2,5 lt. olmuştur bile kuzum merak etme, alıştı hemencecik vücudumalıntılamadım unutmadan yazayım önceAhu060812 ve saydin78 sizi var yaaaa .... su içilmez beeee .... hem de bu sıcakta .... 2.5 lt ahuuu en azzz , saydın sen de en az 2
canım nasıldı sınav ? hadi bakalım güzel sonuçlar gelir umarım , haber ver ...
+100 de iyiymiş ...
sen bir haftada yok eder , eksileri koyar , 64.5 yaparsın en az
81.9 pazarrtesi kulağa çok hoş geliyor
süt içebilirsin tabii . yoğurdun meta hızlandırma ve yağ yakma özelliği olduğu için süte göre tercih sebebi.
Az yağlı süt tüket ama
Transeksüellerin alışveriş i konusu
Bulursam özelden link atarım ...konu kapandı , herkes ceza aldı zaten .
3 numarayı yerim ben
bende tam yüzmeye gidiyordum ... bana şimdi 2 puan için deli gibi yüzeceksin diyorsun heeee
en sevdiğim mesajlar bunlar ... okurken daha mutluluk sarıyor içimi
güzel sedacım ... aynen devam ... bugünde böyle güzel geçti umarım ...hafta sonu pür dikkat ... daha sık gel ... geçmişi okurken çıkıyorsun konuşamıyoruz hiç ...
ve hedefine kilitlen ... bu hafta cidden omuzlarında yük var.
Sen ,irmae artıları ile ... Ahu060812 @eflalim sabitleri .... @ecemavi .... @mimu88 gr ları şenlendirdikleri listeyi haftaya şaha kaldıracaksınız
Hadi bakalım .... akşam da cacık yapacakmışsın ... salata falan geçiştir ...
İçindeki ot salata yerine geçmezzzz :)
sahte deme beeee ....buz gibi gerçek o ....
Çardaklardan bulacağız artık seni desene
süpeeeeeeeeeeeeeer . spor
irmae irmae .... hadi artık dön ...
Bu hafta heddefler cidden yüksek .
takım için elinden gelenin fazlasını .... döndüğünde yapacaksın eminim ... cumaya bomba
vaaay vaaaay teyze müthiş desene ... takıma çağırsaydın nisa
Aynen bunu motivasyon olarak al boşver gün gelir gıbtayla bakacaklar ...
Ay aklıma geldi biz gecen hafta görümceme davetlitik sanırım bayramın 3. Günü eltimin oğlu beli agŕiyor 20 yaşında arabayada sıgamayınca gel yer degiştirelim o uca ben oturayım dedi patavatsız eltimin kızı ayyy yenge kilo verdinde o küçücük yere sıgarımmı diyosun dedi yok canım ben kardesime acıdım da şimdiye kadar kilo verme mevzü hıç olmadı verdin yada aldın denilmedi ne eltim nede görümcelerim ama laf sokma mevzüsü oldumu herkesden önce atlıyolar bugün eltim yanındakilerle konuşuyor ayyy evde kızlar diyete girdi diye ben bundan kendime pay mı cıkartacagım hayırlı olsun diyetiniz hiç laf sokma niyetinde degilm..
Diyecegim o ki bun insanlar bizim cevremizdeyse bunların ağzını bir karış açtırmak lazım aynı seviyedeyken degil kendi seviyenle agızlarının payını hepberaber verecegiz....
alıntılamadım unutmadan yazayım önceAhu060812 ve saydin78 sizi var yaaaa .... su içilmez beeee .... hem de bu sıcakta .... 2.5 lt ahuuu en azzz , saydın sen de en az 2
+100 de iyiymiş ...
süt içebilirsin tabii . yoğurdun meta hızlandırma ve yağ yakma özelliği olduğu için süte göre tercih sebebi.
