Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok güzel geçti kaptanım sürekli gezdim İzmir'in görmediğim sahil kasabası kalmadı sanırımMaşallah seninde çok yoğunmuş bende yorgunum işte dinleneceğim artık

Banu sende durumlar ne , bi ses et hele ... burdan ordan şurdan ...
Ipin ucu kaçtı mı çok , düzen değişince çok artı geliyor mu senle @ada81 Da en çok merak ettiğim bu , şu izin döneminde

ben çok kaçırmadım , tatlıs ever olmaıgım için
ama düzensiz yedigim için
bi artım var nurtopu gibi +1500 amaa 4 saat uydum, düzend egişti vs ondanda olabilir
ha birde regli başlamadı tam

Çok güzel geçti kaptanım sürekli gezdim İzmir'in görmediğim sahil kasabası kalmadı sanırımMaşallah seninde çok yoğunmuş bende yorgunum işte dinleneceğim artık

Işler yoğundur bi de şimdi bayram dönüşü ..
Sormaa ... resmen evim... ayak uzatıp oturmam burnumda tüttü ... bugün tadını çıkaracağım nasipse

ben çok kaçırmadım , tatlıs ever olmaıgım için
ama düzensiz yedigim için
bi artım var nurtopu gibi +1500 amaa 4 saat uydum, düzend egişti vs ondanda olabilir
ha birde regli başlamadı tam

Regl yokken yanıltıcı olabilir o artı.
Sonuçta deli diyet yaptığında da , regl gelmezse artı geliyordun.

evet cnm aynen , bayramın 2. günü sinyal verdi ama hayla ortada yok kendileri
gelir inşş bian önce

Aslında bu iyi haber ... yani şu an regl şişi 1 kg desek ... sıkı bir diyet olmasa da öyle 3 günde 2 kilo alma olayı demek .
Bu da 57-58 lere düştüğünde bi güzel koruyabileceksin demek

Bugün pişmiş domatese 1 yumuta 1 k.k de peynir ekledim uzun zamandır bukadar yedigimi hatırlamıyorum çok doyurcuydu

Çokta sağlıklı olmuş efserim ... bi çiğ yeşillik eksik yanında ... dere,tere,maydanoz ... yansın yağlar ... turbo güce geçsin meta

kızlar ben hurma diyetinde pek kararsız kaldım ya
21 hurma feci kalori ve karbonhidrat bombasu

yarından itibaren ifime devam edecegim , boş migde candır

Aslında bu iyi haber ... yani şu an regl şişi 1 kg desek ... sıkı bir diyet olmasa da öyle 3 günde 2 kilo alma olayı demek .
Bu da 57-58 lere düştüğünde bi güzel koruyabileceksin demek

inş cnm yaaa , 57-58 lere ne zaman gelecegim bilmiyorum

dügün 9 temmuzzz diger bombada
diger ogludaaa kasımda evleniyor yine bir dügün daha kasımda kesin 58 olurum amaa

kızlar ben hurma diyetinde pek kararsız kaldım ya
21 hurma feci kalori ve karbonhidrat bombasu

yarından itibaren ifime devam edecegim , boş migde candır

Tartısı gr.oynamayan iki arkadaşım yapmıştı hurma ... harfiyen uyup 7*3 yiyen 3 küsür kilo verdi haftada .. diğeri 7 çık diye az yedi:) 1 kilo kadar verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…