anayasamız nerde uzun zamandır yok ortalıkda
bu iki lüküs at sevimli tatlı cadılar seviymmmmm laa
attim kiz tuzsuz yiyemezdim zaten ayrica ispanagima azcikta yogurt koydumyoksa yenmezdi ya5 gitmesin 2 gitsin ne yapayim
Slm slm kızlar naber nasıl gidiyor diyet?
iyi etmişsin sende süpriz var desene bu hafta
kiz uctane luks atimiz var ve ben ayrimcilik yapmiyorum butun atlari seviyim
Akşam 1 saat 15 dk yürüdüm kızlar bu yağmurda yani düşünün artık azmimi oğluşumu kocamıda aldım yanıma acayip yorulmuşum ama resmen et kesniği olmuş bacaklarım
kiz luks at hamlamis kosturalim ki acilsin,yani biz iyilik dusunuruz art niyet yok . bende yalan yok hilafda yok
kiz aci biber mi yedin dilin disarda kalmis su ic su gecer
attim kiz tuzsuz yiyemezdim zaten ayrica ispanagima azcikta yogurt koydumyoksa yenmezdi ya5 gitmesin 2 gitsin ne yapayim
bu iki lüküs at sevimli tatlı cadılar seviymmmmm laa
nasrettin hocanin karakapli kitabina donmesin bizim anayasa kitabi
ceycem hoşgeldin sekercimm mucuk mucukkSlm slm kızlar naber nasıl gidiyor diyet?
kiz uctane luks atimiz var ve ben ayrimcilik yapmiyorum butun atlari seviyim
a.s canimcim hg gel gel spor yaptin mi ? yapmadiysan kos hemen yap yoksa doga dovuyor ona gore
canimci yaptigin sporun suresini burdan soyleme nevcime özelden verecegiz malum 4. Takimla spor yarisindayiz
oooh ben de msaj isterim o zaman ...lüks oluruz o zaman bizdeeeeee..............hişt minnosum lüks at ona eziyet yok masaj yaptıralım öyle zayıflasınn
ben yapmaaaam..insallah canim kirayimda bu 55 i takildim resmen ya. ama varya bu diyeti kimseye tavsiye etmem resmen cin iskencesiagzim gozum yamuldu
selaaam..ceyce h.g....Slm slm kızlar naber nasıl gidiyor diyet?
a.s canimcim hg gel gel spor yaptin mi ? yapmadiysan kos hemen yap yoksa doga dovuyor ona gore
guldurduysem ne mutlu bana canim. yuzun hep gulsun emi. ayricada desinler deli ne olacak sen manken gibi olup salininca ah vah edecek onlar .sonra topluca yapacaklar onlarGanfedd kız güldürdün beni doğaa dövme beniiiKız nasıl koşturayım iş yerinde millet kesin deli damgası yapıştırıverir alnıma
ama kosarsak kirlenirizz
su içiyorum zaten bol bol dün su günümdü
bende 5 g 5 yaparken yoğurt ve tuz atıyorumm..
amanınn ben bilmiyorum onu hemen öğreneyimm :96::96::96:
ceycem hoşgeldin sekercimm mucuk mucukk
Iizz sen nasılsınnn
3. Kimmm okeye 4. Aramıyorr
yok kız şimdi iştedir o yazık eve gidince yapar hg ceyce kolay gelsin
guldurduysem ne mutlu bana canim. Yuzun hep gulsun emi. Ayricada desinler deli ne olacak sen manken gibi olup salininca ah vah edecek onlar .sonra topluca yapacaklar onlar
ama kosarsak kirlenirizz
su içiyorum zaten bol bol dün su günümdü
bende 5 g 5 yaparken yoğurt ve tuz atıyorumm..
amanınn ben bilmiyorum onu hemen öğreneyimm :96::96::96:
ceycem hoşgeldin sekercimm mucuk mucukk
iizz sen nasılsınnn
3. kimmm okeye 4. aramıyorr
yok kız şimdi iştedir o yazık eve gidince yapar hg ceyce kolay gelsin
heee öylemi ayy kız giremedim ikigünden beri yoğunluktan fzl tamam pardon pardon hemen atıyorum neve msjımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?