Az yağlı süt tüket ama
3 numarayı yerim ben
bende tam yüzmeye gidiyordum ... bana şimdi 2 puan için deli gibi yüzeceksin diyorsun heeee
güzel sedacım ... aynen devam ... bugünde böyle güzel geçti umarım ...hafta sonu pür dikkat ... daha sık gel ... geçmişi okurken çıkıyorsun konuşamıyoruz hiç ...
Sen ,irmae artıları ile ... Ahu060812 @eflalim sabitleri .... @ecemavi .... @mimu88 gr ları şenlendirdikleri listeyi haftaya şaha kaldıracaksınız
takım için elinden gelenin fazlasını .... döndüğünde yapacaksın eminim ... cumaya bomba
alıntılamadım unutmadan yazayım önceAhu060812 ve saydin78 sizi var yaaaa .... su içilmez beeee .... hem de bu sıcakta .... 2.5 lt ahuuu en azzz , saydın sen de en az 2
+100 de iyiymiş ...
Az yağlı süt tüket ama
3 numarayı yerim ben
Benim kilo verdigimi burdakiler biliyor gibi sanki reyal hayatta kimse ağzını acıp verdin demeye agzı varmıyor ençoktaKuzum hiç üzülme.. zaten böyle insanların ağzı asla kilo verdiğinde açılmıyorlar anca laf sokacakları zaman kilonu dikkate alıyorlar. Sen onlara inat yoluna devam et. Hem allah aşkını şurada nasıl kilo verdiğini hepimiz görüyoruz öyle az buz da değil. Dört beş ay içerisinde alacaklar gerekli cevaplarını cancağızım.
Ay döneyim artık nolur ya.. son 36 saatte toplam 12 saat yol yapmış şekilde olacağız bu akşam. Pazartesi de 12 -13 saatlik bir yolumuz daha var. Hem yol, hem gelin olma hizmeti yapacağım derken perişan oldum. Şurada sohbet etmeyi çok özledim ya, daha cuma sonuçlarına bile bakamadım, şimdi bakacağım.
afiyet olsun canım. sizin günler bildiğin yemekli oluyor anladığım kadarıyla. biz de poğaça, börek, kurabiye, sütlü tatlı, pasta, salata çeşitleri, sarma, mercimek köftesi, kısır falan yapılır. öyle sulu yemek, pilav yapılmaz. iyi kurtarmışsın ama. tebriklerNaklen yayın
Evde iki ara öğün yaptım her ihtimale karşı uygun bir menü çıkar umuduyla saglaolsun ev sahibinden müsadesi ile kendi sevrisimi kendim aldım
Zannettigim gibi salata meze yoktu bende
tavuklu pilavın tavuğundan 2 kaşık tavuk 1 kaşıktan az pirinc pilavı 1 kepceden az yayla corbası aldım
Sarma bulgur köftesi tatlı yemedim
hiç hoş şeyler değil. ben de öyle ortamlara hiç girmek istemem. o karakterdeki insanlar sonra senin de ardından konuşurlar.Abla sen 39 yaşındasın senin en az 5-10 senen var meneboza sözüm meclisten dışarı bizimkiler ayılıyolar bayılıyolar ama gündenden dedikodudan geri kalmıyolar bugünde iyice midem bulandı bu gün mevzusundan zaten kadın eltisine misafir eltisi mutfağa gidiyor bıt bıt arkasından konuşuyor bir iki rahatsız olduğumu belli ettim bunu benim annem yaşındaki insanlar yapıyor valla büyük olsam orda onun ağzının payını verirdim
teyze hızlı çıkmışParkta bi teyzeyle yurudum.
Ama ne yuruyus. Teyze Kemal Sunalin postaci filmindeki gibi.
Yurumuyor ucuyor sanki.
4 5 aydir yuruyormus 20 kilo vermis.
Parkta benim evimin yani.
