Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol kuzum.. Valla normalde birşey demezler hiç bu sefer neden böyle oldu anlamadım, ben de şaşkınlıktan sanırım biraz fazla etkilendim. Nedense kilo verebileceğime kimse inanmıyor ama bunu motivasyon düşüşü olarak değil de gaz olarak değerlendireceğim. Göstereceğim o kilolar nasıl gidermiş.

Hedefimi aldım elimden geleni yapıp, bu hafta geçmiş artıyı telafi edeceğim inşallah kaptanım.

Yine hazır yoldayken buraya geldim ben de. Yolda da çoğu yerde çekmiyor internet buldukça kaçırmadan gelmeye çalışıyorum.

Dünün menüsü:
Kahvaltı:
2 dilim çörekotlu antakya peyniri
Yarım salatalık
1 dilim beyaz ekmek( burada başkasının evinde olunca be varsa onu yiyorum malesef yoksa tadını hiç sevmesem de)
2 dilim de domates

Öğle yemeği:

Ekşili kebabın köfterelerinden 4-5 tane yedim (pinpon topundan biraz daha küçük yuvarlak köfteler)
2-3 kaşık salata
1 bardak ayran

Akşamı yine es geçtim. Yollarımız bitmediği için çok şişiyorum o yüzden akşam yemeklerini elimden geldiğince iptal ediyorum bugünlerde.

Bir fırsat bulmuşken bakayım dedim canlar ...

Şimdi geçmişe döneceğim de önce selam sabah

Bizimkilerin kahvaltısı benim öğle atıştırmalığım oldu ... sonra balkona çiçekleri çıkarttık , budama bakım .. yeni filizden çiçek diktik ... benim el gudubettir , çiçek bakamam ... bu sefer yusuf dikti , kesin tutar

Sonra ben kuaföre çıktım ...baba oğul tamir yaptılar evde . Kuaföre tam tempo yürüyerek gittim ... eveeeeeeeeeet bu sıcakta daha da fenası yürüyerek çıktım ki ..bizim ev tepede ... yokuş eşek anırtan yokuşu

Şimdi yemek yedim veeeeee ... deniz sezonunu açacağız

6-8 arası çok güzel oluyor ...

Sonrasında pert şekilde eve gelirim

şimdi dönüyorum geçmişe ... en çok efseri merak ediyorum ne yedi kaynanada

Aynen bunu motivasyon olarak al boşver gün gelir gıbtayla bakacaklar ...
Ay aklıma geldi biz gecen hafta görümceme davetlitik sanırım bayramın 3. Günü eltimin oğlu beli agŕiyor 20 yaşında arabayada sıgamayınca gel yer degiştirelim o uca ben oturayım dedi patavatsız eltimin kızı ayyy yenge kilo verdinde o küçücük yere sıgarımmı diyosun dedi yok canım ben kardesime acıdım da şimdiye kadar kilo verme mevzü hıç olmadı verdin yada aldın denilmedi ne eltim nede görümcelerim ama laf sokma mevzüsü oldumu herkesden önce atlıyolar bugün eltim yanındakilerle konuşuyor ayyy evde kızlar diyete girdi diye ben bundan kendime pay mı cıkartacagım hayırlı olsun diyetiniz hiç laf sokma niyetinde degilm..
Diyecegim o ki bun insanlar bizim cevremizdeyse bunların ağzını bir karış açtırmak lazım aynı seviyedeyken degil kendi seviyenle agızlarının payını hepberaber verecegiz....

Yok efser canim alınmadım bu aralar sıkıntım varya onu anlatmak icin tesbih yaptım bende boyle yerlere giderken pazarlık yapardım dedikodu varsa ben yokum diye cok tartıştık annemin komsulari akrabalarla maalesef birinin ardindan konusmak cok kolay bide soyle düşünün birinin ardindan konuşan mutlaka sizin olmadığınız yerde sizin arkanızdan da konuşuyordur

Pek bi enerji doluyum bugün. Halacığımın eli kulağında ama ödem mödem hak getire Hemen menümü de fıncırtayım buraya
Kahvaltı(09:00)
2 yumurtayla menemen
1,5 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
bi de yeşilçaydan uyduruk şekersiz buzlu çay 1 kupa

Ara(11:30)
şekersiz hibisküs şerbeti(şekersiz şerbet nası oluyorsa artık)

Öğlen(13:00)
5 köfte
salata

Ara(15:00)
1 top limonlu dondurma

Akşam(17:00)
1 parça tavuk haşlanmış
1 bardak ayran
Salata

Su: 2 litre şimdilik
Spor: 1 saat hızlı yürüyüş+ 30 dk bölgesel egzersiz
Bi de 20 dk müzik açıp oynamışım kendi kendime. Dondurma yediğim için. O da sayılır mı Ahu060812 Ausencia

