Akşama bende bu cacıktan yapabilirim serin serin cok güzel olur ....Eki Görüntüle 2015337
Hala alisamadim bizim topige koydugumu burayada koymaya.
4 kasik yogurt, 1 salatalik, 5 dal semiz, dereotu nane ile yogun bir cacik.
aeben gelince bak olarmi
Simdi listede diyoki
120 gr 4 kofte kadar et yada 6-7 kasik baklagil
1 kase yogurt/cacik/ayran
Karisik salata
2 dilim tam bugday (baklagil yenince ekmek yokmus)
Ben naptim 8 kasik yesil mercimek (koyarken 7 idi yerken saydim 8 di :))
Birde bu cacugu yidim.
Icindeki ot salata yerine gecsin daha salata yiyemem doydum
Ahu060812 yuruyus yazarken normal yada tempolu yazmam gerekiyor dogrumu anladim
ecemavi allah bagislasin 4 cocuk okuyunca bi yutkundum kac yasindasin?
Kac kilo verdin, kac aldin ayrinti verirsen daha eyi anlamis olurum.
Illaki taniycam hepinizi yavas yavas
Nefs sagolasin belimde ne oldugunu bilmiyorum mr cekilince anliycaz.
Sporla ilgili cok sordum biliyorum ama bi daha sorucam :))
Simdi bu gecen haftanin şeysimi?
Bu sporlar sadece cuma puanları kızlar artık puanlar hormonluCanım bu sporlar sadece dünü mü kapsıyor?
Bu sporlar sadece cuma puanları kızlar artık puanlar hormonlu
Genel olarak her gün 2 saat spor yaptım ama 300 puana tekabül ettiğini görünce ben de şaşırdım
callanetics in faydası oluyor mu? İnceltiyordu sanırım o :) yakında ben de baslayacagim da onu mu yapsam acaba.Genel olarak her gün 2 saat spor yaptım ama 300 puana tekabül ettiğini görünce ben de şaşırdım1 saat yürüyüş+ 1 saat callanetics yaptım
Kesinlikle yapmalısın. İnceltiyor, esnetiyor. Özellikle kalça bölgemin sıkılaşmaya çok ihtiyacı vardı. Ki hala var. Ama gözle görülür biçimde toparladı.callanetics in faydası oluyor mu? İnceltiyordu sanırım o :) yakında ben de baslayacagim da onu mu yapsam acaba.
Ay maşallah Allah kolaylık versin tümden değişiyor hayatAy acaba nereye ne yazdi aklimda deli sorular
Beğendim bu olumlamalari taşınmaya gelinceAhu060812 ve Nefs de yazmış evet zor ama buraya tasindigimda küçük 4 aylik buyuk 2 yaşındaydı okulda başlamıştı yardim etmesi gerekenler yani yardim derken cocuklar icin sadece balkondan seyrettiler
Onu unuttum 3 numeroda anaokuluna gidecek
Abla sen 39 yaşındasın senin en az 5-10 senen var meneboza sözüm meclisten dışarı bizimkiler ayılıyolar bayılıyolar ama gündenden dedikodudan geri kalmıyolar bugünde iyice midem bulandı bu gün mevzusundan zaten kadın eltisine misafir eltisi mutfağa gidiyor bıt bıt arkasından konuşuyor bir iki rahatsız olduğumu belli ettim bunu benim annem yaşındaki insanlar yapıyor valla büyük olsam orda onun ağzının payını verirdim39yaşındayım canim80 civari geziyordum burada bir @kelebekolacam var onun ablasıyım bana 15 tatilde israr etti iyi bir kaptanımız var cok özverili gel diye daha oncedendebaska takımlardaydım hep yarim kaldı kilomaceram tabi kusur benim bazende hamilelikler girdi araya simde 66 civarindayimins hedefim 5 leri görmekEfser bahsettigi su kaynatan tryzeleri okuyunca kendime yakin buldum 3,4 aydır su kaynatiyorum halamla ara bozuk ona ragmen pes etmedim kaptan sağolsun
göbeğe de yarar mi acabaKesinlikle yapmalısın. İnceltiyor, esnetiyor. Özellikle kalça bölgemin sıkılaşmaya çok ihtiyacı vardı. Ki hala var. Ama gözle görülür biçimde toparladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?