Pili çıkarıp takınca kilon değişti mi?Benim tartı eksik tartiyor sanırım
Sürekli tepesindeyim, ondan olabilirmi acaba , gerçek kilom 62.8 değil sanırım
Allah'tan listede değilim komşum geldi eksik tartiyor dedi
Bu ara kestim ekmegi. Keserek yiyorum
Bencede şanslı ve bunun farkında olması çok güzel aferin ona.Geldimmmmm .
Akşam bizim sahile inelim dedik ... baba oğul takılırken ben bi yürüyüş yaptım ... sonra sahilde şişme oyun alanı kurulur , yusufa söz verdik hadi götürelim dedik ama açılmamış .. bastık gaza İzmite fuar lunaparkına ...
Ne kadar şanslıyım ben ... başka anne baba olsa , aaa açılmamış der eve dönerdik dedi ya ... yetti be ...
Şaka maka lunapark çok severim ..bende eğlendim
şimdi bakayım kim ne yemiş,ne demiş
Gözüme kestirdigim @eflalim aslında...İlla ki listede olması gerekmez ... hayırdır gözüne kestirdiğin biri mi var yoksa
görümceye popo beğendiremedik mübarek
Günaydın görüştüm müze görevlisi ile hafıza kartım bulunmuş şükür
Ausencia @_SARAYCA_ kilo almış başını gitmiş maalesef 62,4 kilo idim sabah
Diyete spora sıkıca sarılıp hızlı geleni hızlıca göndericem inşallah  sopanı göster Ausum
18-20 sinde izne çıkıcaz göndermeliyim bu kiloları, wc yok gibi 2 gündür, su az içiyorum acil plan yapmalıyım
Bendede 4 tane 14,10,4,2 evet zor onlari kendinden önce düşünüyorsun ama sende onların bi nevi sigortasısın kilo sağlığı da götürüyor onlar icin kendin icin
ne diyosun(alyanak ses tonunda )
hafta sonu aşırı sıcaklar var yorma kendini şöyle çekirdeğini cipsini al yanına, benden sana buzzz gibi de bir colakeyif yap mortim,dinlen çok yoruldun,zaten bide işyeride taşınacak ordada yorulcan kendini fazla yorma emi
Bir adet geçmişi okuyanNefs Geliyor :)
Yedirmemmmmmmmm begümüüüüü...tabiiiiii artıları temizlesen hooop yüzden 1500
Begüm gel annem 55 e de havan olsun
Taşınma işi zor ama severim ben ..tedbili mekanda ferahlık.
Çocuklar içinde ne mutlu sana ...
Fulyacım diyetten önce senin olumlama danışmanın olsam ben
Evet sıcak ...evet tüm haftanın yorgunluğu var ...
Ama neyden sürekli bahsedersen o seninle gelir ...
Bugünün enerji dolu geçeceğini düşün .
babam
aynen öyle valla artıları temizliyecek sonra kilo verdim diye hava 6365478214562yemezler cicim nehirnil111
dün akşam acımdan ölüyorum midem sırtıma yapıştı ama inat ettim yemedimaç aç uyudum aslında 2 saat uyuyamadım açlıktanmı bilemem ama uyuyamadım işte
55 ler bana farz oldu napıp edip inmeliyim
Selaaaam, günaydın :)
ol valla sevinirimbirden çok saldım de mi haklısın düşünmeye başlayayım o zaman
Benim de büyük oğlum anaokuluna başlıyor, hepimizde bir garip heyecan :)
Pili çıkarıp takınca kilon değişti mi?
Bencede şanslı ve bunun farkında olması çok güzel aferin ona.
Gözüme kestirdigim @eflalim aslında...
Hem başka yerlere gidip banlanmaz..
Bende yardım etmek isterim ama okul zamanı malum gündüzleri hiç giremem yarı yolda birakmaktansa hiç baslamamak tercihimdir...
Tabii ki yinede yapacağım bişey varsa söyle canım elimden geleni yaparım.
Günün En güzel haberiii..
Çokkkk sevindim canım gözün aydın.
Ausencia kaptanim
Sabah tarti aldik kahcaltidan sonra tartildim 75.8 geldim.
Ve bi saat tempolu yuruyus yapmistim.
