sıkma canını , bayram haftası yine iyiSabitim maalesef çok üzgünüm. Anca artıyı temizleyebildim.
Tebrik ederim canım regliden sonra daha da iyi olacaktırgünaaaydın herkeseee:)
pazar regl gelsin inşallah 66.3:)
Olsun canım bazen duraksamalar olur inşallah haftaya fazlasını verirsinHayırlı cumalar 66.5
Yani sadece 100 gr
Bütün hafta +1,5 uğraştım cozutmadim da ama iste hala ugramayali 40 gune yaklaştı
Haftaya 4 günlük yapacağım rakip arıyorum en dişlisinden
Ay ne bileyim yaptım bile off
Sabitim maalesef çok üzgünüm. Anca artıyı temizleyebildim.
İdrar yollarım rahatsızlıgım devam ediyor bayramda ilaçlarımı mide bulantısından kullanamadım hem ona baktırayım hemde unsilinime bakalım dedim doktora sordum kilo verdim artık unsilin ilaçına kullanmam dedim 60 kiloya düşene kadar ilaca devam dedirutin tahliller mi hemşom
Miden için üzüldüm canım ama güzel bişey için yaa o ağrılar bulantilar çekilebilir bir nebze..dimi ama?bende çok konuşurdum kendi kendimeiyi deyilim canım ondan gelemiyorum.bi de diyet qrubunda işim ne?hızla kilo alıyom...haftada bi kilo.çok az az yiyorum ama sık sık.bi de miydem fena olduğj için karbona yönelik yiyorum.meyveyi aç karnına yiyemiyorum...neyse böyle işte.5gündür annemlerdeyim 67.8kiloyum bu tartıyla.muhakkak ki bi fark vardır ama yinede her halükarda 4kilo almışım 4haftada
Ausencia bitanem sende sormuşsun durum bu
Çok güzel canım :)Gunaydin hayirli sabahlar hanimlar. Kilom 59.5 yani sabit.
Diyetisyene gittim bu ay 2 kg yag gitmis
Kendim ettim kendim buldumsıkma canını , bayram haftası yine iyi
Senin kilon da olsam ah nehir hiç sıkmamTebrik ederim canım regliden sonra daha da iyi olacaktır
Olsun canım bazen duraksamalar olur inşallah haftaya fazlasını verirsin
Artılar gitmiş ya ona bak benimkiler katlandı
Canım ya bende sabitim. Anca artılar gittiBen artımı tam temizleyemedim.+2 kg dan 200 e indirebildim. Hayallerim 70in son basamaklarına inip önümüzdeki hafta da 60lara girişti çok üzüldüm o yüzden.
Geçen hafta: 71,4
Bu hafta: 71,6
Fark: +200
Yüzde: + % 0,280
Süper atlattmışsın canım ... iyi ki hooooop uçak geliyor yapmadı eşin
Duydum ki yarın 7 li rakamlar görmeyeceksin diye moral dipteymiş ...moral ne kadar dibe çökerse 7 liler o kadar uzaklaşır ... hem ne malum gelmeyeceği ...cuma gelmez pzt gelir
Hadiii fulyaaaa , en önemli şey moral ve inanç.
Menüler güzel , halletmen gereken yukardaki kısım .
Menünde sadece
10 kaju fıstık , 10 badem ..miktarları fazla ... 5 i geçmesin
Makarnayı öğlen yememişsin en azından , akşamı telafi etmişsin ... bundan sonra aklında bulunsun tartı öncesi perşembe genelde karbonhidratın , bakliyatın en kısıldığı gündür .
Menün güzel , sporun da harika .. bu şekilde istikrarla devam et ama ilk günlerin hevesi olmasın
Bunu ben sakin kafa ile inceleyeyim bonusum , şu an oda buna müsait değil
Güzel bir menü ile sahalara dönmüşsün ececim..... özlendin
Süpersinnnn .
Formül bu .
Yok yok yarına iyi bir şeyler göreceğiz ...
Bizde de çardak muhabbeti olur , bu sene açılış yapamadım bir türlü ... gerçi ne çekirdekler çaylar çitlenir orda
Oooooo sıkı giriş olmuş fatmacım ...
aman diyeyim bir anda kısıp , sonra pes etmek yerine ... yavaş yavaş ama istikrarlı gidelim bu sefer ... bu menü seni eritir eritir
Hayret bir şey yahu ... 1.65 boyunda 70 kilo bir kadın nasıl çooooooook kilolu olabilir .. evet eskiye göre kilo almışsındır , bu da göze sokulmaz .. salla gitsin ... sallayamıyorsan da sadece motive olsun bu duydukların sana ... elbet bir daha karşılacaksın hepsi ile ... bunun 2.raundu var diyeydin
Ben olsam ikisini bir arada yerdim
2 yumurta , peynir , dereotu ve 1 dolu kaşık yulaf ezmesini çırpar ... krebimsi omlet yapardım ... bunu da 10-11 gibi geç kahvaltı şansım vara yerdimkaptan bu işte , hep pazarlık hep pazarlık
Sporun çok iyi nefsim ya .
