- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kızlar bugün yogurt, kefir yeşil elma takılacam
hurma diyeitni gözüm kesmedi
Selam millet
Bugün pişmiş domatese 1 yumuta 1 k.k de peynir ekledim uzun zamandır bukadar yedigimi hatırlamıyorum çok doyurcuydu
herkese günaydın kocaman.
işteyim yerimdeyim bayramda hiç gelemedim sürekli gelen giden bayram ziyareti derekn bitti gitti çok sukur
.
bayramda kaçamağım cok ufak bır ıkı kere oldu.
ılk ıkı gun midemin küçülmesi sebebiyle yediklerimden dolayı gün sonunda istifra etmek zorında kaldım.
menüde yazamadım ama, kaçamak olarak ilk gün bir catal baklava, bir parca borek bır ıkı tane sarma.
ıkıncı gun tatlı hiç yenmedi bir parça kete yendi.
üçüncü gün sadece disarda esimle kahvaltı yaptım ordakı kacamak bıraz bal kaymak pekmez.
öğle ve aksam yemeği yenmedi. sadece ıkı dılım kavun bır dılım karpuz yendi,
ılk iki gün yedikelerim gitti zaten. üçüncü günde sıkıntısız geçti diyebilirim. aç yattım dün resmen.
Yolculuk sonrası tartilirmiyim balkondan atlarım cuma tartilacagim.
Grupları bu cuma yapacağım daktırım ...
Hayırdır bu gaz , tartı fenalarda mı
herkese günaydın kocaman.
işteyim yerimdeyim bayramda hiç gelemedim sürekli gelen giden bayram ziyareti derekn bitti gitti çok sukur
.
bayramda kaçamağım cok ufak bır ıkı kere oldu.
ılk ıkı gun midemin küçülmesi sebebiyle yediklerimden dolayı gün sonunda istifra etmek zorında kaldım.
menüde yazamadım ama, kaçamak olarak ilk gün bir catal baklava, bir parca borek bır ıkı tane sarma.
ıkıncı gun tatlı hiç yenmedi bir parça kete yendi.
üçüncü gün sadece disarda esimle kahvaltı yaptım ordakı kacamak bıraz bal kaymak pekmez.
öğle ve aksam yemeği yenmedi. sadece ıkı dılım kavun bır dılım karpuz yendi,
ılk iki gün yedikelerim gitti zaten. üçüncü günde sıkıntısız geçti diyebilirim. aç yattım dün resmen.
Yolculuk sonrası tartilirmiyim balkondan atlarım cuma tartilacagim.
Ablamecemavi Iyi tuttu kendini ben ne yazıkki saldim gitti.ama vücudum alarmda çok rahatsız oldum.acligin gözünü seveyim.ya ben olunca yiyorum .bide bizim 3 numara vardı o yiyip yiyip zayıf ya ona takılınca olmuyo.
Canım dünden beri çok sinirliyim yediğim için irademe hakim olamadığım için
Uzun süre açlıkla gece leptinin iyi çalışmıştır .. bu sabah muhtemeldir ki tartın seni sevindirecek .
Içeceklerle su miktarı ayrı canım ... 2.5 lt den az su içmemeye bak ...diğer sıvılar hariç.
Işte her şey yolunda gittiği için tartıda yolunda efsercimm .
Eveet eveeet normal hayat ... kesinlikle aradığım buymuş :)
Bence de artık yeter daaa !
Pozitif olma vakti eflal ... şişim şişim diye inmeyecek o şiş ... rahat ol ve diyetine uy .... kaçamak yapma yeter
Ay canım bende sana mahcup olucam diy üzülüyordum hurma alamadım bugün başlayamayacaktımkızlar bugün yogurt, kefir yeşil elma takılacam
hurma diyeitni gözüm kesmedi
En kısa zamanda hepimiz hedefimize ulaşır inşallahçok geçmiş olsun canım.
zayıflamak incelmek çok güzel bir duygudur ne diyelim
Blanco agır kabul görmüyorum
Sizin yarış var di miiiiiii bayram sonrası
Gel atarız o ödemi
Aynen ne özledim bende afiyet olsunOhh mis gibi haslanmis yumurta zeytin peynir domates.
Bende seni özledik kuzumGünaydınlar hepinizi çok özledim iyisinizdir inşallah
GünaydınGünaydın herkese
Tartısı gr.oynamayan iki arkadaşım yapmıştı hurma ... harfiyen uyup 7*3 yiyen 3 küsür kilo verdi haftada .. diğeri 7 çık diye az yedi:) 1 kilo kadar verdi
Günaydınlar hepinizi çok özledim iyisinizdir inşallah
Ablamecemavi Iyi tuttu kendini ben ne yazıkki saldim gitti.ama vücudum alarmda çok rahatsız oldum.acligin gözünü seveyim.ya ben olunca yiyorum .bide bizim 3 numara vardı o yiyip yiyip zayıf ya ona takılınca olmuyo.
Ay canım bende sana mahcup olucam diy üzülüyordum hurma alamadım bugün başlayamayacaktım
hosbulduk canım :)Ben tatile giderken geldin sanırım hoş geldinnnnn
ya benim tartım tefal
okadar çok oynuyor ki kilo
eskisi sinbo idi daha güzeldi her seferinde aynı çıkardım
bunda sürekli oynuyor kilo
Genelde sinbo dan herkes memnunBenim ilk tardımdı tefal ışıklı yağ uyarısı yapıyordu çok memnündum ama eltimin kızı üzerinde zıpladı bozuldu sonra tekrar tefal aldım tefolu geldı aynısı degildi onu üretimden kaldırtık dediler onu yolladım sonra fakır o da çok fark çıkartı diyetisyen tartısıyla
Beni baya zarara ugratı bu tartı işi sonunda bir gün a101 den sibonunkini aldım baktım diyetisyenle aynı en azından çok oynamıyor menün kaldım
Gonderebildigim kadarıyla göndereceğim. Kaçamak yok
60kiloyum Canım seni de ayrıca tebrik ederim bayram seyran demeden düzenli bildirimin için ... artılarını gördüm maalesef .
Cumaya gidebildiği kadar göndermek için lütfen artık kaçamak hakkının kalmadığını beynine yaz ...
Seksenlerin sonuna yine gelmek mi.... 1 ay sonra 75 görmek mi ? Seçim senin ..
Kefiri hem tokluk hem de probiyotik açısından tüketiyorum. Ben çok wc sorunu yaşarım. Çok şükür Kefir iyi geldi.
Güzel bir toparlanma menüsü olmuş fulya ...ama tam bir telafi menüsü değil.
Ve kefirin sende ki etkisini gözlemledin mi.?
Akşam biraz fazla olmuş efser ... porsiyon olarak et miktarın yani ... eyvallah pro ama bu kadar büyük bir porsiyon ııı ıhh .
Bir tanesini kırdım digerinide a101 e gelmesini bekledim hiçbir yerde yoktu hatta bitane alıp yeteklemeyi düşünüyorumhosbulduk canım :)
Genelde sinbo dan herkes memnun
Gonderebildigim kadarıyla göndereceğim. Kaçamak yok
Kefiri hem tokluk hem de probiyotik açısından tüketiyorum. Ben çok wc sorunu yaşarım. Çok şükür Kefir iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?