Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efser henüz o kadar gazlanmadım kız ben kim sana takip kim he son bi hafta da aldığım ödem vs yi atarken bi şov yapabilirim.
Ausencia kaptanicemmm bayram guzeldi
Ama suanki fazlaligimin iltifatlardan olduğunu sanmıyorum.acil durum değerlendirmesi yapmak lazım zira kurbanda eşimin tarafina gidilecek

herkese günaydın kocaman.
işteyim yerimdeyim bayramda hiç gelemedim sürekli gelen giden bayram ziyareti derekn bitti gitti çok sukur
.
bayramda kaçamağım cok ufak bır ıkı kere oldu.
ılk ıkı gun midemin küçülmesi sebebiyle yediklerimden dolayı gün sonunda istifra etmek zorında kaldım.

menüde yazamadım ama, kaçamak olarak ilk gün bir catal baklava, bir parca borek bır ıkı tane sarma.
ıkıncı gun tatlı hiç yenmedi bir parça kete yendi.
üçüncü gün sadece disarda esimle kahvaltı yaptım ordakı kacamak bıraz bal kaymak pekmez.
öğle ve aksam yemeği yenmedi. sadece ıkı dılım kavun bır dılım karpuz yendi,

ılk iki gün yedikelerim gitti zaten. üçüncü günde sıkıntısız geçti diyebilirim. aç yattım dün resmen.

kızlar bugün yogurt, kefir yeşil elma takılacam
hurma diyeitni gözüm kesmedi

Bugün pişmiş domatese 1 yumuta 1 k.k de peynir ekledim uzun zamandır bukadar yedigimi hatırlamıyorum çok doyurcuydu

Günaydınlar hepinizi çok özledim iyisinizdir inşallah

Ablam ecemavi Iyi tuttu kendini ben ne yazıkki saldim gitti.ama vücudum alarmda çok rahatsız oldum.acligin gözünü seveyim.ya ben olunca yiyorum .bide bizim 3 numara vardı o yiyip yiyip zayıf ya ona takılınca olmuyo.

Ooooo oooo hedef büyük desene ... kurbana kadar seni var yaaaaa gelllll kollarımaaa annemmmm ...

Günaydınnnnn... canım bayram da bi çoğumuz giremedik ... menü yazamadık ..
Şimdi start verdik tan gaz .
Sen de kazasız belasız geçirmiş gibisin şükür özel mesajlarına bi bak canım

Yolculuk sonrası tartilirmiyim balkondan atlarım cuma tartilacagim.

Biz balkona sadece balkon konuşması için çıkarız nerde Sarayca balkon konuşmasının iki üstadı @Lunya Ile

ecemavi Nin yiyesi geldikçe kabus gibi çökmüşümdür gözünün önüne
Şu kadının diline düşüceğime yememmm bee yememmm demiştir

Canım dünden beri çok sinirliyim yediğim için irademe hakim olamadığım için nasıl sinir hem de . Hurma alamadım bugün hurma diyeti yapamıycam karbonhidrat diyetine başlıyım dedim ya da kafam allak bullak ne yapıyım şu iki gün?

çok geçmiş olsun canım.

zayıflamak incelmek çok güzel bir duygudur ne diyelim
En kısa zamanda hepimiz hedefimize ulaşır inşallah

Sizin yarış var di miiiiiii bayram sonrası
Blanco agır kabul görmüyorum
Gel atarız o ödemi
Ohh mis gibi haslanmis yumurta zeytin peynir domates.
Aynen ne özledim bende afiyet olsun

Tartısı gr.oynamayan iki arkadaşım yapmıştı hurma ... harfiyen uyup 7*3 yiyen 3 küsür kilo verdi haftada .. diğeri 7 çık diye az yedi:) 1 kilo kadar verdi

ayy gerçekmiii , yaaaa bak şimdi aklım kaldı ,
peki önceinde diyet geçmişleri varmıydı
olmadı kalan günlerde denerimmm

Günaydınlar hepinizi çok özledim iyisinizdir inşallah

bende özledim cnm sizleri , valla yaz tatili sonunda okula dönmüş gibi hissediyorum kendimi

cnmm hoş geldin , kelebek bende seviyorum açlıgı inan ki
o migde bi guruldayacakkkk

Ben tatile giderken geldin sanırım hoş geldinnnnn
hosbulduk canım :)

ya benim tartım tefal
okadar çok oynuyor ki kilo
eskisi sinbo idi daha güzeldi her seferinde aynı çıkardım
bunda sürekli oynuyor kilo

Genelde sinbo dan herkes memnun
Gonderebildigim kadarıyla göndereceğim. Kaçamak yok
Kefiri hem tokluk hem de probiyotik açısından tüketiyorum. Ben çok wc sorunu yaşarım. Çok şükür Kefir iyi geldi.

Bir tanesini kırdım digerinide a101 e gelmesini bekledim hiçbir yerde yoktu hatta bitane alıp yeteklemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…