Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi kiraz + peynir +sunta yedim.

Tamamdır ... paydos

Allahın delisiiii
Akıllısı bizi bulmaz ki

Bende sana kendimi tanıtayım mııı belki kanın kaynar

Kııız seni ne etmeye .... o hedef kilo neee 79 dan aşağısı kurtarmaz ablammm ... sende kazanacan bende

Adım olarak bilemedim de kuzum ... konuşa konuşa yürüyüşten hayır gelmez onu çok iyi bilirim

10 senedir 90 in altina inmemisim inmeden inanmam.
La derim lo demem

Maksat prosedur yerine gelsin

Yarın tekrar tartılıp bildirmeyi unutma canom ... prosedür işte cuma kilon elimde olsun ... ilerde aleyhine kullanayım

Işte menü yazacaksın ... biliyorsun sen . Ben sopa gösterince ertesi gün uslu menü gelecek ...

En önemli şart ... yıldım ..bıktım...olmuyoor. gitmiyooor ... olumsuzlukları cııız

Heeep güzeli çağıracağız .... evrene mesaj şeysi işte

Ayy çok tatlı bir anmış gerçekten teyze kızında da iyi cesaret görücü usulü mü evlendi bari değsin yaşadıklarınıza

Hoşgeldin canım aramıza anlatım şekline bayıldım inşallah hedefine ulaşırsın daha da altlarını görmek nasip olsun diyeyim

Dun aksam menu yazmistim bizim topikte sanada etiket yapistirdim aus ama tam yerine yapistiramadim demek gormedin :))

2 haftada 2 kilo vermem lazimmis he mi

Prosedür prosedur olalı böyle bir forum görmemiştir aramıza tekrar hoşgeldin

Hoş geldinizzz
Başarı hikayenizi okumak için sabırsızlanıyorum gerçekten.
Buraya 90 üstü kiloyla gelip de çok güzel kilo veren hatunlar gördük hep. Ki bunlardan biri de kaptanımız Ausencia . Sopalarına gül takmak istediğim... Siz de onlardan biri olacaksınız bence
He bu arada burada müziğe de doyacaksınız DelyDoly miz var ki en kral dj lere taş çıkartır. Buralardaysa patlatsın bir tane lütfen

Elimden geleni yapicamda duzene adapte olmaya calisirken bazen zorlaniyorum onumuzdeki hafta alisirim diye dusunuyorum.

Devlet hastanedinde dahiliye dr u beni diyetisyene gonderdi ramazanin hemen oncesi.
109 ciktim. Forma yazmayi unutmusum insulin direncim var nur topu gibi.
1900 kalorilik 3 ana 3 ara ogunluk bi listem var.
Bi sure deniycem hic denemedim bu duzeni cunku.
1900 kalori fazla gibi ama kilomda fazla midemde buyuk haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…