Bak bakalım begenecekmisin kaynananın gün arkadaşlarıyla toplantık toplantık :))))

Bunu bir tek ben böyle anlıyordum sanıyordum benim gibi anlayanda var ama benim kv anlamıyor kuzum sonra çok üzülecek haberi yok
Gitmemek bizim buralada biraz ayıp kacıyor birde gellinsen hiç olmuyor mecbur kv ile gün yollarına baş koyuyorum işte....

alıntılamadım unutmadan yazayım önce Ahu060812 ve saydin78 sizi var yaaaa .... su içilmez beeee .... hem de bu sıcakta .... 2.5 lt ahuuu en azzz , saydın sen de en az 2

canım nasıldı sınav ? hadi bakalım güzel sonuçlar gelir umarım , haber ver ...
+100 de iyiymiş ...
sen bir haftada yok eder , eksileri koyar , 64.5 yaparsın en az

81.9 pazarrtesi kulağa çok hoş geliyor

süt içebilirsin tabii . yoğurdun meta hızlandırma ve yağ yakma özelliği olduğu için süte göre tercih sebebi.
Az yağlı süt tüket ama

Transeksüellerin alışveriş i konusu
Bulursam özelden link atarım ...konu kapandı , herkes ceza aldı zaten .

3 numarayı yerim ben

bende tam yüzmeye gidiyordum ... bana şimdi 2 puan için deli gibi yüzeceksin diyorsun heeee

Mimu ve hamamda verdiği yarim kiloya gelince 3gun hamamdan çıkmayıp kese yaptirsa geçemez beni
Benianca hormonlarım alt eder onada izin yok sabahtan beri adacayi corek otu neokuduysam yapiyorum hala icin

en sevdiğim mesajlar bunlar ... okurken daha mutluluk sarıyor içimi

güzel sedacım ... aynen devam ... bugünde böyle güzel geçti umarım ...hafta sonu pür dikkat ... daha sık gel ... geçmişi okurken çıkıyorsun konuşamıyoruz hiç ...

ve hedefine kilitlen ... bu hafta cidden omuzlarında yük var.

Sen , irmae artıları ile ... Ahu060812 @eflalim sabitleri .... ecemavi .... mimu88 gr ları şenlendirdikleri listeyi haftaya şaha kaldıracaksınız

Hadi bakalım .... akşam da cacık yapacakmışsın ... salata falan geçiştir ...

İçindeki ot salata yerine geçmezzzz :)

sahte deme beeee ....buz gibi gerçek o ....

Çardaklardan bulacağız artık seni desene

Selamlar citirlar
Sabah 7de yuruyuse gittim.
1saat kosmali tempolu yuruyus yaptim.
20dk da normal yuruyus.
Sabah erken yapinca sporu daha rahat oluyor sanki.
3mil de leslie yapmayi dusunuyorum.
Bide ayran asi iciyorum bugun .
Bakalin etkisi olacak mi

süpeeeeeeeeeeeeeer . spor

irmae irmae .... hadi artık dön ...
Bu hafta heddefler cidden yüksek .
takım için elinden gelenin fazlasını .... döndüğünde yapacaksın eminim ... cumaya bomba

Parkta bi teyzeyle yurudum.
Ama ne yuruyus. Teyze Kemal Sunalin postaci filmindeki gibi.
Yurumuyor ucuyor sanki.
4 5 aydir yuruyormus 20 kilo vermis.
Parkta benim evimin yani.
Teyze uzaktan geliyormus sirf yuruyus icin

vaaay vaaaay teyze müthiş desene ... takıma çağırsaydın nisa

Bu sıcakta bàşka bir séy düşünem yemek görmek istemiyorummm....

fıncırttığın menünü yerimmmm
bu hafta hep oyna öyle kendi kendine

Bak bakalım begenecekmisin kaynananın gün arkadaşlarıyla toplantık toplantık :))))

beğendim ama yine de pilavı sevemedim

Neyyy o 300 puan olan arkadas ne yapmisti?
igdedali

Genel olarak her gün 2 saat spor yaptım ama 300 puana tekabül ettiğini görünce ben de şaşırdım 1 saat yürüyüş+ 1 saat callanetics yaptım
Kızlar spor dakikaları zorluk derecesine göre çarpılıyor o yüzden iğdedalının puanı 150 dk çarpı 2 idi bana 150 dk spor bildirmiştin dün yanlış mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…