- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
9 yıl önce diyetteyken 59 dan 53 e rahat inmiştim, ama şimdi bilemiyorum, benim kırılmaz noktam 64 ile 62 idi kaptanım onu atlattım
Akşam bölünmüş iki ara mantıklı canım .. öğlen sıkı yersin .
Listeye eksi ile giriş yapacaksın ... o yüzden o eksinin dereceyi etkilemeyeceği bir hafta lazım ... geçen hafta öyleydi mesela ...
Sonraki haftalarda o eksiyi hayli hayli telafi edip , takıma güzel yüzdeler getireceğine adım gibi eminim zaten
Çıtır gelin yapacağız seni Allahın izniyle ... salına salına istediğin modeli seçeceksin
Sarayca Kuzum sende aklımdasın ... en uygun zamanda ... ikinizi aynı hafta alabileceğim bi yüzde getirse keşke arkadaşlar ...
Ama senle ilgili tek soru işaretim ... bu 59 kırılmaz noktan mı ?ordan aşağısını görüp 55 ile mezuniyet şimdi ki kadar kolay olur mu acaba ?
Böyle olsa en az 500 600 her hafta ikili yarışlarla hooop mis gibi 55 iki aya
çok abartma kuzum zararı olabilir, geçmiş olsunMidem yanıyor, içtiğim şeylerin zararı olmaz dimi
vampirellam nasılsın kuzum, görüşemedik bayadır, bir girip bir çıkıyonuz, iki lafın belini kıramadık
Sağol canımçok abartma kuzum zararı olabilir, geçmiş olsun
kiloda sıkıntı yok ama şu göbek ve yan simitlere bir çare bulmak lazım
leslie sevmiyorum ki, ben acaba jillian 6 week six pack programını mı yapsam etkili olur ama vakit yokspor spor canım
lesile çok iyi geliyor
https://m.ok.ru/dk?st.cmd=moviePlay...xp=1498903687394&_prevCmd=movieLayer&tkn=9071
https://m.ok.ru/dk?st.cmd=moviePlay...exp=1498903758907&_prevCmd=movieLayer&tkn=772
https://m.ok.ru/dk?st.cmd=moviePlay...xp=1498903824659&_prevCmd=movieLayer&tkn=9976
Kızlar lesli nin yeni videoları, farklı diğerlerinden
leslie sevmiyorum ki, ben acaba jillian 6 week six pack programını mı yapsam etkili olur ama vakit yok
Açıldı ben baktimmAy linkler yanlış olmuş. Ben pc açıyım ordan atıyım size
Leslie sevilmez mi canım ya çok keyifli canım çekti bak şimdi zamanım yokleslie sevmiyorum ki, ben acaba jillian 6 week six pack programını mı yapsam etkili olur ama vakit yok
az önce baktım o 1.2 yi pek yakalayamayacağım gibi. Bugün de içiyorum detoks çorbasını. Eksi gelecek yarına ama 1.2 sanmam
Yaldır yaldıııır
Ortam yok mimum ... ya hep ya hiç
Söylersin gülüm corttadanak ... zor geldi len yapmıyommm dersinseni en çok bu yüzden seviyorummmm
Tabii yarın ki bildirime göre sevgimmm acı bir öfkeye dönüşmesin di miii can parem
Yazmasaydın da olurdu
Delyyyyy bak ağustos gibi eskişehirden geçecemmmmm .... seni 75 görmeyeyimmmm.... cananı mumla ararsın
Ummuduğumdan azmış artılar banu
Tünaydınnnnnnnnnnnnnn ..... cheesecakelere batasıcalar
Begümden şaşırtmayan emoji
Hmmmmm mesaj alındı eflal .
Diyosun kiiii...ben içtim beni bi günde 1 kilo zayıflattı .... sizde deneyinnn
Favoriye ekledim ... hatta konusunu açayım ben bunun
Iyi fikiiiir
Sopamın ucuna acı biber bağlayayımmm bundan sonra
Benim içime doğan çıkar ... öyle temiz saf kalpliyimdir
rica ederim :) evet daha eğlenceli bu videolarıAaa çok güzel bunlar daha renkli..
Teşekkürler canım
ben tıkladım indirmeye başladı açılmadı telefondan :)Açıldı ben baktimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?