Olucam inş aus biraz bocaliyorum sadece.
Sanki yediklerimle doymiycam acikicam bozucam diye salakca tedirgin oluyorum.
Bu yola ilk kez cikmadim korkularimi yilginliklarimi dusunmek istemedikce inadina daha cok hissediyorum.
Kotu bisey dusunmemeye calisiyorum aklimi dagitiyorum.
Ilk yedigimde mutlu oldum sonrakilerde degil. Bayramda bile cikolata yemedim aslinda.
test yaptın mı canım, ne olur ne olmaz
Yani uzuuun zamandır buralardasın ... artık burada olmak diyet değil de , bir yuva, sohbet ortamı ...alışkanlık olmuş senin için ...
Takımlarda öyle aslında ... hepimiz diyet dışı bir dolu şey konuşuruz , geyik yaparız .. ama diyette yaparız .
Burası sana iyi gelecek bence .
Sorumluluk alacaksın .
Kiloyu sadece kendin için değil , takım içinde vermek var burada ... ne bileyim x takım üst üste 1.olunca , hooop n'oluyooo beee bizde silkelenelim hadi diyen olacaksın belki de ...
Öyle öyle derken , bir bakmışsın 89.9 :)))
Sıkılmak yok , pes etmek hiç yok ... Şöyle düşün ...
Hep girdiğin bir sohbet ortamında bir de üzerine kilo vereceksin daha ne olsun ?
Sen kilolu da mutlu , güçlü kadınlardansın ... Bu avantaj değil aslında ... azıcık ezikleneceğiz kilolar yüzünden ... öyle öyle hedef gelecek
Güzel menü canım. Nasıl geçiyor günlerin
Yok yapışmaz bana kolay kolay ... açtığımda 200 den çok bildirim geliyor ve 2-3 gündür tel.e talimim ... her bi yeri göremiyorum k..
O 2 kilo da prosedür ... ben senin genel olarak metanı tanıyacağım 2 haftada ...
Afiyet olsun canım ... şu sıcaklarda tüm yağların erisin gitsinnnn
Ben yarına en kötü kaybettiğin 59.5 u bulyrsun diyorum saraycam ...
Yarın için ilk kez heyecanlıyım ... bayram sonrası tüm artıların ...şişlerin muhteşem bir iniş göstermesini bekleyeceğim içim kıpır kıpır ...
Hadi canım benim yarına gazan mübarek ola ...
Bak bu çektiğimiz sıkıntıyı unutma ...
Her şey düzenli gitse hiç böyle gerilmeyeceğiz ...
Bu haftadan sonra cızsız cozsuz ... yarına da 71.6 en az
Irmae canım sende özlendin
Bugün ve dün hemen herkese senin gibi menülerle geldi...
Yarın yüzümüz gülecek eminim ben
Afiyet olsun efserim... yarın neşemiz daim ... o lalamı bol olsun
Ben geldim yogun bi gündü ..sabah dr gitti kansizliktan kaynaklaniyor carpinti denildi ve kan ilacina devam dedi... holter takilacak yarin ritim ölçülecek...
Hastanedeyken koleje yaptigim basvuru vardi ya yine aradilar bi gelin goruselim diye neyse ogleden sonra oraya gittik.. ucreti az buldugumu bu fiyata calismayacami soyledim onlarda kendi aralarinda görüşüp tekrar donecekler bana bendeee siz bilirsiniz benim gibi birini kaybedersiniz dedim hahaha
Eve geldim ev dandiniii pazara gittik esimle alisveris sonra kizimi aşağıda sitede oynamasi icin asagi indik ... bittim resmenkoltuga sizdimmm .. daha mutfak dandini biraz dinlenip kalkacam hala babam bizde isim bitmiyorrrrrrrrr
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Bonus sadece Bonus
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 107.6
HEDEF KİLONUZ: 90
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çünkü salağım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Neden olmasın?
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Deveye sormuşlar neden boynun eğri? diye...
_Nerem dogru ki demiş...
Evliyim.
13, 4,5, 2,5 yaslarinda cocuklarim var.
Mecburi ev hanimligim var.
En buyuk saglam hobilerim muzik ve KK 90 kilo uzeri gurubu.
Gereksiz bir çenem var düşman başına...
1 adet beton efektli pammık kalbim var.
Astigmatım var, kirmizi siyah gozlugum var.
Her daim asilacak camasirim ve ütüm var.
Stresten şişerim hep gazım var.
Takıldıgım ayrıntılar ve bir dolu gereksiz özelliğim var.
Atsan atılmaz satsan satılmazım.
Allah kolaylık versin canım. Ne zaman dönüyorsunValla çok yorucu geçiyor eflalim, hava zaten sıcak e bir de gelin olunca herşeye koşturmak gerekiyor. O arada bir yandan da diyet spor yapmaya çalışıyorum. Buraya uğradığım anlardan ibaret elime telefon almam yoksa hep koşturmaca halindeyim. Evime geçsem de dinlensem diyorum.
