- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
Mortimmmm yapmadın di miiii yapmazsım yapmazsınnnnn
Aklımdaydın canım ne yalan söyleyeyim ... dur bakalım ... bekliyorum bakalım gönüllük esasıyla :)
Günaydın canım.
Geçmiş olsun önce fenadır diş ağrısı.
Tartını da az elleşmegün içinde bir kez bozmaz da .. biz mübarek tepesinden inmiyoruz
Bende banyodan kaldırsam diyorum , şöyle çıkarıp tartılacağım bi yere koysam ...
Günaydınnnn canımmesajlarını her okuduğumda sana karşı acayip bir insncım var nisa ... istek ve azmini burdan hissediyorum hep iyi ki geldin .
Günaydın bonusum
Belden bende çok çektim zamanında . 3 fıtık biri devasa ... o zaman yusuf yoktu daha ... dr.ya ameliyat ya ameliyat ...yoksa doğumda masada kalırsın demişti. Ameliyat olmadım , masada kalmadım şükür.
Kilo verdiğinde sende farkı farkedeceksin.
Sürekli sırtımızda 2 damacana su ile dolaşabilir miyiz ?? Işte 100 kilo üzerinde öyle dolaştık hep ... helal bize
Menüne ve gece kaçamağına gelince .. önce şunu yazayım teşbihte hata olmaz ...eşekten düşeni eşekten dülen anlar hesabı ...tüm gün dirayetli gidip gece cozutanAntepia27 Ile sıkı irtibatta olun . O da diyetini hep böyle bozdu.
Ha olumlu örnek istersen de ... @masummo da gece kalkıp yiyenlerdenken şimdi 62 kilolarda
Menünle ilgili tüm gerçekleri @aeben Yazmış. Akşam 5 kaşık yemekle doyulur mu ?
Senin vücudun şu an dolu dolu bi tas çorba ...ana yemek ...bol salata...yoğurt...yanına 1 dl ekmek belki de ...ister.
Kısma...kısarsan mutfakta soluğu alırsın.
Günaydın canımmmmkv gününe hazır mısın askeeeer ben çok inanıyorum sana .... geçen akşam ki doğum günü gibi bundan da zaferle çıkacaksın.
Günaydınnnnnnnn mücverim canım
günaydın dely fişeğimmmmm .... geç uyandım unuttum tartıl yazmayı ...keşke geceden dürteydim .
Tartıl deliiiiiii tartıllllllllll
Günaydın fulyaaa
Hafta sonu harika menüler bekliyorum senden ......
Günaydınnnnn hayırlı yolculuklarinşallah evde çok iş çıkmamıştır sana.
Günaydınnnnnnnn ...kese de attıraydın
ecemavi Bak mimu hamam kesesi ile yarım kilo atmış diyorlaaar tellak aradı beni
Günaydınnnnn .... bonusla atışma mesajına bayıldımbak derdiniz ortak ....hem morti hem yoldaş oluveerin fatma
Günaydınnnn .... bak ilk hafta yine coşup sonra yok olmak yoook e miiii
Yavaş yavaş soh et ede ede
Günaydınnn ececim
Hadi bakalım 4 günle mimu ile deli şov bekliyorum bu hafta.
Cezaya gelince , biri ile tartışmaya girdiğinde her bölümde alabilirsin .
Şimdi senle burda tartışıp uzattan , polemikten ceza alabiliriz
Eflal genelde bir derdim var bölümünde açılan konulara yorum yazıyor ... orası fena ...fikirler çatışabiliyor ...eflalin ceza aldığı konuya baktım , küfürler bile havada uçmuştabii eflal değil ... o genelde polemikten ceza alıyor.
Ay acaba nereye ne yazdi aklimda deli sorular
Beğendim bu olumlamalari taşınmaya gelince
Yedirmemmmmmmmm begümüüüüü...tabiiiiii artıları temizlesen hooop yüzden 1500
Begüm gel annem 55 e de havan olsun
Taşınma işi zor ama severim ben ..tedbili mekanda ferahlık.
Çocuklar içinde ne mutlu sana ...
Fulyacım diyetten önce senin olumlama danışmanın olsam ben
Evet sıcak ...evet tüm haftanın yorgunluğu var ...
Ama neyden sürekli bahsedersen o seninle gelir ...
Bugünün enerji dolu geçeceğini düşün .
Onu unuttum 3 numeroda anaokuluna gidecekBenim de büyük oğlum anaokuluna başlıyor, hepimizde bir garip heyecan :)