selam kizlar gecmis ucmus kilomu bildirp ise donecegim cok yogunum, regl de geldi bu artilar ondanmis
gecen hafta 70.300
bu hafta 70.700
400 gr arti
vucut suya doydu sabah parmagima yuzuk zor girdi bu kadara da sukrediyorum eve bugun yuruyerek gidicem dun spor yapamadim iki saat ev supur sil banyolar derken zor attim yataga kendimi onunda sisligi olabilir
Ausencia vicdan çorbasına bulgur koymadım, eti mel yesem olur dimi. Kalorisi azmış normal ekmekten
Cuma 80.4
Bugün 81.2
Fark +800
Ausencia yazmamıştım canım malesef. tartımı götrmeyi de unutmuştum.
Benden de tünaydın sana canım .... ama ben dedim di mi dün , sen yarına en kötü 59.5 a dönersin diye ..tüüü tüüü maşallah arkadaşıma ... ama ... amaaaaa ...sıkıldık artık 59 lardan ... hadi 58 lere gel
hadi bakalım mimum .... bu hafta cidden son olsun ... inan bana haziran ayı bilançosunu döksem ,haftaya 4 gün yapacakmışsın ... yap ... şöyle afillsinden gelsin mezuniyet artık ... haftaya hem senin hem @ecemavi nin mezuniyet haftası olsun lütfen .
zaten regl ile 65.5 olursun direkt .... eeee azıcıkta sen versen oldu bu iş .... ne görebiliyorsak görelim haftaya ...
rakip çok çıktı sana ece ... yukarda da yazdım .. bu hafta elinizden geleni ardınıza koymayın lütfen . biliyorsun mezuniyete az kala izne ayırmak istemiyorum kimseyi... hadi göreyim sizi
babasıada da katya imiş
bi mesajında yazmışsın kendim ettim kendim buldum diye ... aynen öyle oldu ... üzüldüm çünkü senin artılar biraz da yiyerek geldi ... ve şimdi de yemeyerek gidecekisveç asla haftada 5 kilo vereceğini bilsem
bu sonucu da beklemiyordum elifim ... aklımda çok bir şey yoktu ama 200-300 gr gitmiştir diyordum özellikle yüzme vs ile ...
okudum sıkıcı hem de çok sıkıcı konuşmalar olmuş ...
streste kilo verimini durdurur bazı bünye de .. eve dönüşünle beraber takıma dönüşün de süper olsun diye umut ediyorum .. hemen herkesin bu hafta için bir hedefi var uygulayacağı liste ile ilgili ... sende katıl aralarına ve haftaya bu artıyı en iyi şekilde telafi et
canım geçen cuma bildirim yapmamıştın ... bir önceki hafta 76.6 ... 2 haftada 2.3 yani ... artık hangisi ne zaman gitti bilemem ama sonuç yine süper ... tek kötü yanı geçen hafta kilo bildirimin yok diye bu hafta şartlar uygun olsa da liste
bi deşeyim geçmişi hele belki urfa dönüşü yazmışsındır
nefsim ...minnaksın demeyeceğim artık sana ... menülerini de yakın gözlüğümle okuyacağım ... 200...300 derken her hafta ivme yukarı çıkıyor
önce şunu yazayım hedefini çok sevdim
bu hafta içinde kocaman tebrikler ... önce 500 artı gitti üzerine bir de 800aynen devam ... haftaya şöyleeee 81....ıhmmmmmm tadından yenmez
sen bizi unuttun ama ...
canım aman ihmal etme dijital tartı önemli ..çünkü burada 100 gr bile önemli
ve tebrikler ... bu durumda geldiğinden beri giden 1.6
kilo bildirimini yazarken ;
geçen hafta 77.6
bu hafta 76
fark 1.6
% 2.06
olarak yazmaya da yavaş yavaş alış canım
hemen notumu alıyorum ... bende senden umutluyum ...
kilo vermede bir sorun yaşamıyorsun sen .... diyete devam da sorun yaşıyorsun sadece .
bunu da not alıyorum ..eflal / hayriş düellosu
ayy buna çok güldüm ya ...
bende favorilere ekledim
çok pis yüklerim ahu .
iki haftanın sabiti .
hem de senin gibi verebilen bir metadamenü yazmadın ki günahını sevabını bilelim ... bayram dedik geçtik ... ama bu hafta ;
60 ları gör derim ... nasıl görürsün bence çok rahat görürsün
Hım bugün yine modifiye olduTamam da sedacım iki gün önce artın 300 gr dı bayram çıkışı .. 100 gr artı daha gelmiş ... gideceğine .
