Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hala alisamadim bizim topige koydugumu burayada koymaya.

4 kasik yogurt, 1 salatalik, 5 dal semiz, dereotu nane ile yogun bir cacik.

aeben gelince bak olarmi

Simdi listede diyoki

120 gr 4 kofte kadar et yada 6-7 kasik baklagil
1 kase yogurt/cacik/ayran
Karisik salata
2 dilim tam bugday (baklagil yenince ekmek yokmus)

Ben naptim 8 kasik yesil mercimek (koyarken 7 idi yerken saydim 8 di :))
Birde bu cacugu yidim.
Icindeki ot salata yerine gecsin daha salata yiyemem doydum

Akşama bende bu cacıktan yapabilirim serin serin cok güzel olur ....

Bişey çıkmaz inşallah

callanetics in faydası oluyor mu? İnceltiyordu sanırım o :) yakında ben de baslayacagim da onu mu yapsam acaba.
Kesinlikle yapmalısın. İnceltiyor, esnetiyor. Özellikle kalça bölgemin sıkılaşmaya çok ihtiyacı vardı. Ki hala var. Ama gözle görülür biçimde toparladı.

Bonus

gece yemesi diyince adımı anmis aus ve cidden ben bir orn eğim bu bi hastalık, isteyerek lmuyor özelliklede kh ve şekerli şeyler istiyor insanın canı, ben hergün aynı saatte uyanır birde sevinirdim yemek yiyeceğim için, o saatte yine ara ara uyanıp şu içip yatıyorum

ben .metformin kullanarak atlattım cnm birde tarçın attım suyun içine gece yanınca onu içtim

ve şuan sahtede olsa 62 kilollar dayım

Ay maşallah Allah kolaylık versin tümden değişiyor hayat

sabah 9 da kalktım, puding yaptım yoğurt çorbası yaptım, dolaba el attım tam süpür çektim cardaga kahveye davet edildim, Tabiki de işi gücü bırakıp koşarak indim

sonra eve çıktım 1 de sil ,supurrr, toz al derken ,arkadaş aradı onunla lak lak yaptım, tam ise dalacak vileda kırıldı Neyse bi şekilde sil supurrr yaptım
çorba karpuz yedim nasıl şiştim nefes aldıkça karnım ağrıyor çok ilginç. .

benim ev tam güney yanıyor cayır cayır
şuan yatak odasında yatıyorum en serin yer bi lesile mi patlatsam dedim

akşam yine cardaga , termosta çay yapcam bu kez

Abla sen 39 yaşındasın senin en az 5-10 senen var meneboza sözüm meclisten dışarı bizimkiler ayılıyolar bayılıyolar ama gündenden dedikodudan geri kalmıyolar bugünde iyice midem bulandı bu gün mevzusundan zaten kadın eltisine misafir eltisi mutfağa gidiyor bıt bıt arkasından konuşuyor bir iki rahatsız olduğumu belli ettim bunu benim annem yaşındaki insanlar yapıyor valla büyük olsam orda onun ağzının payını verirdim

Selamlar citirlar
Sabah 7de yuruyuse gittim.
1saat kosmali tempolu yuruyus yaptim.
20dk da normal yuruyus.
Sabah erken yapinca sporu daha rahat oluyor sanki.
3mil de leslie yapmayi dusunuyorum.
Bide ayran asi iciyorum bugun .
Bakalin etkisi olacak mi

Selamlar citirlar
Sabah 7de yuruyuse gittim.
1saat kosmali tempolu yuruyus yaptim.
20dk da normal yuruyus.
Sabah erken yapinca sporu daha rahat oluyor sanki.
3mil de leslie yapmayi dusunuyorum.
Bide ayran asi iciyorum bugun .
Bakalin etkisi olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…