Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay acaba nereye ne yazdi aklimda deli sorular

Beğendim bu olumlamalari taşınmaya gelince Ahu060812 ve Nefs de yazmış evet zor ama buraya tasindigimda küçük 4 aylik buyuk 2 yaşındaydı okulda başlamıştı yardim etmesi gerekenler yani yardim derken cocuklar icin sadece balkondan seyrettiler
Benim de büyük oğlum anaokuluna başlıyor, hepimizde bir garip heyecan :)
Onu unuttum 3 numeroda anaokuluna gidecek

Digeri bozuldu ayakl kismi o yuzden bunu aldik

Ahu060812 Ablam bu aralar spor yapıyorum hemen yazayım ..

Dün ( 30 Haziran):
2 saat yüzme
Canım spor puanlamasını değiştirdik 1.sayfada var sen yine normal yaz ben puanlarım

Ausencia yüzmeyi de tabloya ekleyelim
Normal yüzmeyi aynı dakikadan alıcam
Durmadan gidip gelerek yüzmeyi 2 ile çarpıcam çünkü durup durup yüzme yavaş tempoda yürüyüş gibi etki ediyo ama dakika tutulur hiç durmadan gidip gelinir onu 2 zorluk derecesi ile çarpıcam

Ausencia oyle doymayan ben doyuyorum ya şiş kalktim sofradan yani az yemis gibi degildim.
Sicak stres bi garip hallerdeydim.

Az gelmistir illaki yedigim sonucta bunye iri :)) pes etmeye hic niyetim yok.

Gece kalkip yemeyi birakali uzun zaman oldu ama onlardan kalan insulin direncim var iste direnci gostericem ben ona

Daha once hic bir listeye uymadigim icin 1-2 hafta deniycem iyi hissedersem bana uygun olup olmadigini anliycam.

Umarım benimde kilolarım geldiği gibi gider tatlım :)
Evet yaaa aklıma geldi dedim bi arayayım görevli dün bi küçük çoçuk oynuyordu kart gibi bişeyle yere atmış sonra Allahtan, bugün baktı tekrar yerlere sagolsun bulmuş :) yakınıma aldırdım. Bizde bi laf vardır helâl mal nerden olursa dönüp yine sahibine gelir şükür bulundu bir nebze olsa rahatladım. Telefona da bir çözüm bulunur Insallah, içinde rehber yine resimler dosyalar var. Umarım o da hallolur

39yaşındayım canim80 civari geziyordum burada bir kelebekolacam var onun ablasıyım bana 15 tatilde israr etti iyi bir kaptanımız var cok özverili gel diye daha oncedendebaska takımlardaydım hep yarim kaldı kilomaceram tabi kusur benim bazende hamilelikler girdi araya simde 66 civarindayimins hedefim 5 leri görmek Efser bahsettigi su kaynatan tryzeleri okuyunca kendime yakin buldum 3,4 aydır su kaynatiyorum halamla ara bozuk ona ragmen pes etmedim kaptan sağolsun

Sağol Pınarım bende sevindim çok

Teşekkür ederim Ahucum o senin güzelliğin ay sorma canım ya iki gündür bişeyleri kıra kıra bi hal oldum  önce telefon sonra cam tencere kapağı kahvaltılığın birinin kapağı bi haller var üzerimde ama hayr ola
Suyu arttırmaya çalışıyorum, bu aralar anlamadım içemiyorum. Bugün zorluyorum vücut alışsın diye

selam kizlar 200 den fazla mesaj var okuyacagim.once dunku menumu yazayim

sabah
iki dilik tb ekmegi
beyaz penir
domates
2 dilim salam
siyah cay

ogle
izgara kofteli.salata

aralarda sade kahve ve yesil cay wardi yaninda iki uc tane mini grisini ile

aksam domates corbasi
bol salata

su 3 litre
1 saat yuruyus Ahu060812 Ausencia

Canim cok güzel menu güzel spor ,kutlarm

Canim hosgeldin nasılsın tlf geçmiş olsun 1 ayı aşkın benimde tlf kayıp evde kaybettim saniyorum ama çıkmadı başka bi kart aldım eski bi tlf taktım onunla kulübe giremiyorum
Bende en çok no üzüldüm çok eski tanıdıkları no vardı kismet

Naklen yayın
Evde iki ara öğün yaptım her ihtimale karşı uygun bir menü çıkar umuduyla saglaolsun ev sahibinden müsadesi ile kendi sevrisimi kendim aldım
Zannettigim gibi salata meze yoktu bende
tavuklu pilavın tavuğundan 2 kaşık tavuk 1 kaşıktan az pirinc pilavı 1 kepceden az yayla corbası aldım
Sarma bulgur köftesi tatlı yemedim

Temposunu yazman yeterli bonuscan

Ablam aynı numarayı çıkarttırsaydın ya hiç olmazsa onlar seni aradıkça kaydederdin numaraları

Teşekkür ederim Fatmacım sende hoş geldin :) telefonumun iç ekranı kırıldı sanırım hiç görüntü yok tamir ettirsem astarı yüzünü geçecek bilemiyorum ne yapsak içindekilere ulaşsam yeter bakalım kısmette varsa olur ne diyim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…