Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam da sedacım iki gün önce artın 300 gr dı bayram çıkışı .. 100 gr artı daha gelmiş ... gideceğine .
Lütfen . senin metan çabuk kilo alımına müsait .
En ufak bir kaçamak , fazldan karbon , geç yemek ... artık adı her ne ise ... sende hemen artı yapıyor .
Bu yüzden azami dikkat .
Bak bu kadar emek var ...
Neyse ki regl gelmiş ... eminim onunla beraber zaten 70 i görecek kilon .... bir de sıkı bir liste uygula ..
haftaya bunun telafi mutlaka olmalı ...
listede 1-2 isim olmasa bu hafta batmıştık resmen .
Lütfen .

Ausencia vicdan çorbasına bulgur koymadım, eti mel yesem olur dimi. Kalorisi azmış normal ekmekten

Vicdan çorbası günü sabah hariç sadece çorba içiliyor eflal , bulgur yerine etimek değişimi bilemiyorum yani.

Cuma 80.4
Bugün 81.2
Fark +800

fulya acil toparlanma zamanı .
Senin için ne yapmak gerek ?
Bu hafta ikili yarışlara alalım seni ...
bu şekilde motive kaybın oluşmadan , bu haftayı unutman lazım .
Beynine lütfen doğru mesajı gönder .
Artık 7.takımdasın , adapte ol ve şimdiden önümüzdeki haftanın sözünü ver bana .
Hafta içi kaçamaklı , yılgın , usanmış mesajda görmek istemiyorum .
Lütfen

Ausencia yazmamıştım canım malesef. tartımı götrmeyi de unutmuştum.

Tamam canım ..nasip yine ... ondan öte köy yok .

Doğru valla git gide artıyor kilom ama burda Olmasaydım ooo gr değil kilo olurdu artim..
Dikkat ettim yanii bide..
Leslie bacımi çok sevdim eminim kii bana iyi gelecek.

Hım bugün yine modifiye oldu

inanılmaz yüzdeler var ... hatta rekor kilo verimleri var ..şimdi baktım paylaşım alanına ...hem de bayraam ertesi

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2096#post-51925561

henüz 3 takım bildirim yapmış ... 3ü de birbirinden şahane ... ben böyle bireysel yüzde görmedim açıkcası ... işlerim hafiflesin bu hafta ne yiyip içmişler bakacağım ...

Bende bizim listeyi toparlayayım yavaş yavaş ... gelecek bildirim kalmadı sanıırrım listede .

Doğru valla git gide artıyor kilom ama burda Olmasaydım ooo gr değil kilo olurdu artim..
Dikkat ettim yanii bide..
Leslie bacımi çok sevdim eminim kii bana iyi gelecek.

hadi bakalım canım , çok değil gidecek olan ama böle sinsi sinsi geliyorlar ..buna önlem almak lazım ... çare leslie bacı :)

teşekkür ederim kaptanım, haftaya 58 leri göreceğimi umut ediyorum... ayrıca hakikaten meta' larımızı iyi biliyorsun maşallah diyorum, çarşamba akşamı bilerek çok yedim, nasılsa perşembeye dikkat ederim dedim , neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum ama bu hafta korumak istedim, hem diyetteydim hem değildim, demek ki böyle olacak korumak

ayrıca igdedali izinli olduğu için izin kilosu ve bu hafta ki kilosu yazılıyor bildiğim kadarıyla, aradaki fark kaç etap yoksa ona bölünüyor.

zaten ilk 3 kaçtı kaptanım ben baktım 1,4 küsürdü 3. takım

Ayy bu ne nasıl vermişler ya bayram bayram

Bol bol salata yoğurt yerim canım ne kadar düşüncelisin
ayy onunla doymazsın ki
rekabet böyle bir şey

Aynen yaa acayip vermişler..
Bayram onlara yaramis
ayyy hemen ne yapmışlar bakıcam şarjım bitti pc açtım meraktan
Kurdeşen oldun sonunda bi duşa gir hafif ılık suyla şampuan falan kullanma sadece suyla
en iyisi duş, evde losyon vardı çocukların alerji için ondan süreyim birde

doğru söylüyorsun tatlım ... kaptanın aklı gitti ...

gördüm canım gördüm ... daha bizim listeyi hesaplamadım .. bir dalayım hele .. dosyalarım bir birine karıştı bu hafta ..

gömüleyim şu işe

evet ablacım bi 4 günlük yapmanın zamanı geldi artık... listeyi daha fazla meşgul etmemin de anlamı yok artık inşallah haftaya güzel olur herşey bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…