Canım kıskançlık yapıyorlar bence. Boy kilo oranına göre aşırı kilolu durmazsın ki, hafif balık etli durursun sen. Hadsizlik etmişler. Kim söylüyor peki?
Benim öyle çok yüksek de değil ki yap oranım, diyorum ya şu andan 38 bedene sığabiliyorum öyle löp löp sallana yerlerim yok ama anlamadım neden hep laf konusu. Ama inadım inat devam edeceğim diyete de spora da sonra da ben onlara diyeceğim ay böyle nasıl rahat edebiliyorsunuz, merdiven çıkarken yorulmuyor musunuz. Ay valla hamallık sizinki diye bıdı bıdı yapacağım. :)cnm üzme kendini , kıskançlık yapıyorlar bence
vucutta yag oranı fazla ise kilondan fazla görünebiliyorsun
ama ne kadar fazla görüne bilrisn ki
üzülmek , aglamak yerine ssen istikrarla diyet ve sporuna devam edip cevaplarını vereceksin
bende geçen yaz iş yeirndne çok laf duyarım, her ortamda laf benim kiloma gelirdi
ama şuan hepsi imrenerek bakıyorlar bana
sende sıkma canını yoluna devam et canım
Doğru bencede kimin böyle yorum yaptığı önemli...
Erkek tarafından da kim???
Senin hassasiyetini farketmisler o yüzden konuşup duruyorlar takma
irmae
Selammmm canım =)
Oo süpersin, kimseyi de unutmamış maşallah =)Günaydınnnnnnn ....
Eveeeeet ... gezdik , tozduk ... gittik , geldik ...
Yemedikiçtik derkennnn geldik bir bayram tatili sonuna ...
Çalışanlara mesailer başladııı
Diyet listeleri tekrar ortaya döküldü
Spooor rafa kaldıranlar için tozu alınıp hayata geçirildiiii
Hadi bakalım , başlıyoruuuuuuuuuz
Are youuu reaaaddddyyyy ?
7.takım 28 Haziran 2017 Çarşamba Sabah Içtiması
Listenin Güzelleri ... Cumaya Takımı 1.liğe taşımaya ... rahaaat ... hazır ooollll . Hedefe kilitlen . Her türlü detoks mübah
@Ahu060812
mimu88
ecemavi
@Efser
Nego
irmae
@exmadon
@ErSeSi
White Lily
Liste Dışı Taze Izne Ayrılanlar... Listede olmamanın rehavetine kapılmadan , hedefe kilitlenmek için , rahaaat .... hazıııır ooool
@ada81
Nare83
@kelebekolacam
@Sherrysherrylady
Liste Dışı Uzun süredir izinde olup , takımda yer almayı bekleyen güzellerle , her daim hazır ve tetikte olan güzeller . Rahaaat.. Hazır oooollll...
@_SARAYCA_
@mirjam
@MorVampirella
igdedali
@Nefs
@koza16
@Daydream-
Takıma yeni Katılan Güzeller .... 7.takımla hedefe tam gaz varmak için .. rahaaat .. hazırrr ooool
@60kiloyum
suspushanimcim
Mezun olup kalan kiloları vermek için apartta bekleyenler .. son sürat devammm ....rahaaat ...hazııır ooollllll
@DelyDoly
@Betulina
@saydin78
Takımınn koruma Güzelleri .... her daim fit kalmak içinnnn .... hazııır , rahat oolllll
@begum75
@nehirnil111
Ausencia
@Lunya
@Bebetomm
@pamukskr
@roxen2303
Veeee uzun süredir sesi çıkmayanlar ... rahatlar ama hazırlar mı bir soralum hele
@Dilekiyi
N Neshve
@MuMu85
@arselka
@Dersaadet_
Antepia27
@Sekercikiz
@tuba52
@cydnz_1
@Davina
Veeee anne adaylarına da bir selammm
@asfarovski
@kelebek19
@ervahafsa
@vorones
@_AYNURA_
Veeee big abla .... sende are youuu ready
@aeben
Unuttuğum varsa affolaçekinmeden kendini hatırlata
Hadiiiii bakalım başlıyoooooruuuuuuz
Hasetlik yapıyorlar çok açık canım, sıkma canını 38 beden olsam daha ne :)Eşimin ailesinin tarafına geldik hep benim kilo muhabbet konusu..
Benim öyle çok yüksek de değil ki yap oranım, diyorum ya şu andan 38 bedene sığabiliyorum öyle löp löp sallana yerlerim yok ama anlamadım neden hep laf konusu. Ama inadım inat devam edeceğim diyete de spora da sonra da ben onlara diyeceğim ay böyle nasıl rahat edebiliyorsunuz, merdiven çıkarken yorulmuyor musunuz. Ay valla hamallık sizinki diye bıdı bıdı yapacağım. :)
Aynen dediğin gibi hassasiyeti fark eden gidip gelip bişi diyor bir şekilde kaale almayıp üç beş ay sonra incelmiş bedenle vereceğim cevabı.
Bu cuma hedefim yüksek. Bugünü telafi etmem lazım. İsveç diyeti göz kırpıyor bana yarın başlıycam inşaallah. Bugün vicdan çorbası yapayım.
