Cansınn güzelimmm sabahtan yaptım açılışıHoş geldinizzz
Başarı hikayenizi okumak için sabırsızlanıyorum gerçekten.
Buraya 90 üstü kiloyla gelip de çok güzel kilo veren hatunlar gördük hep. Ki bunlardan biri de kaptanımızAusencia . Sopalarına gül takmak istediğim... Siz de onlardan biri olacaksınız bence
He bu arada burada müziğe de doyacaksınızDelyDoly miz var ki en kral dj lere taş çıkartır. Buralardaysa patlatsın bir tane lütfen
biliyorum canım durumunu . Allah kolaylık versin sanasormaaaa.ben 1 hafta erken gelecektim olmadı işi bırakıp gelemiyorum yoksa hastalarımı yürütüyorlar.uff cok gıcık bi durum gec ayrılıp işe erken başladım.kısa geldim.ankarada da kardesim almanyadan dönmüştü ev cokkk kalabalıktı.cocukları bırakıp biyere cıkmak imkansızdı.
Hayırlı Cumalar
Koruma güzelleri tırtingen yapmışız bu hafta ....bakalım begümde durum ne
1.2 çok be nehir ... umarım şişliktir. 53 üzerine çıkmak değil bu 54 e ramak kalmak olmuşbu hafta acil önlem paketi ile 53 görmeye bakalım .... hoş belki pzt.kendiliğinden gelir 53.0 ...ödemse bu
şeyyy...ımmm şimdi bi sürü bahane üretirim sana ama en samimisini söyliyim o kadar saçma bi haldeyim ki kilonu düşünmüyorum bile...miydem bulanmasında diye yiyorum.sonra onu hazm etmek için uğraşıyorum...yanı bi kısır döngü...bu gün kendimi azcık iyi hiss ediyorum galiba sanırsam..Tabii ki de canomcanlanmak iyidir , yağ yakar bonusu da aldık ... ne diyorsun bu transfere
bi de doldur bakayım boşluğu
DelyDoly 80.5/
Oyyy aynuram .... sen hep kimsenin olmadığı saatlere denk getirme ustası idinbir de 10 dk da 10 mesaj yazıp , kimse yok diyip çıkardın
4 haftada 4 kilo fazla gülüm ... miden kötü olduğu için karbona en zararsız hali ile yönel ... kepekli galeta , sunta , wasa tarzı ile ... yanına bir kaç kuru meyve ...badem ceviz ile tüm ara bulantılarını keser
banum senin ve ausun şu an tam Zamanı bebiş için treni kaçırmayın
elifcim dogru söylüyorsun gerçekten zor ya
benimkisi sadece bi düşünce ama bakalım daha zamanı var
ay iyi cesaret ya 5. çocuk ne diyim bunları birde büyürüp okutması vs var
Cık, kem küm
Bayramda almışım 1 kilo . Tatilinkinide ekleyince diyet ve spor yolu göründü . Ama sıkı diyet yok şimdilik miktar olarak çok yiyorum ilk etapta onu ayarlıycam . Normal düzenime dönücem inş ramazan bayram derken düzen şaştı ..
Hafta sonu yine nigdedeyim inş . Evi döşeyip oturmadan su başmış duvarlar parkeler rezil olmuş. Bir sürü iş .. Can sağlıgı olsun bakalım ...
Buraya daha çok gel aynuram bu seni düzene sokacaktırşeyyy...ımmm şimdi bi sürü bahane üretirim sana ama en samimisini söyliyim o kadar saçma bi haldeyim ki kilonu düşünmüyorum bile...miydem bulanmasında diye yiyorum.sonra onu hazm etmek için uğraşıyorum...yanı bi kısır döngü...bu gün kendimi azcık iyi hiss ediyorum galiba sanırsam..
Sağol begüşüm
kızlar biliyo ablam tel.a bakamıyorum fazla...ondan gelemiyorum...Buraya daha çok gel aynuram bu seni düzene sokacaktır
Sıcak su bi yerden alıyor ama kalorifer tesisatımı başka yermi bulamadık bi türlü parke altından almış alacagını 3 odada aynıdeme ya duvarlar parkeler berbat olmuş ... Bulamadıkta kaçak nerden sıcak suyun basınç pompası çalışıyor su bir yere akıyor ama nere ...
günaydın kaptanım
kilo bildireyrum : 56,8 ne aldum ne verdumamacım hala 55,5 civarında olmak ama ben buralarda takıldım kaldım
şeyyy...ımmm şimdi bi sürü bahane üretirim sana ama en samimisini söyliyim o kadar saçma bi haldeyim ki kilonu düşünmüyorum bile...miydem bulanmasında diye yiyorum.sonra onu hazm etmek için uğraşıyorum...yanı bi kısır döngü...bu gün kendimi azcık iyi hiss ediyorum galiba sanırsam..
Dedi ve sustuyaaa şurdan hamile ve sürünen biri olarak diyorum yapmayın etmeyin kızlarrrr...elinizdekiler yiter yaaa...hele 2çocuk varsa 3.e hiiiç gerek yok
Nere transfer olmuş bonusum doliş?
Aferin evlaaaat .... valla koruma güzellerinin medar-ı iftiharı oldun .... gördün mü nehirle benihele nehiri
Sen ilk ay kötü oluyorum sonra düzeliyorum demiştin ama ... demek toparlanıyorsun bu ara
kilo ?
Canımmm +90 topiğinde bonuscanımız vardı şimdi artık 7.takım da tam gaz devam edecek inşallahhNere transfer olmuş bonusum doliş?
Ciddimisin , ikna etmek için naptın7.takımabu sefer bırakmıyorum ... form bile doldurdu
Gülcen ama tartılmadımmAferin evlaaaat .... valla koruma güzellerinin medar-ı iftiharı oldun .... gördün mü nehirle benihele nehiri
Sen ilk ay kötü oluyorum sonra düzeliyorum demiştin ama ... demek toparlanıyorsun bu ara
kilo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?