Dolişim bilirim bonus canı ortaokula beraber gitmiştikCanımmm +90 topiğinde bonuscanımız vardı şimdi artık 7.takım da tam gaz devam edecek inşallahh
Çık çık kaptanım yukarıkuzularinannesi bak hiç ses ediyor mu seslenmesem
Söz kilo sormayacağım .... yoksa sorsam mı bilemedim ..tahminim 78.3
Aaaa bilmiyordumm güzelimm vallah aus bonus vs kapışması vee sağlamm olacakk gitsin kglarDolişim bilirim bonus canı ortaokula beraber gitmiştik
Takıma girdiğini bilmiyordumda ona şaşırdım
Bonus Yakayı kaptırmışın aus'a Allahhhh kolaylık versin
teşekkür ederim babam
nehiri gördüm tatil dönüşü düzensiz yemek yemek ve dün akşamki stres, geç uyku bu günlük tartıya böyle yansımış olabilir bana kalırsa geçici bir durum
sende pik yapmışsınama toparlamışsın
Ciddimisin , ikna etmek için naptın
Gülcen ama tartılmadımmeyicee saldımm bennnn cuma sanmıyorum bugünü kardeşimin izin günü çocugu kahvaltıyaa uyandırdım sabahın köründee bu araa eyice uçtumm ben
Sağol canım bende sizi çok özledim.şeryyyyy hoşgeldin cnm yoklugun belliii idi cnm
iş nasıl gidiyor ?
Tamammm inşallahhh unutmamm sanmammm yanii sankimm haydarııSorma begümmmm ....hem de ne pik ... yüksek irtifadan başım döndü
Oralar güzel değil ama sevmedim , hep bi tedirginlik ahanda 60 geldidiye
O beni ikna ettietim senin kemiğim takımın ... bana şurdan bir döş bırakın yeter dedi
sorun değil baby ... yarın tartılırsın ....sabah telindeki ilk mesaj ...delyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tartılmayı unutma olacak
Çık çık kaptanım yukarıdüz hesap 79. Benim maksimumum 77ydi yıllardır. Ayakkabılarımın hepsi ayağımı sıkıyor, etek elbise giysem bacaklarımın birbirine sürtüp pişik oluyor, hamilelikler dışında hiç çıkmamıştım 79a annemle aramızdaki kilo farkı 2 sadece
3 gündür naneli, zencefilli limonlu su içiyorum ödem için. Kiraz sapı demledim içtim az önce de. Ekmeğimi de evde kendim yapmaya başladım tambuğdaylı keten tohumlu. Kessem atsam şu kiloları da kurtulsam
elif metan iyi sadece adepte ol ve diyet yap ....Çık çık kaptanım yukarıdüz hesap 79. Benim maksimumum 77ydi yıllardır. Ayakkabılarımın hepsi ayağımı sıkıyor, etek elbise giysem bacaklarımın birbirine sürtüp pişik oluyor, hamilelikler dışında hiç çıkmamıştım 79a annemle aramızdaki kilo farkı 2 sadece
3 gündür naneli, zencefilli limonlu su içiyorum ödem için. Kiraz sapı demledim içtim az önce de. Ekmeğimi de evde kendim yapmaya başladım tambuğdaylı keten tohumlu. Kessem atsam şu kiloları da kurtulsam
Herkese gunaydin mutlu cumalar
Sağol canım bende sizi çok özledim.
İyi gidiyor. Bir süre yoğun geçti ama ramazan sonrasi biraz daha sakinlik var. Kv umreden 10 güne kadar dönmüş olur bende ofise gitmeliyim artık tabii.
Hadi bismillah o zaman kaptanımTaamam mesele yok ...
kuzularinannesi 79 /
yazıyorum ve başlıyorsun ... itiraz yok .
sana farklı bir yöntem uyguluyorum hatta ... haftaya öyle 77 ler falan yok ...
her hafta 300-500 gr. kaçamak yapabilirsin . menüne cız yazman yeterli . çrş-prş daha sıkı tutarsın ..relaks diyet yani ..
ayda 2 kilo civarı da hedef .... bence reddedilemez ... zaten reddini kabul etmem
Herkese gunaydin mutlu cumalar
Sağol canım bende sizi çok özledim.
İyi gidiyor. Bir süre yoğun geçti ama ramazan sonrasi biraz daha sakinlik var. Kv umreden 10 güne kadar dönmüş olur bende ofise gitmeliyim artık tabii.
Tamammm inşallahhh unutmamm sanmammm yanii sankimm haydarııgördümm
Hb banucumhoşgelidn şeryyyy özletiyorsun kendini
Zaten sıcaktan bişey de istemiyor canım iyi oldu bir yandan sıcak. Bu havada bir de boğazım şişti, öyle olunca midem bulanıyor sürekli. 2 gündür canım bişey istemiyorelif metan iyi sadece adepte ol ve diyet yap ....
Lady hoş geldin .. İşe başlamışsın hayırlı olsun canımHb banucum
Emrin olur kaptanmmmmm.Günaydınnnnnnnnnn şerimmmmmm73 ünü gördüm .... rest diyorum
hadi bakalım öyle böyle ucundan ucundan sende başlıyorsun ....
Kabak oyacağı da var , isten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?