmayanlar ... rahatlar ama hazırlar mı bir soralum hele

D Dilekiyi
N Neshve
MuMu85
A arselka
@Dersaadet_
Antepia27
Sekercikiz
T tuba52
cydnz_1
Davina

Veeee anne adaylarına da bir selammm
asfarovski
kelebek19
ervahafsa
vorones
_AYNURA_

Veeee big abla .... sende are youuu ready
aeben

Unuttuğum varsa affola çekinmeden kendini hatırlata

Hadiiiii bakalım başlıyoooooruuuuuuz

Bu saatten sonra izinde olanlar , korumada olanlar vs ... dışında hiç bir mazaret yeme içme için kabul edilemez

Herkes önce kendini , hedefini, diyetini ...bunları göz ardı edebiliyorsa dahi takımını düşünerek hareket edecek ...

Yedim , içtim ... dayanamadım... canım çekti ... bi tek o vardı ... amcamın kızı geldi .. yok ... bitti

Artık bu cuma ile beraber takımı ve kendimizi şaha kaldırma zamanı .

Aramızda bu başaramayacak kimse göremediğime göre başlayabiliriz .

Uzun süre açlıkla gece leptinin iyi çalışmıştır .. bu sabah muhtemeldir ki tartın seni sevindirecek .

Içeceklerle su miktarı ayrı canım ... 2.5 lt den az su içmemeye bak ...diğer sıvılar hariç.

Işte her şey yolunda gittiği için tartıda yolunda efsercimm .

Günaydın balkonda kahvemi içiyorum
Sonra hazirlik, çocuklar ise gitme anne diyip duruyor dünden beri

Bayram seyran bitti
Normal düzene gecebilitiz artık , halamda tam gelmedi sinirim bozuldu

Eveet eveeet normal hayat ... kesinlikle aradığım buymuş :)

Günaydın herkese, çok şükür bitti bayram :) diyet olunca bayram işkence oluyormuş. Bugün de ablam gelecek gerginim bu yüzden ama napıyım onlar yesin benim karnım gazdan davul gibi birde regl var. Yeter da!

Bence de artık yeter daaa !
Pozitif olma vakti eflal ... şişim şişim diye inmeyecek o şiş ... rahat ol ve diyetine uy .... kaçamak yapma yeter

Cuma hemen gelsin

Günaydın kaptanım Ben vallahi gitmişken İzmir'in bütün meşhur yiyeceklerini yedimgün içinde ama saatlerce yürüdüm yani artım var ama abartı bir şey değil 3 günü iyi değerlendireceğiz

Günaydın kaptanım Ben vallahi gitmişken İzmir'in bütün meşhur yiyeceklerini yedimgün içinde ama saatlerce yürüdüm yani artım var ama abartı bir şey değil 3 günü iyi değerlendireceğiz

Günaaaydınnnnn minnak nehirimmmm ... o kadarcık artı kadı kızında da olur korumada

Nasıl geçti bayram ?

Ben son misafiri dün gece 12 de uğurladım ... onun öncesinde de köydeydik ... köy demek pert demek

kızlar bugün yogurt, kefir yeşil elma takılacam
hurma diyeitni gözüm kesmedi

Banu sende durumlar ne , bi ses et hele ... burdan ordan şurdan ...
Ipin ucu kaçtı mı çok , düzen değişince çok artı geliyor mu senle ada81 Da en çok merak ettiğim bu , şu izin döneminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…