Ayy inşaallah kaptanım. Resmen depresyona girdim bayram yüzünden. Sabah tartı gülsün bana
Gayet iyi düşünmüşsün :)
Buna tartı martı dayanmaz .... geeel 71 geeel
Hoşbulduk kaptanım
Şimdi çocukların tabletin den yazıyorum aksama Menumu yarına kilomu bildirimi inşallah
Arkadaşın gittiğine üzüldüm bakalım gelsin tanisalim zayiflayalim
Ayy saracam 5 rakamları göreceksin inşallah çok sevindim canım kardesim
Vere Ahu herzamanki sıradışı heyecanli hayatıyla canım sende çok güzel vermissin kutlarim
Yaa kıyafetler sana takılan gorumceyemi
Şen halleder 55 olur mezun olursun Süpersin canim
Antepia27 Ablacım nasılsın? Neler yapıyorsun? İzindeydin diye pek görüşemedik? Artık buradasın di mi ?
Çok teşekkür ederimmmm
Önce minnoş minnoş bi hayırlı uğurlu olsun yazayım
Canım öğle okul yemekhanesinden mi olacak ?
Akşama gelince ... ya 5 gibi okulda yanına alacağın sağlıklı aralarla ikindi yapıp , eve dönüşünde de salata yoğurt idare edeceksin ...
Ya eve döndüğünde yemeği unuttup :)
5-6 gibi her gün evden hazırladığın sağlıklı bir sandviç ile akşamı edeceksinbu durumda gün içinde karbon almayacaksın tabii...
Ya da bu ikisini dönüşümlü yapacaksın .
Geçen hafta yetişemediğin teklifim liste yüzdesi ve derece durumuna bağlı olarak her hafta açık çek gibi ortada bu arada
Bu düzen gidişatı bozmaz di mi ?
Ayy inşaallah kaptanım. Resmen depresyona girdim bayram yüzünden. Sabah tartı gülsün bana
Kaptanım vallahi benim suçum yok şöyle bir manzara karşı yedim dayanamadım kahve de yoktu içem sabahın köründe böyle boşta olmuyorTünaydınnnnnnnnnnnnnn ..... cheesecakelere batasıcalar
Yarina hazirim kaptanim ama maalesef tartim benm azmime dayanamayip boz
Yaldır yaldıııır
Ortam yok mimum ... ya hep ya hiç
Söylersin gülüm corttadanak ... zor geldi len yapmıyommm dersinseni en çok bu yüzden seviyorummmm
Tabii yarın ki bildirime göre sevgimmm acı bir öfkeye dönüşmesin di miii can parem
Yazmasaydın da olurdu
Delyyyyy bak ağustos gibi eskişehirden geçecemmmmm .... seni 75 görmeyeyimmmm.... cananı mumla ararsın
Ummuduğumdan azmış artılar banu
Tünaydınnnnnnnnnnnnnn ..... cheesecakelere batasıcalar
Begümden şaşırtmayan emoji
Hmmmmm mesaj alındı eflal .
Diyosun kiiii...ben içtim beni bi günde 1 kilo zayıflattı .... sizde deneyinnn
Favoriye ekledim ... hatta konusunu açayım ben bunun
Iyi fikiiiir
Sopamın ucuna acı biber bağlayayımmm bundan sonra
Benim içime doğan çıkar ... öyle temiz saf kalpliyimdir
Afiyet olsun kuzum bende kahve yapacağım gözlerim kapanıyoryemekte kanıyarık, pilav ve cacık vardı
iki karnıyarık yerim dedim ama yiyemedim
1 tane yedim 2 de cacık yedim ,
niyet ettim if yapmaya saat şuaan 12kahve:
Kilom bugün 74.2 ydi ablacım. İyi gidiyor şükür. Spor da şimdilik yürüyüşle başladım. Çok ara vermişim hamladım haliyle. Biraz daha zayıflayıp yine sporu coşturmayı düşünüyorumEvet canım inşallah şimdi Mersinde tyazliktayim başlamak için tatil iyi bi fırsat biraz kendime zaman ayırabilirsiniz
Nasil oralar sıcak demi bizim memlekette öylemis kilon nasıl ne kadar verdiğin geldiğinden beri seni sporlarına hatırlıyorum
Hayırlı günler canim
Konuş konuş hakettim
Şimdi konuşturacak beniiii ... yemeseydin yavrum cız coz ...
Yarın hedef gelecek inşallah ve bundan sonra ... tam konsantre ... kurbana kadar :) orda mezuniyet gelmiş olur zaten
Çok teşekkür ederimmmm
Öğlenyemeğim yemekhanede olacak. Normal ev yemeği çıkıyor her gün. Ordan yiyecem. Akşam karbonlu bişey yemem sanırım..Çünkü ne zaman 1 dilim ekmek ya da 2 kaşık pilav dahi yesem ertesi güne ödemle uyanıyorum. Benim niyetim akşam yemeğini atlamak. Yanıma ara öğünlük bişeyler alayım diyorum. Mide rahatsızlığımdan dolayı uzun süre boş bırakamam midemi. Hatta şöyle bi program yaptım kafamda. Akşam 6 gibi biraz kuruyemiş ya da 1 meyve yanına da süt götüreyim. Arada bir de yulaf kepeğiyle kurabiye yapıp 2-3 tane ondan yanına da kahve... Diye düşündüm.
Okul dönüşü de otobüsten erken inip yürüyüşümü aradan çıkarırım
Kilo vermemi olumlu yönde etkiler diye düşünüyorum çünkü bayağı yoğun olacak programım.
Listeye girme konusuna gelince o aklımda ama epey artım var izne ayrıldığıma göre. Nası hesaplanıyor. Listeye zarar verir miyim ? Eğer 7. takıma faydası olacağını düşünüyorsan al kaptanım. Kaçamak yapıp yüzünü kara çıkarmam. O konuda şüphen olmasın. Çıtır gelin olmam lazım eylüle kadar. Motivasyonum tam
Afiyet olsun kuzum bende kahve yapacağım gözlerim kapanıyor
Kahveler tokta tutuyorkahve candır , yaaa valla dolu migde ile gezmektense gruldayan migde ye
kahve içmek benim favorimdir
fatmam gelmene çok sevindim, bu yemelerin, düzensizliğin sonu yine bizim mutsuzluğumuz oluyor maalesef.Hoşbulduk kaptanım
Şimdi çocukların tabletin den yazıyorum aksama Menumu yarına kilomu bildirimi inşallah
Arkadaşın gittiğine üzüldüm bakalım gelsin tanisalim zayiflayalim
Ayy saracam 5 rakamları göreceksin inşallah çok sevindim canım kardesim
Vere Ahu herzamanki sıradışı heyecanli hayatıyla canım sende çok güzel vermissin kutlarim
Yaa kıyafetler sana takılan gorumceyemi
Şen halleder 55 olur mezun olursun Süpersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?