Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eveeet işte buuu.... zaten sıcak yenmiyor ...
Diyetin tam zamanıııııııı

Menülerini ve kilo bildirimini bekliyorummmmm

Antepia27 Ablacım nasılsın? Neler yapıyorsun? İzindeydin diye pek görüşemedik? Artık buradasın di mi ?

Evet canım inşallah şimdi Mersinde tyazliktayim başlamak için tatil iyi bi fırsat biraz kendime zaman ayırabilirsiniz
Nasil oralar sıcak demi bizim memlekette öylemis kilon nasıl ne kadar verdiğin geldiğinden beri seni sporlarına hatırlıyorum
Hayırlı günler canim

Canlar Sekercikiz ın hepinize selamı var ... şu an memlekette .... nasipse 1 ay sonra dönecekmiş... döner dönmez gelecek inşallah ... en son 58-59 larda bırakmıştım onu ... bakalım neler etti canııım kilolarına

Çok teşekkür ederimmmm
Öğlenyemeğim yemekhanede olacak. Normal ev yemeği çıkıyor her gün. Ordan yiyecem. Akşam karbonlu bişey yemem sanırım..Çünkü ne zaman 1 dilim ekmek ya da 2 kaşık pilav dahi yesem ertesi güne ödemle uyanıyorum. Benim niyetim akşam yemeğini atlamak. Yanıma ara öğünlük bişeyler alayım diyorum. Mide rahatsızlığımdan dolayı uzun süre boş bırakamam midemi. Hatta şöyle bi program yaptım kafamda. Akşam 6 gibi biraz kuruyemiş ya da 1 meyve yanına da süt götüreyim. Arada bir de yulaf kepeğiyle kurabiye yapıp 2-3 tane ondan yanına da kahve... Diye düşündüm.
Okul dönüşü de otobüsten erken inip yürüyüşümü aradan çıkarırım
Kilo vermemi olumlu yönde etkiler diye düşünüyorum çünkü bayağı yoğun olacak programım.
Listeye girme konusuna gelince o aklımda ama epey artım var izne ayrıldığıma göre. Nası hesaplanıyor. Listeye zarar verir miyim ? Eğer 7. takıma faydası olacağını düşünüyorsan al kaptanım. Kaçamak yapıp yüzünü kara çıkarmam. O konuda şüphen olmasın. Çıtır gelin olmam lazım eylüle kadar. Motivasyonum tam

Ayy inşaallah kaptanım. Resmen depresyona girdim bayram yüzünden. Sabah tartı gülsün bana

Şimdi konuşturacak beniiii ... yemeseydin yavrum cız coz ...
Yarın hedef gelecek inşallah ve bundan sonra ... tam konsantre ... kurbana kadar :) orda mezuniyet gelmiş olur zaten

Yarina hazirim
Yarina hazirim kaptanim ama maalesef tartim benm azmime dayanamayip boz

Kilom bugün 74.2 ydi ablacım. İyi gidiyor şükür. Spor da şimdilik yürüyüşle başladım. Çok ara vermişim hamladım haliyle. Biraz daha zayıflayıp yine sporu coşturmayı düşünüyorum
Ben de yeni geldim memleketten. Memleket yanıyor yahu.
Yazlıkta olman gerçekten avantaj. Yürüyüş yapacak çok güzel yerler vardır diye tahmin ediyorum. Artılarını hiç takma kafana. Yolun uzun ama yapacaksın. Başaracaksın

Şimdi konuşturacak beniiii ... yemeseydin yavrum cız coz ...
Yarın hedef gelecek inşallah ve bundan sonra ... tam konsantre ... kurbana kadar :) orda mezuniyet gelmiş olur zaten
Konuş konuş hakettim ay evet iki ay sonra ben 60 olsam ayyyy çok güzel olur. Bayramda evde olmayı düşünmüyorduk, kaplıcaya gitme planımız vardı. 60 olsam gitmem gezerim herkesi 40 beden elbise giymek

Akşam bölünmüş iki ara mantıklı canım .. öğlen sıkı yersin .

Listeye eksi ile giriş yapacaksın ... o yüzden o eksinin dereceyi etkilemeyeceği bir hafta lazım ... geçen hafta öyleydi mesela ...
Sonraki haftalarda o eksiyi hayli hayli telafi edip , takıma güzel yüzdeler getireceğine adım gibi eminim zaten
Çıtır gelin yapacağız seni Allahın izniyle ... salına salına istediğin modeli seçeceksin

Sarayca Kuzum sende aklımdasın ... en uygun zamanda ... ikinizi aynı hafta alabileceğim bi yüzde getirse keşke arkadaşlar ...
Ama senle ilgili tek soru işaretim ... bu 59 kırılmaz noktan mı ? ordan aşağısını görüp 55 ile mezuniyet şimdi ki kadar kolay olur mu acaba ?
Böyle olsa en az 500 600 her hafta ikili yarışlarla hooop mis gibi 55 iki aya

fatmam gelmene çok sevindim, bu yemelerin, düzensizliğin sonu yine bizim mutsuzluğumuz oluyor maalesef.

yine eski fatmayı sahalarda görmek istiyorum, sen istersen çok güzel kilo veriyorsun, yine vereceksin o 99 gelecek buraya, daha halay çekeceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…