Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim tartı eksik tartiyor sanırım
Sürekli tepesindeyim, ondan olabilirmi acaba , gerçek kilom 62.8 değil sanırım
Allah'tan listede değilim komşum geldi eksik tartiyor dedi
Pili çıkarıp takınca kilon değişti mi?

Bu ara kestim ekmegi. Keserek yiyorum

Bencede şanslı ve bunun farkında olması çok güzel aferin ona.

İlla ki listede olması gerekmez ... hayırdır gözüne kestirdiğin biri mi var yoksa
görümceye popo beğendiremedik mübarek
Gözüme kestirdigim @eflalim aslında...
Hem başka yerlere gidip banlanmaz..
Bende yardım etmek isterim ama okul zamanı malum gündüzleri hiç giremem yarı yolda birakmaktansa hiç baslamamak tercihimdir...
Tabii ki yinede yapacağım bişey varsa söyle canım elimden geleni yaparım.

Günün En güzel haberiii..
Çokkkk sevindim canım gözün aydın.
Bendede 4 tane 14,10,4,2 evet zor onlari kendinden önce düşünüyorsun ama sende onların bi nevi sigortasısın kilo sağlığı da götürüyor onlar icin kendin icin

Bak sen ince kaburgadan mı giriyorsun morti Azıcık toparlamam gerek bak yaz geldi diyorsun denizi var tatili var gezmesi var incecik olmalıyım

Aynen kaptanım artıları temizlesem yeter bana ya da en fazla 53 öpüp başıma koyarım

Ya ben o açlıktan uyuyamama hissini , çok yiyip şişkinlikten uyuyamamay tercih ederim valla ... Mazoşişt miyim ne yim

Evet evet çok takıldık burda , bak 57 lerle dibine yanaştım ...sen ufak ufak kaç benden

Selaaaam, günaydın :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

duydum ki harika bir menün varmış bugün ... pazar sabahı seni 81.9 gösterecek kadar harika imiş hatta

ol valla sevinirim birden çok saldım de mi haklısın düşünmeye başlayayım o zaman

Bak benim ömrümün kısmı sıkıntı ile geçti , az sıkıntı çok bunalım hatta ... her şeyin kötüsünü düşünüp , kötüsünü çağıra çağıra yedim ömrü

Şimdi uyanıp başladığım her güne sıkı sıkı sarılıyorum ....

Saldın evet ama toparlanmak için bugün harika bir günnnnn

Benim de büyük oğlum anaokuluna başlıyor, hepimizde bir garip heyecan :)

ben yusuf ilk kreşe gittiğinde , eve gelip yatağında ağlamıştım .... ben onsuzz ne yapacağım diye 3.5 yaşına kadar yapışık ikiz gibiydik ya ... bi tuhaf gelmişti onun yanımda olmadan başka bir yerde bensiz durması

Canım çok teşekkürler biliyorum hepiniz gerektiğinde elinizden geleni yaparsınız ... geçen 20 kişilik misafir cumaya denk gelince anladım bende ...

@eflalim di mi burda size sopa gösterip banlanmasa bari

Benim lunapark yorgunu uyandı ... baba hala uyuyor ... kahvaltı hazırlayayım onlara ...

İlerleyen saatlerde gelirim yine güzeller ...

Biliyorsunuz ama hatırlatayım ; iyi bir hafta geçirmek , cumaya güzeeeel kilolar (lar diyorum bak ) vermek için en önemli günler hafta sonları ...
Pzt ye ne kadar eksi ile girerseniz , o hafta yüzünüze o kadar güler .

Ausencia kaptanim
Sabah tarti aldik kahcaltidan sonra tartildim 75.8 geldim.
Ve bi saat tempolu yuruyus yapmistim.
Bi litrede su icmistim o halde 75.8 geldim

Canım diğeri evde değil mi ? eskisi hala ölçebiliyorsa , ikisi ile de tartılıp tartı farkı var mı yazar mısın bana müsait bir vakit ?
Ona göre giriş kilonu yeni tartıya göre düzenlerim ... burada işler hep kurallı mübarek

Çokkkk eğlenceli olur onunla..
Bakalım gelince ne diyecek. .
Kizzz @eflalim okuyorsun demii

Hadi gittim ben canlar

bu sıcakta nereye çıkılır bilmiyorum ... işte yapasım yok ... duruma göre kahvaltı sonrası bizimkilerin ya burdayım ... ya çıkmışım evden demektir

acayip bir şey. herşey yolunda giderken birden sert bir düşüşe gidiyor insan. ben bile bu ruh halime şaşıyorum. toparlanacağım ama. şu baş ağrısında kurtulayım da.

Hadi gittim ben canlar

bu sıcakta nereye çıkılır bilmiyorum ... işte yapasım yok ... duruma göre kahvaltı sonrası bizimkilerin ya burdayım ... ya çıkmışım evden demektir
çok sıcak yaa ben güvenip dışarı çıkamadım valla. yürümek istiyorum ama hasta eder bu sıcak. kaynıyor dışarısı. evlerin içi bile hamam gibi. klimayla oturuyorum.

Günaydın yoldaşlarım
Hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım bugün benimde içimde kelebekler uçuyo diyete yeni başlamış gibi ecemavi neden acaba Aus büyümü yaptı ki.sanada kolay gelsin 4 çocukla taşınmak zor üstüne 4 çocuğun eşyasını toplayıp yerleştirmek dahada zor Allah yardımcın olsun
saydin78 ablam gözün aydın dün bi türlü yazamadım nazar değmiştir diyecektim o kadar güzel fotoya...neyseki bulmuşsun
Doğrudur kaptanım
Su moduna bende giremedim bi türlü.bugün start vericem
Yeni puan sistemine göre yaptığımız yürüyüşü yavaş-orta-hızlı- şeklinde belirtmemiz yeterli mi abla?
tempolu yürüyüş 2 yavaş yürüyüş 1 koşu 3 ile çarpılacak sadece koşu 3 yani...sen belirterek yazsan yeter

Selamlar Gelemedim uzun süredir çünkü yoğun ve stresliydim.. Bahsetmiştim bugün seviye belirleme sınavı oldum.. Cidden rahatladım, hayırlısı olsun artık

Ausencia Ablacım kilom cuma günü 66.1 idii.. Yani +100 .. Ama bu bana göre çok iyiydi çünkü bayramda şehir dışına çıktık ve baya bir yedim Neysee yola devam

Spor programı değişti miii ?? Ayy bir sürü şey kaçırmışımm

Kendimce önemler aldım bakalım
Gazamız mubarek olsun muhabet sıkarsa canlı yayın yaparım
Bu sıcaklarda bu günler ne ayak hepsi menepozlu bir sürü kadın hepsi su kaynatan dumanı cıkan arabaya benziyorlar bu işkencegi kendilerine neden yaparlar

hafif bir menüm var evet ama 81.9 dedin ya kaptan bu haftanın 9. takımı gibi olmamızı istiyor sanırım cumaya. 4 kilo veren vardi.

Bu arada süt içebilir miyim? Ara olarak 1 bardak? Agir mi olur süt? Burda birkaç hafta önce okumuştum sütle ilgili bir şey net hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…