çörekleri gözüm görmedi diye şimdi yeni arkadaşlar yanlış anlamasın .... açıklama yapayım ... nefs hem bence minnak kilolu , onun asıl işi biraz dikkat edip yediklerine asıl spor yapmak ...ve listede değil , listeye girmeyecek .... o yüzden perşembe menüsü böyle olabilir
Canım kıskançlık yapıyorlar bence. Boy kilo oranına göre aşırı kilolu durmazsın ki, hafif balık etli durursun sen. Hadsizlik etmişler. Kim söylüyor peki?Ben hiç anlamadım ki olayı yani tamam eskiye göre kilo aldım ama gelmeden önce 38 beden pantolon aldım ben ve oldu öyle sıkma oturma gibi bir durumu yok, üst kıyafetlerim de m ve 38 beden aralığında nasıl o kadar kilolu görünebiliyorum anlamadım. Dün akşam yürüyüşe kaçtım o kadar sinirlerim bozuldu ki hem yürüdüm hem ağladım. Ailenin kızlarından birisi diyet yapmış 80 kiloya düşmüş, "ay nasıl inceldi, çıtı pıtı oldu, çok istikrarlı" diyorlar. Yahu kız benim 10 kilo fazlam. Sinirden migrenim tuttu. Bugün eşimle baş başa yola düştük allahtan biraz soluklanma fırsatım var.. çok canımı sıktılar, tartı da güldürmedi ama toparlanmam lazım moral olarak önümüzdeki haftaya güzel girmeliyim ki 70lerin sonuna varabileyim.
Ben hiç anlamadım ki olayı yani tamam eskiye göre kilo aldım ama gelmeden önce 38 beden pantolon aldım ben ve oldu öyle sıkma oturma gibi bir durumu yok, üst kıyafetlerim de m ve 38 beden aralığında nasıl o kadar kilolu görünebiliyorum anlamadım. Dün akşam yürüyüşe kaçtım o kadar sinirlerim bozuldu ki hem yürüdüm hem ağladım. Ailenin kızlarından birisi diyet yapmış 80 kiloya düşmüş, "ay nasıl inceldi, çıtı pıtı oldu, çok istikrarlı" diyorlar. Yahu kız benim 10 kilo fazlam. Sinirden migrenim tuttu. Bugün eşimle baş başa yola düştük allahtan biraz soluklanma fırsatım var.. çok canımı sıktılar, tartı da güldürmedi ama toparlanmam lazım moral olarak önümüzdeki haftaya güzel girmeliyim ki 70lerin sonuna varabileyim.
Canım kıskançlık yapıyorlar bence. Boy kilo oranına göre aşırı kilolu durmazsın ki, hafif balık etli durursun sen. Hadsizlik etmişler. Kim söylüyor peki?
Sıkmazsam ama işte 55-57 ler hemen merhaba diyorÇok güzel canım :)
Kendim ettim kendim buldum
Senin kilon da olsam ah nehir hiç sıkmam
Canım ya bende sabitim. Anca artılar gitti
Selam güzeller dün geç geldik görümceden sabah geçmişi tam okuyayım diye girmedim sayfaya büyük gelenleri görümceye kızına pay ettim kızının küçük gelen pantolonları aldım 17-18 yaşlarında giydikleri..dün görümcemin tartısında tartıldım az gösteriyo benimkinden ama her gittiğimde tartılırım en son 70.5 tim orda bu sefer 69.5 geldim artık kadın dayanamadı senin zayıflamanın sırrı ne dedi bende spor dedim herşeyden yerim ama az miktarda dedim ekmek pasta börek YOk dedim vs vs..bu sefer de senin üstten küçülmüş basenler kalmış dedi benim popo dik değil onunki dikmiş neyse bende dedim sen öyle diyorsan öyledir ablaaa hemen oralara çalışayım düzelteyim dedim bu seferde eltime demiş çok kilo aldın noldun eskiden böylemiydin diye.o da yoo ben iyiyim falan demiş ama sevmez zaten kesin gıcık olmuştur.bende abla naptın sen onuda gaza getirme iyisin iyi deseydin falan dedim güldük.ama Zafer benim gibi görünsede Ağustos sonuna 65 görmezsem Zafer kabul etmez
Bonus aramıza hoşgeldin
Antepia27 ablam seni gördüğüme nasıl sevindim bilemezsin ne olur gitme bak ben nerelere geldim hiç aklıma gelmezdi
aeben ablam su basmış geçmiş olsun
@Sherrysherrylady hoşgeldin kız arada slm ver.kv dönünce bol bol aramızda olmanı temenni ediyorum
Artını artırmadan gel..
Nare83 ve Ausencia kaptanım herşeyin en hayırlısını en doğru zamanını Rabbim bilir ben hep en doğru zamanda hayırlı evlat nasip et diye dua ederdim sizde böyle dua ederek çalışmalara başlayın Rabbim en doğru zamanda verecektir emin olun.bana hep erken anne oldun diye mırın kırın ederlerdi şimdi diyorum ben eleğimi astım kesintisiz iş hayatına atılacağım diye...büyük konuşmayayım da planlı bebek yapmam bu saatten sonra iş iş iş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?