Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım kıskançlık yapıyorlar bence. Boy kilo oranına göre aşırı kilolu durmazsın ki, hafif balık etli durursun sen. Hadsizlik etmişler. Kim söylüyor peki?

Eşimin ailesinin tarafına geldik hep benim kilo muhabbet konusu..

Benim öyle çok yüksek de değil ki yap oranım, diyorum ya şu andan 38 bedene sığabiliyorum öyle löp löp sallana yerlerim yok ama anlamadım neden hep laf konusu. Ama inadım inat devam edeceğim diyete de spora da sonra da ben onlara diyeceğim ay böyle nasıl rahat edebiliyorsunuz, merdiven çıkarken yorulmuyor musunuz. Ay valla hamallık sizinki diye bıdı bıdı yapacağım. :)
Doğru bencede kimin böyle yorum yaptığı önemli...
Erkek tarafından da kim???
Senin hassasiyetini farketmisler o yüzden konuşup duruyorlar takma
irmae

Aynen dediğin gibi hassasiyeti fark eden gidip gelip bişi diyor bir şekilde kaale almayıp üç beş ay sonra incelmiş bedenle vereceğim cevabı.

Antepia27 fatmam neredesin gel bi selam ver en azindan. N Neshve sen de
Selammmm canım =)
Oo süpersin, kimseyi de unutmamış maşallah =)

Hasetlik yapıyorlar çok açık canım, sıkma canını 38 beden olsam daha ne :)

Bu cuma hedefim yüksek. Bugünü telafi etmem lazım. İsveç diyeti göz kırpıyor bana yarın başlıycam inşaallah. Bugün vicdan çorbası yapayım.

Tamamen kıskançlıktan canım. Hiç dinleme onları. Ben de bayramda yengemle yaşadım aynı sıkıntıyı. Kadın beni görmeyeli 8 kilo vermişim. Yüzümün gözümün şişi inmiş. Döndü dedi sen çok kilo almışsın. Daha bekarsın. Evlenip çocuk doğurayım desen 100 kilo olursun annen gibi kilolarla uğraş dur. Bi de anacımın yanında diyor bunu. Şimdi kadın hem anneme hem bana sataşıyor bir de. Üstelik kendisi senelerdir kilo vermekle uğraşır. Sibel can gibi 10 kilo verip 30 kilo alır durur sürekli. Tam cevap verecektim annemin dürtmesiyle durdum. Boşver kızım dengesiz işte muhattap olma dedi. Sustum mecburen. Bi de zayıflasam millete ben dedim zayıfla diye öyle zayıfladı der Sözün özü dengesiz ve kıskanç insanlar maalesef ki varlar. En iyisi duymamak. Kaale almamak.

Bu cuma hedefim yüksek. Bugünü telafi etmem lazım. İsveç diyeti göz kırpıyor bana yarın başlıycam inşaallah. Bugün vicdan çorbası yapayım.
Sıcakta isveç diyeti zorlamasın eflalim ? Çok sıkıntılı bir diyet diye biliyorum. Hem sen zaten pro ağırlıklı beslenmeye başladığında çok güzel veriyordun. Ramazandı bayramdı derken düzenin değişti sadece.

Zorlar mı, hiç denemedim ki. 4 günlük mü yapsam .

Sen yaptın mı hiç canım?

Hosbulduk canım. Dedıklerınde sonuna kadar haklısın. Dostum cunku dost acı soyler
Basladım İnşallah sanada geçmiş olsun canım

Gunaydin hayirli sabahlar hanimlar. Kilom 59.5 yani sabit.

Diyetisyene gittim bu ay 2 kg yag gitmis

Vaav SARAYCA m super yağ gıtmiş daha ne haftaya baskulde gorurdun canım

Zorlar mı, hiç denemedim ki. 4 günlük mü yapsam .
Kalori bakımından çok düşük. Üniversitede bir arkadaşım yapmıştı en son duvarda yürüyen bir kedi gördüğünü söyledi. Zorla yemek yedirmiştim kıza. Bi de düşük kalorili diyetler vücudu kıtlık psikolojisine sokabilir. Kas eritmesi de cabası. Amacımız kilo verirken büyük oranda yağdan vermek olmalı. Su kaybı yaşayıp 4 gün tartı güldürdükten sonra tekrar eski kilona dönebilirsin. Bence böyle bi diyete ihtiyacın yok. Son zamanlar gayet iyi kilo veriyordun. Diyorum ve arttırıyorum. Bu hafta halam gelecek olmasına rağmen senle yarışmaya ben hazırım @Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…