Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ne güzel hislerin var senin kesinlikle açlığın hafifliği de başka güzel

Diyetisyen listesi mi bu ? Çok karbon dolu geldi bana. 10 kaşık mercimek, üzüm falan. Bi de kulakları çınlasın yasom7272 vardı burda. Ben de aynen 2 ana öğün besleniyordum. Ama akşamları çok acıkırdım. 3 öğün ye demişti. Kahvaltını 10 da önce yap demişti. Çok faydasını gördüm. Şu an da uyguluyorum. Regl öncesi hariç ekstra bi açlık da yaşamıyorum. Belki siz de denemek istersiniz. Ya da belki her gün böyle değildir listeniz. Ama ben bu menüyle acıkırdım kesin

Eki Görüntüle 2014619
Elimi sürmeden mutfaga götürdüm

Amaaaaan efserim valla şöyle bir baktım da , hiiiç cazip gelmedi ... eminim sende mutfağa yollarken hiç aklın kalmamıştır

Ayy ne güzel hislerin var senin kesinlikle açlığın hafifliği de başka güzel

Bunların hepsini deli gibi spor yaparak çözeceğim inşallah birkaç gün sonra :)))

Hadi bakalım , sana güveniyorummmmmmmm

Amaaaaan efserim valla şöyle bir baktım da , hiiiç cazip gelmedi ... eminim sende mutfağa yollarken hiç aklın kalmamıştır

Hadi bakalım , sana güveniyorummmmmmmm
Zaten ben hazır helede şeker hamurlu yaş pastayı hiç sevmem hiç üzgün degilim sodamı içtim bana musade dedim aşagı eve indim şuan yaşadığım şu huzur yeyipde yaşayacagım pişmanlıga deger...
Bir ara bir baktım bir çatal pasta gözümün önünden gecip ağzıma tıkılıyor eşim ne var canım bir çatal yok dedim konuşuyorum sonra dedim atlatım :)))))

sabah 08.30
2 yumurtadan peynirli zerdeçallı omlet
2 kalamata zeytini
domates
2 ceviz
10 çiğ kaju fıstığı

ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
1 yk keten tohumu
1 küçük erik

ara 15.30
10 çiğ badem

akşam 19.00
1 parça biftek
3 yk yoğurtlu kuru sebze (patlıcan kabak biber)
deniz börülcesi

yatana kadar 2,5 lt su
35 dk yürüyüş Ahu060812 Ausencia

çok yorucu bir gündü. sıcaktan da bayıldım. eve gelince duşa girdim. şimdi de uykum geldi hemen

yarın 7 li kiloları göremeyecek olmak keyfimi kaçırdı. biraz buruldum. bir de tıkalıyım şu an. dün akşam probiyotik aldım bu gece de alırım. bakalım....

Iyi aksamlar
Muhabbetleri okuyorum ama bazen cevap yazamiyorum.
Oglum telefonu elimde gorunce basliyor cigliga((
Kusura bakmayin olur mu((
Menum gelsin bakalim.

Sabah
2dilim kepekli ekmek
Bi has yumurta
Bi kase isotlu naneli yogurt
Domates salatalik
Kiraz sapi cayi 2kupa

Ara
2kayisi

Ogle
Bi tabak kabak yemegi isotlu
Yogurt
2yk makarna sebzeli kaptanim mesajini gec gordum(

Ara
5tane sunta

Aksam
Bi kase pulbiberli yogurt

Su 2.5litre
Spor 15dk yuruyus
Leslie 3mil ekpres plates bandi ile olan 51dk
20yarim mekik
20squat

Yok diyetisyen listesi bu degil bugun gec kahvalti yaptim oglen yiyemedim ara ogunlere uyamadim.

Kucuk cocuklarla surekli yenen bi ebde zaten bir listeye uymak cok zor.
Bayramdan cikinca zorlaniyorum gercekten.

Ausencia auscum hep boyle yeseydim kilo veremez olmazdim zaten.
Benim sorunum insulin direnci iki gune pes etmek stresle yemek ve cok yemek ve uzar gider.

Liste bu

Yarin tarti hepimize gulsun insallah.
Bugun aksamustu misafirlige gittik geldik . Ev sahibi manti ve sigara boregi yapmis. Hic dokunmadim. Bi kase yogurt ve pul biber istedim yedim.
Kaptanimin dedigi gibi yediklerin ile degil de yemediklerim ile mutluyum. Hem de cok mutluyum.
Yillardir yemisim zaten biraz da yemivereyim ne olacak:)))))

işten geldim...

termosa kahve mi yaptım indim çardaga, çok güzeldir cardagimiz bir iki komşu ile lak lak yaptım
saçlarımı yıkadım, ev topladım geldim...

gurul dayan karın, demiş aus kulaklarım çınladi

şuan karnım aç if ile leptinim birleşti bana mucize hazırlıyor sabaha, bu haftada sabıt olursam tam 3 haftadır yerimde sayıyor olacağım

VEE hadi. Bısmıllah İlk menu mu veriyorum kendime ve hepımıxe ıstıkrar dılıyorum
Menum
SABAH
3DLm cavdar
1hş
Peynir
7 zeytin
. Salatalık
Yesillik
ÖGLE
kabak
2dlm
Salata
Ayran
AKSAM
Kabak
Yogurt
3,lt fazla su
40_45 dk Cıvarında yuruyuş
Yesill. Cay içiçem
Hayırlı aksamlar sevgili takımım
Hosgeldın canım inşallah sağlıkla hedefımıze ulasırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…