Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaaaydın herkeseee:)

pazar regl gelsin inşallah 66.3:)
Tebrik ederim canım regliden sonra daha da iyi olacaktır
Hayırlı cumalar 66.5
Yani sadece 100 gr
Bütün hafta +1,5 uğraştım cozutmadim da ama iste hala ugramayali 40 gune yaklaştı
Haftaya 4 günlük yapacağım rakip arıyorum en dişlisinden
Olsun canım bazen duraksamalar olur inşallah haftaya fazlasını verirsin
Ay ne bileyim yaptım bile off

Sabitim maalesef çok üzgünüm. Anca artıyı temizleyebildim.

Artılar gitmiş ya ona bak benimkiler katlandı

rutin tahliller mi hemşom
İdrar yollarım rahatsızlıgım devam ediyor bayramda ilaçlarımı mide bulantısından kullanamadım hem ona baktırayım hemde unsilinime bakalım dedim doktora sordum kilo verdim artık unsilin ilaçına kullanmam dedim 60 kiloya düşene kadar ilaca devam dedi

Miden için üzüldüm canım ama güzel bişey için yaa o ağrılar bulantilar çekilebilir bir nebze..
Sağlıkla kucağına al..
Arada uğra :))

Gunaydin hayirli sabahlar hanimlar. Kilom 59.5 yani sabit.

Diyetisyene gittim bu ay 2 kg yag gitmis
Çok güzel canım :)
sıkma canını , bayram haftası yine iyi
Kendim ettim kendim buldum
Tebrik ederim canım regliden sonra daha da iyi olacaktır

Olsun canım bazen duraksamalar olur inşallah haftaya fazlasını verirsin

Artılar gitmiş ya ona bak benimkiler katlandı
Senin kilon da olsam ah nehir hiç sıkmam
Canım ya bende sabitim. Anca artılar gitti

Ben hiç anlamadım ki olayı yani tamam eskiye göre kilo aldım ama gelmeden önce 38 beden pantolon aldım ben ve oldu öyle sıkma oturma gibi bir durumu yok, üst kıyafetlerim de m ve 38 beden aralığında nasıl o kadar kilolu görünebiliyorum anlamadım. Dün akşam yürüyüşe kaçtım o kadar sinirlerim bozuldu ki hem yürüdüm hem ağladım. Ailenin kızlarından birisi diyet yapmış 80 kiloya düşmüş, "ay nasıl inceldi, çıtı pıtı oldu, çok istikrarlı" diyorlar. Yahu kız benim 10 kilo fazlam. Sinirden migrenim tuttu. Bugün eşimle baş başa yola düştük allahtan biraz soluklanma fırsatım var.. çok canımı sıktılar, tartı da güldürmedi ama toparlanmam lazım moral olarak önümüzdeki haftaya güzel girmeliyim ki 70lerin sonuna varabileyim.

Benimle İsveç diyeti yapmak isteyen var mı?

Canım kıskançlık yapıyorlar bence. Boy kilo oranına göre aşırı kilolu durmazsın ki, hafif balık etli durursun sen. Hadsizlik etmişler. Kim söylüyor peki?

cnm üzme kendini , kıskançlık yapıyorlar bence
vucutta yag oranı fazla ise kilondan fazla görünebiliyorsun
ama ne kadar fazla görüne bilrisn ki

üzülmek , aglamak yerine ssen istikrarla diyet ve sporuna devam edip cevaplarını vereceksin
bende geçen yaz iş yeirndne çok laf duyarım, her ortamda laf benim kiloma gelirdi
ama şuan hepsi imrenerek bakıyorlar bana
sende sıkma canını yoluna devam et canım

Canım kıskançlık yapıyorlar bence. Boy kilo oranına göre aşırı kilolu durmazsın ki, hafif balık etli durursun sen. Hadsizlik etmişler. Kim söylüyor peki?

Doğru bencede kimin böyle yorum yaptığı önemli...
Erkek tarafından da kim???
Senin hassasiyetini farketmisler o yüzden konuşup duruyorlar takma
irmae

Selam güzeller dün geç geldik görümceden sabah geçmişi tam okuyayım diye girmedim sayfaya büyük gelenleri görümceye kızına pay ettim kızının küçük gelen pantolonları aldım 17-18 yaşlarında giydikleri.. dün görümcemin tartısında tartıldım az gösteriyo benimkinden ama her gittiğimde tartılırım en son 70.5 tim orda bu sefer 69.5 geldim artık kadın dayanamadı senin zayıflamanın sırrı ne dedi bende spor dedim herşeyden yerim ama az miktarda dedim ekmek pasta börek YOk dedim vs vs..bu sefer de senin üstten küçülmüş basenler kalmış dedi benim popo dik değil onunki dikmiş neyse bende dedim sen öyle diyorsan öyledir ablaaa hemen oralara çalışayım düzelteyim dedim bu seferde eltime demiş çok kilo aldın noldun eskiden böylemiydin diye.o da yoo ben iyiyim falan demiş ama sevmez zaten kesin gıcık olmuştur.bende abla naptın sen onuda gaza getirme iyisin iyi deseydin falan dedim güldük.ama Zafer benim gibi görünsede Ağustos sonuna 65 görmezsem Zafer kabul etmez

Bonus aramıza hoşgeldin

Antepia27 ablam seni gördüğüme nasıl sevindim bilemezsin ne olur gitme bak ben nerelere geldim hiç aklıma gelmezdi

aeben ablam su basmış geçmiş olsun

@Sherrysherrylady hoşgeldin kız arada slm ver.kv dönünce bol bol aramızda olmanı temenni ediyorum
Artını artırmadan gel..

Nare83 ve Ausencia kaptanım herşeyin en hayırlısını en doğru zamanını Rabbim bilir ben hep en doğru zamanda hayırlı evlat nasip et diye dua ederdim sizde böyle dua ederek çalışmalara başlayın Rabbim en doğru zamanda verecektir emin olun.bana hep erken anne oldun diye mırın kırın ederlerdi şimdi diyorum ben eleğimi astım kesintisiz iş hayatına atılacağım diye...büyük konuşmayayım da planlı bebek yapmam bu saatten sonra iş iş iş...

Büyük kıyafetleri gorumceye vermek paha biçilmez olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…