Tamamen kıskançlıktan canım. Hiç dinleme onları. Ben de bayramda yengemle yaşadım aynı sıkıntıyı. Kadın beni görmeyeli 8 kilo vermişim. Yüzümün gözümün şişi inmiş. Döndü dedi sen çok kilo almışsın. Daha bekarsın. Evlenip çocuk doğurayım desen 100 kilo olursun annen gibi kilolarla uğraş dur. Bi de anacımın yanında diyor bunu. Şimdi kadın hem anneme hem bana sataşıyor bir de. Üstelik kendisi senelerdir kilo vermekle uğraşır. Sibel can gibi 10 kilo verip 30 kilo alır durur sürekli. Tam cevap verecektim annemin dürtmesiyle durdum. Boşver kızım dengesiz işte muhattap olma dedi. Sustum mecburen. Bi de zayıflasam millete ben dedim zayıfla diye öyle zayıfladı derEşimin ailesinin tarafına geldik hep benim kilo muhabbet konusu..
Benim öyle çok yüksek de değil ki yap oranım, diyorum ya şu andan 38 bedene sığabiliyorum öyle löp löp sallana yerlerim yok ama anlamadım neden hep laf konusu. Ama inadım inat devam edeceğim diyete de spora da sonra da ben onlara diyeceğim ay böyle nasıl rahat edebiliyorsunuz, merdiven çıkarken yorulmuyor musunuz. Ay valla hamallık sizinki diye bıdı bıdı yapacağım. :)
Aynen dediğin gibi hassasiyeti fark eden gidip gelip bişi diyor bir şekilde kaale almayıp üç beş ay sonra incelmiş bedenle vereceğim cevabı.
Çok güzel gidiyorsun canım tebrik ederim. 70 ler çok güzel gelseneGeçen hafta: 83.7
Bu hafta: 82.9
Fark: 800 gr.
Yüzde: 0.95
Bu hafta kendime 1.5 kg hedefi koyuyorum en az. Biktim 80 den. Bir an önce inmem lazım.
tesekkur ederimm :) gr gr da olsa ilerliyorum. Az kaldı 70 lere.Çok güzel gidiyorsun canım tebrik ederim. 70 ler çok güzel gelsene
Sıcakta isveç diyeti zorlamasın eflalim ? Çok sıkıntılı bir diyet diye biliyorum. Hem sen zaten pro ağırlıklı beslenmeye başladığında çok güzel veriyordun. Ramazandı bayramdı derken düzenin değişti sadece.Bu cuma hedefim yüksek. Bugünü telafi etmem lazım. İsveç diyeti göz kırpıyor bana yarın başlıycam inşaallah. Bugün vicdan çorbası yapayım.
Zorlar mı, hiç denemedim ki. 4 günlük mü yapsam .Sıcakta isveç diyeti zorlamasın eflalim ? Çok sıkıntılı bir diyet diye biliyorum. Hem sen zaten pro ağırlıklı beslenmeye başladığında çok güzel veriyordun. Ramazandı bayramdı derken düzenin değişti sadece.
Canımbende pazartesi itibari ile 4 günlük yapacağım sanırım...
Antepia27 fatma ablacım hoşgeldin nasılsın
bırakma burayı lütfen , çocuk konusunda bilmiyorum kararsızım ya
34 olcam 4 temmuzda bakalım hayırlısı olsun
Hosbulduk canım maşallah. Senı zorlayan bunyene rağmen. Supersın
Ausencia umarım tartının bir oyunu degilidr bu ama inceldigimi hissediyorum
dügüne 1 haftta kaldı tam sıkı if ile ne kadar giderse artık
Fatmanur tekrar hoşgeldin canım ...
Seni Üzmek değil niyetim beni az çok tanıyorsun ..bu gel gitlerin seni hedefinden çok saptırıyor. Son dönemde 10 kilo verip ortadan kaybolup tekrar gelip tekrar aynı kısır döngüyü yaşama artık .
İnan senin kadar bizde seni ikili rakamlarda görmek istiyoruz ...
Ben biliyorumki sen düzenli ve kaçamaksız diyet yapınca kilo verebiliyorsun ...
Yeterki iste ...
Bak efser'egeldiğinde 100 kilo üstüydü yanlış hatırlamıyorsam , haftaya 7 li rakamları görecek inş.
Dost acı söylermiş ama bazan kendimizi silkelemek için etkili oluyor bu ..
Unutma bizler burda sana yardımcı olmak için olsakta senin izin verdiğin kadar sana yardımcı olabiliyoruz
Tekrar hoşgeldin
Gunaydin hayirli sabahlar hanimlar. Kilom 59.5 yani sabit.
Diyetisyene gittim bu ay 2 kg yag gitmis
Kalori bakımından çok düşük. Üniversitede bir arkadaşım yapmıştı en son duvarda yürüyen bir kedi gördüğünü söyledi. Zorla yemek yedirmiştim kıza. Bi de düşük kalorili diyetler vücudu kıtlık psikolojisine sokabilir. Kas eritmesi de cabası. Amacımız kilo verirken büyük oranda yağdan vermek olmalı. Su kaybı yaşayıp 4 gün tartı güldürdükten sonra tekrar eski kilona dönebilirsin. Bence böyle bi diyete ihtiyacın yok. Son zamanlar gayet iyi kilo veriyordun. Diyorum ve arttırıyorum. Bu hafta halam gelecek olmasına rağmen senle yarışmaya ben hazırımZorlar mı, hiç denemedim ki. 4 günlük mü yapsam .
Sen yaptın mı hiç canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?