Sağol canım. Şimdi içiyorum yeşil çay , başka içmiyim bariO zaman daha dikkatli ol.
Bugün yeşil çay bile içme.
Bol su iç..
Töbe töbe kilo vereyim derken sagligindan olma.
Geçmiş olsun.
İnşallah. Canım sızın de olur
Bırgun gıttım denızfengelmeden genelde evdeyim yemekte temızlıkteyım birde dun yuruyuş e. Basladim onun İÇİN indım. Yuzme bulmuyorum onun İçin pekte keyfi almıyorum
Tamamen kıskançlıktan canım. Hiç dinleme onları. Ben de bayramda yengemle yaşadım aynı sıkıntıyı. Kadın beni görmeyeli 8 kilo vermişim. Yüzümün gözümün şişi inmiş. Döndü dedi sen çok kilo almışsın. Daha bekarsın. Evlenip çocuk doğurayım desen 100 kilo olursun annen gibi kilolarla uğraş dur. Bi de anacımın yanında diyor bunu. Şimdi kadın hem anneme hem bana sataşıyor bir de. Üstelik kendisi senelerdir kilo vermekle uğraşır. Sibel can gibi 10 kilo verip 30 kilo alır durur sürekli. Tam cevap verecektim annemin dürtmesiyle durdum. Boşver kızım dengesiz işte muhattap olma dedi. Sustum mecburen. Bi de zayıflasam millete ben dedim zayıfla diye öyle zayıfladı derSözün özü dengesiz ve kıskanç insanlar maalesef ki varlar. En iyisi duymamak. Kaale almamak.
@mortimNare83 bu gün öğlen tam bana göreydi menü :) ilk defa tüm yemekleri yiyebildim. bizim yemekleri diyetisyen ayarlıyor, bu sefer insafa gelmiş
Çokta içim açılmadı .... neyse alıntılarımla geleyim ... en azından azminizi ... artı çıkıp temizleyenlerin hırsını , yeni planlarınızı ... okuyup biraz rahatladım ... isterseniz yaparsanız da ... bi isteseniz işte ...
neyse , alayım şu alıntıları .
Hahahhaa bende bayıldımmm yaaaa
Sadece kilo bildirimi yapsa sorunları bitene kadar olmazmı ki?alıntıya geçmeden yazayım ...ada81 ile görüştüm holter sonucu temiz .. kalp taş gibi taş şimdi ev temizliyor ...gelecek ...
ve exmadon ile hemen her gün olduğu gibi yine konuştum ... kilo bildirimi süperama haklı olarak takımdan ayrılıyor ... gelemeyecek çünkü bir süre daha maalesef sizlere karşı çok mahçup ve selamları var ... ama hayat işte , inişli ..çıkışlı süprizli ... 2 hafta daha geçse idi en azından izinli yazacaktım ama yeni üye olduğu için direkt ayrılıyor takımdan .
kaptanım arkadaşın diyette ise ve seninle görüşüyorsa illa yazmak zorunda değil bence. bu takımda öyle bir kişi aylarca idare edilmişti, interneti olmadığından, bir arkadaşı vasıtasıyla kilo bildiriyordu o kadar. bi düşünün derim, karar sizin yine dealıntıya geçmeden yazayım ...ada81 ile görüştüm holter sonucu temiz .. kalp taş gibi taş şimdi ev temizliyor ...gelecek ...
ve exmadon ile hemen her gün olduğu gibi yine konuştum ... kilo bildirimi süperama haklı olarak takımdan ayrılıyor ... gelemeyecek çünkü bir süre daha maalesef sizlere karşı çok mahçup ve selamları var ... ama hayat işte , inişli ..çıkışlı süprizli ... 2 hafta daha geçse idi en azından izinli yazacaktım ama yeni üye olduğu için direkt ayrılıyor takımdan .
hep diyetisyen ayarlıyor ama hep tatlı, pirinç pilavı oluyordu menülerde,
oo iyi olmuş diyetisyen , keşke sonraki haftalarda geleydi
benimde bugün diyete uygundu , tavuk patates vardı fırında , mercimek çorbası, pilav ,salata
2 baget, minik bir parçada gögüs yedim
salata , birde yogurt ekleidm ekstra olarak
ama pazartesi bana uymuyor
avgan pilavı diye bri pilav var
peynirli salata yerim sanırım
alıntıya geçmeden yazayım ...ada81 ile görüştüm holter sonucu temiz .. kalp taş gibi taş şimdi ev temizliyor ...gelecek ...
Bonusumm her cumaa güzelimmAusencia
Gecikmedim ins. 1 saatten fazladir teldeyim ancak gelebildim.
Kilom 106.2.
Sporlari gunluk ve haftalikmi yazicaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?