Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha önce hiç denedin mi bilmiyorum ama Leslie yapsana.
Evden cikmadan ohh inanki yuruyusten daha etkili.
Yavaş yavaş yaparsın önce 1 mil (15 dk) sonra arttirirsin

Şimdi gelebildim güzeller ... işler ancak bitti , bir yatak toplama ile kalmadım tabii

Sonra yusuf oyun oynamak istedi , onunda gönlü yapıldı ...

Eeee bende aldım kahvemi geldim ... geçmişi meraktayım , uçuyorummmmm inşallah hüsranla dönmem geçmişten

Çıkam da guşlarımın altını temizleyeyim sonra da markete ineyim. Sırf şu markete gitme işinden bıktığım için bile evlenebilirim. 6 kat poşet taşımak

Haklısın canım, sen de takma kafanı şöyle 3-5 ay yoğunlaşıp vereceğiz zaten cevaplarını. O zaman görürüm ben onların "ay çok kilolusun"larını. :)

Bence de haklısın ama dün akşam işte bi patladım dayanamadım. Günlerdir dinleyince tabii. Diyorum ya bir üç beş ay sonra göreceğim ben onları:)

@mortim Nare83 bu gün öğlen tam bana göreydi menü :) ilk defa tüm yemekleri yiyebildim. bizim yemekleri diyetisyen ayarlıyor, bu sefer insafa gelmiş

oo iyi olmuş diyetisyen , keşke sonraki haftalarda geleydi

benimde bugün diyete uygundu , tavuk patates vardı fırında , mercimek çorbası, pilav ,salata
2 baget, minik bir parçada gögüs yedim
salata , birde yogurt ekleidm ekstra olarak

ama pazartesi bana uymuyor
avgan pilavı diye bri pilav var
peynirli salata yerim sanırım

Çokta içim açılmadı .... neyse alıntılarımla geleyim ... en azından azminizi ... artı çıkıp temizleyenlerin hırsını , yeni planlarınızı ... okuyup biraz rahatladım ... isterseniz yaparsanız da ... bi isteseniz işte ...

neyse , alayım şu alıntıları .

alıntıya geçmeden yazayım ... ada81 ile görüştüm holter sonucu temiz .. kalp taş gibi taş şimdi ev temizliyor ...gelecek ...

ve exmadon ile hemen her gün olduğu gibi yine konuştum ... kilo bildirimi süper ama haklı olarak takımdan ayrılıyor ... gelemeyecek çünkü bir süre daha maalesef sizlere karşı çok mahçup ve selamları var ... ama hayat işte , inişli ..çıkışlı süprizli ... 2 hafta daha geçse idi en azından izinli yazacaktım ama yeni üye olduğu için direkt ayrılıyor takımdan .

Sadece kilo bildirimi yapsa sorunları bitene kadar olmazmı ki?

kaptanım arkadaşın diyette ise ve seninle görüşüyorsa illa yazmak zorunda değil bence. bu takımda öyle bir kişi aylarca idare edilmişti, interneti olmadığından, bir arkadaşı vasıtasıyla kilo bildiriyordu o kadar. bi düşünün derim, karar sizin yine de

hep diyetisyen ayarlıyor ama hep tatlı, pirinç pilavı oluyordu menülerde,

afiyet olsun güzelmiş menün

bende düğün çorbası
sebzeli köfte
yoğurt
karpuz yedim

Sana yazsın sen buraya yaz olmaz mı?
İnşallah sıkıntısı neyse Rabbim kolaylık versin.

ada81 sevindim canım sonuç iyi çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…