Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla dogru diyosun bende yazdim zaten cok sicakti oglen yiyemedim gercekten.
Aksamda cikmam gerekiyodu cocuklari acele yedirdim ne salata yapabildim ne yogurt koyabildim.

Uymaya cabaladigim bi liste var zaten salatasiz ogun yok.
Ben bu kiloyu cocuklara herseye ragmen verirsem sadece kilo vermis olmiycam cok seyi basarmis olucam.
Kasik hesabi en sevmedigim sey ama oyle yaziyo zaten 2-3 kere koyunca goz alisiyo o miktara.
Tam liste 1900 kalori az degil ama ben yapamiyorum henuz

Sinirimde bozuktu onunda cok etkisi var.

Bendede 4 tane 14,10,4,2 evet zor onlari kendinden önce düşünüyorsun ama sende onların bi nevi sigortasısın kilo sağlığı da götürüyor onlar icin kendin icin

dün yediklerim yüzümden vücudum çok şiş. nasıl bir ağırlık var anlatamam. yerimden kalkasım yok. zaten hava da çok sıcak. hasta gibi hissediyorum kendimi.

Saat 3 kalkip jillian nmtz mi yapsam

Mortimmmm yapmadın di miiii yapmazsım yapmazsınnnnn

Aklımdaydın canım ne yalan söyleyeyim ... dur bakalım ... bekliyorum bakalım gönüllük esasıyla :)

Günaydın canım.
Geçmiş olsun önce fenadır diş ağrısı.
Tartını da az elleşme gün içinde bir kez bozmaz da .. biz mübarek tepesinden inmiyoruz
Bende banyodan kaldırsam diyorum , şöyle çıkarıp tartılacağım bi yere koysam ...

Gunaydinnnnn
Cisssiz cosssuuzzz bi haftasonu olmasi dilegiyle...
Gunaydinnnnnnnnnn...

Günaydınnnn canım mesajlarını her okuduğumda sana karşı acayip bir insncım var nisa ... istek ve azmini burdan hissediyorum hep iyi ki geldin .

Günaydın bonusum
Belden bende çok çektim zamanında . 3 fıtık biri devasa ... o zaman yusuf yoktu daha ... dr.ya ameliyat ya ameliyat ...yoksa doğumda masada kalırsın demişti. Ameliyat olmadım , masada kalmadım şükür.
Kilo verdiğinde sende farkı farkedeceksin.
Sürekli sırtımızda 2 damacana su ile dolaşabilir miyiz ?? Işte 100 kilo üzerinde öyle dolaştık hep ... helal bize

Menüne ve gece kaçamağına gelince .. önce şunu yazayım teşbihte hata olmaz ...eşekten düşeni eşekten dülen anlar hesabı ...tüm gün dirayetli gidip gece cozutan Antepia27 Ile sıkı irtibatta olun . O da diyetini hep böyle bozdu.
Ha olumlu örnek istersen de ... @masumm o da gece kalkıp yiyenlerdenken şimdi 62 kilolarda
Menünle ilgili tüm gerçekleri aeben Yazmış. Akşam 5 kaşık yemekle doyulur mu ?
Senin vücudun şu an dolu dolu bi tas çorba ...ana yemek ...bol salata...yoğurt...yanına 1 dl ekmek belki de ...ister.
Kısma...kısarsan mutfakta soluğu alırsın.

Günaydın iyi hafta sonları

Günaydın canımmmm kv gününe hazır mısın askeeeer ben çok inanıyorum sana .... geçen akşam ki doğum günü gibi bundan da zaferle çıkacaksın.

günaydın kızlar
herkese bol dinlenmeli neşeli güzel bir hafta sonu diliyorum

Günaydınnnnnnnn mücverim canım
Kıızçelerr günaydınnnn musmutlu bir haftasonu diliyorummm
günaydın dely fişeğimmmmm .... geç uyandım unuttum tartıl yazmayı ...keşke geceden dürteydim .
Tartıl deliiiiiii tartıllllllllll

günaydın. mutlu haftasonları olsun

Günaydın fulyaaa

Hafta sonu harika menüler bekliyorum senden ......

Günaydınnnnn hayırlı yolculuklar inşallah evde çok iş çıkmamıştır sana.

Günaudın herkeseee

Dün bu sıcakta hamama gittim pelte gibiyim şu anda :)

Günaydınnnnnnnn ...kese de attıraydın
ecemavi Bak mimu hamam kesesi ile yarım kilo atmış diyorlaaar tellak aradı beni

Gun aydın hayırlı sabahlar fit ve olma adaylarını hanımlar. Guzel bir gun dileğiyle

Günaydınnnnn .... bonusla atışma mesajına bayıldım bak derdiniz ortak ....hem morti hem yoldaş oluveerin fatma

Günaydınnnn .... bak ilk hafta yine coşup sonra yok olmak yoook e miiii
Yavaş yavaş soh et ede ede

Günaydınnn ececim
Hadi bakalım 4 günle mimu ile deli şov bekliyorum bu hafta.

Cezaya gelince , biri ile tartışmaya girdiğinde her bölümde alabilirsin .
Şimdi senle burda tartışıp uzattan , polemikten ceza alabiliriz
Eflal genelde bir derdim var bölümünde açılan konulara yorum yazıyor ... orası fena ...fikirler çatışabiliyor ...eflalin ceza aldığı konuya baktım , küfürler bile havada uçmuş tabii eflal değil ... o genelde polemikten ceza alıyor.

Yedirmemmmmmmmm begümüüüüü...tabiiiiii artıları temizlesen hooop yüzden 1500

Begüm gel annem 55 e de havan olsun

Hayatımız tamamiyle değişecek cocuklarin biri liseye biri ortaokula baslayacak

Taşınma işi zor ama severim ben ..tedbili mekanda ferahlık.
Çocuklar içinde ne mutlu sana ...

dün yediklerim yüzümden vücudum çok şiş. nasıl bir ağırlık var anlatamam. yerimden kalkasım yok. zaten hava da çok sıcak. hasta gibi hissediyorum kendimi.

Fulyacım diyetten önce senin olumlama danışmanın olsam ben

Evet sıcak ...evet tüm haftanın yorgunluğu var ...
Ama neyden sürekli bahsedersen o seninle gelir ...

Bugünün enerji dolu geçeceğini düşün .

ne diyosun (alyanak ses tonunda)

Ausencia Kaptanım ufaktan bende şişlikler inmeye başladı hadi bakalım kazam mübarek ola bu hafta sonu evde iş ve spor var

hafta sonu aşırı sıcaklar var yorma kendini şöyle çekirdeğini cipsini al yanına, benden sana buzzz gibi de bir cola keyif yap mortim,dinlen çok yoruldun,zaten bide işyeride taşınacak ordada yorulcan kendini fazla yorma emi

babam
aynen öyle valla artıları temizliyecek sonra kilo verdim diye hava 6365478214562yemezler cicim nehirnil111

dün akşam acımdan ölüyorum midem sırtıma yapıştı ama inat ettim yemedim aç aç uyudum aslında 2 saat uyuyamadım açlıktanmı bilemem ama uyuyamadım işte

55 ler bana farz oldu napıp edip inmeliyim

Son düzenleme:
ol valla sevinirim birden çok saldım de mi haklısın düşünmeye başlayayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…