Ortim afiyet olsunIyi aksamlar
Menum
Sabah
2 galeta
2 yumurta omlet
Salatalik
Peynir
Yesil zeytin
3 gibi
Kofte tavuk izgara
Salata
Biraz kabuklu fistik
Su 2 lt civari
Spor yok bu gun
Ausencia
Ay bu mesaji görünce yazayim dedim nerdeyse 13 kilo verdim kardeşim ve görumcemin kv haric kimse fark etmedi yada fark etmemiş gibi yaptı bayramdaKuzum hiç üzülme.. zaten böyle insanların ağzı asla kilo verdiğinde açılmıyorlar anca laf sokacakları zaman kilonu dikkate alıyorlar. Sen onlara inat yoluna devam et. Hem allah aşkını şurada nasıl kilo verdiğini hepimiz görüyoruz öyle az buz da değil. Dört beş ay içerisinde alacaklar gerekli cevaplarını cancağızım.
Ay döneyim artık nolur ya.. son 36 saatte toplam 12 saat yol yapmış şekilde olacağız bu akşam. Pazartesi de 12 -13 saatlik bir yolumuz daha var. Hem yol, hem gelin olma hizmeti yapacağım derken perişan oldum. Şurada sohbet etmeyi çok özledim ya, daha cuma sonuçlarına bile bakamadım, şimdi bakacağım.
Selamlar aus kaptaaaanSelamlar ... iyi akşamlar takımın güzelleri , çıtırları , çıtır olma adayları
En bi sevmediğim durumlar Allahtan benim kv rahatina düşkün bizi hicbir yere götürmez bebelerden dolayı elinden gelse bebeler buyuyene kadar hic görüşmeyecek te olmuyor iste bayramı seyrani varBunu bir tek ben böyle anlıyordum sanıyordum benim gibi anlayanda var ama benim kv anlamıyor kuzum sonra çok üzülecek haberi yok
Gitmemek bizim buralada biraz ayıp kacıyor birde gellinsen hiç olmuyor mecbur kv ile gün yollarına baş koyuyorum işte....
Mimu sert kayaya çarptı farkında değil su an pedalceviriyorum bekleyin sporlarımı ben geliyorumalıntılamadım unutmadan yazayım önceAhu060812 ve @saydin78 sizi var yaaaa .... su içilmez beeee .... hem de bu sıcakta .... 2.5 lt ahuuu en azzz , saydın sen de en az 2
canım nasıldı sınav ? hadi bakalım güzel sonuçlar gelir umarım , haber ver ...
+100 de iyiymiş ...
sen bir haftada yok eder , eksileri koyar , 64.5 yaparsın en az
81.9 pazarrtesi kulağa çok hoş geliyor
süt içebilirsin tabii . yoğurdun meta hızlandırma ve yağ yakma özelliği olduğu için süte göre tercih sebebi.
Az yağlı süt tüket ama
Transeksüellerin alışveriş i konusu
Bulursam özelden link atarım ...konu kapandı , herkes ceza aldı zaten .
3 numarayı yerim ben
bende tam yüzmeye gidiyordum ... bana şimdi 2 puan için deli gibi yüzeceksin diyorsun heeee
en sevdiğim mesajlar bunlar ... okurken daha mutluluk sarıyor içimi
güzel sedacım ... aynen devam ... bugünde böyle güzel geçti umarım ...hafta sonu pür dikkat ... daha sık gel ... geçmişi okurken çıkıyorsun konuşamıyoruz hiç ...
ve hedefine kilitlen ... bu hafta cidden omuzlarında yük var.
Sen , @irmae artıları ile ...Ahu060812 @eflalim sabitleri .... ecemavi .... @mimu88 gr ları şenlendirdikleri listeyi haftaya şaha kaldıracaksınız
Hadi bakalım .... akşam da cacık yapacakmışsın ... salata falan geçiştir ...
İçindeki ot salata yerine geçmezzzz :)
sahte deme beeee ....buz gibi gerçek o ....
Çardaklardan bulacağız artık seni desene
süpeeeeeeeeeeeeeer . spor
irmae irmae .... hadi artık dön ...
