1 haftaya hepsi geçeeer gider hiç meraklanma sen. Bi de geçenlerde çok bitki çayı içtin ya. O gün diyemedim dalgınlığıma geldi. Fazla bitki çayı içince vücut önce su kaybediyor fazlaca. Sonraki birkaç gün de su tutumuna sebep oluyor 3 bardaktan fazlası zarar canımVuuu hadi bakalım yarışa o zamanbenim hala geldi de çok az geldi onun da şişliği var biraz.
Canım @aeben le yaptığım tarz beslen cem İnşallah o zaman 30 kusur kilovermıstım
Boş evde kahkaha attımAyy ne gıcık ya. Bende duramam lafını veririmbenimde bir arkadaşım ne olmuşsun şişmişsin demişti bana. Bende sende kurumuşsun yüzün kırışmış gören 50 yaşında zanneder hiç değilse ben genç gösteriyorum demiştim
canım bir yazında isveç diyeti gördüm, lütfen yapma, kilon gittiği gibi anında gelir. düzenli beslensen ondan daha iyiCuma hedefim 69 . Bu mesajda burda dursun
Ay ben dün çok içtim ondan demek ki. 2 litre içtim ya . Bugün sadece yeşil çay ve form içerim. İki kupa yeşil çay birde form.1 haftaya hepsi geçeeer gider hiç meraklanma sen. Bi de geçenlerde çok bitki çayı içtin ya. O gün diyemedim dalgınlığıma geldi. Fazla bitki çayı içince vücut önce su kaybediyor fazlaca. Sonraki birkaç gün de su tutumuna sebep oluyor 3 bardaktan fazlası zarar canım
2 litre miAy ben dün çok içtim ondan demek ki. 2 litre içtim ya . Bugün sadece yeşil çay ve form içerim. İki kupa yeşil çay birde form.
Tamam canım, iki gün vicdan çorbası içicem. Pazartesi de 4 günlük diyete başlıycam inşaallahcanım bir yazında isveç diyeti gördüm, lütfen yapma, kilon gittiği gibi anında gelir. düzenli beslensen ondan daha iyi
Wc den çıkamadım zaten, bir daha da içmem2 litre miAman eflalim dikkat et lütfen. Böbreklerini yorma bu kadar.
Eflalim sen kh diyeti yapacaktin o sanki daha mantıklı.Vuuu hadi bakalım yarışa o zamanbenim hala geldi de çok az geldi onun da şişliği var biraz.
Yapabilir eflalim. Bol su iç.Eflalim den kh diyeti yapacaktin o sanki daha mantıklı.
İsveç diyetini bilmiyorum gerçi
Kh yapıcam canım onu sürekli yapmak istiyorum, uygulamasını indirdim. Bu hafta bugünü telafi haftam olsun diye sıkı tutayım dedim, kaptana borcum varEflalim den kh diyeti yapacaktin o sanki daha mantıklı.
İsveç diyetini bilmiyorum gerçi
Yapar yavrum yaa.Birde dünden beri kaşınıyorum ya , bitki çayları yapar mı ki
Yapar yavrum yaa.Birde dünden beri kaşınıyorum ya , bitki çayları yapar mı ki
kollarım kabardı zatenYapar yavrum yaa.
Dikkat et herseyin fazlası zarar.
Allerjiye bile sebep olur.
kollarım kabardı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?