geçmiş olsun hemşom, neyse ki bir şey çıkmamışGecmis olsun dilekleriniz icin hepinizeeee cook tesekkur ederimmm
Kizlar holter sonucu temiz holter takiliyken bi ara 120 görmüş kalp ama kisa sureli ben bile hissetmedim yani....
Kalpten kaynakli bi sorun yok dedi dr.. demir ilacina devam et demir eksikligi yapar dedi.....
Ilacimi 5 gundur aliyorum sac dokulmem azaldi cok şükür)) istah yapiyor ama saglik önce...dikkat edecem artik.
Oy oy sporumu yaptım egzersize geçecektimkiii benim 9. Takımdaki kanka aradı.yüzdelerini duyunca bıraktım sporu duşa girdimşaka şaka bebeler durmadı neyse onların takımda bi olaylar oldu.eskiden kaptan olan biri ile ilgili örnekle anlatacak olursak Aynura geliyo Aus a kaptanlığı geri ver diyo iki ay Sonra mezun olunca geri veririm diyo kaptan tabi ki kabul etmiyo oda o takımdaki üyelerle özelden görüşerek başka takım kuruyo o hafta 3 kişiydiler takımda bu hafta da üye toparlanınca rakip takım oyuncuları defansa çekilmişken kontur atakla golü attılar helal olsun.iyi hırslanmışlar..benim bildiğim bu doğrusunu eğrisini bilmem
Galiba bişeyler olmuş kizcagiz.Gittim 9. takımı inceledim orda 4 kilo veren arkadaşın menülerini favorilere ekledim:)
Canım hoşgeldin.Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinizeeee cook tesekkur ederimmm
Kizlar holter sonucu temiz holter takiliyken bi ara 120 görmüş kalp ama kisa sureli ben bile hissetmedim yani....
Kalpten kaynakli bi sorun yok dedi dr.. demir ilacina devam et demir eksikligi yapar dedi.....
Ilacimi 5 gundur aliyorum sac dokulmem azaldi cok şükür)) istah yapiyor ama saglik önce...dikkat edecem artik.
ben biraz takip etmiştim, 9. takıma helal olsun,birbirine kenetlendiler, başardılar...Oy oy sporumu yaptım egzersize geçecektimkiii benim 9. Takımdaki kanka aradı.yüzdelerini duyunca bıraktım sporu duşa girdimşaka şaka bebeler durmadı neyse onların takımda bi olaylar oldu.eskiden kaptan olan biri ile ilgili örnekle anlatacak olursak Aynura geliyo Aus a kaptanlığı geri ver diyo iki ay Sonra mezun olunca geri veririm diyo kaptan tabi ki kabul etmiyo oda o takımdaki üyelerle özelden görüşerek başka takım kuruyo o hafta 3 kişiydiler takımda bu hafta da üye toparlanınca rakip takım oyuncuları defansa çekilmişken kontur atakla golü attılar helal olsun.iyi hırslanmışlar..benim bildiğim bu doğrusunu eğrisini bilmem
işte kim niye inanmamış merak ettimGaliba bişeyler olmuş kizcagiz.
Kilosuna inanmamislar kızmış yani bi insan kilosuyla ilgili niye yalan soylesin kii kimi kandirmis olur..
Demiş işte bayramda aç gezdim kaçamak yapmadim diye...
Yemezsen verirsin net.
Canım hoşgeldin.
Ben holter olayını bilmiyordum şükür iyi çıkmış.
Dikkat et kendine.
kim kime ne demiş ben anlamadımben biraz takip etmiştim, 9. takıma helal olsun,birbirine kenetlendiler, başardılar...
Oy oy sporumu yaptım egzersize geçecektimkiii benim 9. Takımdaki kanka aradı.yüzdelerini duyunca bıraktım sporu duşa girdimşaka şaka bebeler durmadı neyse onların takımda bi olaylar oldu.eskiden kaptan olan biri ile ilgili örnekle anlatacak olursak Aynura geliyo Aus a kaptanlığı geri ver diyo iki ay Sonra mezun olunca geri veririm diyo kaptan tabi ki kabul etmiyo oda o takımdaki üyelerle özelden görüşerek başka takım kuruyo o hafta 3 kişiydiler takımda bu hafta da üye toparlanınca rakip takım oyuncuları defansa çekilmişken kontur atakla golü attılar helal olsun.iyi hırslanmışlar..benim bildiğim bu doğrusunu eğrisini bilmem
işte kim niye inanmamış merak ettim
kim kime ne demiş ben anlamadım
bende bilmiyorum canım, sadece 9. takımda ayrılıklar oldu 13. takım kuruldu, o dönem takip etmiştim.kim kime ne demiş ben anlamadım
kaptanımız biliyordur belkibende bilmiyorum canım, sadece 9. takımda ayrılıklar oldu 13. takım kuruldu, o dönem takip etmiştim.
