Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay bu mesaji görünce yazayim dedim nerdeyse 13 kilo verdim kardeşim ve görumcemin kv haric kimse fark etmedi yada fark etmemiş gibi yaptı bayramda
Kadin aaaa ne guzel zayıflamışsın dedi hemde kv ve görümce min yanında

Ahu060812 cancağızım

40 dk kadar yüksek tempolu yürüyüş 40*2 den 80
1 saat deniz sefasının 20 dk sıdır git gel yüzme ...20*2 den 40 ... eder 120 point b hormonlu puanlar moral oldu heee ... 5-10 teşvik etmiyordu artık

Gelelim menüme ... morticanlar @_SARAYCA_ ve Efser ....

09:00
Ilık su 500 cc ketentohumu yağı ile ... yarım limon yedim yanında

09:30
1 kepekli etimek
1 kk kadar süzme beyaz peynir
2 adet acı kırmızı biber
Maydanoz

12:30 (2.kahvaltı aile ile)

1 yumurta ile lorlu isotlu omlet
1 salatalık / domates / biber
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar fıstık ezmesi
3 gün kurusu

17:30
Kıymalı patlıcan oturtma
1 kase yoğurt

Gün içinde 2 sade kahve , maydanoz suyu , kiraz sapı suyu ...

En bi sevmediğim durumlar Allahtan benim kv rahatina düşkün bizi hicbir yere götürmez bebelerden dolayı elinden gelse bebeler buyuyene kadar hic görüşmeyecek te olmuyor iste bayramı seyrani var
Mimu sert kayaya çarptı farkında değil su an pedalceviriyorum bekleyin sporlarımı ben geliyorum

Ne guzel yemek varsa geliyorum diyebilecek kv olması

Selamlar ... iyi akşamlar takımın güzelleri , çıtırları , çıtır olma adayları
Aleykum selam

Kaptan bizim kelebegin bir kulağını cek cagirda gelsin artık işi yoğunda en azından menüsünü yazsın bu mesakida görmesin

Ona sopaların şahını hazırladım ... sözde bu hafta beraber yarışacaktık kilo bildirimi bile yok ortada
telden dürteyim ben onu pazar pazar ..rahat huzur vermeyeyim

Selamlar aus kaptaaaan Takım dışı çıtırlara da selam gönderdin varsaydım

İyi ki saydın miu nasıl mezun mezun dolaşmak pek havalı değil mi ?

Dikkat et carpmasın kuzum
yok canım klimanın karşısında yatmadım. yan tarafta uyudum. şimdi de aynı kanepedeyim zaten. klimayı çok yüksek dereceye ayarlamıyoruz. fan da kapalı.

fark etmişlerdir de görmezden gelmişlerdir

yalnız sana bi tüyo mimu spor prog.mından bugünkü eforunu yollamış bana ne km leri saymaya matematiğim yetti , ne dk ları

Menümü yazayım
Sabah limonlu sirkeli ılık su 500ml
Haslama yumurta 1 dl ekmekli klasik kahvaltı
Arada
1Lokma çikolata sade kahve
Aksam
Firinda sebze tavuk 1 kase corba acili şalgam azcik aci biber yandim
Arada 1 lokma.ekmege 100damla d vitamini 2 defa demir hapi dodurma
Hala icin 1 lt maydonoz kürü adacayi kekik cayi Allah ne verdiyse

Şimdi ben geçmişe dalarken ; ortaya şu soruyu atayım ... bilirsiniz ben hedefleri haftalık koyarım hep ..kısa vadeli hedeflere ulaşmak çok daha kolay ve motivedir ...

Yalnız hemen her takımın 1 Temmuz/ 1 Eylül Kurban bayramı hedefi oluşmuş .... hani sonra bizim kaptan uyuyor muuuu ? nerdeee kurban bayramı hedefleri demeyin

Dilerseniz seve seve ... yazarız 2 aylık bayram hedeflerini ... siz belirlersiniz ... ben çok uçanları indirir , çok mütevazi olanları çıkarırım yukarı

ben de gördüm ama bence kısa vadeli hedefler daha anlamlı daha gerçekçi. uzun vadeler çoğu kişi de tutmuyor. zaten herkes kafasında birşeyler kuruyor. ben mesela ekim ayı başına kadar 65 olayım diyorum. ama bu hafta yoldan çıktım. bunun gibi ekstrem durumlar olabiliyor. ama tabi yine de arkadaşlar bilir.

Aynı şekilde bende de uzun vadeli hedefler tutmuyor her hafta koyduğum hedef daha yakın olduğundan gerçekleşmesi kolay. Ama mesela kurban bayramına kadar atıyorum 65 kg olacaksın desen ve ben bayrama 2 hafta kala 70 kg sam hem motivasyonum düşer hem canım sıkılır. Ama yine de çoğunluk ne derse uyarım. Ausencia

Harika bir duygu böyyylr havuza gittim bugün herkese ben mezunum bakın taş gibi de oldum bakışları attım. Halbuki kimsenin haberi yok kaptanımben biliyorum ya bana yetiyor. Korumada senden uzuuun uzun tavsiyeler alacağım başına ekşiyeceğim hiç bilmiyorum çünkü

aynen canım. o zaman bak hedefe ulaşamadım modu oluyor insanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…