Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Işte minnakta ... o bi başladı mııı korkuyorum ondan

Her daim çantasında çatal kaşıkla dolaşıyor hissim var ona dair ... olur da bi yemeğe denk gelirse diye

çantamda bundan var kaptanım karşıma çıkan nasipten yararlanmak için bunlar

kaptanım bende kendimden korkmaya başladım,sabah 7,30 da yiyiyorum,öğlen 11,40 da işin kötüsü bu arada ara öğün çekiyo canım önceden olmazdı böyle,ramazandan sonra bünye resetlendi

Dedi ve literatüre yeni bir kavram ekledi sarayca. "keyfi kilolar"

Yemeğe değil de baklavaya dondurmaya karşı zaafı var diyolar bir de ekmek ekmek

eksik yazdın kuzum cevizli ekmek olcak
allaahhh dondurmalı baklava,kaymaklı ekmek kadayıfıı
daha fazla konuşmasak iyi olacak

Bizim burada bir yer var çok uygun ve çok leziz gelirsen oraya götürürüm seni kendi ellerimle açamam ama

olsun sen oraya getir beni ellerinde açmış gibi yerim ben onu
kaptan sanırım bu emojiden çantamda kaşık çatal taşıdığım hissine kapıldı

11:40 ne kadar erkn ya öglen için

Cidden mi

Bende çok acıkıyorum bu aralar ya Allah sonumuzu hayretsin 12 yi zor yapıyorum Akşam karnım delinmiş gibi aç eve gidiyorum ne oluyor bana Bütün Ramazan aç gezmiştim oysaki
Oyy Begüş yaktın içimi yemeden susadım

Yeriz bence de İfade gözüne battı demekki

marketteyken ben

Ahahaha

aynı şeyi dün eşime söyledim,sanki ramazanda oruç tutan ben değildim,ne bu açlık anlamadım,dün akşam resmen savaş verdim kendimle,karpuz dondurma çekti canım, allahtan evde yoktu,eşime almaya git dedim,gitmedi, ayda yılda bir işe yaradı

Ahahahaha Bizim evde de dondurma yok bak bu akşam annemlerdeyiz çok güzel yemekler var kız kardeşimin erkek arkadaşının ailesi annemlerle nasipse tanışmaya gelecekler heyecandan pek yiyemem ama acayip şeyler var

Ahahahaha Bizim evde de dondurma yok bak bu akşam annemlerdeyiz çok güzel yemekler var kız kardeşimin erkek arkadaşının ailesi annemlerle nasipse tanışmaya gelecekler heyecandan pek yiyemem ama acayip şeyler var
pek heyecanlı ama sen yinede az ye kuzum, daha bunun sözü, nişanı var

gebze, adalar ...

kaptanım 53 aslında bana çok yakışıyor ama yaşım geçti mi ne... 55 iyi iyi

koşturmacada yiyemezsin sen şimdi
kardeşin için,rabbim hayırlı eylesin, hayırlısıyla tamamına erdirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…