Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

106,107 Cıvarında ydım canım bayram İdrar davetler i derken

abla burdan kopma
birde ddüşük kh beslen , eksi listenden hatırlıyorum çok ekmek vardı
ekmek 2 sabah 1 öglen olarak tüket son o öglenide kaldır
protein agırlıklı beslenirsen gelenler çabuk gider bence

Yok ufak dayımın eşi. Hani dobra olmakla patavatsız olmak arasında bir çizgi vardır ya bu hatun bence bu çizgiyi bilmiyor. 2 yıl önce 20 kilo verdiğimde de ben dedim de dank etti zayıfladın demişti. Ben de yengecim madem cümlelerin bu kadar sihirli kendine de söylesene aynısını dediydim. O zaman da yine anneme sataşıp sinir etmişti. Gerçi sonra anacım bi güzel azarladı beni o ne biçim konuşmak diye ama içten içe kadının ağzının payını verdiğim için mutluydu biliyorum Bazı insanlar çok acımasız maalesef. O kadın annemin insülin direnci ve hipotrioidi olduğunu biliyor. Ayda 1 kilo verse mutlu oluyor kadın. Akupunkturla zayıflamaya başlamıştı. Gittiği doktor yüzüne sen kilo veremezsin metan çalışmıyor demişti. Bi de dünyanın parasını alıp ondan sonra dedi Ve sonrasında 10 kilo verdi

abla burdan kopma
birde ddüşük kh beslen , eksi listenden hatırlıyorum çok ekmek vardı
ekmek 2 sabah 1 öglen olarak tüket son o öglenide kaldır
protein agırlıklı beslenirsen gelenler çabuk gider bence

İnşallah canım. Artık bende kendimden sıkıldım mutsuzum kilo konusunda ama umutsuz değilm

heryerde var işte cnm o kısknaçlardan
benim yürüyüş partnerimde dmeiyor hiç zayıfladın diyeee

şu kilolları bi verseydik diyor benide katıp işin içine

dengesiz yenge

tekrar hoşgeldin fatmam, fazla almamışsın, 99 çok yakın duruyor, nasıl besleneceksin, diyetisyeninden şaşma derim, suraklama vs. olduğunda yol gösterir en azından, başaracaksın biliyorum
Canım aeben le yaptığım tarz beslen cem İnşallah o zaman 30 kusur kilovermıstım

Vuuu hadi bakalım yarışa o zaman benim hala geldi de çok az geldi onun da şişliği var biraz.

abla yazlıktamısın ay yüzsene bol bol yaaaa
benimde hayalim yazlık, inş birgün kısmet olur
İnşallah. Canım sızın de olur
Bırgun gıttım denızfengelmeden genelde evdeyim yemekte temızlıkteyım birde dun yuruyuş e. Basladim onun İÇİN indım. Yuzme bulmuyorum onun İçin pekte keyfi almıyorum

Ayy ne gıcık ya. Bende duramam lafını veririm benimde bir arkadaşım ne olmuşsun şişmişsin demişti bana. Bende sende kurumuşsun yüzün kırışmış gören 50 yaşında zanneder hiç değilse ben genç gösteriyorum demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…