sağol canım geçmezse görünürüm yarıngeçmiş olsun canım kaşıntı için, bir dr. görünsen,
Gittim 9. takımı inceledim orda 4 kilo veren arkadaşın menülerini favorilere ekledim:)
ekledim canım linkiEtkileyici farkli biseyler varsa liften kopyala buraya yada link ver olurmu
ayyyy yok yok vallaha 9. takımda ki yüksek kilo veren arkadaşlara imrendim, biri 4 biri 3 küsür kilo vermiş maşallah
kaptanım kaptanım bu hafta hem kendimi hem takımımı birinci etmeliyim
Olur faydalı degil ise kaldırsinlarolur mu kız, kimse yemez o zaman
Kuzumu bende dışardaydım yeni geldim çok geçmiş olsun dikkat et hem zayıf hem saglıklı olmak lazım saglıklik düzelise gerisi gelir:))))Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinizeeee cook tesekkur ederimmm
Kizlar holter sonucu temiz holter takiliyken bi ara 120 görmüş kalp ama kisa sureli ben bile hissetmedim yani....
Kalpten kaynakli bi sorun yok dedi dr.. demir ilacina devam et demir eksikligi yapar dedi.....
Ilacimi 5 gundur aliyorum sac dokulmem azaldi cok şükür)) istah yapiyor ama saglik önce...dikkat edecem artik.
Tesekkur ederim hemsom.. haklisin hem saglikli zayıf olmak lazim..:))Kuzumu bende dışardaydım yeni geldim çok geçmiş olsun dikkat et hem zayıf hem saglıklı olmak lazım saglıklik düzelise gerisi gelir:))))
şükür bir şey çıkmamış canımGecmis olsun dilekleriniz icin hepinizeeee cook tesekkur ederimmm
Kizlar holter sonucu temiz holter takiliyken bi ara 120 görmüş kalp ama kisa sureli ben bile hissetmedim yani....
Kalpten kaynakli bi sorun yok dedi dr.. demir ilacina devam et demir eksikligi yapar dedi.....
Ilacimi 5 gundur aliyorum sac dokulmem azaldi cok şükür)) istah yapiyor ama saglik önce...dikkat edecem artik.
o kadarını bilmiyorum canımHer hafta vermiyodur illaki yoksa kendimi ihtihar ederim
ayyy kafam karıştı benim eski takım ora ilk oraya girmiştim,bu çok kilo veren arkadaştan biri ağır bir mesaj yazmış ama kime yazmış ben anlayamadımOy oy sporumu yaptım egzersize geçecektimkiii benim 9. Takımdaki kanka aradı.yüzdelerini duyunca bıraktım sporu duşa girdimşaka şaka bebeler durmadı neyse onların takımda bi olaylar oldu.eskiden kaptan olan biri ile ilgili örnekle anlatacak olursak Aynura geliyo Aus a kaptanlığı geri ver diyo iki ay Sonra mezun olunca geri veririm diyo kaptan tabi ki kabul etmiyo oda o takımdaki üyelerle özelden görüşerek başka takım kuruyo o hafta 3 kişiydiler takımda bu hafta da üye toparlanınca rakip takım oyuncuları defansa çekilmişken kontur atakla golü attılar helal olsun.iyi hırslanmışlar..benim bildiğim bu doğrusunu eğrisini bilmem
Oy oy sporumu yaptım egzersize geçecektimkiii benim 9. Takımdaki kanka aradı.yüzdelerini duyunca bıraktım sporu duşa girdimşaka şaka bebeler durmadı neyse onların takımda bi olaylar oldu.eskiden kaptan olan biri ile ilgili örnekle anlatacak olursak Aynura geliyo Aus a kaptanlığı geri ver diyo iki ay Sonra mezun olunca geri veririm diyo kaptan tabi ki kabul etmiyo oda o takımdaki üyelerle özelden görüşerek başka takım kuruyo o hafta 3 kişiydiler takımda bu hafta da üye toparlanınca rakip takım oyuncuları defansa çekilmişken kontur atakla golü attılar helal olsun.iyi hırslanmışlar..benim bildiğim bu doğrusunu eğrisini bilmem
yeni takım hangisiOy oy sporumu yaptım egzersize geçecektimkiii benim 9. Takımdaki kanka aradı.yüzdelerini duyunca bıraktım sporu duşa girdimşaka şaka bebeler durmadı neyse onların takımda bi olaylar oldu.eskiden kaptan olan biri ile ilgili örnekle anlatacak olursak Aynura geliyo Aus a kaptanlığı geri ver diyo iki ay Sonra mezun olunca geri veririm diyo kaptan tabi ki kabul etmiyo oda o takımdaki üyelerle özelden görüşerek başka takım kuruyo o hafta 3 kişiydiler takımda bu hafta da üye toparlanınca rakip takım oyuncuları defansa çekilmişken kontur atakla golü attılar helal olsun.iyi hırslanmışlar..benim bildiğim bu doğrusunu eğrisini bilmem
haklısın canım, beyaz ekmeği yedikce yiyesi geliyor insanınOlur faydalı degil ise kaldırsinlarbir dilim beyaz ekmek yedim doymadım
Ama tam tahıllı ekmeginden 1 dilim yesem ikinci dilimi yemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?