- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yemeğe değil de baklavaya dondurmaya karşı zaafı var diyolar
Işte minnakta ... o bi başladı mııı korkuyorum ondan
Her daim çantasında çatal kaşıkla dolaşıyor hissim var ona dair ... olur da bi yemeğe denk gelirse diye
Bizim burada bir yer var çok uygun ve çok leziz gelirsen oraya götürürüm seni kendi ellerimle açamam amaduydum bilem
bu arada manzara 10 numero 5 yıldız kaptanım
ev yapımı onuda bayramdan bayrama yiyiyorum,değmeyin keyfime yahuu
Işte minnakta ... o bi başladı mııı korkuyorum ondan
Her daim çantasında çatal kaşıkla dolaşıyor hissim var ona dair ... olur da bi yemeğe denk gelirse diye
Dedi ve literatüre yeni bir kavram ekledi sarayca. "keyfi kilolar"@Ausencia kaptanım istersen 58 leride görürüm, benim liste için acelem yok, tamamen sana bırakıyorum, ben böyle de gayet motiveyimigdedali hayrişimiz öncelikli liste uygun olursa önce onu almalısın, hem verecek kilosu var, hem daha büyük amacı/hedefi var (kuğu gibi gelin olmak)
benim keyfi kilolarım kaldıdeyip havamı da atayım
Yemeğe değil de baklavaya dondurmaya karşı zaafı var diyolarbir de ekmek ekmek
Bizim burada bir yer var çok uygun ve çok leziz gelirsen oraya götürürüm seni kendi ellerimle açamam ama
Dedi ve literatüre yeni bir kavram ekledi sarayca. "keyfi kilolar"
Eki Görüntüle 2014288
çantamda bundan varkaptanım karşıma çıkan nasipten yararlanmak için bunlar
kaptanım bende kendimden korkmaya başladım,sabah 7,30 da yiyiyorum,öğlen 11,40 da işin kötüsü bu arada ara öğün çekiyo canım önceden olmazdı böyle,ramazandan sonra bünye resetlendi
Cidden miEki Görüntüle 2014288
çantamda bundan varkaptanım karşıma çıkan nasipten yararlanmak için bunlar
kaptanım bende kendimden korkmaya başladım,sabah 7,30 da yiyiyorum,öğlen 11,40 da işin kötüsü bu arada ara öğün çekiyo canım önceden olmazdı böyle,ramazandan sonra bünye resetlendi
Oyy Begüş yaktın içimi yemeden susadımeksik yazdın kuzum cevizli ekmek olcak
allaahhh dondurmalı baklava,kaymaklı ekmek kadayıfıı
daha fazla konuşmasak iyi olacak
olsun sen oraya getir beni ellerinde açmış gibi yerim ben onu
kaptan sanırım bu emojidençantamda kaşık çatal taşıdığım hissine kapıldı
marketteyken ben
11:40 ne kadar erkn ya öglen için
aynı şeyi dün eşime söyledim,sanki ramazanda oruç tutan ben değildim,ne bu açlık anlamadım,dün akşam resmen savaş verdim kendimle,karpuz dondurma çekti canım, allahtan evde yoktu,eşime almaya git dedim,gitmedi, ayda yılda bir işe yaradıCidden mi
Bende çok acıkıyorum bu aralar ya Allah sonumuzu hayretsin 12 yi zor yapıyorumAkşam karnım delinmiş gibi aç eve gidiyorum ne oluyor bana Bütün Ramazan aç gezmiştim oysaki
Oyy Begüş yaktın içimi yemeden susadım
Yeriz bence deİfade gözüne battı demekki
Ahahaha
Eki Görüntüle 2014296
Ahahahahaaynı şeyi dün eşime söyledim,sanki ramazanda oruç tutan ben değildim,ne bu açlık anlamadım,dün akşam resmen savaş verdim kendimle,karpuz dondurma çekti canım, allahtan evde yoktu,eşime almaya git dedim,gitmedi, ayda yılda bir işe yaradı
Dedi ve literatüre yeni bir kavram ekledi sarayca. "keyfi kilolar"
pek heyecanlı ama sen yinede az ye kuzum, daha bunun sözü, nişanı varAhahahahaBizim evde de dondurma yok bak bu akşam annemlerdeyiz çok güzel yemekler var kız kardeşimin erkek arkadaşının ailesi annemlerle nasipse tanışmaya gelecekler heyecandan pek yiyemem ama acayip şeyler var
pek heyecanlı ama sen yinede az ye kuzum, daha bunun sözü, nişanı var
gebze, adalar ...
Benim hereke ... senin gebzedir herhalde ...
53 yazdım aklıma
Cıkssss 71 di ... bak şimdi 71.6 hissettim
Yoook yoook insan minnak olunca ... yemek hakkı oluyor diyelim biz ona ..manzaralı manzarasız her türlübegüm duymasın
AhahahahaBizim evde de dondurma yok bak bu akşam annemlerdeyiz çok güzel yemekler var kız kardeşimin erkek arkadaşının ailesi annemlerle nasipse tanışmaya gelecekler heyecandan pek yiyemem ama acayip şeyler var
Sıvı alımına devam ama ...
Gaddar captainye kuzum daha erken diyor mu bak hiç
Evet zaten insan stresten heyecandan pek yiyemiyor genelde bu tarz şeylerde yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?