Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım vallahi benim suçum yok şöyle bir manzara karşı yedim dayanamadım kahve de yoktu içem sabahın köründe böyle boşta olmuyor
Eki Görüntüle 2014275

Bak şimdiiiiii sen istedin bunuuuu

Benim balkon ... şimdi net değil ama gecede tam orda köprü manzarası ışıl ışıl ...

Manzara karşısında yeniyor tezine

Yarina hazirim

Yarina hazirim kaptanim ama maalesef tartim benm azmime dayanamayip boz

Hadi yaaa ... nasıl kilo bildirimi yapacaksın yarın ? Tartı önemli.

Konuş konuş hakettim ay evet iki ay sonra ben 60 olsam ayyyy çok güzel olur. Bayramda evde olmayı düşünmüyorduk, kaplıcaya gitme planımız vardı. 60 olsam gitmem gezerim herkesi 40 beden elbise giymek

Sen yarın 71 ile gelme ... asıl o zaman konuşacağım ... şimdi gayretini azmini görüyor ve pusuda susuyorum
..71 li herhangi bir sayı da olur hadi indirim yaptım ...

Ausencia kaptanim makarna yapcam da yiyebilir miyim???
Yersem ne kadar yiyebilirim?

Yememen daha iyi ... yiyipte verebilenlerdensen ye :) bizde yemenin ölçüsü kişinin metası .
Ama genel kural prş.karbonhidrat almayız ... öğlen yeriz ...mümkünse kepekli makarna yeriz .

9 yıl önce diyetteyken 59 dan 53 e rahat inmiştim, ama şimdi bilemiyorum, benim kırılmaz noktam 64 ile 62 idi kaptanım onu atlattım

Oooo bak bu iyi haber ... 53 hee bi dürtüldüm

Olsun tatlım bu yaz sana da o kepi fırlattıralım nasipse

kiloda sıkıntı yok ama şu göbek ve yan simitlere bir çare bulmak lazım

Bak nasip olur buluşursak göreceksin kiii yalnız değilsin

manzaralarımız benziyor kaptanım,

evet evet 53 görmüşlüğümde var zamanında

Manzara çok güzelmiş hee

Deme kaptanım 72 olmamı

Biz böyle manzaralarda yaşamıyoruz kaptanım Çok güzelmiş manzaran o vakit görmemiş olunca insan yiyor

manzaralarımız benziyor kaptanım,

evet evet 53 görmüşlüğümde var zamanında

Benim hereke ... senin gebzedir herhalde ...

53 yazdım aklıma

Deme kaptanım 72 olmamı

Cıkssss 71 di ... bak şimdi 71.6 hissettim

Biz böyle manzaralarda yaşamıyoruz kaptanım Çok güzelmiş manzaran o vakit görmemiş olunca insan yiyor

Yoook yoook insan minnak olunca ... yemek hakkı oluyor diyelim biz ona ..manzaralı manzarasız her türlü begüm duymasın

Ay olsun küsürata razıyım :)

duydum bilem
bu arada manzara 10 numero 5 yıldız kaptanım
Ahaha Begüş de minnak o baklava götürdü

ev yapımı baklava ama, onuda bayramdan bayrama yiyiyorum,değmeyin keyfime yahuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…