Kılı bıldırımı. 113.4
Baslangıç kilom
burdan gittiginde kaç kg dın abla
106,107 Cıvarında ydım canım bayram İdrar davetler i derken
Yok ufak dayımın eşi. Hani dobra olmakla patavatsız olmak arasında bir çizgi vardır ya bu hatun bence bu çizgiyi bilmiyor. 2 yıl önce 20 kilo verdiğimde de ben dedim de dank etti zayıfladın demişti. Ben de yengecim madem cümlelerin bu kadar sihirli kendine de söylesene aynısını dediydim. O zaman da yine anneme sataşıp sinir etmişti. Gerçi sonra anacım bi güzel azarladı beni o ne biçim konuşmak diye ama içten içe kadının ağzının payını verdiğim için mutluydu biliyorum
tekrar hoşgeldin fatmam, fazla almamışsın, 99 çok yakın duruyor, nasıl besleneceksin, diyetisyeninden şaşma derim, suraklama vs. olduğunda yol gösterir en azından, başaracaksın biliyorumKılı bıldırımı. 113.4
Baslangıç kilom
abla burdan kopma
birde ddüşük kh beslen , eksi listenden hatırlıyorum çok ekmek vardı
ekmek 2 sabah 1 öglen olarak tüket son o öglenide kaldır
protein agırlıklı beslenirsen gelenler çabuk gider bence
Yok ufak dayımın eşi. Hani dobra olmakla patavatsız olmak arasında bir çizgi vardır ya bu hatun bence bu çizgiyi bilmiyor. 2 yıl önce 20 kilo verdiğimde de ben dedim de dank etti zayıfladın demişti. Ben de yengecim madem cümlelerin bu kadar sihirli kendine de söylesene aynısını dediydim. O zaman da yine anneme sataşıp sinir etmişti. Gerçi sonra anacım bi güzel azarladı beni o ne biçim konuşmak diye ama içten içe kadının ağzının payını verdiğim için mutluydu biliyorumBazı insanlar çok acımasız maalesef. O kadın annemin insülin direnci ve hipotrioidi olduğunu biliyor. Ayda 1 kilo verse mutlu oluyor kadın. Akupunkturla zayıflamaya başlamıştı. Gittiği doktor yüzüne sen kilo veremezsin metan çalışmıyor demişti. Bi de dünyanın parasını alıp ondan sonra dedi Ve sonrasında 10 kilo verdi
Yazlıkta da annelik devam kalkıp temızlık yapıp m bızımkıler denızfengelmeden amaa alıp terliyorum temızlık yapmayı bu sebepten seviyorum. Zayıfları n inşallah
dengesiz yengeYok ufak dayımın eşi. Hani dobra olmakla patavatsız olmak arasında bir çizgi vardır ya bu hatun bence bu çizgiyi bilmiyor. 2 yıl önce 20 kilo verdiğimde de ben dedim de dank etti zayıfladın demişti. Ben de yengecim madem cümlelerin bu kadar sihirli kendine de söylesene aynısını dediydim. O zaman da yine anneme sataşıp sinir etmişti. Gerçi sonra anacım bi güzel azarladı beni o ne biçim konuşmak diye ama içten içe kadının ağzının payını verdiğim için mutluydu biliyorumBazı insanlar çok acımasız maalesef. O kadın annemin insülin direnci ve hipotrioidi olduğunu biliyor. Ayda 1 kilo verse mutlu oluyor kadın. Akupunkturla zayıflamaya başlamıştı. Gittiği doktor yüzüne sen kilo veremezsin metan çalışmıyor demişti. Bi de dünyanın parasını alıp ondan sonra dedi Ve sonrasında 10 kilo verdi
Canımtekrar hoşgeldin fatmam, fazla almamışsın, 99 çok yakın duruyor, nasıl besleneceksin, diyetisyeninden şaşma derim, suraklama vs. olduğunda yol gösterir en azından, başaracaksın biliyorum
işte bhu fatmam, bende senden umutluyumİnşallah canım. Artık bende kendimden sıkıldım mutsuzum kilo konusunda ama umutsuz değilm
Ne yapsınheryerde var işte cnm o kısknaçlardan
benim yürüyüş partnerimde dmeiyor hiç zayıfladın diyeee
şu kilolları bi verseydik diyor benide katıp işin içine
Vuuu hadi bakalım yarışa o zamanKalori bakımından çok düşük. Üniversitede bir arkadaşım yapmıştı en son duvarda yürüyen bir kedi gördüğünü söyledi. Zorla yemek yedirmiştim kıza. Bi de düşük kalorili diyetler vücudu kıtlık psikolojisine sokabilir. Kas eritmesi de cabası. Amacımız kilo verirken büyük oranda yağdan vermek olmalı. Su kaybı yaşayıp 4 gün tartı güldürdükten sonra tekrar eski kilona dönebilirsin. Bence böyle bi diyete ihtiyacın yok. Son zamanlar gayet iyi kilo veriyordun. Diyorum ve arttırıyorum. Bu hafta halam gelecek olmasına rağmen senle yarışmaya ben hazırım@Ausencia
İnşallah. Canım sızın de olurabla yazlıktamısın ay yüzsene bol bol yaaaa
benimde hayalim yazlık, inş birgün kısmet olur
Ayy ne gıcık ya. Bende duramam lafını veririmYok ufak dayımın eşi. Hani dobra olmakla patavatsız olmak arasında bir çizgi vardır ya bu hatun bence bu çizgiyi bilmiyor. 2 yıl önce 20 kilo verdiğimde de ben dedim de dank etti zayıfladın demişti. Ben de yengecim madem cümlelerin bu kadar sihirli kendine de söylesene aynısını dediydim. O zaman da yine anneme sataşıp sinir etmişti. Gerçi sonra anacım bi güzel azarladı beni o ne biçim konuşmak diye ama içten içe kadının ağzının payını verdiğim için mutluydu biliyorumBazı insanlar çok acımasız maalesef. O kadın annemin insülin direnci ve hipotrioidi olduğunu biliyor. Ayda 1 kilo verse mutlu oluyor kadın. Akupunkturla zayıflamaya başlamıştı. Gittiği doktor yüzüne sen kilo veremezsin metan çalışmıyor demişti. Bi de dünyanın parasını alıp ondan sonra dedi Ve sonrasında 10 kilo verdi
Al bir kıskanç dahaheryerde var işte cnm o kısknaçlardan
benim yürüyüş partnerimde dmeiyor hiç zayıfladın diyeee
şu kilolları bi verseydik diyor benide katıp işin içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?