Lütfen . senin metan çabuk kilo alımına müsait .
En ufak bir kaçamak , fazldan karbon , geç yemek ... artık adı her ne ise ... sende hemen artı yapıyor .
Bu yüzden azami dikkat .
Bak bu kadar emek var ...
Neyse ki regl gelmiş ... eminim onunla beraber zaten 70 i görecek kilon .... bir de sıkı bir liste uygula ..
haftaya bunun telafi mutlaka olmalı ...
listede 1-2 isim olmasa bu hafta batmıştık resmen .
Lütfen .
Vicdan çorbası günü sabah hariç sadece çorba içiliyor eflal , bulgur yerine etimek değişimi bilemiyorum yani.
fulya acil toparlanma zamanı .
Senin için ne yapmak gerek ?
Bu hafta ikili yarışlara alalım seni ...
bu şekilde motive kaybın oluşmadan , bu haftayı unutman lazım .
Beynine lütfen doğru mesajı gönder .
Artık 7.takımdasın , adapte ol ve şimdiden önümüzdeki haftanın sözünü ver bana .
Hafta içi kaçamaklı , yılgın , usanmış mesajda görmek istemiyorum .
Lütfen
Tamam canım ..nasip yine ... ondan öte köy yok .
Hım bugün yine modifiye oldu
Doğru valla git gide artıyor kilom ama burda Olmasaydım ooo gr değil kilo olurdu artim..
Dikkat ettim yanii bide..
Leslie bacımi çok sevdim eminim kii bana iyi gelecek.
Benden de tünaydın sana canım .... ama ben dedim di mi dün , sen yarına en kötü 59.5 a dönersin diye ..tüüü tüüü maşallah arkadaşıma ... ama ... amaaaaa ...sıkıldık artık 59 lardan ... hadi 58 lere gel
canım geçen cuma bildirim yapmamıştın ... bir önceki hafta 76.6 ... 2 haftada 2.3 yani ... artık hangisi ne zaman gitti bilemem ama sonuç yine süper ... tek kötü yanı geçen hafta kilo bildirimin yok diye bu hafta şartlar uygun olsa da liste
O zaman kür gibi olmasın artık bugün geçti. Hafif bir çorba niyetine yemiş olayım :)modifiye yapma ... boşu boşuna o eziyeti çekmiş olursun ... kürler modifiye sevmez
Ayy bu ne nasıl vermişler ya bayram bayraminanılmaz yüzdeler var ... hatta rekor kilo verimleri var ..şimdi baktım paylaşım alanına ...hem de bayraam ertesi
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2096#post-51925561
henüz 3 takım bildirim yapmış ... 3ü de birbirinden şahane ... ben böyle bireysel yüzde görmedim açıkcası ... işlerim hafiflesin bu hafta ne yiyip içmişler bakacağım ...
Bende bizim listeyi toparlayayım yavaş yavaş ... gelecek bildirim kalmadı sanıırrım listede .
Bol bol salata yoğurt yerim canım ne kadar düşüncelisin
rekabet böyle bir şeyAyy bu ne nasıl vermişler ya bayram bayram
Aynen yaa acayip vermişler..Ayy bu ne nasıl vermişler ya bayram bayram
O zaman kür gibi olmasın artık bugün geçti. Hafif bir çorba niyetine yemiş olayım :)
Ayy çok kaşınıyorum
ayy onunla doymazsın kiBol bol salata yoğurt yerim canım ne kadar düşüncelisin
rekabet böyle bir şey
ayyy hemen ne yapmışlar bakıcam şarjım bitti pc açtım meraktanAynen yaa acayip vermişler..