Bi litrede su icmistim o halde 75.8 geldim
Ya ben o açlıktan uyuyamama hissini , çok yiyip şişkinlikten uyuyamamay tercih ederim valla ... Mazoşişt miyim ne yim
Evet evet çok takıldık burda , bak 57 lerle dibine yanaştım ...sen ufak ufak kaç benden
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
duydum ki harika bir menün varmış bugün ... pazar sabahı seni 81.9 gösterecek kadar harika imiş hatta
Bak benim ömrümün kısmı sıkıntı ile geçti , az sıkıntı çok bunalım hatta ... her şeyin kötüsünü düşünüp , kötüsünü çağıra çağıra yedim ömrü
Şimdi uyanıp başladığım her güne sıkı sıkı sarılıyorum ....
Saldın evetama toparlanmak için bugün harika bir günnnnn
ben yusuf ilk kreşe gittiğinde , eve gelip yatağında ağlamıştım .... ben onsuzz ne yapacağım diye3.5 yaşına kadar yapışık ikiz gibiydik ya ... bi tuhaf gelmişti onun yanımda olmadan başka bir yerde bensiz durması
Canım çok teşekkürlerbiliyorum hepiniz gerektiğinde elinizden geleni yaparsınız ... geçen 20 kişilik misafir cumaya denk gelince anladım bende ...
@eflalim di miburda size sopa gösterip banlanmasa bari
acayip bir şey. herşey yolunda giderken birden sert bir düşüşe gidiyor insan. ben bile bu ruh halime şaşıyorum. toparlanacağım ama. şu baş ağrısında kurtulayım da.Bak benim ömrümün kısmı sıkıntı ile geçti , az sıkıntı çok bunalım hatta ... her şeyin kötüsünü düşünüp , kötüsünü çağıra çağıra yedim ömrü
çok sıcak yaa ben güvenip dışarı çıkamadım valla. yürümek istiyorum ama hasta eder bu sıcak. kaynıyor dışarısı. evlerin içi bile hamam gibi. klimayla oturuyorum.Hadi gittim ben canlar
bu sıcakta nereye çıkılır bilmiyorum ... işte yapasım yok ... duruma göre kahvaltı sonrası bizimkilerin ya burdayım ... ya çıkmışım evden demektir
Doğrudur kaptanımSPOR ÇETELESİ 28.HAFTA
@eflalim 60
suspushanimcim 150
Ahu060812 120
@igdedali 300
Nefs 120
@_SARAYCA_ 40
@Antepia27 80
Ausencia 70
30 dk tempolu yürüyüş , 5 dk da twisterım vardı ..hatrı kalmasın ... 35*2 den hesapladım ..doğru mu ahum ?
Su moduna bende giremedim bi türlü.bugün start vericemGünaydın görüştüm müze görevlisi ile hafıza kartım bulunmuş şükür
Ausencia @_SARAYCA_ kilo almış başını gitmiş maalesef 62,4 kilo idim sabah
Diyete spora sıkıca sarılıp hızlı geleni hızlıca göndericem inşallah  sopanı göster Ausum
18-20 sinde izne çıkıcaz göndermeliyim bu kiloları, wc yok gibi 2 gündür, su az içiyorum acil plan yapmalıyım
tempolu yürüyüş 2 yavaş yürüyüş 1 koşu 3 ile çarpılacak sadece koşu 3 yani...sen belirterek yazsan yeterYeni puan sistemine göre yaptığımız yürüyüşü yavaş-orta-hızlı- şeklinde belirtmemiz yeterli mi abla?
Spor programı değişti miii ?? Ayy bir sürü şey kaçırmışımmGünaydın yoldaşlarım
Hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım bugün benimde içimde kelebekler uçuyo diyete yeni başlamış gibiecemavi neden acaba Aus büyümü yaptı ki.sanada kolay gelsin 4 çocukla taşınmak zor üstüne 4 çocuğun eşyasını toplayıp yerleştirmek dahada zor Allah yardımcın olsun
saydin78 ablam gözün aydın dün bi türlü yazamadım nazar değmiştir diyecektim o kadar güzel fotoya...neyseki bulmuşsun
Doğrudur kaptanım
Su moduna bende giremedim bi türlü.bugün start vericem
tempolu yürüyüş 2 yavaş yürüyüş 1 koşu 3 ile çarpılacak sadece koşu 3 yani...sen belirterek yazsan yeter
Kendimce önemler aldım bakalım
Mortimmmm yapmadın di miiii yapmazsım yapmazsınnnnn
Aklımdaydın canım ne yalan söyleyeyim ... dur bakalım ... bekliyorum bakalım gönüllük esasıyla :)
Günaydın canım.
Geçmiş olsun önce fenadır diş ağrısı.
