Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin hayirli sabahlar hanimlar. Kilom 59.5 yani sabit.

Diyetisyene gittim bu ay 2 kg yag gitmis

Benden de tünaydın sana canım .... ama ben dedim di mi dün , sen yarına en kötü 59.5 a dönersin diye ..tüüü tüüü maşallah arkadaşıma ... ama ... amaaaaa ...sıkıldık artık 59 lardan ... hadi 58 lere gel

günaaaydın herkeseee:)

pazar regl gelsin inşallah 66.3:)

hadi bakalım mimum .... bu hafta cidden son olsun ... inan bana haziran ayı bilançosunu döksem , haftaya 4 gün yapacakmışsın ... yap ... şöyle afillsinden gelsin mezuniyet artık ... haftaya hem senin hem ecemavi nin mezuniyet haftası olsun lütfen .
zaten regl ile 65.5 olursun direkt .... eeee azıcıkta sen versen oldu bu iş .... ne görebiliyorsak görelim haftaya ...

Hayırlı cumalar 66.5
Yani sadece 100 gr
Bütün hafta +1,5 uğraştım cozutmadim da ama iste hala ugramayali 40 gune yaklaştı
Haftaya 4 günlük yapacağım rakip arıyorum en dişlisinden

rakip çok çıktı sana ece ... yukarda da yazdım .. bu hafta elinizden geleni ardınıza koymayın lütfen . biliyorsun mezuniyete az kala izne ayırmak istemiyorum kimseyi... hadi göreyim sizi

şeyy şey şeyyyyyyyyy

firdevs hanım kimmmmm

babası ada da katya imiş

Sabitim maalesef çok üzgünüm. Anca artıyı temizleyebildim.

bi mesajında yazmışsın kendim ettim kendim buldum diye ... aynen öyle oldu ... üzüldüm çünkü senin artılar biraz da yiyerek geldi ... ve şimdi de yemeyerek gidecek isveç asla haftada 5 kilo vereceğini bilsem

bu sonucu da beklemiyordum elifim ... aklımda çok bir şey yoktu ama 200-300 gr gitmiştir diyordum özellikle yüzme vs ile ...
okudum sıkıcı hem de çok sıkıcı konuşmalar olmuş ...
streste kilo verimini durdurur bazı bünye de .. eve dönüşünle beraber takıma dönüşün de süper olsun diye umut ediyorum .. hemen herkesin bu hafta için bir hedefi var uygulayacağı liste ile ilgili ... sende katıl aralarına ve haftaya bu artıyı en iyi şekilde telafi et

Kilom 74.3 geçen haftaki kilomu bilmiyorum malesef.

canım geçen cuma bildirim yapmamıştın ... bir önceki hafta 76.6 ... 2 haftada 2.3 yani ... artık hangisi ne zaman gitti bilemem ama sonuç yine süper ... tek kötü yanı geçen hafta kilo bildirimin yok diye bu hafta şartlar uygun olsa da liste
bi deşeyim geçmişi hele belki urfa dönüşü yazmışsındır

Bende artidayim bu düşmüş hali bayram Hediyesi

Geçen hafta : 56.300
Bu hafta : 56.600

nefsim ...minnaksın demeyeceğim artık sana ... menülerini de yakın gözlüğümle okuyacağım ... 200...300 derken her hafta ivme yukarı çıkıyor

Geçen hafta: 83.7
Bu hafta: 82.9
Fark: 800 gr.
Yüzde: 0.95

Bu hafta kendime 1.5 kg hedefi koyuyorum en az. Biktim 80 den. Bir an önce inmem lazım.

önce şunu yazayım hedefini çok sevdim

bu hafta içinde kocaman tebrikler ... önce 500 artı gitti üzerine bir de 800 aynen devam ... haftaya şöyleeee 81....ıhmmmmmm tadından yenmez

Selammmm canım =)

Oo süpersin, kimseyi de unutmamış maşallah =)

sen bizi unuttun ama ...