Bu hafta heddefler cidden yüksek .
takım için elinden gelenin fazlasını .... döndüğünde yapacaksın eminim ... cumaya bomba
vaaay vaaaay teyze müthiş desene ... takıma çağırsaydın nisa
Ne guzel yemek varsa geliyorum diyebilecek kv olmasıBende Harika spor yaptım bugün
60 dk eliptik
Üstüne
Butt lifting
Squat
Plank
100 ip
Kol karın bacak egzersizleri
Toplam 100 dk yaptım
Şimdi kv yi aradım yemek varsa sana gelicem diye bebeleri orda yedircem bende evdeki ot yemeğini yer giderim
Aleykum selamSelamlar ... iyi akşamlar takımın güzelleri , çıtırları , çıtır olma adayları
Kaptan bizim kelebegin bir kulağını cek cagirda gelsin artık işi yoğunda en azından menüsünü yazsın bu mesakida görmesin
Selamlar aus kaptaaaanTakım dışı çıtırlara da selam gönderdin varsaydım
yok canım klimanın karşısında yatmadım. yan tarafta uyudum. şimdi de aynı kanepedeyim zaten. klimayı çok yüksek dereceye ayarlamıyoruz. fan da kapalı.Dikkat et carpmasın kuzum
fark etmişlerdir de görmezden gelmişlerdirAy bu mesaji görünce yazayim dedim nerdeyse 13 kilo verdim kardeşim ve görumcemin kv haric kimse fark etmedi yada fark etmemiş gibi yaptı bayramda
Kadin aaaa ne guzel zayıflamışsın dedi hemde kv ve görümce min yanında
En bi sevmediğim durumlar Allahtan benim kv rahatina düşkün bizi hicbir yere götürmez bebelerden dolayı elinden gelse bebeler buyuyene kadar hic görüşmeyecek te olmuyor iste bayramı seyrani var
Mimu sert kayaya çarptı farkında değil su an pedalceviriyorum bekleyin sporlarımı ben geliyorum
Ne guzel yemek varsa geliyorum diyebilecek kv olması
Aleykum selam
Anam oldumu şimdiyalnız sana bi tüyomümu spor prog.mından bugünkü eforunu yollamış bana ne km leri saymaya matematiğim yetti , ne dk ları
Sabaha kadar parkta spor mu yapsam adam beni eve almasın sonra
ben de gördüm ama bence kısa vadeli hedefler daha anlamlı daha gerçekçi. uzun vadeler çoğu kişi de tutmuyor. zaten herkes kafasında birşeyler kuruyor. ben mesela ekim ayı başına kadar 65 olayım diyorum. ama bu hafta yoldan çıktım. bunun gibi ekstrem durumlar olabiliyor. ama tabi yine de arkadaşlar bilir.Şimdi ben geçmişe dalarken ; ortaya şu soruyu atayım ... bilirsiniz ben hedefleri haftalık koyarım hep ..kısa vadeli hedeflere ulaşmak çok daha kolay ve motivedir ...
Yalnız hemen her takımın 1 Temmuz/ 1 Eylül Kurban bayramı hedefi oluşmuş .... hani sonra bizim kaptan uyuyor muuuu ? nerdeee kurban bayramı hedefleri demeyin
Dilerseniz seve seve ... yazarız 2 aylık bayram hedeflerini ... siz belirlersiniz ... ben çok uçanları indirir , çok mütevazi olanları çıkarırım yukarı
Aynı şekilde bende de uzun vadeli hedefler tutmuyor her hafta koyduğum hedef daha yakın olduğundan gerçekleşmesi kolay. Ama mesela kurban bayramına kadar atıyorum 65 kg olacaksın desen ve ben bayrama 2 hafta kala 70 kg sam hem motivasyonum düşer hem canım sıkılır. Ama yine de çoğunluk ne derse uyarım.ben de gördüm ama bence kısa vadeli hedefler daha anlamlı daha gerçekçi. uzun vadeler çoğu kişi de tutmuyor. zaten herkes kafasında birşeyler kuruyor. ben mesela ekim ayı başına kadar 65 olayım diyorum. ama bu hafta yoldan çıktım. bunun gibi ekstrem durumlar olabiliyor. ama tabi yine de arkadaşlar bilir.
Harika bir duyguOna sopaların şahını hazırladım ... sözde bu hafta beraber yarışacaktıkkilo bildirimi bile yok ortada
telden dürteyim ben onu pazar pazar ..rahat huzur vermeyeyim
İyi ki saydın miunasıl mezun mezun dolaşmak pek havalı değil mi ?
aynen canım. o zaman bak hedefe ulaşamadım modu oluyor insanda.Aynı şekilde bende de uzun vadeli hedefler tutmuyor her hafta koyduğum hedef daha yakın olduğundan gerçekleşmesi kolay. Ama mesela kurban bayramına kadar atıyorum 65 kg olacaksın desen ve ben bayrama 2 hafta kala 70 kg sam hem motivasyonum düşer hem canım sıkılır. Ama yine de çoğunluk ne derse uyarım.Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?