Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun hemşom, neyse ki bir şey çıkmamış

Bitmiyor entrika bitmiyor

Gittim 9. takımı inceledim orda 4 kilo veren arkadaşın menülerini favorilere ekledim:)
Galiba bişeyler olmuş kizcagiz.
Kilosuna inanmamislar kızmış yani bi insan kilosuyla ilgili niye yalan soylesin kii kimi kandirmis olur..
Demiş işte bayramda aç gezdim kaçamak yapmadim diye...
Yemezsen verirsin net.

Canım hoşgeldin.
Ben holter olayını bilmiyordum şükür iyi çıkmış.
Dikkat et kendine.

ben biraz takip etmiştim, 9. takıma helal olsun,birbirine kenetlendiler, başardılar...

işte kim niye inanmamış merak ettim

Kizzz beynim yandı
Havuz problemleri halt etmiş anlamadım

Hoşbuldum canım, gördüm sen de gelmişsin. Benle kilo vermeye başlayan kızkardeşim burda. 0nun 15 oldu verdiği kilo maşallah. Ben hala aynı yerlerdeyim. Bugün benim için de iyi geçti bakalım
Hoşgeldin üzümüm sende bidaha gitmiyorsun ona göre
ertesi

yeni takım hangisi
Sarayca yazmış bilmiyorum ben yeni takımıda fazla kurcalamayalım ban man yeriz kaptanımız kızar

On
Daha önce hiç denedin mi bilmiyorum ama Leslie yapsana.
Evden cikmadan ohh inanki yuruyusten daha etkili.
Yavaş yavaş yaparsın önce 1 mil (15 dk) sonra arttirirsin

Canım. Lesli ablayı İyİ tanırım cok guzel. Sıkılasmıztım buraya laptomu getırdım yuklemısstım lesşı yapmak. İçin Belkı bugun basarım sıddetle bende onerırım acaıp toparlıyor

Hoşbuldum canım, gördüm sen de gelmişsin. Benle kilo vermeye başlayan kızkardeşim burda. 0nun 15 oldu verdiği kilo maşallah. Ben hala aynı yerlerdeyim. Bugün benim için de iyi geçti bakalım

Canım kardeşin kim

Tesekkurler canım hosbuldum maşallah senı n kılonada

Ahu ve essız anlatımı futbol Macı Dı ler g

Şimdi son kalan geçmişe bakayım ....

Sonra listelerimizi paylaşayım ...

Sonra haftaya külahları değişmemek için hedefleri yazayım ...

Sonra ikili yarışlarda kim kimin karşısına geçti desin hele ...

Bir de spor puanları listesi var

Canlaaaar , hiç bir takımı konuşmayı sevmem ... takımlar arası yaşananları biliyorum evet .

Hoş şeyler değil ...

Olaya iyi yanı ile bakalım , her şerrin hayrı ... müthiş kilolar verilmiş .... herkes zayıflıyor ne güzel

Eeeeeee ..... siz de deeee hadiiiiiii

Söz kimseden 3-4 kilo beklemiyorum 2.5 yeter

Hadi bakalım ....

evet ablacım bi 4 günlük yapmanın zamanı geldi artık... listeyi daha fazla meşgul etmemin de anlamı yok artık inşallah haftaya güzel olur herşey bakalım :)

liste oyalamak değil kuzum , kendimizi oyalamayalım ... bu ara listemizde yer var ...

sen kendin ve benim için bu hafta hedefi büyük tut ... ablana hediye olsun

ayyyy yok yok vallaha 9. takımda ki yüksek kilo veren arkadaşlara imrendim, biri 4 biri 3 küsür kilo vermiş maşallah
kaptanım kaptanım bu hafta hem kendimi hem takımımı birinci etmeliyim

69 gibi ..bunu da ekleyeyim mi favorilere

kuzum şükür önemli bir durum yok ... sağlıklı beslenmeye devam

Her hafta vermiyodur illaki yoksa kendimi ihtihar ederim

etme etme ... her hafta veriyor

Kim verdi kim vermedi diye bakamadım bir geçmiş yapayım

Valla ben sana özet geçeyim , sen ve exma nın yüzdesi ile arkadan destek veren white olmasa idi ...liste ayvayı yemişti bu hafta

paparazzi ahu ...
bende az çok biliyorum ... bazı özel mesajlar almıştım .. bakmak durumunda kaldım o ara ..

Hoşgeldin üzümüm sende bidaha gitmiyorsun ona göre

ertesi

Sarayca yazmış bilmiyorum ben yeni takımıda fazla kurcalamayalım ban man yeriz kaptanımız kızar

ertesi neeee ?

2 kilo veremeyecek misin ? ooooo oooo kapatalım tükkanı biz hem de bi gece de 1.6 veren ahu ...

Spor listesini cok merak ediyorum
Bu arada kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.
Vetemeyenler de daha bi hirsla hafta acisini cikarticaklardir eminim.
Insan verdikce veresi geliyor.
Sanki kilo vermek daha dogrusu incelmek, kendini gerceklestirmek insana kararlilik ve sureklilik veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…