Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam 1 saat 15 dk yürüdüm kızlar bu yağmurda yani düşünün artık azmimi oğluşumu kocamıda aldım yanıma acayip yorulmuşum ama resmen et kesniği olmuş bacaklarım

Akşam 1 saat 15 dk yürüdüm kızlar bu yağmurda yani düşünün artık azmimi oğluşumu kocamıda aldım yanıma acayip yorulmuşum ama resmen et kesniği olmuş bacaklarım

canimci yaptigin sporun suresini burdan soyleme nevcime özelden verecegiz malum 4. takimla spor yarisindayiz

Ganfedd kız güldürdün beni doğaa dövme beniii Kız nasıl koşturayım iş yerinde millet kesin deli damgası yapıştırıverir alnıma

kiz luks at hamlamis kosturalim ki acilsin,yani biz iyilik dusunuruz art niyet yok . bende yalan yok hilafda yok

ama kosarsak kirlenirizz
kiz aci biber mi yedin dilin disarda kalmis su ic su gecer

su içiyorum zaten bol bol dün su günümdü
attim kiz tuzsuz yiyemezdim zaten ayrica ispanagima azcikta yogurt koydum yoksa yenmezdi ya5 gitmesin 2 gitsin ne yapayim

bende 5 g 5 yaparken yoğurt ve tuz atıyorumm..

bu iki lüküs at sevimli tatlı cadılar seviymmmmm laa

nasrettin hocanin karakapli kitabina donmesin bizim anayasa kitabi

amanınn ben bilmiyorum onu hemen öğreneyimm :96::96::96:
Slm slm kızlar naber nasıl gidiyor diyet?
ceycem hoşgeldin sekercimm mucuk mucukk
iizz sen nasılsınnn
kiz uctane luks atimiz var ve ben ayrimcilik yapmiyorum butun atlari seviyim

3. kimmm okeye 4. aramıyorr

hişt minnosum lüks at ona eziyet yok masaj yaptıralım öyle zayıflasınn
oooh ben de msaj isterim o zaman ...lüks oluruz o zaman bizdeeeeee..............
insallah canim kirayimda bu 55 i takildim resmen ya. ama varya bu diyeti kimseye tavsiye etmem resmen cin iskencesiagzim gozum yamuldu
ben yapmaaaam....yapsammı yoksa...:26::26:..
Slm slm kızlar naber nasıl gidiyor diyet?
selaaam..ceyce h.g....
a.s canimcim hg gel gel spor yaptin mi ? yapmadiysan kos hemen yap yoksa doga dovuyor ona gore

ben bu hafta spor falan yapamam valla hergün dışardayım koşturcam onu spora sayarım artık birazdan çıkıcam...bakırköyde geziceeem spor yerineee...

Ganfedd kız güldürdün beni doğaa dövme beniii Kız nasıl koşturayım iş yerinde millet kesin deli damgası yapıştırıverir alnıma
guldurduysem ne mutlu bana canim. yuzun hep gulsun emi. ayricada desinler deli ne olacak sen manken gibi olup salininca ah vah edecek onlar .sonra topluca yapacaklar onlar

yok kız şimdi iştedir o yazık eve gidince yapar hg ceyce kolay gelsin

sağolun canlarım iyiyim yaaa. Yağmur demiyorum çamur demiyorum yürüyüşlerimi yapıyorum oğluşum hastayken bile acayip hırslı gördüm bu hafta kendimi

guldurduysem ne mutlu bana canim. Yuzun hep gulsun emi. Ayricada desinler deli ne olacak sen manken gibi olup salininca ah vah edecek onlar .sonra topluca yapacaklar onlar

mevlam hepimizin yüzünü herdaim güldürsün canım yaa. Aslında fabrikanın çevresinde iki tur atsam obile yeter bana öğlen arası burdada yürümeyi düşünüyorum inş. Fırsat bulabilirsem

saferancım hoşbulduk canım

yok kız şimdi iştedir o yazık eve gidince yapar hg ceyce kolay gelsin

heee öylemi ayy kız giremedim ikigünden beri yoğunluktan fzl tamam pardon pardon hemen atıyorum neve msjımı

kizlar durun yav ydetisemiyom la erkekseniz tek tek gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…