Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani uzuuun zamandır buralardasın ... artık burada olmak diyet değil de , bir yuva, sohbet ortamı ...alışkanlık olmuş senin için ...
Takımlarda öyle aslında ... hepimiz diyet dışı bir dolu şey konuşuruz , geyik yaparız .. ama diyette yaparız .
Burası sana iyi gelecek bence .
Sorumluluk alacaksın .
Kiloyu sadece kendin için değil , takım içinde vermek var burada ... ne bileyim x takım üst üste 1.olunca , hooop n'oluyooo beee bizde silkelenelim hadi diyen olacaksın belki de ...
Öyle öyle derken , bir bakmışsın 89.9 :)))

Sıkılmak yok , pes etmek hiç yok ... Şöyle düşün ...

Hep girdiğin bir sohbet ortamında bir de üzerine kilo vereceksin daha ne olsun ?

Sen kilolu da mutlu , güçlü kadınlardansın ... Bu avantaj değil aslında ... azıcık ezikleneceğiz kilolar yüzünden ... öyle öyle hedef gelecek

bugunku menum
sabah 1 adet yesil cay
ara sade turk kahvesi
ogle ispanak corbasi
bir avuc ici kadar et haslama sebzeli
ara yesil cay ve kiraz sapi bikac tane leblebi

aksam
1 kaseden az sebzeli tavuk
biraz peynir ve bir dilim karpuz ile.

su 2.5 lt 3 olur

Zaten o yuzden istiyorum takimi bazen degil cogu zaman menuyu falan atliyorum mesela.
Listeden cikarilma durumumuzda yok bizi tedirgin eden o yuzden benim gibi iradesizler orda rahat ediyoruz.

Öteyim hemen gecikmeden.

Sabah
2 yumurta sucuklu, 2 kk beyaz peynir,
4 ceviz, domates, biber,
1,5 dilim tam bugday ekmek

Ara
8 kiraz, 8 üzüm, bir miktar bayram cikolatasi

Aksam
10 kasik yesil mercimek
Bir dolu kase karisik salata

1 litre ancak biten limonlu su.
1 litre daha icicem yatmadan
Yuruyus henuz yok cikicam.

9 da süt ve meyve var listede bugun tam uyamadim listeye zaten.

Güzel menü canım. Nasıl geçiyor günlerin

Valla çok yorucu geçiyor eflalim, hava zaten sıcak e bir de gelin olunca herşeye koşturmak gerekiyor. O arada bir yandan da diyet spor yapmaya çalışıyorum. Buraya uğradığım anlardan ibaret elime telefon almam yoksa hep koşturmaca halindeyim. Evime geçsem de dinlensem diyorum.

İnşallah kaptanım, sıcak nem mahvediyor beni ama elimden geleni yapıyorum ev ahalisi bi uykuya falan geçti mi gündüzleri inip hemen birkaç tur yüzüyorum ya da akşamsa inip yürüyorum. İnşallah takım olarak alıp yürürüz bu hafta.

Hosgeldın canım inşallah sağlıkla hedefımıze ulasırız

Allah kolaylık versin canım. Ne zaman dönüyorsun

Hadi bakalım sedacım .... yarın hep beraber iyi sonuçlar alalım ...

Eflale de dediğim gibi , bu bize ders olsun ama ... artı temizlemek diyetin en sıkıcı ve motivasyon yok edici kısmıdır ... buna hiç gerek olmasın bir daha

Bu arada ben bir şey farkettim seninle diyet , menü , liste dışında çok sohbet edemiyoruz , fırsat bulabilirsen gel arada

Zaten o yuzden istiyorum takimi bazen degil cogu zaman menuyu falan atliyorum mesela.
Listeden cikarilma durumumuzda yok bizi tedirgin eden o yuzden benim gibi iradesizler orda rahat ediyoruz.

Burada emin ellerdesin ... yeter ki iste.
Koskoca dünyevi hayatında , düşün ki 3 aycık 90 güncük aus a teslim etmişsin ... yeme içme bende gerisi yine sende

Menüm

Sabah
Biraz tel peynir
1 dilim çavdar ekmeği
4 siyah zeytin

Sonrasında da 2 şer saat arayla detoks çorbası içtim.

2.5 litreden fazla su.

Sabaha bizi coştur be white 'ım

Bonuscanım , sen bu listeye ne zaman başlamıştın ? yani bu şekilde kilo veremiyor değilsin değil mi

yarın bana listenin aslını bi atsana sana zahmet

İnşallah elifim

Seninde yuvana dönüş olsun artık , özlendin yahu .

Bu hafta sondu değil mi ? yanılmıyorum . dön de dar vakte sıkıştırmadan rahat rahat konuşalım bi kayınvalidenin genel yorumlarını , merak ediyorum

Hosgeldın canım inşallah sağlıkla hedefımıze ulasırız

A ha , fatma ... exma gelmezse ...bonus var ... kilolarda yakın ... ayarlarız size bir yarış ne dersiniz ?

Ahu060812 1 saat tempolu yürüyüş

Coştun eflal coştun yeter daaaa , otur dinlen hadi ... erken uyu bugün ... leptin güzel çalışsın sabaha dek aç aç

Eltimin oglunun dogum günü emin olabilirsiniz pasta yemiyecegim

Amaaaaan kuzum amaaaan diyeyim .... ne attın ağzına hepsi yansıdı sabah tartıya ... arada kayna .... yeme bi şey gözünü sevem ...

Doğum günü kutlu olsun , keşke cuma akşamı kutlasalarmış

Bu kadar suyq spora şişmem dimi bugün gayet keyif aldım yediklerimden yarın da hafif geçiririm böyle

Bu kadar suyq spora şişmem dimi bugün gayet keyif aldım yediklerimden yarın da hafif geçiririm böyle

Bizim banunun meşhur lafıdır , guruldayan karınla daha mutluyum diye

kız sus akşam akşam şişme mişme , anma güzel şeyler düşün .... sabah olacak bi çıkacaksın tartıya ... o da neeeee ? 71.2 (şimdide böyle hissettim ) geleceksin buraya davulla zurna ile

Sabah: sahanda yumurta, peynir, domates, salatalık
Öğle: Semiz otu, 1 yk rus salatası , patlıcan salatası
Akşam: Bulgur pilavı, ayran aşı

Suyu sayamadım ama 2 lt olmuştur
Sporum yokk

Akşam akşam bulgurla ayran aşı şişirir be güzelim ...yoksa menün güzel ... rus salatası da arada kaynamış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…