Ayy ne güzel hislerin var seninBizim banunun meşhur lafıdır , guruldayan karınla daha mutluyum diye
kız sus akşam akşam şişme mişme , anmagüzel şeyler düşün .... sabah olacak bi çıkacaksın tartıya ... o da neeeee ? 71.2 (şimdide böyle hissettim ) geleceksin buraya davulla zurna ile
Bunların hepsini deli gibi spor yaparak çözeceğim inşallah birkaç gün sonra :)))Akşam akşam bulgurla ayran aşı şişirir be güzelim ...yoksa menün güzel ... rus salatası da arada kaynamış :)))
Diyetisyen listesi mi bu ? Çok karbon dolu geldi bana. 10 kaşık mercimek, üzüm falan. Bi de kulakları çınlasınÖteyim hemen gecikmeden.
Sabah
2 yumurta sucuklu, 2 kk beyaz peynir,
4 ceviz, domates, biber,
1,5 dilim tam bugday ekmek
Ara
8 kiraz, 8 üzüm, bir miktar bayram cikolatasi
Aksam
10 kasik yesil mercimek
Bir dolu kase karisik salata
1 litre ancak biten limonlu su.
1 litre daha icicem yatmadan
Yuruyus henuz yok cikicam.
9 da süt ve meyve var listede bugun tam uyamadim listeye zaten.
Eki Görüntüle 2014619
Elimi sürmeden mutfaga götürdüm
Ayy ne güzel hislerin var seninkesinlikle açlığın hafifliği de başka güzel
Bunların hepsini deli gibi spor yaparak çözeceğim inşallah birkaç gün sonra :)))
Zaten ben hazır helede şeker hamurlu yaş pastayı hiç sevmem hiç üzgün degilim sodamı içtim bana musade dedim aşagı eve indim şuan yaşadığım şu huzur yeyipde yaşayacagım pişmanlıga deger...Amaaaaan efserim valla şöyle bir baktım da , hiiiç cazip gelmedi ... eminim sende mutfağa yollarken hiç aklın kalmamıştır
Hadi bakalım , sana güveniyorummmmmmmm
Diyetisyen listesi mi bu ? Çok karbon dolu geldi bana. 10 kaşık mercimek, üzüm falan. Bi de kulakları çınlasınyasom7272 vardı burda. Ben de aynen 2 ana öğün besleniyordum. Ama akşamları çok acıkırdım. 3 öğün ye demişti. Kahvaltını 10 da önce yap demişti. Çok faydasını gördüm. Şu an da uyguluyorum. Regl öncesi hariç ekstra bi açlık da yaşamıyorum. Belki siz de denemek istersiniz. Ya da belki her gün böyle değildir listeniz. Ama ben bu menüyle acıkırdım kesin
Yarin tarti hepimize gulsun insallah.
Bugun aksamustu misafirlige gittik geldik . Ev sahibi manti ve sigara boregi yapmis. Hic dokunmadim. Bi kase yogurt ve pul biber istedim yedim.
Kaptanimin dedigi gibi yediklerin ile degil de yemediklerim ile mutluyum. Hem de cok mutluyum.
Yillardir yemisim zaten biraz da yemivereyim ne olacak:)))))
Hosgeldın canım inşallah sağlıkla hedefımıze ulasırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?