Hoşgeldin üzümüm sende bidaha gitmiyorsun ona göreHoşbuldum canım, gördüm sen de gelmişsin. Benle kilo vermeye başlayan kızkardeşim burda. 0nun 15 oldu verdiği kilo maşallah. Ben hala aynı yerlerdeyim. Bugün benim için de iyi geçti bakalım
ertesiBenden de tünaydın sana canım .... ama ben dedim di mi dün , sen yarına en kötü 59.5 a dönersin diye ..tüüü tüüü maşallah arkadaşıma ... ama ... amaaaaa ...sıkıldık artık 59 lardan ... hadi 58 lere gel
hadi bakalım mimum .... bu hafta cidden son olsun ... inan bana haziran ayı bilançosunu döksem ,haftaya 4 gün yapacakmışsın ... yap ... şöyle afillsinden gelsin mezuniyet artık ... haftaya hem senin hem @ecemavi nin mezuniyet haftası olsun lütfen .
zaten regl ile 65.5 olursun direkt .... eeee azıcıkta sen versen oldu bu iş .... ne görebiliyorsak görelim haftaya ...
rakip çok çıktı sana ece ... yukarda da yazdım .. bu hafta elinizden geleni ardınıza koymayın lütfen . biliyorsun mezuniyete az kala izne ayırmak istemiyorum kimseyi... hadi göreyim sizi
babasıada da katya imiş
bi mesajında yazmışsın kendim ettim kendim buldum diye ... aynen öyle oldu ... üzüldüm çünkü senin artılar biraz da yiyerek geldi ... ve şimdi de yemeyerek gidecekisveç asla haftada 5 kilo vereceğini bilsem
bu sonucu da beklemiyordum elifim ... aklımda çok bir şey yoktu ama 200-300 gr gitmiştir diyordum özellikle yüzme vs ile ...
okudum sıkıcı hem de çok sıkıcı konuşmalar olmuş ...
streste kilo verimini durdurur bazı bünye de .. eve dönüşünle beraber takıma dönüşün de süper olsun diye umut ediyorum .. hemen herkesin bu hafta için bir hedefi var uygulayacağı liste ile ilgili ... sende katıl aralarına ve haftaya bu artıyı en iyi şekilde telafi et
canım geçen cuma bildirim yapmamıştın ... bir önceki hafta 76.6 ... 2 haftada 2.3 yani ... artık hangisi ne zaman gitti bilemem ama sonuç yine süper ... tek kötü yanı geçen hafta kilo bildirimin yok diye bu hafta şartlar uygun olsa da liste
bi deşeyim geçmişi hele belki urfa dönüşü yazmışsındır
nefsim ...minnaksın demeyeceğim artık sana ... menülerini de yakın gözlüğümle okuyacağım ... 200...300 derken her hafta ivme yukarı çıkıyor
önce şunu yazayım hedefini çok sevdim
bu hafta içinde kocaman tebrikler ... önce 500 artı gitti üzerine bir de 800aynen devam ... haftaya şöyleeee 81....ıhmmmmmm tadından yenmez
sen bizi unuttun ama ...
canım aman ihmal etme dijital tartı önemli ..çünkü burada 100 gr bile önemli
ve tebrikler ... bu durumda geldiğinden beri giden 1.6
kilo bildirimini yazarken ;
geçen hafta 77.6
bu hafta 76
fark 1.6
% 2.06
olarak yazmaya da yavaş yavaş alış canım
hemen notumu alıyorum ... bende senden umutluyum ...
kilo vermede bir sorun yaşamıyorsun sen .... diyete devam da sorun yaşıyorsun sadece .
bunu da not alıyorum ..eflal / hayriş düellosu
ayy buna çok güldüm ya ...
bende favorilere ekledim
çok pis yüklerim ahu .
iki haftanın sabiti .
hem de senin gibi verebilen bir metadamenü yazmadın ki günahını sevabını bilelim ... bayram dedik geçtik ... ama bu hafta ;
60 ları gör derim ... nasıl görürsün bence çok rahat görürsün
inanılmaz yüzdeler var ... hatta rekor kilo verimleri var ..şimdi baktım paylaşım alanına ...hem de bayraam ertesi
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2096#post-51925561
henüz 3 takım bildirim yapmış ... 3ü de birbirinden şahane ... ben böyle bireysel yüzde görmedim açıkcası ... işlerim hafiflesin bu hafta ne yiyip içmişler bakacağım ...
Bende bizim listeyi toparlayayım yavaş yavaş ... gelecek bildirim kalmadı sanıırrım listede .
Sarayca yazmış bilmiyorum ben yeni takımıda fazla kurcalamayalım ban man yeriz kaptanımız kızaryeni takım hangisi
Daha önce hiç denedin mi bilmiyorum ama Leslie yapsana.
Evden cikmadan ohh inanki yuruyusten daha etkili.
Yavaş yavaş yaparsın önce 1 mil (15 dk) sonra arttirirsin
Hoşbuldum canım, gördüm sen de gelmişsin. Benle kilo vermeye başlayan kızkardeşim burda. 0nun 15 oldu verdiği kilo maşallah. Ben hala aynı yerlerdeyim. Bugün benim için de iyi geçti bakalım
Göz kırpıyor zaten tebrik ederim canım
Hadi hayırlı olsun canım hedefine ulaşırsın inşallah
Hadi hayırlı olsun inşalalh hedefine ulaşırsın canım
Reglidendir o haftaya daha da iyi şekilde dönersin inşallah
evet ablacım bi 4 günlük yapmanın zamanı geldi artık... listeyi daha fazla meşgul etmemin de anlamı yok artık inşallah haftaya güzel olur herşey bakalım :)
ayyyy yok yok vallaha 9. takımda ki yüksek kilo veren arkadaşlara imrendim, biri 4 biri 3 küsür kilo vermiş maşallah
kaptanım kaptanım bu hafta hem kendimi hem takımımı birinci etmeliyim
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinizeeee cook tesekkur ederimmm
Her hafta vermiyodur illaki yoksa kendimi ihtihar ederim
Kim verdi kim vermedi diye bakamadım bir geçmiş yapayım
Hoşgeldin üzümüm sende bidaha gitmiyorsun ona göre
ertesi
Sarayca yazmış bilmiyorum ben yeni takımıda fazla kurcalamayalım ban man yeriz kaptanımız kızar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?