Tartını da az elleşmegün içinde bir kez bozmaz da .. biz mübarek tepesinden inmiyoruz
Bende banyodan kaldırsam diyorum , şöyle çıkarıp tartılacağım bi yere koysam ...
Günaydınnnn canımmesajlarını her okuduğumda sana karşı acayip bir insncım var nisa ... istek ve azmini burdan hissediyorum hep iyi ki geldin .
Günaydın bonusum
Belden bende çok çektim zamanında . 3 fıtık biri devasa ... o zaman yusuf yoktu daha ... dr.ya ameliyat ya ameliyat ...yoksa doğumda masada kalırsın demişti. Ameliyat olmadım , masada kalmadım şükür.
Kilo verdiğinde sende farkı farkedeceksin.
Sürekli sırtımızda 2 damacana su ile dolaşabilir miyiz ?? Işte 100 kilo üzerinde öyle dolaştık hep ... helal bize
Menüne ve gece kaçamağına gelince .. önce şunu yazayım teşbihte hata olmaz ...eşekten düşeni eşekten dülen anlar hesabı ...tüm gün dirayetli gidip gece cozutan @Antepia27 Ile sıkı irtibatta olun . O da diyetini hep böyle bozdu.
Ha olumlu örnek istersen de ... @masummo da gece kalkıp yiyenlerdenken şimdi 62 kilolarda
Menünle ilgili tüm gerçekleri @aeben Yazmış. Akşam 5 kaşık yemekle doyulur mu ?
Senin vücudun şu an dolu dolu bi tas çorba ...ana yemek ...bol salata...yoğurt...yanına 1 dl ekmek belki de ...ister.
Kısma...kısarsan mutfakta soluğu alırsın.
Günaydın canımmmmkv gününe hazır mısın askeeeer ben çok inanıyorum sana .... geçen akşam ki doğum günü gibi bundan da zaferle çıkacaksın.
Günaydınnnnnnnn mücverim canım
günaydın dely fişeğimmmmm .... geç uyandım unuttum tartıl yazmayı ...keşke geceden dürteydim .
Tartıl deliiiiiii tartıllllllllll
Günaydın fulyaaa
Hafta sonu harika menüler bekliyorum senden ......
Günaydınnnnn hayırlı yolculuklarinşallah evde çok iş çıkmamıştır sana.
Günaydınnnnnnnn ...kese de attıraydın
ecemavi Bak mimu hamam kesesi ile yarım kilo atmış diyorlaaar tellak aradı beni
Günaydınnnnn .... bonusla atışma mesajına bayıldımbak derdiniz ortak ....hem morti hem yoldaş oluveerin fatma
Günaydınnnn .... bak ilk hafta yine coşup sonra yok olmak yoook e miiii
Yavaş yavaş soh et ede ede
Günaydınnn ececim
Hadi bakalım 4 günle mimu ile deli şov bekliyorum bu hafta.
Cezaya gelince , biri ile tartışmaya girdiğinde her bölümde alabilirsin .
Şimdi senle burda tartışıp uzattan , polemikten ceza alabiliriz
Eflal genelde bir derdim var bölümünde açılan konulara yorum yazıyor ... orası fena ...fikirler çatışabiliyor ...eflalin ceza aldığı konuya baktım , küfürler bile havada uçmuştabii eflal değil ... o genelde polemikten ceza alıyor.
hafif bir menüm var evet ama 81.9 dedin yaYa ben o açlıktan uyuyamama hissini , çok yiyip şişkinlikten uyuyamamay tercih ederim valla ... Mazoşişt miyim ne yim
Evet evet çok takıldık burda , bak 57 lerle dibine yanaştım ...sen ufak ufak kaç benden
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
duydum ki harika bir menün varmış bugün ... pazar sabahı seni 81.9 gösterecek kadar harika imiş hatta
Bak benim ömrümün kısmı sıkıntı ile geçti , az sıkıntı çok bunalım hatta ... her şeyin kötüsünü düşünüp , kötüsünü çağıra çağıra yedim ömrü
ben yusuf ilk kreşe gittiğinde , eve gelip yatağında ağlamıştım .... ben onsuzz ne yapacağım diye3.5 yaşına kadar yapışık ikiz gibiydik ya ... bi tuhaf gelmişti onun yanımda olmadan başka bir yerde bensiz durması
Canım çok teşekkürlerbiliyorum hepiniz gerektiğinde elinizden geleni yaparsınız ... geçen 20 kişilik misafir cumaya denk gelince anladım bende ...
@eflalim di miburda size sopa gösterip banlanmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?