Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cansınn güzelimmm sabahtan yaptım açılışı

biliyorum canım durumunu . Allah kolaylık versin sana
Yazın iznin yokmu? toplanalım angarada ,austa gelsin

günaydın kaptanım
kilo bildireyrum : 56,8 ne aldum ne verdum amacım hala 55,5 civarında olmak ama ben buralarda takıldım kaldım

şeyyy...ımmm şimdi bi sürü bahane üretirim sana ama en samimisini söyliyim o kadar saçma bi haldeyim ki kilonu düşünmüyorum bile...miydem bulanmasında diye yiyorum.sonra onu hazm etmek için uğraşıyorum...yanı bi kısır döngü...bu gün kendimi azcık iyi hiss ediyorum galiba sanırsam..

geçmiş olsun aeben abla

Buraya daha çok gel aynuram bu seni düzene sokacaktır

geçmiş olsunnn aben ablaa çok kötüdür ya su baskını

günaydın kaptanım
kilo bildireyrum : 56,8 ne aldum ne verdum amacım hala 55,5 civarında olmak ama ben buralarda takıldım kaldım

Aferin evlaaaat .... valla koruma güzellerinin medar-ı iftiharı oldun .... gördün mü nehirle beni hele nehiri

Sen ilk ay kötü oluyorum sonra düzeliyorum demiştin ama ... demek toparlanıyorsun bu ara

Ausencia güzelimm Bonus cann yılın transferii olmuşşş inşallah azmii daim olurr ve hep birlikteee fit hatunlar oluruz

kilo ?

Aferin evlaaaat .... valla koruma güzellerinin medar-ı iftiharı oldun .... gördün mü nehirle beni hele nehiri

Sen ilk ay kötü oluyorum sonra düzeliyorum demiştin ama ... demek toparlanıyorsun bu ara

kilo ?

teşekkür ederim babam
nehiri gördüm tatil dönüşü düzensiz yemek yemek ve dün akşamki stres, geç uyku bu günlük tartıya böyle yansımış olabilir bana kalırsa geçici bir durum
sende pik yapmışsın ama toparlamışsın

kilo ?
Gülcen ama tartılmadımm eyicee saldımm bennnn cuma sanmıyorum bugünü kardeşimin izin günü çocugu kahvaltıyaa uyandırdım sabahın köründee bu araa eyice uçtumm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…