Bayram onlara yaramis
en iyisi duş, evde losyon vardı çocukların alerji için ondan süreyim birdeKurdeşen oldun sonunda bi duşa gir hafif ılık suyla şampuan falan kullanma sadece suyla
teşekkür ederim kaptanım, haftaya 58 leri göreceğimi umut ediyorum... ayrıca hakikaten meta' larımızı iyi biliyorsun maşallah diyorum, çarşamba akşamı bilerek çok yedim, nasılsa perşembeye dikkat ederim dedim , neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum ama bu hafta korumak istedim, hem diyetteydim hem değildim, demek ki böyle olacak korumak
ayrıcaigdedali izinli olduğu için izin kilosu ve bu hafta ki kilosu yazılıyor bildiğim kadarıyla, aradaki fark kaç etap yoksa ona bölünüyor.
zaten ilk 3 kaçtı kaptanım ben baktım 1,4 küsürdü 3. takım
kolay gelsindoğru söylüyorsun tatlım ... kaptanın aklı gitti ...
gördüm canım gördüm ... daha bizim listeyi hesaplamadım .. bir dalayım hele .. dosyalarım bir birine karıştı bu hafta ..
gömüleyim şu işe
hadi bakalım mimum .... bu hafta cidden son olsun ... inan bana haziran ayı bilançosunu döksem ,haftaya 4 gün yapacakmışsın ... yap ... şöyle afillsinden gelsin mezuniyet artık ... haftaya hem senin hem @ecemavi nin mezuniyet haftası olsun lütfen .
zaten regl ile 65.5 olursun direkt .... eeee azıcıkta sen versen oldu bu iş .... ne görebiliyorsak görelim haftaya ...
rakip çok çıktı sana ece ... yukarda da yazdım .. bu hafta elinizden geleni ardınıza koymayın lütfen . biliyorsun mezuniyete az kala izne ayırmak istemiyorum kimseyi... hadi göreyim sizi
babasıada da katya imiş
bi mesajında yazmışsın kendim ettim kendim buldum diye ... aynen öyle oldu ... üzüldüm çünkü senin artılar biraz da yiyerek geldi ... ve şimdi de yemeyerek gidecekisveç asla haftada 5 kilo vereceğini bilsem
bu sonucu da beklemiyordum elifim ... aklımda çok bir şey yoktu ama 200-300 gr gitmiştir diyordum özellikle yüzme vs ile ...
okudum sıkıcı hem de çok sıkıcı konuşmalar olmuş ...
streste kilo verimini durdurur bazı bünye de .. eve dönüşünle beraber takıma dönüşün de süper olsun diye umut ediyorum .. hemen herkesin bu hafta için bir hedefi var uygulayacağı liste ile ilgili ... sende katıl aralarına ve haftaya bu artıyı en iyi şekilde telafi et
nefsim ...minnaksın demeyeceğim artık sana ... menülerini de yakın gözlüğümle okuyacağım ... 200...300 derken her hafta ivme yukarı çıkıyor
önce şunu yazayım hedefini çok sevdim
bu hafta içinde kocaman tebrikler ... önce 500 artı gitti üzerine bir de 800aynen devam ... haftaya şöyleeee 81....ıhmmmmmm tadından yenmez
sen bizi unuttun ama ...
canım aman ihmal etme dijital tartı önemli ..çünkü burada 100 gr bile önemli
ve tebrikler ... bu durumda geldiğinden beri giden 1.6
kilo bildirimini yazarken ;
geçen hafta 77.6
bu hafta 76
fark 1.6
% 2.06
olarak yazmaya da yavaş yavaş alış canım
hemen notumu alıyorum ... bende senden umutluyum ...
kilo vermede bir sorun yaşamıyorsun sen .... diyete devam da sorun yaşıyorsun sadece .
bunu da not alıyorum ..eflal / hayriş düellosu
ayy buna çok güldüm ya ...
bende favorilere ekledim
çok pis yüklerim ahu .
iki haftanın sabiti .
hem de senin gibi verebilen bir metadamenü yazmadın ki günahını sevabını bilelim ... bayram dedik geçtik ... ama bu hafta ;
60 ları gör derim ... nasıl görürsün bence çok rahat görürsün
ayy onunla doymazsın ki
ayyy hemen ne yapmışlar bakıcam şarjım bitti pc açtım meraktan
en iyisi duş, evde losyon vardı çocukların alerji için ondan süreyim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?