Teyze uzaktan geliyormus sirf yuruyus icin
hangi şehirdesin canım? çevre biraz geleneksel sanırım.Bunu bir tek ben böyle anlıyordum sanıyordum benim gibi anlayanda var ama benim kv anlamıyor kuzum sonra çok üzülecek haberi yok
Gitmemek bizim buralada biraz ayıp kacıyor birde gellinsen hiç olmuyor mecbur kv ile gün yollarına baş koyuyorum işte....
tavuğunu seçmiş derlerdiİnan bir kaşık bile degildi onu utandığımdan aldım sadece tavuk tabakta sırıtırdı
sen yine de dondurmayı fazla kaçırmaYani her gün dondurma yiyip oynayabilir miyim
çok güzelmiş
Temposunu yazman yeterli bonuscan
Ablam aynı numarayı çıkarttırsaydın ya hiç olmazsa onlar seni aradıkça kaydederdin numaraları
Bu yemegin üzerine 4 çesit tatlı bir de tuzlu vardı aşagısı korutmaz yoksa senin az beni çok dedikotularına düşeler kuzum :)))afiyet olsun canım. sizin günler bildiğin yemekli oluyor anladığım kadarıyla. biz de poğaça, börek, kurabiye, sütlü tatlı, pasta, salata çeşitleri, sarma, mercimek köftesi, kısır falan yapılır. öyle sulu yemek, pilav yapılmaz. iyi kurtarmışsın ama. tebrikler
hiç hoş şeyler değil. ben de öyle ortamlara hiç girmek istemem. o karakterdeki insanlar sonra senin de ardından konuşurlar.
teyze hızlı çıkmış
hangi şehirdesin canım? çevre biraz geleneksel sanırım.
tavuğunu seçmiş derlerdio da dedikodu konusu olurdu
sen yine de dondurmayı fazla kaçırma
çok güzelmiş
çeşit bol deseneBu yemegin üzerine 4 çesit tatlı bir de tuzlu vardı aşagısı korutmaz yoksa senin az beni çok dedikotularına düşeler kuzum :)))
Doğu anadolunun batısındayım...
Arkamdan konuşuzmaz mı canımyanımda kv ye benim hakkım da bir şey söylerkende yakalamışlıgım var ama benim kv geç uyanacak o bunun farkında degil...
Beklemek erdem işi edepsizlik cahil işi bende erdemliği seçtim bakalım rabbim neler gösterecek...
çeşit bol desene
valla ne diyeyim dedikodu kötü şeyhaklısın canım. zamanla inşallah anlar.
anlayınca da kötü hisseder kendini ama tabi yapacak bir şey yok. bekleyip göreceksin tatlım napalımTek başına savaşılmıyor sen bu yanlış desende sanki fransızca konuşuyorsun en iyisi teçrübe etmeleri bırakalım teçrübe etsinler o zaman söyleyecegin bir cift laf var kendi düşen ağlamaz yaşayalım görelim.
Asılında yavaş yavaş anladı biliyomusun sadece şuanda kendiyle savaşıyor olabilir mi olamaz mı sorularına takılmış eskiden iyi dedigi kadının ic yüzü gördükce sanki bir adım cekiliyor dilerim fazla canını yakmadan anlaranlayınca da kötü hisseder kendini ama tabi yapacak bir şey yok. bekleyip göreceksin tatlım napalım
Ablam spor aletleri dakikan kaçtır aşağı yukarı dakika koymazsanız point yokHayırlı aksamlar sevgili takımım
Menum verıyorum
SABAH
2dlm
salatalık
7 zeytin
Peynir
ARA
3 hurma
2Cevız
OGLE
2dlm
Patlıcan musakka
Peynır
AKSAM
1 kase. Kurufasulye
Ayran
ARA
tam saymadım bırkaçkiraz
40dk yuruyuş. Artı spor aletleri ile calışma
Su bu sıcakta. 3-4içtım herhalde
Yesill. Çay. İçerım
Hayırlı aksamlar sevgili takımım
Dikkat et carpmasın kuzumöğleden sonra klimalı salonda bir uyumuşum anlatamam. iyi dinlendim. ağrı kesici içtim yattım.
ama tabi hareket etmedim bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?