Ausencia kaptanim tartildim ama tarti hassas degildi.
76 ciktim.
Yarin Sok a sinbonun hassas terazisi gelecek ondan alacaz

canım aman ihmal etme dijital tartı önemli ..çünkü burada 100 gr bile önemli

ve tebrikler ... bu durumda geldiğinden beri giden 1.6

kilo bildirimini yazarken ;

geçen hafta 77.6
bu hafta 76
fark 1.6
% 2.06

olarak yazmaya da yavaş yavaş alış canım

Kılı bıldırımı. 113.4
Baslangıç kilom

hemen notumu alıyorum ... bende senden umutluyum ...
kilo vermede bir sorun yaşamıyorsun sen .... diyete devam da sorun yaşıyorsun sadece .

bunu da not alıyorum ..eflal / hayriş düellosu

heryerde var işte cnm o kısknaçlardan
benim yürüyüş partnerimde dmeiyor hiç zayıfladın diyeee

şu kilolları bi verseydik diyor benide katıp işin içine

ayy buna çok güldüm ya ...

Cuma hedefim 69 . Bu mesajda burda dursun

bende favorilere ekledim

Bende kilo bildireyim bu haftada dalgalanmalar olsada yine sabit geldim tam olarak 71.8
Ausencia biraz daha bekleyim de değişiklik olursa bilidiririm haftaya sırtlanmaya hazırım

çok pis yüklerim ahu .
iki haftanın sabiti .
hem de senin gibi verebilen bir metada menü yazmadın ki günahını sevabını bilelim ... bayram dedik geçtik ... ama bu hafta ;
60 ları gör derim ... nasıl görürsün bence çok rahat görürsün

selam kizlar gecmis ucmus kilomu bildirp ise donecegim cok yogunum, regl de geldi bu artilar ondanmis

gecen hafta 70.300
bu hafta 70.700
400 gr arti

vucut suya doydu sabah parmagima yuzuk zor girdi bu kadara da sukrediyorum eve bugun yuruyerek gidicem dun spor yapamadim iki saat ev supur sil banyolar derken zor attim yataga kendimi onunda sisligi olabilir

Sadece kilo bildirimi yapsa sorunları bitene kadar olmazmı ki?

Sana yazsın sen buraya yaz olmaz mı?
İnşallah sıkıntısı neyse Rabbim kolaylık versin.

@ada81 sevindim canım sonuç iyi çıkmış.

Şu an neti yok zaten ..evde değil ... ne zaman dönecek eve belli değil ..karışık yani ...
Ben görüşüyorum tabii ki ... ama o rahatsız oldu bu durumdan ... artık ben burası olmadan ensesinde olurum

Ausencia

Gecikmedim ins. 1 saatten fazladir teldeyim ancak gelebildim.

Kilom 106.2.

Sporlari gunluk ve haftalikmi yazicaz?

anaaaaam bonus bi günde 1.5 kilo vermişsin bacımmmmmm .

menü de sporda günlük canım ....

sporda ne yaptığın ne kaç dk sürdüğü yazılacak , Ahu060812 etiketlenecek

ekmeği kestim ben

bu soğuk espriyi yapmazsam bir yerlerim şişerdi mazaAllah

Geçen hafta: 83.7
Bu hafta: 82.9
Fark: 800 gr.
Yüzde: 0.95

Bu hafta kendime 1.5 kg hedefi koyuyorum en az. Biktim 80 den. Bir an önce inmem lazım.
Göz kırpıyor zaten tebrik ederim canım
Kılı bıldırımı. 113.4
Baslangıç kilom
Hadi hayırlı olsun canım hedefine ulaşırsın inşallah
Ausencia

Gecikmedim ins. 1 saatten fazladir teldeyim ancak gelebildim.

Kilom 106.2.

Sporlari gunluk ve haftalikmi yazicaz?
Hadi hayırlı olsun inşalalh hedefine ulaşırsın canım

Reglidendir o haftaya daha da iyi şekilde dönersin inşallah

Bu arada ben bayram dönüşü 500 gr. artıdaydım. Salı yani. Ertesi gün detoksa başladım ve 300 gram daha artmıştım başladığım gün. 800 gram fazla ile başlayıp 800 gram da eksi ile bitirdim detoksu. Yani toplam 1.6 oldu 2 gün içinde verdiğim kilo. Yapmak isteyen olursa diye diyorum, aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…