İnşallah kaptanım, sıcak nem mahvediyor beni ama elimden geleni yapıyorum ev ahalisi bi uykuya falan geçti mi gündüzleri inip hemen birkaç tur yüzüyorum ya da akşamsa inip yürüyorum. İnşallah takım olarak alıp yürürüz bu hafta.
bugunku menum
sabah 1 adet yesil cay
ara sade turk kahvesi
ogle ispanak corbasi
bir avuc ici kadar et haslama sebzeli
ara yesil cay ve kiraz sapi bikac tane leblebi
aksam
1 kaseden az sebzeli tavuk
biraz peynir ve bir dilim karpuz ile.
su 2.5 lt 3 olur
Zaten o yuzden istiyorum takimi bazen degil cogu zaman menuyu falan atliyorum mesela.
Listeden cikarilma durumumuzda yok bizi tedirgin eden o yuzden benim gibi iradesizler orda rahat ediyoruz.
Menüm
Sabah
Biraz tel peynir
1 dilim çavdar ekmeği
4 siyah zeytin
Sonrasında da 2 şer saat arayla detoks çorbası içtim.
2.5 litreden fazla su.
Öteyim hemen gecikmeden.
Sabah
2 yumurta sucuklu, 2 kk beyaz peynir,
4 ceviz, domates, biber,
1,5 dilim tam bugday ekmek
Ara
8 kiraz, 8 üzüm, bir miktar bayram cikolatasi
Aksam
10 kasik yesil mercimek
Bir dolu kase karisik salata
1 litre ancak biten limonlu su.
1 litre daha icicem yatmadan
Yuruyus henuz yok cikicam.
9 da süt ve meyve var listede bugun tam uyamadim listeye zaten.
Valla çok yorucu geçiyor eflalim, hava zaten sıcak e bir de gelin olunca herşeye koşturmak gerekiyor. O arada bir yandan da diyet spor yapmaya çalışıyorum. Buraya uğradığım anlardan ibaret elime telefon almam yoksa hep koşturmaca halindeyim. Evime geçsem de dinlensem diyorum.
İnşallah kaptanım, sıcak nem mahvediyor beni ama elimden geleni yapıyorum ev ahalisi bi uykuya falan geçti mi gündüzleri inip hemen birkaç tur yüzüyorum ya da akşamsa inip yürüyorum. İnşallah takım olarak alıp yürürüz bu hafta.
Hosgeldın canım inşallah sağlıkla hedefımıze ulasırız
Ahu060812 1 saat tempolu yürüyüş
Eltimin oglunun dogum günü emin olabilirsiniz pasta yemiyecegim
Bu kadar suyq spora şişmem dimiHadi bakalım sedacım .... yarın hep beraber iyi sonuçlar alalım ...
Eflale de dediğim gibi , bu bize ders olsun ama ... artı temizlemek diyetin en sıkıcı ve motivasyon yok edici kısmıdır ... buna hiç gerek olmasın bir daha
Bu arada ben bir şey farkettimseninle diyet , menü , liste dışında çok sohbet edemiyoruz , fırsat bulabilirsen gel arada
Burada emin ellerdesin ... yeter ki iste.
Koskoca dünyevi hayatında , düşün ki 3 aycık 90 güncük aus a teslim etmişsin ... yeme içme bende gerisi yine sende
Sabaha bizi coştur be white 'ım
Bonuscanım , sen bu listeye ne zaman başlamıştın ? yani bu şekilde kilo veremiyor değilsin değil mi
yarın bana listenin aslını bi atsana sana zahmet
İnşallah elifim
Seninde yuvana dönüş olsun artık , özlendin yahu .
Bu hafta sondu değil mi ? yanılmıyorum . dön de dar vakte sıkıştırmadan rahat rahat konuşalım bi kayınvalidenin genel yorumlarını , merak ediyorum
A ha , fatma ... exma gelmezse ...bonus var ... kilolarda yakın ... ayarlarız size bir yarış ne dersiniz ?
Coştun eflal coştunyeter daaaa , otur dinlen hadi ... erken uyu bugün ... leptin güzel çalışsın sabaha dek aç aç
Bende iyiyim ablacım hep aynıMor Vampirella canım evet dondum cok sukur ıyıyım sen nasılsın canım
Bu kadar suyq spora şişmem dimibugün gayet keyif aldım yediklerimden yarın da hafif geçiririm böyle
Sabah: sahanda yumurta, peynir, domates, salatalık
Öğle: Semiz otu, 1 yk rus salatası, patlıcan salatası
Akşam: Bulgur pilavı, ayran aşı
Suyu sayamadım ama 2 lt olmuştur
Sporum yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?