Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Pişmiş domates yumurta peynir 3 lüsü
2 dilim tam tahıllı ekmek
Civam percemi
1. Ara 10 fıstık 1 kahve
2. Ara evden cıkmadan 12 kiraz
Öglen
2 kaşık tavuk
1 kaşık pirinç pilavı
1 kepceden az yayla çorbası
Akşam
5 kaşık yogurt ile Semiz otlu salatalıklı caçık diyecegim ama benimki baya salata oldu
2 domates...
Ara soda beyaz cay belki

2,5 lt. olmuştur bile kuzum merak etme, alıştı hemencecik vücudum sopayı görünce akıllandı hemen zaar

Kuzum hiç üzülme.. zaten böyle insanların ağzı asla kilo verdiğinde açılmıyorlar anca laf sokacakları zaman kilonu dikkate alıyorlar. Sen onlara inat yoluna devam et. Hem allah aşkını şurada nasıl kilo verdiğini hepimiz görüyoruz öyle az buz da değil. Dört beş ay içerisinde alacaklar gerekli cevaplarını cancağızım.

Ay döneyim artık nolur ya.. son 36 saatte toplam 12 saat yol yapmış şekilde olacağız bu akşam. Pazartesi de 12 -13 saatlik bir yolumuz daha var. Hem yol, hem gelin olma hizmeti yapacağım derken perişan oldum. Şurada sohbet etmeyi çok özledim ya, daha cuma sonuçlarına bile bakamadım, şimdi bakacağım.

Aynen cnm yazin çok otururuz
bu sene sadece içmeli katılıyorum yemiyorum termosta çay yaptım şimdi inecez birazdan

inmeden 3 mil lesile patlattım
birde bantta yürürüm, resmen sıcak esiyor yaw

Benim kilo verdigimi burdakiler biliyor gibi sanki reyal hayatta kimse ağzını acıp verdin demeye agzı varmıyor ençokta Ausencia seviniyor

afiyet olsun canım. sizin günler bildiğin yemekli oluyor anladığım kadarıyla. biz de poğaça, börek, kurabiye, sütlü tatlı, pasta, salata çeşitleri, sarma, mercimek köftesi, kısır falan yapılır. öyle sulu yemek, pilav yapılmaz. iyi kurtarmışsın ama. tebrikler

hiç hoş şeyler değil. ben de öyle ortamlara hiç girmek istemem. o karakterdeki insanlar sonra senin de ardından konuşurlar.

Parkta bi teyzeyle yurudum.
Ama ne yuruyus. Teyze Kemal Sunalin postaci filmindeki gibi.
Yurumuyor ucuyor sanki.
4 5 aydir yuruyormus 20 kilo vermis.
Parkta benim evimin yani.
Teyze uzaktan geliyormus sirf yuruyus icin
teyze hızlı çıkmış

hangi şehirdesin canım? çevre biraz geleneksel sanırım.

İnan bir kaşık bile degildi onu utandığımdan aldım sadece tavuk tabakta sırıtırdı
tavuğunu seçmiş derlerdi o da dedikodu konusu olurdu

Yani her gün dondurma yiyip oynayabilir miyim
sen yine de dondurmayı fazla kaçırma

çok güzelmiş

Hayırlı aksamlar sevgili takımım
Menum verıyorum
SABAH
2dlm
salatalık
7 zeytin

Peynir
ARA
3 hurma
2Cevız
OGLE
2dlm
Patlıcan musakka
Peynır
AKSAM
1 kase. Kurufasulye
Ayran
ARA
tam saymadım bırkaçkiraz
40dk yuruyuş. Artı spor aletleri ile calışma
Su bu sıcakta. 3-4içtım herhalde
Yesill. Çay. İçerım
Hayırlı aksamlar sevgili takımım

Sabah
Tel Peynirli omlet (yaklaşık 1.5 yumurta)
4 siyah zeytin
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği

Ara
1 bardak süt
Bir avuç (7 tane) kiraz

Ara
Birkaç tane fındık

Akşam
Menemen
Salata
Yoğurt
1 bardak çay

Su 2.3 litre. Belki daha fazla.

sabah 10.30
1/2 dilim balkabaklı siyez ekmeği
keçi peyniri
yumurta piyazı
1 kalamata zeytini
domates salatalık

öğlen 14.30
küçük parça süt mısır
100 mlt zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefir
10 çiğ kaju
1 ceviz

akşam 19.15
1 servis kaşığı kadar köy tavuğu (haşlanmış tavuğu az tereyağında tavada çevirdim)
3 yk siyez bulguru
biraz alabaş ve pancar turşusu
2 parça karpuz

ara 20.00
100 mlt zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefir
5 çiğ kaju

yatana kadar 2,5 lt su

Bu yemegin üzerine 4 çesit tatlı bir de tuzlu vardı aşagısı korutmaz yoksa senin az beni çok dedikotularına düşeler kuzum :)))
Doğu anadolunun batısındayım...
Arkamdan konuşuzmaz mı canım yanımda kv ye benim hakkım da bir şey söylerkende yakalamışlıgım var ama benim kv geç uyanacak o bunun farkında degil...
Beklemek erdem işi edepsizlik cahil işi bende erdemliği seçtim bakalım rabbim neler gösterecek...

çeşit bol desene
valla ne diyeyim dedikodu kötü şey haklısın canım. zamanla inşallah anlar.

çeşit bol desene
valla ne diyeyim dedikodu kötü şey haklısın canım. zamanla inşallah anlar.

Tek başına savaşılmıyor sen bu yanlış desende sanki fransızca konuşuyorsun en iyisi teçrübe etmeleri bırakalım teçrübe etsinler o zaman söyleyecegin bir cift laf var kendi düşen ağlamaz yaşayalım görelim.

anlayınca da kötü hisseder kendini ama tabi yapacak bir şey yok. bekleyip göreceksin tatlım napalım

anlayınca da kötü hisseder kendini ama tabi yapacak bir şey yok. bekleyip göreceksin tatlım napalım
Asılında yavaş yavaş anladı biliyomusun sadece şuanda kendiyle savaşıyor olabilir mi olamaz mı sorularına takılmış eskiden iyi dedigi kadının ic yüzü gördükce sanki bir adım cekiliyor dilerim fazla canını yakmadan anlar
Benim bir lafım var
Birşey suyun üzerinde yüzüyorsa sen nekadar görmüyorum de herkes görüyor o orda aynı kral cıplak hikayesi gibi bir gün görecekler

Ablam spor aletleri dakikan kaçtır aşağı yukarı dakika koymazsanız point yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…